Митов: Отказвам се от предложението за външен министър, отговорността сега е на Радев

"Разочарован съм, че ПП-ДБ застанаха зад президента", обяви заместник-председателят на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Митов: Отказвам се от предложението за външен министър, отговорността сега е на Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..марионетка и мижитурка голям службогонец, изпълнител на чужди поръчки....

политически бозайник!!!

как да прхвърлят отговорността на президента.

Митов измитай се!Комунистическо отроче.

Митов, лъжеш, но не ти се получава. Дори и да лъжеш не умееш. Кой, бе Митов беше министър на външните работи в кабинета Денков? Май Мара Габриел, а? ГЕРБ-аджийката Мара Габриел, кумир на която по собствените й изявления е партийният ти лидер Бойко Борисов. Същата тази, която преди това беше евродепутатка и еврокомисарка. Та викош, тази проатлантическа, проевропейска и пронатовска външна министърка е държала за посланик човек, който иска да промени този курс на страната ни? И ти затова си искал да му седнеш на министерския пост?! Значи той и Мара Габриел са били съмишленици? Така ли, бе Митов? И не, отговорността не е на Радев, а на вас самите, които се съгласихте с тези некадърни промени в Конституцията. И да - дори е спорно дали кабинетът Главчев изобщо е легитимен. Защото той занесе папката с кабинета на Радев и Радев издаде указ, НС да приеме заклеването му. По новите правила. Ама Главчев през нощта промени състава му - смени външния министър, а новия (същия този Димитров) не беше упоменат в указа на Радев. Това не прави ли кабинета като цяло нелегитимен? И още - защо променихте Конституцията така, че да работи НС по време на служебното правителство и да го контролира. И как да го контролира? Ами като си гласува отпуска до изборите, така ли? Гнусняри!

Така е като народът още ги търпи. Те направиха промени в Конституцията,да "работи" НС,зя да ходят на почивка два месеца с платена отпуска. След като на назначено от Президента служебно правителство не може да се иска вот на недоверие,то и НС не може да му упражнява парламентарен контрол. Защо е тогава това НС?

Да изчистим тези тунеядци

Тоя мазник митов се оказа егати американската подлога. Завършил е няколко курса при краварите, участвал е в няколко НПО-та, които се оказа, че се финансират от ЦРУ и подготвят кадри за много държави по света, все хора, който са готови да работят срещу интересите на родината си като внедрени американски агенти. Ей такъв боклук е този Митов. В българия се беше подслонил в ДБ, Да българия и още една подобна американска партия, а накрая намери място в герп. От същото котило и български предатели са Деница Сачева и Никола Младенов, който в последните години се е подслонил в Израел и се прави на евреин.

Достоен човек, разумен и доста по-умен от някои индивиди.

Просто един зализан мазньо !

кой е галя ?

Овча глава овчи мозък

Не очаквах, че ще успеят да разкарат Дани Митов. Възпитан човек, изнесе се културно.

Смяната на външния министър е свидетелство, че правителството е политическо, а не експертно, както се очаква от едно служебно правителство. Тя е израз и на неистовия стремеж на ГЕРБ да овладее и държи всички лостове на външната политика и с непрестанни клетви за евроатлантическа солидарност и лоялност да си гарантира индулгенция от западните партньори, това се казва в позиция на Българското дипломатическо дружество.

правитеслвото е уж служебно и партийни бокл.ци нямат място там

За този екземпляр трябва да се създаде специално министерство на аналните работи.Там направо ще плува с свои води.

Гроздето е много високо,...сигурна съм ,че е кисело?

Струва, че фамилията Главчев, произлиза от главоч....

Вярно е! Иначе нямаше да е в очевАдна кореспонденция с думата "Тиквата" !

В страна Тиквония ,Тиквончо и Шиши командват под зоркия поглед на Доган паша. След изборите пак същия филм ще гледаме. Нормалните хора не ходят да гласуват защото няма за кой и това е пагубно за България

От Посолството какво казват по въпроса?

Те не казват , а направо нареждат на местните марионетки.

митов няма никаква работа в служебно правителство! И отделно - пише се "ОТКАЗВАМ" предложението. а не отказвам СЕ!

Десния човек ,винаги е с достойнство ,за разлика от левия човек ,който е маша ,подлизурко и доносник

Дааа, в краставицата има 99% вода. Смешник.

Даниел Митов не работи за България, аз за интересите на САЩ! Това дъжавническо поведение ли? Бойко кажи си?

Тоя от Банкя ви еве през гащите, ама сте толкова глупави, че не го осъзнавате дори

Ще се откаже разбира се, след като дипломатическото дружество защитила министъра и обявиха Сю за виновна за няколко диоматшчески гара и провали.

Да бъда, или да не бъда?! - чуди се Хамлет. Да се ткажа, или да не се откажа - триуми се Митов.

Какво казах сутринта? - чуди се Тиквата

Радев не издържа теста на Чекмеджето! Браво на Радев! Къдравата Дани имаше задача да вади Дон Чекмеджян и брат му Дебелан от Магнитски!

Този мазен жълтопаветник няма идея къде се намира в политиката. Освен за изтривалка за друго не става, но явно господарите му от ДПС И ГЕРБ се усетиха, че са нагазили в блатото и го отсвириха. Сега къдравелката се мъчи да излъска повехналия си имидж на политик на каишка.

Не си се откзал ама не те искат . Дипломатите ти разказаха играта публично те освиркаха защото си некадърен

беше НАЛОЖЕН на Главчев...който решава ребуси с пренамалена трудност-знае от кого...

Къдравата Сю си придава важност, ще кажеш, че нещо зависи от него. Пеевски му свирна да излезе от къщичката за кученца, която представлява ГЕРБ, за да го нахрани и него малко и Дани Сю почна радостно да мята опашка и да подскача. После се разбраха друго с Тиквата и Чорапа и Пеевски му би един шут на гербавото кученце да се прибира обратно в къщичката от където е изпълзяло, горкото. Отново ненахранено, но и отново изгаврено и унизено. Пеевски буквално се гаври с гербопитеците хахахаххахаха

Ха, къдравата Сю си извъртя ....д-то! Нали вчера заяви, че си готова ма!?!

Браво бе Митов, ашколсун! Похвално е, че отказваш да си външен министър щом си шорошки гьотверен с пронатовска позиция и явно си наясно, че скоро Братушките ще заврат в кучи гъз и НАТОвските и САЩинските престъпници! Да му мисли Мунчо, как ще му дърпат ушите началниците от посолството, задето беше против назначаването ти, ха хаа! А и баш ми е драго как ББ го плъзна яко пред козяците, като те предложи за външен, ха хаа! Клетвопрестъпникът Мунчо ХероМустафов Мъдуровски с цялото му протестърско котило от кръгли идиоти и шорошки уруспии, ха хаа!

Тоя беше дотук с ГЕРБ! Следва отлюспване ! Нема НАТО, нема Русия, каквото каже Винету това трябва да стане! С цялото ми уважение към индианците и тяхната мъдрост мисля че в тази част на годината е възможно да изпадат в лека летаргия. Или спят зимен сън. Иначе мъдростите са им прекалено мъдри за моята празна глава, което ще рече, че може и да не съм индианец, въпреки че понякога се чувствам като такъв. Хау.

Сега който и да сложат няма да бъде приемлив избор. Толкова вече са освирепяли за власт че не виждат отвращението в хората. Залагат популистки капани за народа за да му спечелят доверието до изборите а след тях започва обичайната търговия за постове.

са застанали зад президента във връзка със смяната на външния м-ър?

Как може всички плазмодии да се набутаха в политиката. Как може хората да гласуват за тях?

Хората не гласуват, а се продават за жълти стотинки.....

Сю не я огря :(

Е... може пък довечера да я огрее...

Отговорността за Външния министър е на този, който го е посочил и който го избрал Главчев (разбирайте Борисов)! Трябва да си завършен айдиът за да поискаш втора смяна за Министър с един и същ ресор два пъти за 12 дни!

За външен министър е най-подходяща е на Лорер жена му! А ма я :)

Да те поправя - махни външен и да стане - За министър е най-подходяща е на Лорер жена му!

Всички носят отговорност, само главният интригант Тиквата е невинен и чисто бял като нов чаршаф.

Служебният премиер от Брюксел с първа реплика как ние напълно подкрепяме Украйна, въпреки че не е ставало това на въпрос и не са се поставяли съмнения от политическата класа за противното. И сега Димов с ама приел поста в името на про туй и онуй позиции и курс, въпреки че отново тези работи не са били обект на коментар и не са се поставяли съмнения! Тези коментари към кой точно са насочени? Предвид, че става дума за временен кабинет само за месец и половина! А всеки се изказва като че трябва да се доказва пред някой, че все още сме в големият отбор!? " да подчертая факта, че в тази ситуация, при променена конституция, в която се търсят партийни баланси и в служебно правителство с представители на всички значими партии е ясно, че не е проблем политически и партийно оцветени хора да заемат подобни постове"" И защото може всеки политически обвързан индивид да е в кабинета, за това може да се избере някой като заместник председателя на партия!? За сравнение за евро изборите не се избират толкова тясно обвързани политически кадри като сега за служебният кабинет. А ужким в ЕП ще се решават въпросите на целият съюз! Най-малкото от морална гледна точка дали е редно индивид в най-горният ешелон на партията да заема такъв пост?

Сапунения меуй външен бе мръсници ,как така ще ги оставяте с благоверната му да не пътуват. Мунчо то и ти го даваш пантелей пътник за друго не ставаш мунчоооу

си имат имена. Женска - Калинка, Мъжка - Калин /Стоянов/ И да поздравите МВР-то ни.

"САЩ и ЕС губят България заради олигарха Бойко Борисов, който крои интриги около себе си и своите руски господари. Манфред Вебер спри го!!! "Гюнгер Фелингер.

държат за "слабите места" едни хора от едни места с изразител на тяхното мнение и интереси - Д.Пеевски. А това хич НЕ Е ПРИЯТНО и здравословно за добруджанският зеленчук от Банкя!

Фък дъ ЕУ!

Тиквата му е наредил. Както нарежда и на Главунчо.

Ох, направо сърцето ми се къса.

Как не го е срам малко тая калинка бе ! Ти ли си единствения дипломат който става за външен министър в тая държава бе ??? Трябва да ви бесят по площадите мръсни ненаяли се герберасти !

Какви 5 лева? Функцията на това правителство е да организира избори!

А за петте лева кое е правителството?

За 5 лева, свирка от укрошаврантия на Слънчака :)

До Ттттт: Българският курс не е възможно да е пробългарски! Представката про за курса означава към, т.е. посока за придвижване от точка А до точка Б. Българският курс да е пробългарски е курс от точка А до точка А, т.е. стоене на място или липса на курс!

Българския кур е голям и немит!

На Главчев му ги предложиха. Човека имаше 1 седмица да сформира правителство, направи максималното. Имаше уверение от Радев и ППДБ, че ще може сам да решава кой да е министър и кой не. Просто Радев и ППДБ го излъгаха.

Никой не е длъжен да изпълнява прищевките на Тиквата

Никой друг, освен Бочко, нищо не му е предлагал!

като Радев прие всички министри БЕЗ всякакво възражение...

Слепи,кьорави и малоумни ерогейски антлантици !

Къдрава та сю може да прави фела-цио на буцанис

Анилингус

Долен боклук имаш ли представа колко българи подкрепят президента и няколко милиона които не са чували за теб продажник долем