След 3 г. в ареста, съдът пусна Ахмед Муса срещу 7500 лв.

Окръжният съд в Пазарджик измени мярката за неотклонение на Ахмед Муса Ахмед от задържане под стража в парична гаранция в размер на 7500 лева.

Обратно в новината

Коментари - След 3 г. в ареста, съдът пусна Ахмед Муса срещу 7500 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво се оказва,българският съд е пари,пари и пак пари,без значение виновен ли си ,невинен ли си...плащаш едни пари под някаква неясна форма на гаранция и никой после не носи отговорност,ако един престъпник и на свобода,срещу някаква,в повечето случаи смешна,сума пари.....

а ако е платил гаранцията, не е ли редно данъчните да проверят от дека нищо не работещ манга...ром, де, е взел парите, и платени ли им са данъците?

Бойко нали затова отиде в Саудитска арабия, да провери на място авоарите на тоз главорез. За тоя салафит 10 бона не са пари.

по добре да беше отишъл при кадиров. в рф по добре знаят колко са авоарите на ахмедчо.

Явно магистралките , освен алчни , корумпирани и малоумни , са вече членове и на ислямски , терористични организации.... Това е единственото разумно обяснение на абсурдното съдебно решение :))))

Ония чаршафосаните от саудитци са казали на Тиквата да пусне техния човек, иначе хич да не тръгва за Рияд. И Вождът, нали е много "смел и храбър", веднага е свалил гащите и е подложил задни седалищни части!

Kalin

Що не го пратят при ония!!!

Пазвте му ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРАВА. ТОЙ ДЕМОКРАТИЧНО ЩЕ ВИ КОЛИ.

много мръсно гледа.

Не у случайно че ББ е в Саудитска Арабия и го пускат и тоя. Сделка, която ще ни струва много скъпо.

Този е напълно непоправим. Държането му в затвор не е за да се поправи, а за да пазите другите от него.

Просто трябва да знаете, че в България е зле заради съда и съдиите! Всички до един са за смяна - некомпетентни, корумпирани и оплетени от масонски ложи, ротарианци и т.н.

Добре жалите болната му майка, но дали той ще пожали децата ни?

Не е трябвало да го пускат, той и другите около него трябваше да са в затвора

само след някоя година ще се чудите какво точно е станало.

МУТРЕТО БОЧКО И 3-ТЕ ПАТРИОТУТКИ НАПРАВО ВЪРТЯТ СВИРКИ НА САУДИТСКИТЕ ИМАМИ ... ВИЙ ЗА НЯКАКВА КУЧКА ПИШЕТЕ :))

Пускайте го. Единствено изискване е етажа от който го пускате да е двуцифрен и да го пускате без въже, без парашут и без отдолу да има пожарникарска възглавница. Има древно правило за съдии и прокурори, които не си вършат работата: заместват престъпника на дръвника или каторгата. На път сте да предизвикате да се възобнови.

и като външен вид, ГИ СРЕЩАМ ЕЖЕДНЕВНО И ПО ВСИЧКИ МЕСТА НА "СТОЛИЦАТА"

Открийте разликите: Турски съд беси Левски. за същото моето Български съд пуска 1/2 човек, подготвящ разром на България. Извод: Турският съд си разбира от работата и пази държавата. Бг съд пази статута си: хай селъри зироу уорк.

Защо пускате този извратеняк,та такива трябва да се убиват,а не да се пускат на свобода!!!!Този си е малоумен и такъв ще си остане и 1000 години да лежи в затвора,защото мозъкът му е промит от всякъде! Толкова ли не могат да осъдят един малоумник?!?!?

Не познавам законите но ако те държат 3 години в Ареста, нещо не е наред. 3 години е затвор. Затвор без произнесена присъда. Нека да е джихадист, доказвате го и колкото толкоз. Но на базата на това, което виждам всеки и казвам Абсолютно всеки може да бъде задържан за години без да има присъда. Някой юрист да се произнесе и моля без малоумни коментари от типа Абе рязания ти бандитите ли ше защитаваш не го ли виждаш ква е мутра. Моля за мнения само от нормални хора

Много лош сигнал към данъкоплатците: Можеш да правиш всякакви заговори срещу БГ -държавата, вкл, да я унищожиш, но ще се измъкнеш сух и невинен. Следва Разпад. Господа съдии, като ви е страх да отсъдите в интерес на запазването на БГ държава. признайте некъдърноста и безпомощноста си, отстъпете креслата на съдии от САЩ или в краен случай от Италия за да въздадат справедливост. А вие се скрийте в Миши дупки и чакайте увеличението на заплатите си и увеличение на Държавните празници когато да папкате народна пара. на каква база се увеличават заплатите на фирмата съдии-прокурори??

Лично бих го зашлевила ако ми се хили така

Хили се защото знае,че всичко е проформа.

Тъпите дансаджии (които сигурно четат тук) би трябвало поне да знаят, че борбата им с джихадистите е само проформа. Когато една журналистка разкри,че държавата ни изнася оръжие за джихадистите с дипломатически полети и направиха проблем.

пандела няма ли опция бягство.

Тоя .анго иска да събаря държавата. какво чакате бре съдии? Тоа е престъпник Първостепенен. .ашта .ама .оклуци пардон гарбиджи!!!! Огин да ви гори , пепел да ви посипи!!!

прокурори от реформираната съдЕбна система се занимават с този работа нищо няма да излезе. Нахъсани мимчета, някои дори искрено, но не могат да сметнат 2 и 2 колко прави. А задачите там со много по-сложни. Че и шефове си имат и заповедите им са по-задължителни отколкото при военните. Докато робуваме на СССР-законодателната система напредъкът е оберчен. Не че е лоша, времената са други, но маса хара не искат или нямат финансов интерес да го разберат.

Честито!!! Хахахаха

МДаааааааааа, Територия, в която НИЩО не е Истина и ВСИЧКО е позволено...

Егати държавата, дето не може да осъди за 3 (три) години един брадясал циганин джихадист, проповядвал радикален ислям. Имаше свидетели, намериха дори подобна литература. Всички, които са работили по случая, и не са могли да го осъдят, да си търсят друга работа. Или са некадърни, или са подкупни. До 10 години тоя ще е в парламента. Тази държава е обречена.

Българският съд се продаде за 7500 лв., за толкова продаде спокойствието на българите на екстремистите. Сигурен съм, че ако им даде двойно тази Уса/Муса и съдиите ще му направят 1 месец свир..ки с наслада. Плащаш и можеш да нарушаваш законите и конституциите ето това е българския жалък съд.

Една " операция" да направят данс-а и да не могат вече три години да осъдят този ислямизиран циганин.Делото за КТБ сигурно ще върви около 28 години.

В интернет има изображения на"Ахмет Муса и ислямска държава'-развяват си спокойно знамето на ИД .Муса е проповядвал,че България ще стане ислямска държава.

що да мъчим човека?Той не е виновен.Виновна е политиката.

Тези смотльовци им стана навик делата да ги влачат поне по 7-8 години.Тук да не сме Тамбукту,бе!

И това става в деня, в който се разбира, че Бойко ще ходи в Саудитска Арабия.

И то едни хвалби бяха за Катар, отпреди няколко години, в резултат на която ... нещо ми се губят катарските инвестиции у нас?!

Днес медиите обилно ни осведомиха какво ще искат БХ и ССКГ в СА. Питах се а какво СА ще поиска от нас. Е, вече е ясно...

Честито! Сега властта може да се наслаждава на хобито си.....силни усещания!

Ще се съглася с решението на съда единствено, ако ман.галът бъде натирен да напусне завинаги страната. Иначе наглецът ще се чувства победител въпреки 3-те години зад решетките.

Като си помисля, че такива са ни клали и насилвали пет века, и че са ни променили генетично и сме с една кръв...

Пиша ти минус. Този не е от онези, които са ни клали. Този по рождение си е чист мангал. После е усетил далаверата и е станал евангелист - това е "проповядвал". После е усетил новото време, пуснал си брада и станал "джихадист". Което ни връща в началото - този си е чист мангал, продажен и нагъл, от тези, които мирясват само под два метра пръст.

Може и мангал да е. Ти защо си мислиш, че мангали също не са ни клали и насилвали пет века?

Специално за тях и 50 см са достатъчно..

Как мръсно и нагло гледа тая гад да ти е кеф да я думнеш в мазната физиономия

7500 ЗА ДЪРЖАВАТА ,А КОЛКО БАКШИШ Е ПОЛУЧИЛ СЪДИЯТА ,КОЙТО ГО Е ПУСНАЛ,МРЪСНИ БЪЛГАРСКИ ПРАВИСТИ ,СРАМ НЯМАТЕ ГАДОВЕ НЕДНИ, ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ,СЪСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ

Мисля, че даже може да ти стане симпатичен, ако го гледаш през оптичния прибор.

Този миризлив циганин ще си получи заслуженото, но защо в България се допуска измамните съдии да се гаврят с българския народ, който им плаща заплатите?

Няколко извода. Обвинителите не доказаха за три години обвинението си. Съдът не насрочваше делата в кратки срокове и проточи делото, като сега поставя в риск обществото, което е в опасност радикален ислямист да злоупотреби. Адвокатите са "виновни"! /понеже другите са мучащи бозайници, които не бачкат усърдно/.

Да, прав си, и догодина ще осъди държавата Страсбург.... Има нещо грешно в съдебната система! За отсъжданията в Страсбург да плащат виновните съдии и обвинители !!!!

Срамота! После ще се чудим пак откъде ние дошло и ще взимаме мерки след дъжд качулка...

Хубаво е, че са го пуснали, радвам се. Сега е време някой да му пусне нещо оловно в кратуната! Аман от "правоверни" мангали в тази държава!

хм... в кой век живееш бре? днеска само ловджиите ползват олово... макар че би ми било интерсно да видя какво би направило едно бренеке...

И аз за бренеке говоря. Другото би било милост за този.

Браво на независимия съд - бърз, компетентен, справедлив, или май само добре платен.

От къде са го пуснали???Ако от някъде е трябвало да го пуснат...то най-добре от 18-тия етаж или от по-висока сграда!!!!

ето ви едно предложение: богатите евреи организират още един холокост за дооооо, о,забогатяване, а всички останали умираме под цензурата на... (списъкът е дълъг) толкова дълъг, че самите евреи ще се чудят колко много са измамниците сред тях...

Първо съдът го пуска понеже срока на задържане по тези обвинения е 8 месеца. А делото понеже е с голям обем материали и свидетели ще продължи поне още 2г. На другите 2 инстанции. По едното обвинение е до 4г. По другото до 8г. Реално срока на ареста е 8м. Ако съдът не го пусне поле той ще съди България, че са му нарушени правата. Второ ако има присъда адвокатите ще кажат, че съдът я гласи според предварителното задържане. Така, че съдът няма избор. Другото което е че той има присъда по предишното дело с 13 имами но върховният съд я отмени и на практика сега той все още не е осъждан и няма основание да се държи в такива големи срокове.

Мислиманем съм точка