Мицкоски се зарече да напусне политиката, ако българите бъдат вписани в Конституцията на РСМ

ВМРО-ДПМНЕ поиска свикване на парламента по казуса и започна преговори с коалиционните партньори за предсрочни избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав ти път мекере тъпо! И не се връщай,че ми се повръща от тъпотията ти. Помияр недъгъв!

Направо да се беси шумадийското копеле, да отърве света.

Боли ни куру за тоя...

не се притеснявай, ще те взема при мене да ми гледаш прасетата на село.

Тези за нас са като укранците за руснаците - "братя". :))))

Вардарският Очко- Божичко,вие,като,празна,линейка,щото,не,става,на,неговото! Такива като него,нямат,място в политиката! Той е готов да хвърли страната в бунтове,ако не е на неговото! По лека лека,всички спорни въпроси ще се изчистят! А Мицкоски- политическото бунище!

на никой няма да липсваш !

Интересувах се от карти отпреди много векове Македония като държава никъде я няма А пък и моито мнение е че беден брат за съсед неми трябва Тогава МАЙНАТА ВИ

Ако не можеш България ще ти помогне

От тези трудно ще станат хора.

Оставил си е вратичка, че ако вместо РСМ са нещо друго, тогава може да се промени конституцията. Например РЗБ.

Мицков да маже ските и да пуска шус.

Държавата е тази, която дава правото да се самоопределяш и наричаш така, както е нейното име.Такива са международните стандарти.В Тайланд се имат за тайландци, а не за китайци. А в случая е подходяща поговорката -насила хубост не става.Дори и 6 промяната на конституцията, никой няма да се пише и афишира българин, защото се срамува, тълпи обиди и понася негативи и причините за това отношение към Бг са комплексни, не е само Коминтерна.

Мицка, еничар такъв, срам нямаш ли?

мицкоски се зарече да напусне политиката и да признае че е Българин , най накрая узря дебелата му тиква

Тази сръпско-руска подлога ще направи най-голямата услуга на македонците по пътя им за ЕС ако се махне от политиката. Искрено се съмнявам обаче тази пиявица да се пусне току-така.

Този боклук нека се махне завинаги от полотиката и се пръкне там , откъдето му се казва ,как да бърка лайната ,та да миришат повече ,аимемно в белград.

Манипулацията в България продължава, а истината е, че: - обявяват се решения на комисията от 2019 г.; - комисията дава предложения за общо честване на личности от средните векове и промяна на учебниците в РСМ и България за времето на античния период; - няма предложения за промяна на учебниците за периода от средните векове, тоест няма предложение за промяна на учебниците за Цар Самуил и т.н. Повечето медии поднасят новината манипулативно, че учебниците в РСМ ще бъдат променени и те вече ще учат, че Цар Самуил е български цар, а вчера 'Канал 1' дори директно го обяви, което не е вярно.

Шило

Чудесно! Да се маха от политиката! Достатъчно се налапаха използвайки антибългарска риторика

Шо е маке се е юнак и се лайно

Мицкоски ще е Македонския космонавт на Славчо холограмата от Левски Г.

Довиждане.

и без това ще го "напуснат"!

Едно говедо по-малко.

Сакън ами да запишат пък турците ,нали са държава на един синдром от Стокхолм.

Ох, боже! Това не трябва да се допусне! Акаво? Кое от двете ли? Ами досетете се.

от мъка по Мицкоски кой чорап да си разплета, левия или десния?

Разплати си зеления чорап!

Да напусне! Щом има българи, ще фигурират в Конституцията. Значи албанци може, а българи не може?! Света няма да загине без Мицкоски в политиката на Македония!

Боклук мръсен.

Време е българските малцинства да бъдат признати и от Турция и Гърция!!!! Тези две държави не позволяват носенето на български имена, не признават българските малцинства и са преименували всички български населени места, местности, реки и тн съответно с турски и гръцки имена!

Da otiva na maika ci v gaza

Вписването на българите като малцинство в конституцията е тактическа победа но е стратегическа загуба. Не е възможно държавотворния народ в една държава да е малцинство!

Ей, глупак В Македония няма малцинства. Само ти ли оше не си разбрал ? Че и от стратегия и тактика ми се правиш че много разбираш

Много си груб "Ей", сигурно си форимен плъх дето не смее да те погледне в очите на живо.

Мицкоски като напусне политиката, къде ще отиде - в Сърбия ли ? И сърбите дали ще са съгласни той така лесно да се отрече от сръбските интереси. Може да го ликвидират, за назидание на другите македоно-сръбски продажници.

Не, ще отиде в Унгария при ментора си. Надали ще напусне политиката дори и да се гласува, че македонците са българи. Такива плазмодии като него винаги намират начин да смучат кръвчицата на избирателите си.

Взимай и Българският копейкин с теб. Комшии в Сочи може да си станете.

Какво е Северна Македония? ≠> България + ски Например Груев...... Груев ски, Муцковски, Петковски, Костовски

Македонският Копейкин.

Много добро решение! Но няма да го изпълниш! Ако не си в ВМРО-ДПМНЕ си никой! И няма всенародни софри и лакардии! Вписването на българите в конституцията на РСМ е заложено в изискванията на ЕС. Така че, добре мислете какви ги вършите! С уважение: Правнук на българин, бил се за свободата на изстрадала Македония!

Евала байо,най накрая нещо умно.Но няма кво да чакаш отпуските .Слагай цървулите и ставай и заминавай

СРЪБСКИ ЕНИЧАР.

Общото между българската и македонската вмро партии е, че и двете са русоробски, както и че работят срещу националните интереси.

Поради що се срамиш да се наречеш българин сърбоман мръсен.

Ама надали ! Добре те храни политиката и антибългарското ти говорене. А сигурно и ти ако имаш смелост и се върнеш назад през едно поколение ще установиш,че дедите ти са се зовяли БЪЛГАРИ.

През онази работа ми е, че ще напуснеш политиката. Ще е по-добре и за Македония и за македонците

Направо да напуска.

Мицков, дреме ми на оная работа какво ще хващаш и какво ще пускаш. На 95% от т.н. северномакедонци - също. Останалите 5% лумпени, дето подскачат след теб, щото им обещаваш, че като дойдеш на власт ще ще ги "оправиш", не се броят.

Няма нужда за вписване на българите в конституцията а преговаряне за името на "държавата" им. Западна България е приемливо За България и Албания.

Мицо, шта још можеш да урадиш?

Е, айде, от кога те чакаме да се разкараш!

Прав му път. Един фанатик по-малко

мицко , фърляй оставката и бегай за бугарски пасош...... оти за да патуваш по македонското кълбо требе бугарски пасош