17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябваше да се обесят онези митничари- трите Меджидиеви и Валери Стамболов от Нефтохима в Бургас... Тия са Предатели и мошеници.. От тия започват Престъпленията...

Дираджии, защо допускате коментари под статията, а?

Трагедия, разбира се, но тоя път от Дир-а са уцелили заглавието...

А бе този Борисов не само че не подава оставка, а и в Италия управлява.

България-ДЪРЖАВАТА НА ТЪПИТЕ КОПЕЛЕТА И ДЕБИЛИ!!!!!

явно не е преценил, че като се самообеси, ще е вечно мъртъв и няма да може да се наслаждава на коментарите под стената си! Дебили, Сър Джон!

Поредната "жертва" на наградата "Дарвин"! Искал да получи лайкове във фейса с фалшиво самообесване, ама получил "лайкове с действително самообесване! Класически случай на млад, социално-мрежесто обременен, виртуализиран олигофрен.... Без коментар!

по конкретно за този младеж, само че е пробвал да се обеси на улуците или навесите а те не са издържали тежестта и той пада на земята. Умира от удара в/у земята.

Тоя па!!!! За едното бесене, да вземе да си строши врата, падайки на улицата! Добре, че не е метнал въжето на клон над реката, че току-виж, клончето се строшило и вземе, че се удави!?!?! ..... пак заради едното бесене!

са по-безсрамни и нагли и от ци ен ен :) до.. а не в, изроди лъжливи!

per la morte del giovane ragazzo di nazionalità bulgara nel cortile della scuola media Michelangelo Buonarroti.

избирателната секция е на двора на училището, така ли? аман от малоумници!

се използва за всичко което не е в сградата. Това показно самоубийство ми мирише на убийство особено в тази зона. Досега не съм чул за отчаян човек да иде да се беси точно в училище и то на улуците. От снимките се вижда че има много дървета в двора на училището, не той на улуците се е метнал.

Още един успял българин на запад.

се самоубиват. Кои сме ние да съдим другите, преди да съдиш другите, мисли за тебе си и какъв си ти.

Натискали са го да лъже със списъците, а той не е приел. Лека му пръст!

Цигането какво е правило в секцията?!

Гласувало е!

Исках да каа градувало е. Виж ти, само една буква разлика и как променя смисъла на думата. Който гласува, ще гласува и който не гласува, пак ще гладува. Който гладува, ще гласува и който не гладува, ще гласува. Гладен гласоподавател гладно гледа гладни гласоподаватели.

Ходят немили-недраги по тази тежка чужбина...:(

Да са немили недраги, който както си го направи,ако не се чувстваш добре и на място,прибираш се в Родината, тъжен и странен случай

Мда, както сподели 1 ромка в "Панорама", завърнала се от Италия - използвали ги като РОБИ...И не искали да се връщат. Но щом ги подгонел гладът, поемали обратно към "робството"...

Последната теза на кмета е много правилна. Дано повече хора я прочетат!

Бил е от ГЕРБ. Не е могъл да преживее, че вече не може да краде.

Pideras.

Това е намерил, мор за емигрантите продали род и Родина за пари, ако си била стоял в България щеше да е още жив

В тази скапана държава нема на какво и да се обесиш, с тези окачени тавани

Тия от възраждане се побъркаха, но нормално за тях де, карали са го да си татуира петолъчка на челото и човека предпочел да се люшни.

Не е искал да гласува за ГЕРБ и ПП и е предпочел смърта.

пп върви с бсп, тъпако!

Натискали са го да лъже, а той не е приел.

да го прости момчето,..Това е неговия протест срещу системата. Вървя по улиците ,където живея сега и гледам хора ,на които просто не им се живее. Тук застрахователните компании са се видели в чудо от смъртни случаи през последните две години. Отчаяни, зомбирани, дезориентирани, нехайни или тъжни. В други пък държави просто пращат народите си на смърт в братоубийствени войни. В България пък си умираме от собствената завист,злоба ,мързел, незадружност , откровен инат да признаем грешките си и от простотия.. Какво става с този свят , не знам. Има ли някой , който може да обясни,

Но който устои докрай, той ще бъде спасен.

кой тоз Матей

Света си е такъв какъвто е бил винаги - борба за оцеляване според обстоятелствата. Живота е жестоко изпитание и не е даденост, изисква постоянна борба, при всички живи същества на тази планета е така, няма изключения.

Бог да го прости момчето! А тук на 3 октомври що народ ще се "обеси" в секциите само защото са прости...