Мицкоски: България влиза в конфликт на ниво Студена война

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ атакува едновременно управляващите в Скопие и София, като за поред път се обяви за предсрочни избори

Обратно в новината

Коментари - Мицкоски: България влиза в конфликт на ниво Студена война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното лъжливо македонско лайно. Знам си аз, че не се бългри. Издъбки някакви посръбчени и поалбанчени. Македония не нарправи нищо, което да се различава от историята. Македония просто се поправи. Това реално не са искания на България, а призив да се спостегнат и да съобразяват истината, лъжците долни мръсни. Това са мръсници и са потенциални, даже реални врагове на бългрите, също като украинците за руснаците. Две мръсни племена в Европа, които външни сили използват, за да правят интриги. България трябва да спре да се занимава с РСМакедония, просто да мълчи и да гласува против приемането й. Това е всичко. Както Путин не сме го чули да приказва от месеци, само ги мачка.

Deee ба промитите ви мозъци

Какво друго да очакваш от комунягите тук и там и татуираните патриотарите, които им се връзват, освен да ескалират напрежението?

Осъзнайте се, българи! Поробена България е раждала достойни синове като Паисий Хилендарски, Каравелов, Раковски, Ботев и Левски! Горди и свободни в душата си българи! 5 века сме успели да запазим идентичността си като народ- религия, език, нрави и обичаи! Достоен и силен народ, който е заслужавал да пребъде! България е раждала велики личности през много трудни епохи на нейното съществуване, освен през една- кажете ми за един велик българин за времето на съветската окупация след 1944- НЯМА ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ, УБИТИ СА! Били сме и под византийско, и под турско владичество, но не сме били роби! Роби , и то доброволни роби станахме след Освобождението ни от турците, роби на Русия! Най-страшното робство! Много българи днес нямат против да се говори срещу България и българите, но каже ли се нещо срещу Русия се сърдят люто! И бъркате това раболепие с родолюбство! Тежко и горко на България, няма друг народ по света са обича поробителката си повече от Родината си, затова ще изчезнем! Братята ни македонци, продадени на сърбите от същата тази разпоретина Русия, и те не искат Майка България, искат да са измислени мелези от гръцко-сръбски-неопределен точно , но древен произход! От 150г Русия ни лъже- братушки, братя славяни.. а ни презират, мразят, завиждат, шскат да ни заличат!! Само вижте колко минуси ще ми сложат сега- това не са българи, това са руснаци, които по цял ден пишат лъжи да ви мътят главите! И продажни родоостъпници за дребни копейки!

“= разпоредихте да забравим братята си в Македония и накарахте вашите слуги да потрошат костите и да пролеят кръвта на хиляди достойни българи, които не бяха съгласни; = разпоредихте да забравим Бога и Православието. Колко много сме направили за вас и колко сме изтърпяли от вас и накрая пак сте недоволни … Пак надъхвате вашите роби и плащате на вашите слуги да пречат на Родината ни … Десетилетия наред вярвах в братството между българи и руснаци; страдах, защото не исках да приема истината и се карах с хората, които искаха да отворят очите ми.” С.Станев

Грижа на САЩ и пуделите е всяка славянска държава да получи своята Украина. Англо-саксите са много по-ефективни в унищожаването на славяните в сравнение примерно с Чингиз Хан или турските султани.

Този про3т сърбоман и таен служител на руШкото пАсолство в Скопие е ВИНОВЕН за напрежението, за което той бил предупредил!!! ЗАслужава макетата да го заведат на манаф, който публично да му тъпче гъзерите!!! Убитак!!! Вечно ВЕТО за тези сърбомани, докато не премахнат от политическата си система всички подобни гАвна!!!

дават възможност на такива като Копейкин да се представят за борци за ЕВРОПЕЙСКИ права на българите!

Я ти, дето си радвал и ръкопляскал да пада ветото, прасто си тай, продажник на Българщината. Коя те е майка раждала, ....... без думи!!!!

Трябва да бъде търсен от България с европейска заповед за арест, тъй като е проворирал биячите да направят побоя!

а една голяма Студена Вода за тъпите макета. Вето и забрава.

Вето, ама друг път, подлогите в пърламента гласуваха каквото им наредиха от САЩ и ЕС! Хайде пак да не си ги избираме, много ви моля! Скоро стата, още не сте ги забравили, а ако сте, то България я чакат тежки времена!

И на слепите и глухите е ясно че братска россия дава мило и драго да има лоши отношения между България и Македония,един съюз между двете страни ще ги направи силни и ще доведе до крах руските планове за русский мир на Балканите .Но в случая македонците се наакаха....и трябва да последваме примерът на гърците които не правят компромиси и заради това ги уважават.Крайно време е нашите политици да си купят гащи и да се изправят,те стоят наведени.

Koko ........ И в Македония и в България управлява посолството на САЩ Каква Русия, какви 5 лева

Русия няма нищо общо. Интригата ще се финансира от САЩ. Както САЩ финансираха украински нацисти да избиват руснаци, така ще финансират македонски нацисти да убиват българи. Не напразно черният американец дойде да заповяда да гласуваме за премането на РСМак. в ЕС! Дали му е работа?! Не, но всъщност това е основната му работа - САЩ се издържат от такива конфликти, с които извиват ръце на народите и им извличат ресурсите.

държат като курви, ще бъдат третирани като такива - прошка няма да има! Крайно време е, СЪРРБОМАКЕДОНСКИТЕ МЪРШИ да осъзнаят, че търпението ни се е изчерпало и повече няма да търпим простотиите им! Или ще влезнат в Европейския съюз, като оскавят простотиите си на прага му, или ще се върнат обратно в лоното на Сърбия и Русия - тогава никой няма да се интересува от тях! Албания ще влезе в ЕС, а не сърбомакетата!

тоа е голем боклук

Мицко е ясен, но Джанбаски е опасен. Включаем и за нас, защото пречи на реализацията на нашия стратегически интерес. Той е в РСМ, да ни възприемат за приятели.

Кои сте тия вие и какъв е вашият стратегически интерес?

Забранете на джамбазки да ходи там,чествания тука.може д а го арестуват за всеки случай.

да го съберем с Алабаковски!

Да не сте върнали посланика,спрете им тока,затворите клубовете и ще чакат.колкото ние шенген.кажете го на другарите от ес.те ще чакат толкова години колкото ние шенген.ние имаме дпс,нали.не ги бием,има новини на турски по бнт!!!

Отнемане на дадено българско гражданство на македонци и затваряне на границата с тях. Простичко и лесничко.

Българската позиция спрямо Македония е срамна. За съжаление българите не могат да се вразумят, че това не е тяхна земя, че не е тяхна работа какво ще вярват други народи. Създадоха това напрежение и сега се правят на жертви. Пълна излагация.

Браво че ги светна тия смешници. Само не знам защо пишеш тук като виждаш за какви глупендери става въпрос. Македония не е България, но те не. Вето за ЕС им налагаха, езика им щяха да преименуват, убежденията им за тяхната история щяха да коригират. Какво ли не измислиха. Най-тъпата нация в Европа май е …България. Само в Африка има по-големи олигофрени като тия, които още горят вещици. Не знам къде другаде има по-глупави хора.

Пешко, ти чете ли я и разбра ли какво пише там?! Пробвай пак!

Съгласен съм с този македонец, че въпреки отстъпките на Македония българите пак правят мизерии и нещата са на ниво студена война защото българската страна не се вразумява. Не знам дали по твърда политика от страна на Македония щеше да помогне. По принцип е възможно. Въпросът принципно трябва да се постави дали в една Европейска държава в 21-ви век трябва ли една държава да казва на друга държава как да наименува езика си. Само един пример. Че и да плаши със санкции, ако не си преименуват езика. Също подобно, един казва че една историческа личност бил такъв, а други казват че бил друг. Че каква е разликата да спориш с някой мюсулманин какъв бил Мохамед или с християнин какъв бил Исус? Някакво си културно убеждение. Защо ще създаваш конфликт? В каквото искат да си вярват. Като цяло оценката ми е, че това било безсрамие, нетактичност, неосъзнатост, нетърпимост, нецивилизованост от страна на българите! При това само като прочетеш коментарите тук и ти става ясно за нивото на развитие на българската нация. Хората се чудят как по-голям конфликт да направят.

Скача според тоягата.Много правилна поговорка

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Само липсва опцията АЛБАНИЗАЦИЯ, която по ще им се нрави на "македонците" вероятно. Не че не е вече в ход, но защо ли на националистите в измислената държавица със странни и смешни имена, някак им убягва или...?!

Студената война си я изпросихте,гниди гнусни. Следва Желязна завеса-100 години тотална изолация. 5-метрова бетонна стена с бодлива тел по цялата ни западна граница.

Екзистенциалната основа на съществуването на македонската нация е анти-българщината. Иначе казано-Няма ли я омразата към българите,македонеца не намира смисъл да съществува.

Обидно е да наричаме тези случайни хора македонци.

Има една приказка за ТИТО кадето е казал видяхте ли македонците не станаха сърби но не са вече и българи

Щото много се бута някий да им влиза в скапаната кирлива миризлива държава :D тъпи ограничени мистрифулки, смрадливи хлебарки пуууууууууу

Просто макета.

Това и заслужават

Господ да накаже всички бьлгаромразци ........ и бьлгароубийци

Македония има нужда от прочистване. Не зная дали ЕС ще може да им помогне на тези. Мицкоски е просто против ЕС, плащат му я от Сърбия я от Русия. Всички тези инциденти имам чувството от там идват и целят България да упражнява вето за да може Македония да не е част от ЕС.

МАКЕДОНСКИ ПЛЪХОК

Върнат ли евродепутатът Джамбазки от границата ритат си столчето за Европа с години напред и отделно албанците ще ги наврът в миша дупка и ни сърби ни руснаци ще си мръднат пръста за тия

Пастор Мицко Кръстиш пак говори глупости

Да си ни върнете танковете че може да ни потрябват скоро срещу вас. :)))))

Те ги нарязаха на 3-тата година

Мекедонците са тръгнали по пътя на Украйна. Сигурен съм за зад всичко има кукловоди отвъд океана.

Не се прави на луд. Ясно е, че всичко антибългарско в РСМ идва от Белград или Москва

отвъд Черно море бе празноглавец , някъде на североизток :)))

Мицкоскиииии, България отдавна трябваше да си затвори границите за такива измислени типове като вас! Вместо да се стремите да обедините хората, вие правите всичко възможно да ги разделяте и по този начин да осребрявате собствените си, лични интереси. Само че националните предатели никой не ги обича и никой не ти иска! Много искам нашето, българското правителство да има топки, да затвори границата с тази изкуствено създадена "държава" , да прекъсне всякакви взаимоотношения и да видим какво ще направите тогава?!? Осъзнавайте се овреме и разберете, че сте българи и аче нищо добро не ви чака с това изкуствено наложено сърббеемв.

МАФИЯТА КОЙ /СЛУГИНЯТА НА БЛЯДОВЕТЕ/ - МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ В ПРОВОКАЦИИТЕ! КАК ЩЕ СЛАГАШ ИМА НА КЛУБ "БОРИС 3" ! ПЪРВО ЧЕ ТОВА Е МНОГО ГРУБО ПРОВОКАЦИЯ, ВТОРО - ТИЯ КОБУРКСИ НЕ СА НИКАКВИ "ЦАРИ" НА БЪЛГАРИЯ ! НЯМА В ИСТОРИЯТА ТАКОВА ЧУДО НА ЧУДЕСАТА - ДА УМРЕ ПОСЛЕДНИЯТ МОНАРХ И СЛЕД 500 ГОДИНИ ТИЯ ВЪШЛЬВЦИ ДА СИ "НАЗНАЧАТ" НОВ "ЦАР" ! ПРЕКЪСНЕ ЛИ СЕ ВЕДНЪЖ ПО БИОЛОГИЧЕН ПЪТ - МОНАРХИЯТА КАТО ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ - ИЗЧЕЗВА ФИЗИЧЕСКИ ЗАВИНАГИ ! БЪЛХАРИЯ ИЗОБЩО НЕ СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ Е "ЛЕГИТИМНА" ЮРИДИЧЕСКИ ОТ 1878 ДО 1945 ГОДИНИ

Пичаго удари тъпомера. сопри се , че сериозно ме разсмя...

Прекъсвай всякакви отношения с тези ! И обяви , че е грешка че сме ги признали за държава ! Вече не ги признаваме !

Споко,докато,има,такива,като,този,сърбоман,измислената,дъръ,само,ще,виси,пред,европортите! То,май,от,там,ще,почнат,да,излизат

Интересно, как приматитеот Северна Македония не са го разкъсани и изяли, този който са пребили. Сърбоманите в РСМ са безмозъчни, ниски, мургави и космати, които живеят в циганскадържава, колония на Сърбия и Русия

Вто бе да ти ЕПМ и сръбския СКИор Мичкоскич . Смешник :)))

Този малоумник,заедно с нашия малоумник Джамбазки са сред най-големите виновници за тази "студена война" подклаждана от Русия!

ааа и сиди и каракачанов имат забележим принос!

Тоя е пълен смешник. От неговата родина разпалват войната, не ние.

каква война бе? тия нескопосници са скарани дори със себе си! съседи са им България, србия, албания , гърция и косово! с кой не се дръгнат???

Не помня преди отмяната на ветото да са пребивали хора и да са стреляли по клубове.Според мен реакцията е премерена трябваше да я има.Оня който стреля по клуба не са го задържали още.А това плямпало иска да се върне на софрата това е всичко.Лошото е че сегашното правителство не смее да реагира много много .Ще арестуват някой и толкова.Знаят че България няма да върне ветото и затова.За съжаление предвиждам и убийство от омраза понеже видяха ,че реагираме.Да видят дали ще върнем ветото-те това искат.

Тоя звучи като нагъл руски политик. Все едно слушаме Песков.

по скоро лавров!

Тоя е голям провокатор. Хитро подтиква кък омраза. Вика всичко правим, но тия искат още, затова трябва да ги мразим. Няма ли кой да го пита, какво точно са направили. Абсолютно нищо.

югокоминтерновска гнас!!!

Мицкоски,първо озапти хулиганите в държавата си,а след това нападай България!Изказването ти удари дъното!

Каквото повикало, такова отговорило. А още по-добре да спрем да разговаряме, че всичко се превръща в надплюване. Да си оправяме българските проблеми, да популяризираме българската култура и история в света, така че почва за великомакедонските хвалипръцковщини място да не остане!

Един лезещ политик ви пусна авиолиния,работеше на загуба и фалира.А друг плезещ политик искаше космонавт маке да прати.А 150000 български паспорта,върнете ги.Злобата ви няма граници. А бабоебеца ни прикара да махнем ветото.А ние обикновените хора гледаме нашите и вашите глупаци.Няма по лошо да не се разбираш със сеседа,при лоши неща първи се притичва.А тоя сръбски и руски слуга манипулира малограмотните

Тоя компроментиран пишколапач Мицкоски работи активно за разваляне на отношенията със съседите си - тотално невменяем какво иска във война ли да се вкарат ? ТИя провокации от техните партии идват - Какво ще постигнат пълни идиоти.....

Наще "държавници" да са толкова жалки всички до един че щом в ситуация с Македония където сме прави и където сме от силна позиция пак се гънем и ни правят за смях съседите и става общо взето квото те решат ,представям си как биха се държали ако сме в слаба позиция или да бранят някъв държавен интерес ,некомпетентни безхаберници ама народа е за

Нашите баце нашите!

Път няма да ви спасяваме от албанците... ще чакате на русия и сърбия... дето не си мръднаха пръста... питайте армения дето е в договор с рашистан колко й помигна срещу Азербайджан...