Коментари - Правителството окончателно закри Митница Свиленград | Днес.dir.bg

Правителството окончателно закри Митница Свиленград

Министерски съвет взе решение за закриване на Митница Свиленград и за създаване на „Звено за информационна сигурност“ в администрацията на агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Правителството окончателно закри Митница Свиленград | Днес.dir.bg

Коментари

С акта се разширяват функциите на дирекция Митническо разузнаване и разследване в Централно митническо управление, като се засилват координацията, контролът и ръководството върху цялостната дейност в рамките на Агенцията със специализирано техническо оборудване и технически средства с източници на йонизиращи лъчения. Що за глупости са това,абе тез червени другарчета от партията на пазача на бай Тошо не могат да оправят 3 дупки в асфалта на селото от 5 г. Йонизиращи лъчения булшит само това мога да кажа нямам думи

Браво, една "язва" по-малко! Няма какво да ги мислим - те се осигуриха до девето коляно!!!

Да ви подсетя за "Краун ейджънтс". Навремето Милен Велчев ги доведе. Не се чу обаче нищо за тяхната дейност и резултатите от нея. Затова да питам разните "ценители", Озита, Щеревци, и :) като са много осведомени, да кажат нещо по въпроса, ако може, без да отварят сандъчето с псувните избирателно срещу КГБ, ДС, ДПС, КОЙ и Сидеров.

Ако някои "потомци на ислямизирани българи" искат да живеят в по-просперираща държава, има един начин за това - емиграция. Всичко, което накърнява суверенитета на нашата /и тяхна все пак/ родина, е абсолютно неприемливо.

и да проумееш - кои са най-корумпинаи у нас - полицаи, съдии и митничари. Не мога да разбера - когато ги настъпиш, веднага уличен протест.Вярпват ли си , самозабравили ли са се. Да питат ама ВСЕКИ човек от улицата - всеки ще им каже че са мафия

Като гледам КОЙ най-много протестира, КОЙ окупира университети и сваля правителства, май не са нито съдиите, нито полицаите нито митничарите, а разни асенгеновци и подобнипна тях, които имат нахалството да говорят от името на ЦЯЛОТО гражданско общество у нас.

и сега като закрият Свиленградската митница, а леле! Катаклизам - земетресение. Че те имат накрадено за повече от два живота бе. Ама око човешко ненаситно. Мислт се пъпа на света. Що предприятия се закриха у нас - Кремиковци - десетки холяди рабтници, а тук няма и 100.

Искам да те попитам, какъв ти е сарказъма след 102 години от превземането на Одринската крепост, седалището на султана на Османската империя?

Очевиндно е, че не си "просветен" а "глупав" или в най-добрия случай - "маржинално наивен", щом вярваш на подобни миризливи партенки.

Да вземат да оправят СЪДА. Не бъде ли спрян комунизма в Съда, не може да има нито Полиция, нито Правосъдие, нито държава. В скоро време, тия корумпирани митничари може да бъдат застреляни и ограбени ( а и не само те), защото няма НЕЗАВИСИМИ от Подкупи Съдии, кито да ги осъдят. Половината от Съдиите са НЕСМЕНЯЕМИ. А от там, вероятно повече от половината СЪдии са корумпирани..... В момента, България се управлява от едни Несменяеми СЪдии. Изборите за Парламент и Президент, почти нямат значение.

Вместо намаляване на меверейците - намаляване на митниците...

Когато "митничарите" са толкова богати, че могат да си купят всеки един съдия - закриването на митницата е правилното решение.

от днес нататък в България всичко ще е цветя и рози. Какво ще правят тогава ДАНС, ГДБОП и специализираната прокуратура?

важното е, че в София има две митници плюс централно управление. На това се вика управление на ресурсите.

Снимката е от чакалнята на Митница Столична.

ами тебе какво да те правя сега.И ти са за съкращение и закриване,но не му е времето сега.Като закрием всички митници и ти си заминаваш.Ясен ли съм?

Поредното закриване на малък пограничен град??? Да живеят пчеларитее.......!!!

А Държавата кога закриваме ???????

Не е ли по правилно да се разчистят корумпираните управници ,независимо от коя партия са? Безкрайната корупция пречи на инвестициите.Направо да се закрие митница ,не ми е нещо ясно как ще се преборели с корупцията.?"Роберто Савиано"-България е мафия с демокрация вътре."При такава дефиниция всички работят за мафията.Митницата значи не е работила ефикасно за мафията.Роберто Савиани е италиански писател и журналист.Написал е романа Гомор.Заради тоя роман шефовете на италианската мафия го преследват.Лично италианският президент му назначава охрана от полицейски екскорт и защита.

Тъпо. Сградата, инфраструктурата, организацията я има и работи. Няма ли толкова 50 некорумпирани българи да се намерят от страната и да се продължи по правилния начин? Излиза, че в Свиленград или в тази сграда има някаква корупционна прокоба, зараза, някакви корупционни полета или аномалии, дето никъде другаде ги няма.

(доколкото са останали) не ги допускат до властта! Кво стана с Ревизоро? Стана депутат и се самозакри. Защо не го сложат шеф на Митниците?

искат пари за началниците си! А служителите на най-ниско ниво няма от кого да ги вземат освен от пътуващите. Вие от кого ще ги вземете?

Га ядоха баницата добре сега мрънкат искат още! Само далавери са въртели за сметка на държавата!

Не съм силен по математика, ама тая цифра нещо не я разбирам - 200 0000 хил. лв.

Няма ли кой да уточни сумата ,която е посочена като 2 0000 хил. лева , а ако това е вярно е 2 000 000 000 / 2 милиарда / лева !Кандидат съм за " Звено за информационна сигурност " - не се поддавам на финансови изкушения.Гарант - Мойсей.

Явно се видя че тази митница и нещо като генератор на корупция и вреди на държавата.

да закрият митница свилен град , гадовете !! това е все едно да спреш лифтовете на банско бе ! единственият поминък на хората там ! добре че в родината ни всяко решение е предпоследно и временно.

Корумпирания митничар ми вика :"дай за кафе".

Закриваме всички митници и решаваме въпроса с корумпираните митничари.

доколкото си спомням борисов дойде на власт с един митничарски екшън, един хеликоптер, който засне митничарски къщи. може би "колелото на историята" се превъртя веднъж за толкова много години.

Сигурно митничарите не са ангели, но когато парите отиват към правителството какво ще стане ? Ще увеличават доходите ли, ще инвестират в нещо смислено ли ? Нито едно от посочените, ще вземат поредния заем, който ще разпределят по техните си фирми ! Така че , който може да краде и да не си плаща данъците нека го направи, с това подпомага икономиката на страната. Също така плащанията само в кеш и само към неформалния сектор. Напълно сериозно !

Не мога да си представя ,че тия тлъсти суми ,събирани години на ред не са стигали до управляващите които и да са те.

Че кой е казал такова нещо?

Абе видях снимки от днешното заседание на Министерски Съвет, като мярнах и Вежди Рашидов с маска. Този мултак още ли не е пукнал. Аз му давам до 6 месеца с тоя рак дето Алах му изпрати!

Тия щом са ги закрили, ония- нападжиите и митничарите на "Кулата" направо трябва да ги обесят.Там минават едни контейнери,плащат се едни пари и после контейнерите се оказва,че са на кухи фирми.А, иначе не разбрах-на "Кап. Андреево" ще се събират ли дължими митни сборове или ще останат само нашите частни лаборатории?

ЩЕ БЪДАТ СЪКРАТЕНИ 50 ЧОВЕКА... КОГА ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ И ЩЕ ИМ ОТНЕМАТ ИМОТИТЕ??? А ТИЯ ,КОИТО ПРОТЕСТИРАТ ЯВНО И ТЕ ИМАТ ОБЛАГИ ОТ МИТНИЦАТА... ПО ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАТ.

оголиха им се червените дупета. лелей-й - кво ще правим без тях - направо умирачка. Да бъдат доволни, че също така корумпираната съдебна мафия не осъди НИТО ЕДИН МИТНИЧАР , А и децата знаят, че що е митничар все е престъпник. Намират у тях стотици лв. и валута - ама била назаем, и др.глупости. И веднага и те се разболяват.Долни мошеници.

в статията е изписано с цифри два милиона лева са открити в тия измамници митничари , щото който те изнудва за парична сума е престъпник рецидивист както и тия които ги укриват и им съдействат - техните съпруги и роднини , те трябва да бъдат наказани от закона със същата строгост и безкомпромистност , както Борис I е постъпил с узурпаторите боили - до девето коляно

ОЩЕ КОЛКО НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ В БЪЛГАРИЯ?КАТО СИ ПОЧНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТ,МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, МИЛИЦИЯ,ДЪРТИ ГЕНЕРАЛИ НА ПО 65- 75 Г.,ПРОФЕСОРИ ПО НА 70 Г.И ОЩЕ БОЛ ЛАПАЧИ СМУКАЧИ!!!

и стана безпощадно ясно кой краде най-много, кой има най-много облаги - полицаи и митничари. Бунтуват се да им....мамата. Огледайте се - ако има някои да ви защитава това са ваши роднини и любовници. То що крадене, що подкупи, що облаги - чет нямат Пък и 20-30 заплати на всички милиционери - дали улични или канцеларски плъхове - всички. Ама нали тези допълнителни заплати щели да бъдат само за уличниците - нещо да се е чуло, че канцеларските плъхове няма да получават тези допълнителни заплати - аз не съм чул. Затова бягат хората - няма справедливост. Май скоро ще си останат само пенсионери, полицаи и митничари. А-а, и дупетати.

Еййй колко легенди и вицове се носеха за тая митница, ццццц, добре че се закри, дей...а

Някой по-компетентен може ли да обясни защо Бочко закрива митницата? Да не би да са единствените които не са му пускали контрабандата за сметка на други играчи!

защото принудиха правителството да направи тази реформа. Уточнявам- нито това, нито някое от предходните правителства, никога не е искало да прави каквато и да било реформа в тази сфера. Защо е така оставям на теб, да се сетиш сам. А сега ги принудиха защото района се насити с агентура от партньорските служби, поради ставащото в Турция и Сирия. Хората докладват най-подробно нагоре какво става, нашите шкембета си клатят краката и си я карат както досега- по хавата. Еми накрая ги натиснаха да имитират малко реформа, че правят. Всичко ще мине и ще замине и пак ще си остане по старому. Ся някой може и да изгори, ама рискове винаги има.

демек по-добре да се засекретява информацията за авантата

абе това да не е твой профил митничарче,та си се разпрострял. Кво плачеш, винаги другите ни виновни, само ние/вие кристално чисти ангели. Я си вижте дворците, оядохте се на гърба на целия народ. Като ядохте кюфтаците не ривахте, сега ривете. Закриха се хиляди предприятия със стотици работници - нищо, но като опря до вас - лелей - ще пропадне България. Митничар срам няма, да не говорим за морал.

Оп-па-а! Това не съм го и очаквал! Да "хвана" в "мрежите си" тъп трол-партай-геносе-трол! Пуснаха те от коневръза и те хванах, смотаняко! Тъкмо си "тръгвах" и ти ми се натресе! Наздраве! Ако хапчетата, които са ти дали забраняват алкохол, пий една студена вода от Позитано/Банкя/Сараите или от ... майната ти гъзина!

С някои колеги май нещо не се разбрахме! Нито съм от Сел-, нито от Рай-съвета! Само отразявам не оче-видното , но очи-извадното и гьон-суратското! Закриват Солунската, пардон Свилен-Цариградската. Е, и? Голям праз! Разкриват някакви си нови хранилки. Е, и? Какво от това? И питам - колко ще ми струва всичко това. Защото един Милен Велчо ги "затвори". Митниците. И дойдоха едни "честни и неподкупни английски кроун ейнджъли", дето взеха каквото можаха (не само парите, но и информацията) и ... дим да ги няма. Сега пак става същото. Някой нещо е намислил и го прилага на практика с хвърляне на прах в очите на нацията. Арестували, обвинили Като знаем КОЙ арестува, КОЙ обвинява си мисля, че пак са замислили как пак да ни "прекарат". (Декларирам, че не съм от митническо градче или село, нямам близки и роднини митничари, а на против - в личен и бизнес-план редовно страдам от рушвет-митническата-политико-държавна мафия.)

тия бая време лапаха. сега да открият на друго място нова митница за да може и други да се облажат. :-)

Някой има ли спомен за осъден поне един митнически служител през последите 25 години? Само четем по вестниците за този или онзи, който си купил къща в Гърция или си построил палат в Марково (Пловдивско).Като ги хванат излизат в болнични, после напускат по живо по здраво митническите учреждения от горе до долу, в зависимост от заемания пост. Никога не ги разследват. Що ли?

2015г. - "Звено за информационна сигурност" /каквото и да означава/, важен ще ЗВНОВОДА. 1979г. - "Оператор на биологична единица" /това си беше ясно - овчар/.

Това закриване е добра новина. Сега очакваме още закривания. Предстои закриване на КАТ и забрана на ДПС.

А кога ще закрият "протестна мрежа"?

"В домовете им бяха открити оноло 200 0000 хиляди лева ..." Много бе-който го е писал нещо не е в ред - това са 2 милиарда лв.

опитай още веднъж :-)

Аритметиката е много сложна наука. Не е за всеки.

хаха.Мога да се съглася само с това,че нещо не е наред.Вие в кой клас изоставихте математиката?

Не са се отчитали достатъчно добре на управляващите явно защото едно изградено и работещо звено не се закрива заради нефелността на някои шефове ей така за няколко дни, Явно новото попълнение ще да е от отдадени на герберомутренската кауза а и бая пара ще да се открадне покрай закриване и откриване,,,

По принцип когато правителството прави нещо, то е не защото е добре за държавата и хората, а защото е изгодно за една шепа криминали. Това се отнася не само за ГЕРБ, а и за комундетата и фесовете.

Заповед в Свиленградската митница: "Рушвет до 200 евро да се счита за устна благодарност"

Всички Бг-митници ,в Румъния на отчет.

....НАГЛИ И КРАДЛИВИ СЪЩЕСТВА И ИМАТ "СУРАТ" ДА ПРОТЕСТИРАТ ,ЗАТВОР.....!

Коментари - Правителството окончателно закри Митница Свиленград | Днес.dir.bg

Правителството окончателно закри Митница Свиленград

Министерски съвет взе решение за закриване на Митница Свиленград и за създаване на „Звено за информационна сигурност“ в администрацията на агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Правителството окончателно закри Митница Свиленград | Днес.dir.bg

Коментари

С акта се разширяват функциите на дирекция Митническо разузнаване и разследване в Централно митническо управление, като се засилват координацията, контролът и ръководството върху цялостната дейност в рамките на Агенцията със специализирано техническо оборудване и технически средства с източници на йонизиращи лъчения. Що за глупости са това,абе тез червени другарчета от партията на пазача на бай Тошо не могат да оправят 3 дупки в асфалта на селото от 5 г. Йонизиращи лъчения булшит само това мога да кажа нямам думи

Браво, една "язва" по-малко! Няма какво да ги мислим - те се осигуриха до девето коляно!!!

Да ви подсетя за "Краун ейджънтс". Навремето Милен Велчев ги доведе. Не се чу обаче нищо за тяхната дейност и резултатите от нея. Затова да питам разните "ценители", Озита, Щеревци, и :) като са много осведомени, да кажат нещо по въпроса, ако може, без да отварят сандъчето с псувните избирателно срещу КГБ, ДС, ДПС, КОЙ и Сидеров.

Ако някои "потомци на ислямизирани българи" искат да живеят в по-просперираща държава, има един начин за това - емиграция. Всичко, което накърнява суверенитета на нашата /и тяхна все пак/ родина, е абсолютно неприемливо.

и да проумееш - кои са най-корумпинаи у нас - полицаи, съдии и митничари. Не мога да разбера - когато ги настъпиш, веднага уличен протест.Вярпват ли си , самозабравили ли са се. Да питат ама ВСЕКИ човек от улицата - всеки ще им каже че са мафия

Като гледам КОЙ най-много протестира, КОЙ окупира университети и сваля правителства, май не са нито съдиите, нито полицаите нито митничарите, а разни асенгеновци и подобнипна тях, които имат нахалството да говорят от името на ЦЯЛОТО гражданско общество у нас.

и сега като закрият Свиленградската митница, а леле! Катаклизам - земетресение. Че те имат накрадено за повече от два живота бе. Ама око човешко ненаситно. Мислт се пъпа на света. Що предприятия се закриха у нас - Кремиковци - десетки холяди рабтници, а тук няма и 100.

Искам да те попитам, какъв ти е сарказъма след 102 години от превземането на Одринската крепост, седалището на султана на Османската империя?

Очевиндно е, че не си "просветен" а "глупав" или в най-добрия случай - "маржинално наивен", щом вярваш на подобни миризливи партенки.

Да вземат да оправят СЪДА. Не бъде ли спрян комунизма в Съда, не може да има нито Полиция, нито Правосъдие, нито държава. В скоро време, тия корумпирани митничари може да бъдат застреляни и ограбени ( а и не само те), защото няма НЕЗАВИСИМИ от Подкупи Съдии, кито да ги осъдят. Половината от Съдиите са НЕСМЕНЯЕМИ. А от там, вероятно повече от половината СЪдии са корумпирани..... В момента, България се управлява от едни Несменяеми СЪдии. Изборите за Парламент и Президент, почти нямат значение.

Вместо намаляване на меверейците - намаляване на митниците...

Когато "митничарите" са толкова богати, че могат да си купят всеки един съдия - закриването на митницата е правилното решение.

от днес нататък в България всичко ще е цветя и рози. Какво ще правят тогава ДАНС, ГДБОП и специализираната прокуратура?

важното е, че в София има две митници плюс централно управление. На това се вика управление на ресурсите.

Снимката е от чакалнята на Митница Столична.

ами тебе какво да те правя сега.И ти са за съкращение и закриване,но не му е времето сега.Като закрием всички митници и ти си заминаваш.Ясен ли съм?

Поредното закриване на малък пограничен град??? Да живеят пчеларитее.......!!!

А Държавата кога закриваме ???????

Не е ли по правилно да се разчистят корумпираните управници ,независимо от коя партия са? Безкрайната корупция пречи на инвестициите.Направо да се закрие митница ,не ми е нещо ясно как ще се преборели с корупцията.?"Роберто Савиано"-България е мафия с демокрация вътре."При такава дефиниция всички работят за мафията.Митницата значи не е работила ефикасно за мафията.Роберто Савиани е италиански писател и журналист.Написал е романа Гомор.Заради тоя роман шефовете на италианската мафия го преследват.Лично италианският президент му назначава охрана от полицейски екскорт и защита.

Тъпо. Сградата, инфраструктурата, организацията я има и работи. Няма ли толкова 50 некорумпирани българи да се намерят от страната и да се продължи по правилния начин? Излиза, че в Свиленград или в тази сграда има някаква корупционна прокоба, зараза, някакви корупционни полета или аномалии, дето никъде другаде ги няма.

(доколкото са останали) не ги допускат до властта! Кво стана с Ревизоро? Стана депутат и се самозакри. Защо не го сложат шеф на Митниците?

искат пари за началниците си! А служителите на най-ниско ниво няма от кого да ги вземат освен от пътуващите. Вие от кого ще ги вземете?

Га ядоха баницата добре сега мрънкат искат още! Само далавери са въртели за сметка на държавата!

Не съм силен по математика, ама тая цифра нещо не я разбирам - 200 0000 хил. лв.

Няма ли кой да уточни сумата ,която е посочена като 2 0000 хил. лева , а ако това е вярно е 2 000 000 000 / 2 милиарда / лева !Кандидат съм за " Звено за информационна сигурност " - не се поддавам на финансови изкушения.Гарант - Мойсей.

Явно се видя че тази митница и нещо като генератор на корупция и вреди на държавата.

да закрият митница свилен град , гадовете !! това е все едно да спреш лифтовете на банско бе ! единственият поминък на хората там ! добре че в родината ни всяко решение е предпоследно и временно.

Корумпирания митничар ми вика :"дай за кафе".

Закриваме всички митници и решаваме въпроса с корумпираните митничари.

доколкото си спомням борисов дойде на власт с един митничарски екшън, един хеликоптер, който засне митничарски къщи. може би "колелото на историята" се превъртя веднъж за толкова много години.

Сигурно митничарите не са ангели, но когато парите отиват към правителството какво ще стане ? Ще увеличават доходите ли, ще инвестират в нещо смислено ли ? Нито едно от посочените, ще вземат поредния заем, който ще разпределят по техните си фирми ! Така че , който може да краде и да не си плаща данъците нека го направи, с това подпомага икономиката на страната. Също така плащанията само в кеш и само към неформалния сектор. Напълно сериозно !

Не мога да си представя ,че тия тлъсти суми ,събирани години на ред не са стигали до управляващите които и да са те.

Че кой е казал такова нещо?

Абе видях снимки от днешното заседание на Министерски Съвет, като мярнах и Вежди Рашидов с маска. Този мултак още ли не е пукнал. Аз му давам до 6 месеца с тоя рак дето Алах му изпрати!

Тия щом са ги закрили, ония- нападжиите и митничарите на "Кулата" направо трябва да ги обесят.Там минават едни контейнери,плащат се едни пари и после контейнерите се оказва,че са на кухи фирми.А, иначе не разбрах-на "Кап. Андреево" ще се събират ли дължими митни сборове или ще останат само нашите частни лаборатории?

ЩЕ БЪДАТ СЪКРАТЕНИ 50 ЧОВЕКА... КОГА ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ И ЩЕ ИМ ОТНЕМАТ ИМОТИТЕ??? А ТИЯ ,КОИТО ПРОТЕСТИРАТ ЯВНО И ТЕ ИМАТ ОБЛАГИ ОТ МИТНИЦАТА... ПО ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАТ.

оголиха им се червените дупета. лелей-й - кво ще правим без тях - направо умирачка. Да бъдат доволни, че също така корумпираната съдебна мафия не осъди НИТО ЕДИН МИТНИЧАР , А и децата знаят, че що е митничар все е престъпник. Намират у тях стотици лв. и валута - ама била назаем, и др.глупости. И веднага и те се разболяват.Долни мошеници.

в статията е изписано с цифри два милиона лева са открити в тия измамници митничари , щото който те изнудва за парична сума е престъпник рецидивист както и тия които ги укриват и им съдействат - техните съпруги и роднини , те трябва да бъдат наказани от закона със същата строгост и безкомпромистност , както Борис I е постъпил с узурпаторите боили - до девето коляно

ОЩЕ КОЛКО НЕЩА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ В БЪЛГАРИЯ?КАТО СИ ПОЧНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТ,МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, МИЛИЦИЯ,ДЪРТИ ГЕНЕРАЛИ НА ПО 65- 75 Г.,ПРОФЕСОРИ ПО НА 70 Г.И ОЩЕ БОЛ ЛАПАЧИ СМУКАЧИ!!!

и стана безпощадно ясно кой краде най-много, кой има най-много облаги - полицаи и митничари. Бунтуват се да им....мамата. Огледайте се - ако има някои да ви защитава това са ваши роднини и любовници. То що крадене, що подкупи, що облаги - чет нямат Пък и 20-30 заплати на всички милиционери - дали улични или канцеларски плъхове - всички. Ама нали тези допълнителни заплати щели да бъдат само за уличниците - нещо да се е чуло, че канцеларските плъхове няма да получават тези допълнителни заплати - аз не съм чул. Затова бягат хората - няма справедливост. Май скоро ще си останат само пенсионери, полицаи и митничари. А-а, и дупетати.

Еййй колко легенди и вицове се носеха за тая митница, ццццц, добре че се закри, дей...а

Някой по-компетентен може ли да обясни защо Бочко закрива митницата? Да не би да са единствените които не са му пускали контрабандата за сметка на други играчи!

защото принудиха правителството да направи тази реформа. Уточнявам- нито това, нито някое от предходните правителства, никога не е искало да прави каквато и да било реформа в тази сфера. Защо е така оставям на теб, да се сетиш сам. А сега ги принудиха защото района се насити с агентура от партньорските служби, поради ставащото в Турция и Сирия. Хората докладват най-подробно нагоре какво става, нашите шкембета си клатят краката и си я карат както досега- по хавата. Еми накрая ги натиснаха да имитират малко реформа, че правят. Всичко ще мине и ще замине и пак ще си остане по старому. Ся някой може и да изгори, ама рискове винаги има.

демек по-добре да се засекретява информацията за авантата

абе това да не е твой профил митничарче,та си се разпрострял. Кво плачеш, винаги другите ни виновни, само ние/вие кристално чисти ангели. Я си вижте дворците, оядохте се на гърба на целия народ. Като ядохте кюфтаците не ривахте, сега ривете. Закриха се хиляди предприятия със стотици работници - нищо, но като опря до вас - лелей - ще пропадне България. Митничар срам няма, да не говорим за морал.

Оп-па-а! Това не съм го и очаквал! Да "хвана" в "мрежите си" тъп трол-партай-геносе-трол! Пуснаха те от коневръза и те хванах, смотаняко! Тъкмо си "тръгвах" и ти ми се натресе! Наздраве! Ако хапчетата, които са ти дали забраняват алкохол, пий една студена вода от Позитано/Банкя/Сараите или от ... майната ти гъзина!

С някои колеги май нещо не се разбрахме! Нито съм от Сел-, нито от Рай-съвета! Само отразявам не оче-видното , но очи-извадното и гьон-суратското! Закриват Солунската, пардон Свилен-Цариградската. Е, и? Голям праз! Разкриват някакви си нови хранилки. Е, и? Какво от това? И питам - колко ще ми струва всичко това. Защото един Милен Велчо ги "затвори". Митниците. И дойдоха едни "честни и неподкупни английски кроун ейнджъли", дето взеха каквото можаха (не само парите, но и информацията) и ... дим да ги няма. Сега пак става същото. Някой нещо е намислил и го прилага на практика с хвърляне на прах в очите на нацията. Арестували, обвинили Като знаем КОЙ арестува, КОЙ обвинява си мисля, че пак са замислили как пак да ни "прекарат". (Декларирам, че не съм от митническо градче или село, нямам близки и роднини митничари, а на против - в личен и бизнес-план редовно страдам от рушвет-митническата-политико-държавна мафия.)

тия бая време лапаха. сега да открият на друго място нова митница за да може и други да се облажат. :-)

Някой има ли спомен за осъден поне един митнически служител през последите 25 години? Само четем по вестниците за този или онзи, който си купил къща в Гърция или си построил палат в Марково (Пловдивско).Като ги хванат излизат в болнични, после напускат по живо по здраво митническите учреждения от горе до долу, в зависимост от заемания пост. Никога не ги разследват. Що ли?

2015г. - "Звено за информационна сигурност" /каквото и да означава/, важен ще ЗВНОВОДА. 1979г. - "Оператор на биологична единица" /това си беше ясно - овчар/.

Това закриване е добра новина. Сега очакваме още закривания. Предстои закриване на КАТ и забрана на ДПС.

А кога ще закрият "протестна мрежа"?

"В домовете им бяха открити оноло 200 0000 хиляди лева ..." Много бе-който го е писал нещо не е в ред - това са 2 милиарда лв.

опитай още веднъж :-)

Аритметиката е много сложна наука. Не е за всеки.

хаха.Мога да се съглася само с това,че нещо не е наред.Вие в кой клас изоставихте математиката?

Не са се отчитали достатъчно добре на управляващите явно защото едно изградено и работещо звено не се закрива заради нефелността на някои шефове ей така за няколко дни, Явно новото попълнение ще да е от отдадени на герберомутренската кауза а и бая пара ще да се открадне покрай закриване и откриване,,,

По принцип когато правителството прави нещо, то е не защото е добре за държавата и хората, а защото е изгодно за една шепа криминали. Това се отнася не само за ГЕРБ, а и за комундетата и фесовете.

Заповед в Свиленградската митница: "Рушвет до 200 евро да се счита за устна благодарност"

Всички Бг-митници ,в Румъния на отчет.

....НАГЛИ И КРАДЛИВИ СЪЩЕСТВА И ИМАТ "СУРАТ" ДА ПРОТЕСТИРАТ ,ЗАТВОР.....!