Коментари - Тренчев: Пловдивският митрополит заплашваше дядо Кирил със смърт | Днес.dir.bg

Тренчев: Пловдивският митрополит заплашваше дядо Кирил със смърт

Лидерът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев обяви, че пловдивският митрополит Николай е заплашвал покойния дядо Кирил със смърт.

Обратно в новината

Коментари - Тренчев: Пловдивският митрополит заплашваше дядо Кирил със смърт | Днес.dir.bg

Коментари

Скъпи коли , часовници, ДС..... За какво говорим . Тук въобще не става въпрос за хора , свързани духовно с Бог.... точно обратното ---->>> поставяйки се в супер материални атрибути ти ставаш активен съратник на Сатаната. Боя между тях за пост, за пари и за власт доказва същото .

Е хане, тоя път изби рибата с авторитетния си коментар, БРАВО! Тъпото е, че познавам Антоний, ама едва ли ще си каже...

popov

Няма, няма да си каже дори и защо престана да ходи всяка седмица до Прага, веднага след като Христофор. Може да се попита и митр. Симеон, защо така веднага след това събитие си подаде оставката, при положение, че още от 2006 г. воюваше с нокти да не го свалят от трона на Западно и Средноевропейске епархия. И за да стане още по-интересно ще попитам, защо на Христофор вселенският патриарх му дърпа ушите заради приятелството му с руския патриарх Кирил!!! Май вече стана ясно, защо и руски "благонидни" групи имаха зъб на варненския Кирил.

Хан Тукту какъв хан е ? По етнос...

Тодорке, коши каиш ? Тоя пор, ми прилича на "Помилвано прасе"? Тая Коледа дали пак ще му се усмихне късмета ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Едно обаждане в редакциятя на бТТВ "Трътките

нищо ново в православната църква. Та още в най- ранните години на църквата те имат в ср. на V в. един от св. събори- втори Ефески наречен разбойнически. На него противниците са се били, скубели брадите и късали дрехите. Та нашнските работи са само брънка от поредицата скрити покрити мръсни дела срд висшето православно духовенство.

popov

Пък аз зная за един поп от 3 век, казват, че имал хемероиди.

В качеството си на какъв пък Константин Тренчев е бил на вечеря с Кирил, абе мафия откъдето и да погледнеш.

В качеството си на демон !

На този - пловдивския въобще не съм му фен. НО всичко това прилича на активно мероприятие на ДС. Явно нещо им пречи... Ето и КОСТАДИН се е активирал...

popov

Време е хората в сградата на синода при изготвяне на спосъците с достоизбираемите кандидати да се съобразяват с географското положение на митрополията за която кандидатстват. Ето например за Варненско-преславска епархия кандидатите трябва да могат да плуват. Също така трябва да имат и алергия към мидите, щото миди могат и да се купят с много пари от богати строителни фирми.

дядо Кирил бил получил и съобщения от негови приятели от службите за сигурност-ОТ КЪДЕ ГИ ИМА ТЕЗИ ПРИЯТЕЛИ БЕ?

Хора, опомнете се и ставайте маши на лукавия. Първосвещенник и Господар на църквата е Иисус Христос, защото е създадена посредством неговата проповед, кръстна смърт и с Благия и животворяш Светий Дух. Нима си мислите, че Господ би допуснал да се случат тия ужасяващи и гнусни неща, за които вие пишете. Неща които оскверняват чистото тяло Христово, посредством което ние спасяваме душите си. Разберете, че всички написани по тази тема оскърбленя са плод на нечистите духове на злобата, на които вие неволно служите, подмамени от ревност за чистота или от лъжите на лукавия. Дано Господ очисти очите ви, за да имате чисти сърца и от там да вадите чистотота, а не омерзение. Господи Иисусе Христе, Сине Божий, помилуй нас! Амин! Из

popov

Демак маша на лукавия е оня, който се е опомнил?! Пепи, има един термин, използва се и в литературата. Кказва се акомудация, тоест приспособяване на мисли за своя изгода. Та да ти река чадо божие, хубаво е да цитираш, но още по-хубаво е да мислиш.

Брей, Калимявка, направо ме учудваш :). Защо мислиш, че си се опомнил? И че със мислене ще спасиш душата си? Всеки ще получи според вярата си...Дано Бог проясни мисълта ти и смири гордостта ти. Знаеш за какво говоря. Лек и спорн ден

Николай ще направи Бг църквата УНИАТСКА: Униатското движение е част от църковно-националните борби на българския народ през втората половина на 19-ти век. То е форма на западноевропейско културно влияние на Балканите, реализирано чрез католическата идея. Униатството е форма на католицизъм комбиниран с православни обреди и е плод на борбата на българския народ през 19-ти век за самостоятелна църква, национална йерархия и културна еманципация от Гръцката патриаршия (Уикипедия)

Затова ли не пусна папата в олтара на храм "св.Неделя"?

Мазния плужек продължава да пълзи лигаво по Канали и Тивита? Току-що са исфляка, че е вечерял с много владици и арахонти, За да опсъди с тях тежкото им положение и трудовите им договори ?

нека Константин Тренчев да направи изявлението си пред съдия което да се скрепи като доказателство и след провеждане на полицейско разследване да се изясни истината. Но с такива несериозни изявления Тренчев по нищо не се различава от коментаторите на биг брадър,като дори може да достигне някои от участниците като Киро Скалата...

Известно е на широк кръг от хора за "бурния" живот на не безизвестния Николай Пловдивски!!Този БЕЗВЕРНИК е с жълта книжка и е далече от църковния живот- неговото място е НАЙ-НАПРЕД в ЛУДНИЦАТА и после в ЗАТВОРА!!!

Нищо подобно. Просто му е направил черна магия.

в една мафиотска държава и църквата заприличва на мафиотска структура, поповете се интересуват само от пари и имоти, нищо чудно да започнат да се избиват заради тях.

След тези тежки и отговорно заявени обвинения, остатава да виси в обществиното пространство само един въпрос: "Докога пловдивския владика ще си разнася расото в църквата и не е ле по-богоугодно да го замени с раирани дрешки"??? За облекчение на "крехката" му душица и за отчитане времето през следващите 20 години, по изключение да му се позволи да вземе със себе си Ролекса, подарен му от съучастниците в това убийство!!!

Че Тренчев е назначен от БКП не се и съмнявам....Ама и за Варна трябва да бъде назначен човек плувец и верен на ДС(КГБ).То и комунистическия манифест пише за смирение и май килимяфките по него учат вероучение ..не по църковните книги.

българската църква беше унищожена от комунистическите бандити. стотици свещеници бяха избити. комунезите назначиха свои хора за свещеници и висш духовен клир. всички владици и патрярси са агенти на държавна сигурност. владиката на америка, канада и австраля, иосиф босаков е бивш комсомолски секретар на акумулаторня завод в пазарджик. дс го е изпратила в съвецкя саюз в секретната школа на кгб в загорск, където са произвеждали менте духовнициагенти. след това е бил изпратен да шпионира българската емиграця в америка.

Значи щом не е насилствена начи е доброволна. .

Ченгил до ченгила: офицер до офицера, агент до агента, бандит до бандита, покровителствувани от сектртните служби. Вайкай се, плачи ченгесарска майко Българийо!

Смрадливец скапан си ти а не просветен

че е убит, вече всички разбраха, ама прокуратурата даже и съмнение няма.. .

И в Църквaтa, както навсякъде, има и добри и лоши хорa. Дaно зaпaзим вярата.

Не че не е важна новината, днес като чели се измества леко центъра на събитията от парламента към по-маловажни неща

Извинявам се за простоватия речник, но друго не ми идва на ум в момента: "Бахти и църквата, бахти и православните дядовци"! Киро "Линкълна"?? И сме тръгнали да стачкуваме, да се явяваме по разни про-правителствени протести, да обсъждаме съседите, да не си плащаме каското, и да се качваме на три ракии в колата. Но се чудим защо нищо не е в ред. Ми то в една кочина, откъде да започнеш да ринеш, другари съселяни?

-От себе си?-Всеки да започне пречистването от себе си.

И мен ме е ругал чувала съм го и аз да кълне. Какво гледа Патриарха може и на него да му спретне някой номер то този човек е психар.

Патриарха да го разпопи и да го махне този престъпник от църквата срам е за православието този бандит кой не познава злобата на този човек.Вън на Николай пловдивски бандити в църквата и психично болни изроди нямат работа там.ПОЗОР!!!

Знаете ли хора и помните ли как Пловдивският Николай анатемосваше хората това е клетва а знаете ли че на свещеник е забранено да кълне.Бях свидетел когато беше докарал чудотворна икона преди години как наруга зверски една жена че се е забавила с молитвата си пред иконата а за да влезем и се поклоним на иконата сме чакали три денонощия а той ругае и крещи в храма на миряните като малоумен.Какъв свещеник е това това чист престъпник и съм сигурна че той има пръст в убийството на Кирил.Затова че не можа да стане Патриарх нищо чудно да посегне и на него.

Цяла Варна знае, че Киро Линкълна беше убит; само трима : - шефката на съдебна медицина, шефа на полицията и варненския прокурор НЕ знаят . . .

Цяла Варна знае, че Киро Линкълна беше убит; само трима : - шефката на съдебна медицина, шефа на полицията и варненския прокурор НЕ знаят . . .

....ВЕЧЕ ВСИЧКИ РАЗРАХА. ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА МНОГОТО ЛЪЖИ. - ОТИШЪЛ ЗА МИДИ. А ЗАЩО НЕ СЕ ПОКАЗА ВЕЩЕСТВЕНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО - СЪДА, - ВИНАГИ ДЯДО КИРИЛ, ПРИСЪСТВА НА СЛУЖБАТА В КАТЕДРАЛА, А ТЯ Е В 8.30 СУТРИН . ВЕЧЕРНАТА СЛУЖБА ЗАВЪРШВА В 17.30 СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ 16,30 ТАКА , ЧЕ АКО Е ИМАЛ НАМЕРЕНИЕ ДА ХОДИ ЗА МИДИ, ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ СЛЕД РАБОТА. - ДЯДО КИРИЛ СЕ УДАВИЛ - САМО ЧЕ В БЕЛИТЕ МУ ДРОБОВЕ НЯМА И КАПКА ВОДА. -ДЯДО КИРИЛ РАЗПОЗНАТ ПО КРЪСТА НА ВРАТА МУ - ВСЕКИ КОЙТО СЕ ГМУРКА ПОД ВОДА МАХА И ГРИВНА И СИДЖИРЧЕ ОТ ВРАТА СИ . - ПОРЕДНАТА ПЛИТКА ЛЪЖА. -ЛЪЖАТА ЗА ХИПОТЕРМИЯТА - ТОГАВА МОРСКАТА ВОДА БЕШЕ ОКОЛО 20 ГРАДУСА - "ЛЕДЕНО СТУДЕНА" ТЯЛОТО БЕШЕ НАМЕРЕНО В 8,15 ЧАСА, СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ 7,15 - ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ СЛЪНЦЕТО Е ТОЛКОВА "СИЛНО" , ПО СИЛНО ОТ 2,3, СЛЕД ОБЕД И САМО ДОКАТО СЕ ПОКАЖЕШ ТЯЛОТО ТИ ВЕЧЕ Е ПРЕГРЯТО И КАТО ВЛЕЗЕШ ВЪВ ВОДАТА ХОП ХИПОТЕРМИЯ. - ИМАЛО ПОДВОДНО ТЕЧЕНИЕ - САМО ЧЕ БУНАТА ОТ ЕКВСИНОГРАД ТОЧНО ТАМ Е ДОСТО НАВЪТРЕ -ЕДНА АНТИБЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ПЪК ПОКАЗА ДВАМА РИБАРИ, ДЕТО ЧЕСТО ВИЖДАЛИ, ЧЕ ДЯДО КИРИЛ ИДВАЛ, СЪБЛИЧАЛ СЕ, ВЛИЗАЛ В МОРЕТО, ПЛУВАЛ И ИЗЛИЗАЛ. ТУК ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА ПАДНЕШ. КОЙТО СКЪЛАПИ ТАЗИ ЛЪЖА, НЕ СИ НАПРАВИ СМЕТКА, ЧЕ ГОВОРИ ЗА ДУХОВНИК. ДАЖЕ И В НАЙ-ГОРЕЩИТЕ ДНИ МИТРОПОЛИТ КИРИЛ НЕ Е ПОКАЗВАЛ ГОЛА РЪКА, ПЪК КАМОЛИ ДА ПОКАЖЕ ПРЕД МИРЯНИ ПЛЪТСКА ГОЛОТА. ПЪК ДА СИ СВАЛИ РАСОТО ПРЕД МИРЯНИ ТОВА ЗА ДУХОВНИК КАТО НЕГО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ПЛОСКА, АМА МНОГО ПЛОСКА ЛЪЖА. ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС НА КОЙТО НЕ ОТГОВОРИ ГОЛЯМАТА МЕДИЦИНА Е ПРЕДИ КОЛКО ЧАСА Е НАСТЪПИЛА СМЪРТТА? АКО БЯХА ОТГОВОРИЛИ НА ТОВА МАЙ ЩЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕЧЕ Е ОТИШЪЛ ЗА МИДИ ПОСРЕД НОЩ. ОТ ТУК ИЗЛИЗА ДРУГИЯ ГОЛЯМ ВЪПРОС КЪДЕ Е УБИТ ДЯДО КИРИЛ ВЪВ ВИЛАТА / АКО Е ТАКА - КОЙ ОТ ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ Е ЗАМЕСЕН/ ИЛИ ИЗВЪН НЕЯ. ИМА ОЩЕ ЕДИН ГОЛЯМ ВЪПРОС - КАКВО ЛИ ИМАШЕ НА ГЛАВАТА НА ДЯДО КИРИЛ, ЧЕ МИТРАТА / ОФИЦИАЛНАТА КОРОНА/ МУ БЕШЕ ТАКА СЛОЖЕНА НА ГЛАВАТА , ЧЕ ЕДВАМ СЕ ВИЖДАХА ОЧИТЕ МУ. ЛЪЖИ,ЛЪЖИ,КУП ЛЪЖИ. ЖАЛКО, ЧЕ ЕДИН ДОСТОЕН ЗАЩИТНИК НА ПРАВОСЛАВИЕТО БЕШЕ ТАКА ГРОЗНО УБИТ.

Страхотно сте го написал!!! Респект!

popov

Едно нещо не съм съгласен. Аз лично никога не си свалям кръстцето, а съм се гмуркал за рапани и до 15 м. А едно нещо МНОГО важно си изпуснал!!! Миди винаги се ядат в компания. Що никой от тая компания не се обади да потвърди, че са го пратили да вади миди?!

Тревчев остаря и се хвана с клюки!Синдикалната дейност е свършена с такава махленска клюкарка!Убиецът да ти кажа Тренчев никога не заплашва!Това не му прави кеф!Питай старите ченгета!Светът не започва от днес!Ако има големи интереси настъпени или губещи пиши го бегал!Женското кудкудякане не е повод за такова тежко престъпление!Ако службите ти ходят по акъла заедно с прокурора немам думи!

Киро Линкълна е бил доносник дълги години за КДС. Ясно е едно, станал е неудобен защото е знаел прекалено много, а вече не е вършел работа за тези, които са го използвали.

Свършил си е работата в Гърция. Един митрополит няма кой знае какво да докладва. Обикновено докладват за него... Стига с тези елементарни съчинения за доносничество "по принцип"!

Не знам,кой крив,кой прав....кой иска да извлече дивиденти от цялата тази история. Но ако е истина , че митрополит на митрополит "нож вади ", горко и на тази държава и на тоз народ !!!

бидон свода вади.. .

Хане, веднъж и ти да е възможно да си прав!!!

Да бе, Тренчев, да беше си гледал аутопсиите през всичките тия години, а Желев и Доган - философията, България щеше да е доста по-добро място за живеене.

Типично за туземната популация да обвинява слугите, а не кукловодите.

Не знам кой е слуга и кой - кукловод, но много добре помня, че тия тримата свалиха правителството на Филип Димитров.

Този набеден Константин Тренчев се прави на доктор, макар, че от години се съмнявам, да е минавал покрай болница. Че и най- добрия патоанатом.?!? Май нещо е мръднал. Вижте само с какъв хъс хвърля кьорфишеци: извикал го дядо Кирил за да му се оплаче от дядо Николай, че пловдивския митрополит ще го трепе.(намирисва ми на разкритата наскоро прокурорска афера с меките китки) Знаем, че Коцето обича чашката и да се прави на арменския поп, но чак пък митрополити да му се изповядват...?!? На това шопите му казват: голем го вади, ама мек! Май ще излезе най-големия патоанатом между поповете и най- големия изповедник между патоанатомите. А прокуратурата е ясна:цитат:...няма събрани доказателства, които по някакъв начин да навеждат дори на съмнение, че се касае за насилствена смърт. Въпросът е, защо си трае пловдивския мотрополит при такива страховите обвинения? Май изпадналите мъже без жени са в мензис -доста нервни!

Той си живее в Щатите, а от тук само цица парички, като се прави на защитник на онеправданите, докато им събира членски внос. Това е България, ей.

ПРАДЯДО МУ Е БРАТ НА БАЩАТА НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, А ТОЙ МУ Е ВТОРИ БРАТОВЧЕД :))))))) ЕДИН ВИД ЧЕРВЕН ПРОФСЪЮЗЕН ВЛАДИКА ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ НА ВЛАСТ :)))

И е ядял деца! Ужас! Тоя Тренчев, дето се прави на патоанатом! А то какво било!

Как ще докажеш, че това е истина?

Той агент Павлов има някаква роднинска връзка и с Вапцаров.

Лично познавам "митрополит" Николай и с ръка на сърцето мога да кажа, че ПО-МРЪСЕН ЧОВЕК от него, на този свят НЕ ПОЗНАВАМ!!! А за убийството не знам!

Това, че Господ ни е създал по свой образ и подобие, не означава че после не ни е оставил на самотек за да ни гледа сеира.

Той Николай си има вид на луд

Вярата и единството прави нацията силна. Но как да стане с такива духовници които са се продали на дявола и дори не се покайват!

Вярата в какво ? Тоз форум е изпълнен с вярващи във величието и съвършенството на азиатски болшевикистан.

бате тая тема не е за теб занълчи

Ебати. Проклетите гербаджии, действащи с патоса на азиатския болшевизъм, говорят против него. И това ако не е извращение, то тогава какво е? Ходете си в Азия при чичко ви Сталин и където си щете - само ни отървете от недодяланото си примитивно присъствие!

това за николаи сам сагласен.може да го направи.тои и ден няма в манастир а се прави на богопомазан с неговите часовници и коли. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Николай Севастиянов произлиза от род ,който се е борил с тероризма и никога не би си позволил противозаконна проява. Бъдещият Патриарх е изключителен.

Потомствен милиционер, искате да кажете ? За туй ли дс-то проведе такваз активност за промотирането му за патриарх ?

Говориш против милиционерите? Значи против Боко, Цецко и останалата мутро-милиционеро-комунистическа сган? Как не те е срам?

Toni

Това остава, попове да се трепят.

Има Господ Бог и той ви гледа,мръсници.

Няма по голямо бедсвие за страната от този измислен Пловдивски епископ. Това е проклятие за България. Защо и докога щте търпим това проклятие ??

До кога ще търпим пасмината, наречена български клир ?

pmotikov@abv.bg

А също и мутрата от фотото ?

Между другото да те посветим. Боко и "дядо" Николай постоянно демонстрират близостта си. Даже на срещите си Боко не му целува ръка, както изисква канона, а дваминцата се целуват много смирено... ама не като йерихей и поклонник.

религията прави една нация силна явно някой не иска нацията ни да е силна

Коментари - Тренчев: Пловдивският митрополит заплашваше дядо Кирил със смърт | Днес.dir.bg

Тренчев: Пловдивският митрополит заплашваше дядо Кирил със смърт

Лидерът на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев обяви, че пловдивският митрополит Николай е заплашвал покойния дядо Кирил със смърт.

Обратно в новината

Коментари - Тренчев: Пловдивският митрополит заплашваше дядо Кирил със смърт | Днес.dir.bg

Коментари

Скъпи коли , часовници, ДС..... За какво говорим . Тук въобще не става въпрос за хора , свързани духовно с Бог.... точно обратното ---->>> поставяйки се в супер материални атрибути ти ставаш активен съратник на Сатаната. Боя между тях за пост, за пари и за власт доказва същото .

Е хане, тоя път изби рибата с авторитетния си коментар, БРАВО! Тъпото е, че познавам Антоний, ама едва ли ще си каже...

popov

Няма, няма да си каже дори и защо престана да ходи всяка седмица до Прага, веднага след като Христофор. Може да се попита и митр. Симеон, защо така веднага след това събитие си подаде оставката, при положение, че още от 2006 г. воюваше с нокти да не го свалят от трона на Западно и Средноевропейске епархия. И за да стане още по-интересно ще попитам, защо на Христофор вселенският патриарх му дърпа ушите заради приятелството му с руския патриарх Кирил!!! Май вече стана ясно, защо и руски "благонидни" групи имаха зъб на варненския Кирил.

Хан Тукту какъв хан е ? По етнос...

Тодорке, коши каиш ? Тоя пор, ми прилича на "Помилвано прасе"? Тая Коледа дали пак ще му се усмихне късмета ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Едно обаждане в редакциятя на бТТВ "Трътките

нищо ново в православната църква. Та още в най- ранните години на църквата те имат в ср. на V в. един от св. събори- втори Ефески наречен разбойнически. На него противниците са се били, скубели брадите и късали дрехите. Та нашнските работи са само брънка от поредицата скрити покрити мръсни дела срд висшето православно духовенство.

popov

Пък аз зная за един поп от 3 век, казват, че имал хемероиди.

В качеството си на какъв пък Константин Тренчев е бил на вечеря с Кирил, абе мафия откъдето и да погледнеш.

В качеството си на демон !

На този - пловдивския въобще не съм му фен. НО всичко това прилича на активно мероприятие на ДС. Явно нещо им пречи... Ето и КОСТАДИН се е активирал...

popov

Време е хората в сградата на синода при изготвяне на спосъците с достоизбираемите кандидати да се съобразяват с географското положение на митрополията за която кандидатстват. Ето например за Варненско-преславска епархия кандидатите трябва да могат да плуват. Също така трябва да имат и алергия към мидите, щото миди могат и да се купят с много пари от богати строителни фирми.

дядо Кирил бил получил и съобщения от негови приятели от службите за сигурност-ОТ КЪДЕ ГИ ИМА ТЕЗИ ПРИЯТЕЛИ БЕ?

Хора, опомнете се и ставайте маши на лукавия. Първосвещенник и Господар на църквата е Иисус Христос, защото е създадена посредством неговата проповед, кръстна смърт и с Благия и животворяш Светий Дух. Нима си мислите, че Господ би допуснал да се случат тия ужасяващи и гнусни неща, за които вие пишете. Неща които оскверняват чистото тяло Христово, посредством което ние спасяваме душите си. Разберете, че всички написани по тази тема оскърбленя са плод на нечистите духове на злобата, на които вие неволно служите, подмамени от ревност за чистота или от лъжите на лукавия. Дано Господ очисти очите ви, за да имате чисти сърца и от там да вадите чистотота, а не омерзение. Господи Иисусе Христе, Сине Божий, помилуй нас! Амин! Из

popov

Демак маша на лукавия е оня, който се е опомнил?! Пепи, има един термин, използва се и в литературата. Кказва се акомудация, тоест приспособяване на мисли за своя изгода. Та да ти река чадо божие, хубаво е да цитираш, но още по-хубаво е да мислиш.

Брей, Калимявка, направо ме учудваш :). Защо мислиш, че си се опомнил? И че със мислене ще спасиш душата си? Всеки ще получи според вярата си...Дано Бог проясни мисълта ти и смири гордостта ти. Знаеш за какво говоря. Лек и спорн ден

Николай ще направи Бг църквата УНИАТСКА: Униатското движение е част от църковно-националните борби на българския народ през втората половина на 19-ти век. То е форма на западноевропейско културно влияние на Балканите, реализирано чрез католическата идея. Униатството е форма на католицизъм комбиниран с православни обреди и е плод на борбата на българския народ през 19-ти век за самостоятелна църква, национална йерархия и културна еманципация от Гръцката патриаршия (Уикипедия)

Затова ли не пусна папата в олтара на храм "св.Неделя"?

Мазния плужек продължава да пълзи лигаво по Канали и Тивита? Току-що са исфляка, че е вечерял с много владици и арахонти, За да опсъди с тях тежкото им положение и трудовите им договори ?

нека Константин Тренчев да направи изявлението си пред съдия което да се скрепи като доказателство и след провеждане на полицейско разследване да се изясни истината. Но с такива несериозни изявления Тренчев по нищо не се различава от коментаторите на биг брадър,като дори може да достигне някои от участниците като Киро Скалата...

Известно е на широк кръг от хора за "бурния" живот на не безизвестния Николай Пловдивски!!Този БЕЗВЕРНИК е с жълта книжка и е далече от църковния живот- неговото място е НАЙ-НАПРЕД в ЛУДНИЦАТА и после в ЗАТВОРА!!!

Нищо подобно. Просто му е направил черна магия.

в една мафиотска държава и църквата заприличва на мафиотска структура, поповете се интересуват само от пари и имоти, нищо чудно да започнат да се избиват заради тях.

След тези тежки и отговорно заявени обвинения, остатава да виси в обществиното пространство само един въпрос: "Докога пловдивския владика ще си разнася расото в църквата и не е ле по-богоугодно да го замени с раирани дрешки"??? За облекчение на "крехката" му душица и за отчитане времето през следващите 20 години, по изключение да му се позволи да вземе със себе си Ролекса, подарен му от съучастниците в това убийство!!!

Че Тренчев е назначен от БКП не се и съмнявам....Ама и за Варна трябва да бъде назначен човек плувец и верен на ДС(КГБ).То и комунистическия манифест пише за смирение и май килимяфките по него учат вероучение ..не по църковните книги.

българската църква беше унищожена от комунистическите бандити. стотици свещеници бяха избити. комунезите назначиха свои хора за свещеници и висш духовен клир. всички владици и патрярси са агенти на държавна сигурност. владиката на америка, канада и австраля, иосиф босаков е бивш комсомолски секретар на акумулаторня завод в пазарджик. дс го е изпратила в съвецкя саюз в секретната школа на кгб в загорск, където са произвеждали менте духовнициагенти. след това е бил изпратен да шпионира българската емиграця в америка.

Значи щом не е насилствена начи е доброволна. .

Ченгил до ченгила: офицер до офицера, агент до агента, бандит до бандита, покровителствувани от сектртните служби. Вайкай се, плачи ченгесарска майко Българийо!

Смрадливец скапан си ти а не просветен

че е убит, вече всички разбраха, ама прокуратурата даже и съмнение няма.. .

И в Църквaтa, както навсякъде, има и добри и лоши хорa. Дaно зaпaзим вярата.

Не че не е важна новината, днес като чели се измества леко центъра на събитията от парламента към по-маловажни неща

Извинявам се за простоватия речник, но друго не ми идва на ум в момента: "Бахти и църквата, бахти и православните дядовци"! Киро "Линкълна"?? И сме тръгнали да стачкуваме, да се явяваме по разни про-правителствени протести, да обсъждаме съседите, да не си плащаме каското, и да се качваме на три ракии в колата. Но се чудим защо нищо не е в ред. Ми то в една кочина, откъде да започнеш да ринеш, другари съселяни?

-От себе си?-Всеки да започне пречистването от себе си.

И мен ме е ругал чувала съм го и аз да кълне. Какво гледа Патриарха може и на него да му спретне някой номер то този човек е психар.

Патриарха да го разпопи и да го махне този престъпник от църквата срам е за православието този бандит кой не познава злобата на този човек.Вън на Николай пловдивски бандити в църквата и психично болни изроди нямат работа там.ПОЗОР!!!

Знаете ли хора и помните ли как Пловдивският Николай анатемосваше хората това е клетва а знаете ли че на свещеник е забранено да кълне.Бях свидетел когато беше докарал чудотворна икона преди години как наруга зверски една жена че се е забавила с молитвата си пред иконата а за да влезем и се поклоним на иконата сме чакали три денонощия а той ругае и крещи в храма на миряните като малоумен.Какъв свещеник е това това чист престъпник и съм сигурна че той има пръст в убийството на Кирил.Затова че не можа да стане Патриарх нищо чудно да посегне и на него.

Цяла Варна знае, че Киро Линкълна беше убит; само трима : - шефката на съдебна медицина, шефа на полицията и варненския прокурор НЕ знаят . . .

Цяла Варна знае, че Киро Линкълна беше убит; само трима : - шефката на съдебна медицина, шефа на полицията и варненския прокурор НЕ знаят . . .

....ВЕЧЕ ВСИЧКИ РАЗРАХА. ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА МНОГОТО ЛЪЖИ. - ОТИШЪЛ ЗА МИДИ. А ЗАЩО НЕ СЕ ПОКАЗА ВЕЩЕСТВЕНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО - СЪДА, - ВИНАГИ ДЯДО КИРИЛ, ПРИСЪСТВА НА СЛУЖБАТА В КАТЕДРАЛА, А ТЯ Е В 8.30 СУТРИН . ВЕЧЕРНАТА СЛУЖБА ЗАВЪРШВА В 17.30 СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ 16,30 ТАКА , ЧЕ АКО Е ИМАЛ НАМЕРЕНИЕ ДА ХОДИ ЗА МИДИ, ЩЕШЕ ДА ГО НАПРАВИ СЛЕД РАБОТА. - ДЯДО КИРИЛ СЕ УДАВИЛ - САМО ЧЕ В БЕЛИТЕ МУ ДРОБОВЕ НЯМА И КАПКА ВОДА. -ДЯДО КИРИЛ РАЗПОЗНАТ ПО КРЪСТА НА ВРАТА МУ - ВСЕКИ КОЙТО СЕ ГМУРКА ПОД ВОДА МАХА И ГРИВНА И СИДЖИРЧЕ ОТ ВРАТА СИ . - ПОРЕДНАТА ПЛИТКА ЛЪЖА. -ЛЪЖАТА ЗА ХИПОТЕРМИЯТА - ТОГАВА МОРСКАТА ВОДА БЕШЕ ОКОЛО 20 ГРАДУСА - "ЛЕДЕНО СТУДЕНА" ТЯЛОТО БЕШЕ НАМЕРЕНО В 8,15 ЧАСА, СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ 7,15 - ВСЕКИ ЗНАЕ, ЧЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ СЛЪНЦЕТО Е ТОЛКОВА "СИЛНО" , ПО СИЛНО ОТ 2,3, СЛЕД ОБЕД И САМО ДОКАТО СЕ ПОКАЖЕШ ТЯЛОТО ТИ ВЕЧЕ Е ПРЕГРЯТО И КАТО ВЛЕЗЕШ ВЪВ ВОДАТА ХОП ХИПОТЕРМИЯ. - ИМАЛО ПОДВОДНО ТЕЧЕНИЕ - САМО ЧЕ БУНАТА ОТ ЕКВСИНОГРАД ТОЧНО ТАМ Е ДОСТО НАВЪТРЕ -ЕДНА АНТИБЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ПЪК ПОКАЗА ДВАМА РИБАРИ, ДЕТО ЧЕСТО ВИЖДАЛИ, ЧЕ ДЯДО КИРИЛ ИДВАЛ, СЪБЛИЧАЛ СЕ, ВЛИЗАЛ В МОРЕТО, ПЛУВАЛ И ИЗЛИЗАЛ. ТУК ВЕЧЕ МОЖЕШ ДА ПАДНЕШ. КОЙТО СКЪЛАПИ ТАЗИ ЛЪЖА, НЕ СИ НАПРАВИ СМЕТКА, ЧЕ ГОВОРИ ЗА ДУХОВНИК. ДАЖЕ И В НАЙ-ГОРЕЩИТЕ ДНИ МИТРОПОЛИТ КИРИЛ НЕ Е ПОКАЗВАЛ ГОЛА РЪКА, ПЪК КАМОЛИ ДА ПОКАЖЕ ПРЕД МИРЯНИ ПЛЪТСКА ГОЛОТА. ПЪК ДА СИ СВАЛИ РАСОТО ПРЕД МИРЯНИ ТОВА ЗА ДУХОВНИК КАТО НЕГО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ПЛОСКА, АМА МНОГО ПЛОСКА ЛЪЖА. ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС НА КОЙТО НЕ ОТГОВОРИ ГОЛЯМАТА МЕДИЦИНА Е ПРЕДИ КОЛКО ЧАСА Е НАСТЪПИЛА СМЪРТТА? АКО БЯХА ОТГОВОРИЛИ НА ТОВА МАЙ ЩЕШЕ ДА ИЗЛЕЗЕЧЕ Е ОТИШЪЛ ЗА МИДИ ПОСРЕД НОЩ. ОТ ТУК ИЗЛИЗА ДРУГИЯ ГОЛЯМ ВЪПРОС КЪДЕ Е УБИТ ДЯДО КИРИЛ ВЪВ ВИЛАТА / АКО Е ТАКА - КОЙ ОТ ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ Е ЗАМЕСЕН/ ИЛИ ИЗВЪН НЕЯ. ИМА ОЩЕ ЕДИН ГОЛЯМ ВЪПРОС - КАКВО ЛИ ИМАШЕ НА ГЛАВАТА НА ДЯДО КИРИЛ, ЧЕ МИТРАТА / ОФИЦИАЛНАТА КОРОНА/ МУ БЕШЕ ТАКА СЛОЖЕНА НА ГЛАВАТА , ЧЕ ЕДВАМ СЕ ВИЖДАХА ОЧИТЕ МУ. ЛЪЖИ,ЛЪЖИ,КУП ЛЪЖИ. ЖАЛКО, ЧЕ ЕДИН ДОСТОЕН ЗАЩИТНИК НА ПРАВОСЛАВИЕТО БЕШЕ ТАКА ГРОЗНО УБИТ.

Страхотно сте го написал!!! Респект!

popov

Едно нещо не съм съгласен. Аз лично никога не си свалям кръстцето, а съм се гмуркал за рапани и до 15 м. А едно нещо МНОГО важно си изпуснал!!! Миди винаги се ядат в компания. Що никой от тая компания не се обади да потвърди, че са го пратили да вади миди?!

Тревчев остаря и се хвана с клюки!Синдикалната дейност е свършена с такава махленска клюкарка!Убиецът да ти кажа Тренчев никога не заплашва!Това не му прави кеф!Питай старите ченгета!Светът не започва от днес!Ако има големи интереси настъпени или губещи пиши го бегал!Женското кудкудякане не е повод за такова тежко престъпление!Ако службите ти ходят по акъла заедно с прокурора немам думи!

Киро Линкълна е бил доносник дълги години за КДС. Ясно е едно, станал е неудобен защото е знаел прекалено много, а вече не е вършел работа за тези, които са го използвали.

Свършил си е работата в Гърция. Един митрополит няма кой знае какво да докладва. Обикновено докладват за него... Стига с тези елементарни съчинения за доносничество "по принцип"!

Не знам,кой крив,кой прав....кой иска да извлече дивиденти от цялата тази история. Но ако е истина , че митрополит на митрополит "нож вади ", горко и на тази държава и на тоз народ !!!

бидон свода вади.. .

Хане, веднъж и ти да е възможно да си прав!!!

Да бе, Тренчев, да беше си гледал аутопсиите през всичките тия години, а Желев и Доган - философията, България щеше да е доста по-добро място за живеене.

Типично за туземната популация да обвинява слугите, а не кукловодите.

Не знам кой е слуга и кой - кукловод, но много добре помня, че тия тримата свалиха правителството на Филип Димитров.

Този набеден Константин Тренчев се прави на доктор, макар, че от години се съмнявам, да е минавал покрай болница. Че и най- добрия патоанатом.?!? Май нещо е мръднал. Вижте само с какъв хъс хвърля кьорфишеци: извикал го дядо Кирил за да му се оплаче от дядо Николай, че пловдивския митрополит ще го трепе.(намирисва ми на разкритата наскоро прокурорска афера с меките китки) Знаем, че Коцето обича чашката и да се прави на арменския поп, но чак пък митрополити да му се изповядват...?!? На това шопите му казват: голем го вади, ама мек! Май ще излезе най-големия патоанатом между поповете и най- големия изповедник между патоанатомите. А прокуратурата е ясна:цитат:...няма събрани доказателства, които по някакъв начин да навеждат дори на съмнение, че се касае за насилствена смърт. Въпросът е, защо си трае пловдивския мотрополит при такива страховите обвинения? Май изпадналите мъже без жени са в мензис -доста нервни!

Той си живее в Щатите, а от тук само цица парички, като се прави на защитник на онеправданите, докато им събира членски внос. Това е България, ей.

ПРАДЯДО МУ Е БРАТ НА БАЩАТА НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, А ТОЙ МУ Е ВТОРИ БРАТОВЧЕД :))))))) ЕДИН ВИД ЧЕРВЕН ПРОФСЪЮЗЕН ВЛАДИКА ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ НА ВЛАСТ :)))

И е ядял деца! Ужас! Тоя Тренчев, дето се прави на патоанатом! А то какво било!

Как ще докажеш, че това е истина?

Той агент Павлов има някаква роднинска връзка и с Вапцаров.

Лично познавам "митрополит" Николай и с ръка на сърцето мога да кажа, че ПО-МРЪСЕН ЧОВЕК от него, на този свят НЕ ПОЗНАВАМ!!! А за убийството не знам!

Това, че Господ ни е създал по свой образ и подобие, не означава че после не ни е оставил на самотек за да ни гледа сеира.

Той Николай си има вид на луд

Вярата и единството прави нацията силна. Но как да стане с такива духовници които са се продали на дявола и дори не се покайват!

Вярата в какво ? Тоз форум е изпълнен с вярващи във величието и съвършенството на азиатски болшевикистан.

бате тая тема не е за теб занълчи

Ебати. Проклетите гербаджии, действащи с патоса на азиатския болшевизъм, говорят против него. И това ако не е извращение, то тогава какво е? Ходете си в Азия при чичко ви Сталин и където си щете - само ни отървете от недодяланото си примитивно присъствие!

това за николаи сам сагласен.може да го направи.тои и ден няма в манастир а се прави на богопомазан с неговите часовници и коли. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Николай Севастиянов произлиза от род ,който се е борил с тероризма и никога не би си позволил противозаконна проява. Бъдещият Патриарх е изключителен.

Потомствен милиционер, искате да кажете ? За туй ли дс-то проведе такваз активност за промотирането му за патриарх ?

Говориш против милиционерите? Значи против Боко, Цецко и останалата мутро-милиционеро-комунистическа сган? Как не те е срам?

Toni

Това остава, попове да се трепят.

Има Господ Бог и той ви гледа,мръсници.

Няма по голямо бедсвие за страната от този измислен Пловдивски епископ. Това е проклятие за България. Защо и докога щте търпим това проклятие ??

До кога ще търпим пасмината, наречена български клир ?

pmotikov@abv.bg

А също и мутрата от фотото ?

Между другото да те посветим. Боко и "дядо" Николай постоянно демонстрират близостта си. Даже на срещите си Боко не му целува ръка, както изисква канона, а дваминцата се целуват много смирено... ама не като йерихей и поклонник.

религията прави една нация силна явно някой не иска нацията ни да е силна