Ваньо Танов се оплака от митниците, ще прави кадрови промени

Директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов критикува остро работата в митниците. Той ще направи знакови уволнения.

Обратно в новината

Коментари - Ваньо Танов се оплака от митниците, ще прави кадрови промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ченгетата винаги стават за всякакви постове. Може нищо да не разбира, но винаги може да ти донесе от 9 кладенеца вода, за да доказва, че е единствения който може да ни спаси от крах, разруха, катастрофа и т.н. Страха и интригите са им запазена марка на служителите на ДС. Ако си припомним обаче "успехите" на събирача Танов фактите показват съвсем друга картина от тази, която казионните медии ни пробутват вече дни наред. През 2013 са събрани 115 млн. повече от колкото през 2012 - когато Танов беше шеф на митниците и необезпокояван събираше акцизи и ДДС. През 2012 за сметка на това контрабандата си върви с пълна сила - заловени са само 216 гр, хероин при близо 1 тон през 2008 и НУЛА кг. амфетамини?! Най-красноречивия факт, че контрабандата е намаляла обаче си остава икономическия растеж и най-ниската безработица от 2008 до сега по данни на Агенцията по заетостта. Не знам какъв индианец трябва да си за да разбереш, че когато производството в страната расте, вносът особено на определени продукти намалява и е нормално да са събрани по-малко ДДС и акцизи. За съжаление ще усетим най-силно резултата от управлението на милиционера Танов след 2-3 месеца, когато изборите ще са минали и ще ни предстои гладна и студена зима. Опитите на милиционерите да управляват продължават, успех на мишленцата!

"Много сме крали - 90% за нас и 10% за държавата"- споделил един бизнесмен. Въпроса е в значението на думичката НАС- 50% за мен,10% за редника на пангара,20% за партията която ни е подслонила и 10% за ШЕФА! За това - за държавната хазна остават само 10% - ако ги увеличим,някой по веригата ще изпищи!

То и ние хората се оплакваме от тях че много крадат ама за народа нищо! Така че не се оплаквай , а сечи и плеви нивата както си знаеш... , от корен!

На десните идиоти и дрогирани демократи поясняваме още веднъж - на власт от 1989 година в България е ДЕСНИЦАТА. Какви комунисти са ви патили, бе, тъпанари?! Всичките си оцапани пеленки слагате на другите на принципа кой ми сра в гащите? Аман от простотия, вие не сте ли учили, не сте ли чели поне една книжка? Ама не "Винету"...

Този бивш и фалшив социалистически генерал на Тато е съден във Варненския окръжен съд! Откога държавата назначава за върховен кавчежник такъв като Танов?! И каква е тази вода с осъдените - един става шеф на хазната, друг като Цветанов не лежи 4,5 години в пандиза, Банкер бяга със 206 милиона лева и не се знае уж къде е!.... Що за държава е това , що за търпение на хората е нашето?

ДЪРТИЯ ДОНОСНИК ТАНОВ ЛИ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КАДЪРЕН БЪЛГАРИН БЕ, ДРУГАРИ КОМУНЯГИ??? ЯВНО С ОЛИГАРХИЯТА С ДОБРО НЕ СТАВА И ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ОБЪРНЕМ ТОЯГАТА!!!

Доколкото разбрах от телевизията най зле било положението в митниците Варна , Бургас , Пловдив и тези в югозападна България! Ами да то по тези места и корупционния индекс е най висок какво да се очудваме защо е така!

Митницитее Ваньооо , ти го знаеш защо! Както е казал легендарния герой на Алеко , Бай Ганьо Балкански дайте ми вие на мене Солунската митница па ми гледайте сейра! Затова ги боли червените толкова , ама ти режи не се притеснявай и ако има за съда хвърляй да ги изядат те! Те имат пари за тази една година тези кадри добра парса са събрали!

Докога в тая смотана държава,пропита от корупция, няма да има КОНКУРСИ за длъжности на отговорни места.Идва някой на власт и въпреки, че все още не знае реалната ситуация ,започва да уволнява и назначава умрели кучета,забърквани в хиляди скандали преди това. Свършиха ли в държавата младите грамотни хора ??? Къде е конкурсното начало??? До кога ще ни управляват бивши и настоящи милиционери??? Жалко за министър председателя.... ....и той е поредната мижитурка като настоящия президент!!! Срамувам се че живея в такава държава,

Не се хаби. Дори и да има изискване за конкурс, закона позволява да го назначат временно на друга длъжност /било на свободна или на място на някоя по майчинство/ и след това със ътрешна даповед да го направят временно изпълняващ длъжността, докато му организират конкурса. Това е масова практика за ръководните служители. На останалите - честито кандидатстване.

допълня: във всички наредби на ведомствата ВИНАГИ, най-накрая, с мнооого малки буквички има предвидена точка, че при НЕОБОДИМОСТ съответния ръководител може САМ да назначи някого ??!! Удобно, нали ??

Давай Ваньо ти си професионалист! Не се връзвай на приказките им , особено на партиите! Те ни докараха до този хал! Всички хора знаят че корупцията се е загнездила отново там през последната една година и нещата там са много зле! Народа знае кой стой зад това! Действай смело и по закон! Не се двоуми да ги даваш под съд ако има годни доказателства!

Като имам предвид, че Ваньо Танов е един от виновниците за активната политическа полиция /ГДБОП/ в България, която се "бореше" с корупцията и контрабандата, сегашното му директорстване ще бъде единствено финансово изгодно за съучастниците му. 25 години пробутват приказки за ДС, сега заради тоя цървел още 25 години ще слушам за интриги и досиета на БОП.

Ваньо Танов = Делян Пеевски, няма разлика.

Няма ама има! Разликата е в болния ти мозък, който са го промили яко от партийната централа!

Това е човек на действието и трябва да се използва потенциала му. Пожелавам успех в много трудната ситуация,но вярвам,че ще се справи.

Режи до кокал и не им цепи басма на корумпираните митничари и шефовете им! Знаеш кой ги е назначил там за тази една година!!!

Установените случаи с безспорни доказателства пращай на прокуратурата и хич не им се връзвай на приказките и лъжите!

Давай Ваньо, не се оплаквай а действай! Ти знаеш как , сменяй и назначавай читави хора! Така става винаги след управлението на тройна коалиция! Далаверите трябва да им секнат , ние хората знаем че е гнила работата там!

Троловете не дават на нормалните хора дори и да си помислят, че може да има НАДЕЖДА! Но има! Сега ще видите само за 2 месеца, което е едно нищо, когато пред теб са Авгиевите обори на Крадците, какви чудеса ще се случат в Митниците и как ще се върнат на пътя на растежа на приходите. Защото Танов вместо да възлага Кражби, преследваше Крадци! И ако имахме неподкупна прокуратура, цялата държава ще се оправи за няколко години... Но не и с Крадци във властта. А с такива като Ваньо Танов... А вие си викайте Ало - Ало... Комици такива...

проблемът наистина е прокуратурата, ама всички я гледат като златна кокошка, защото знаят, че ако въведат там ред може и те да го отнесат накрая. Просто няма чисти политици, които да поемат отговорност. Заяжданията на всички МВР шефове със съда са само театър, щото там където се дънят нещата е точно прокуратурата. Като гледам и Цацаров не може да се оправи, та ще чакаме следващият.

Не, както винаги се е крало и не се е мислело за хората така и сега ще продължи! А и с тези назначения зам. съвсем се бетонира! Далаверата е пълна-моите и другите!

Пълна е друг път... Много използваш думичката ЩЕ! Така ти се иска - и тия, като ония(вашите Крадци) и Всички са Маскари... Да ама НЕ!

Спасението е само едно. На всяка митница по двама немски митничара за една година поне. Така беше в Унгария, на всяка митница и граница има австрийци.

Абе дайте ми Солунската митница и друго ви не ща! Бай Ганю Балкански

"Танов отново повтори, че няма случай "Ало, Ваньо" и никога Бойко Борисов не му е нареждал да отменя проверки на свои хора", а скандалът с Мишо Бирата е скалъпен от различни телефонни разговори..." Абе как все като ви хванат на калъп по бели гащи все нещо е нагласено?! Нагласено беше Костинброд, разговорчето с Кокинов, Мишо Бирата, прословутото тефтерче и бол други "скалъпени неща"

Бе ние не сме глухи - чухме какво говори. Дали в един разговор е казано или в няколко - този човек е записан как извършва противозаконни действия в качеството си на шеф на митниците. И сега - пак този същия начело на митниците. Еми това в днешно време не може вече да се случи дори и в Африка!

Да се върти " Борисов реди служебния кабинет"! Айде, пускаите мъглата за балъците!

Ми то тая опорна точка е всеизвестен факт за целия народ...Кьорав да си, ще прогледнеш................

Този ако извади всички записи на бойковите хора , ще стане мътна и кървава . Но човекът е умен , прави ги, пази ги , това е неговата застраховка, за да е шеф докато герб за на власт :) Едно нищо и никакво набръчкано старче , пък измами "великия" бойко :)

Най-добрата рокада е свързана с 240 души, ама няколко пъти да им се направи рокага - по Африка някъде на еднопосочна екскурзия. Жалко обаче, че които и да са после на бай българин манталитета му е един и същ и положението няма да се промени!

танов,ужасното време за българия започна от вашето ,герберско управление,нали помниш ,че ви изгониха със камъни и самоубийства ,сега пак идвате и я довършете тази скапана държава,поне да свърши агонията на тази народ,може би и това да е причината отново герб да управлява!!!довършете започнатото,тоя народ това заслужава!!успех!!!

Първо искам да отбележа че съм безпартийна.но да ми казваш " другарю" че лошото време идва от времето на Герб просто......не го споменавай .Комунистите упрвляват дори и скрито от 1944 и преди това .Така че замълчи .....наистина

Ivan

ЕТ "герб-Буда" предлага на малобройните си почитатели стабилно правителство! Стабилна безработица! Стабилно ограбване на нацията. Стабилно правителствено репресиране, подслушване и рекетиране. Стабилно намаляване на парите за лекарства, за майките, за заплати, за пенсии. Стабилни позиции за мутрите! Стабилно увеличаване на всички видове самоубийства! Стабилен ръст на числото на емигриралите, на полуделите, на битите и на убитите!

е и? това с нищо не е по-различно от управлението на държавата в последните има-няма 100 години.

Ужасна е наглостта на комунягите и особенно тази на доган!! Предстоят УЖАСНИ неща за крадците от червената мафия - затвор и след затвора червеи

е ставащото в държавата. Ужасна е наглостта на този човек и особенно тази на т.н. ББ !! Предстоят УЖАСНИ неща, ако ГЕРБ (разбирай пожарникарчето) отново се върне на власт :(((

ами бегайте зад граница докато е време :)

не е нова, но е актуална (за съжаление). Кой обаче ще остане да гласува за Боце ? Или може би и там и тук - "Винаги верни на партията" :))) Гониш ги и ги прегръщаш - братски, по бойковски ? Гласоподавателите, де :)))

За Мишо Бирата, Борисов си призна, че такъв разговор е имало, а тоя продължава да отрича като партианин на разпит. Лекичко почна да припява на примата от Банкя, че пари няма. Давам му на бившия СИКаджия да изкара максимум до февруари, когато хората пак ще излязат по улиците подгонени от немотията, но тоя път ще видим дали ще успее да се скрие пак.

Вече е отворил първия плик! Остават още два и да не забрави да напише своите три!

Ужасно е състоянието на България, а това е така единствено, защото всички вие сте просто трагични. Но най-лошото е, че не го съзнавате. И понеже държите всички лостове на властта и на финансите - трагедията вече е непоправима. Ако можехте само за миг да проумеете колко сте елементарни и отвратителни...

Игор Сечин поиска $42 млрд. помощ от парите за пенсии

Добре бе, след като има толкова много проблеми и никой не си е вършил работата, защо няма някой подведен под отговорност питам аз ???

"Там, където има акцизи, цигари, алкохол, горива, там са проблемите", заяви шефът на Агенция Митници"..." А Пеевски, Вальо Златев се смяха от сърце, че не можаха да се сетят къде ще им е проблема!

Служебно правителство - и рокади?! Уникум. Тези май ще се осер ... таковат, преди да стигнат до тоалетната. Хеле пък Танов ... Мъст! Служебна.

направо в прокуратурата ... тия червени мафиоти и фесовете са гепили само за година един милиярд от контрабанда ..после що имало мафия в съда

о ти не забеляза явната контрабанда при танов,та сега сътворяваш гербердки хватки и предположения за простолюдието!а,сиктир!

От извършената проверка в с. Нисово се установи,че Танов има 67 кошера,но няма газистанция!

Kalin

Изборите са след броени дни трябва гербарската касичка бързичко да се напълни!!!Той го доказа че го може!

500 милиона до тук само са по-малко парите.. Май не герб са взели, а?

Някой знае ли как се казва шефа на митниците преди Танов?

500 милиона само са усвоили от БСП?! Не вярвам да са толкова скромни

Много гнусно.

Ваньо, Ваньо, Танов, Танов, толкова ли здраво мафията те държи да топките, че даже и след тежкото си заболяване няма как да откажеш да изпълниш заповедта за завземане на митницата с цел добро за ГОСПОДАРЯТ ти..................!???????

ДА!

Шило

Хубаво де, ама искам да питам нещо: Толкова ли ви потръгна в живота по времето Бойково? Не търсете подтекст, не търсете провокация. Не искам и сравнения, мога и сам да ги правя.

Положението при борисов бе трагично!!! Но танов не е борисов,танов е мъжкар.....затова го връткаше цветанов.Трябва да сме точни-Танов досега не се е изложил,срещу него скачаха доста влиятелни в държавата хора на,които той поне се опитваше да пречи за кражбите!Пак повтарям Танов не е борисов,трябва да има повече,като него, останалите са мишки!

Шило

Боли ме, Веса , не от това, кой е на власт, ме ми пука, вярвай ми, боли ме за това, че масово българина не мисли. Гласува за някого не, че ще направи нещо, ами ей така. А затъваме в блатото все повече и повече. Като каруцата с бирника , изоставен от Андрешко

И кое точно му е "мъжкарското"? - това, че позволи на протежето си да уволни над 65 процента от служителите и да назначи чрез "прозрачните конкурси" на ключови пунктове хора без грам опит! Задайте си простичкия въпрос колко пари / от вашите/ ще плати държавата за обезщетения на уволнените по негово време служители?

Още няколко ,като Танов и става трагично за борисов,станишев..... и цялата останала ....... да не пиша,че ще ме изтрият.Трябва здраво да се пипа,айдуците - в панделата и конфискация.Иначе сме загинали!!!

Пасмина боклучива

А ти имал/а ли си работа с митниците по времето на Танов? Защо да се занимава с дребни търговци търговци-- за тях са местните митници. Захвана се е най-големите, с най-големия рекет. Хем е герой пред такива като теб, които сляпо вярват на думи, а не знаят фактите, хем съсипваше бизнеса на едни, за да върви контрабандата на други. А за послушкото Алексов да не говорим. По-подходящ заместник не може да си намери

не се притеснявайте. Няма я АТАКА - да гласува 100% през 2010та -със стара дата, ОТКРАДВАНЕТО на 1.4 МИЛИАРДА здравни вноски през 2009-та. Няма я ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА. Да ви гласува 2011 и 2012-та открадването на още 440 МИЛИОНА от тях. РЕШЕНИЕ 8 НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ОТ 2012-та СИ ВИЖТЕ! То и парите оттогава ги няма. Има БОСТАН с дарове данайски. С ПЕЕВСКИ В ПАРЛАМЕНТА, но БЕЗ ПЪПЕША С ОСОБЕНАТА ФОРМА НА ГЛАВАТА В УПРАВЛЕНИЕТО... Имайте търпение. ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ. А на ПРЕДПОСЛЕДНИТЕ КЛЕТВИ НА ВОЖДА ВИ. ЗА ЮП, ПРОТИВ ЮП, ЗА ЮП с ДОГОВОРА ОТ НОЕМВРИ 2012-ТА... ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ, ПРОТИВ АКТУАЛИЗАЦИЯ.. СВИКНАЛИ СТЕ ДА СТЕ ИЗНЕНАДАНИ... И този ПЪТ ЩЕ СТЕ...

Кога ядахте кюфтетата беше готено....сега кво става, ама що Танов,що тва , що онова.Кога плащахте 20 бонки на ръка вместо 50 бонки по сметка в банката....там кухите фирми,сещате ли се ....беше много гот.Кога с мацките ,мерзжаните и яхтите пак беше гот.А сега... този селяндур кой е ?

Шило

Е, преди си носил кИфтета на едни, сега на други. Да не ти пука, гледай да има на кого да носиш...

Ти сервитьор ли си ,та ги знаеш тия работи?

даите по една бира 4е още внезапно по4инали ще 4акаме-недаи си боже

И тоя ще си слага свои хора, за да не му хванат далаверите, когато гепи за и аз съм човек!