Коментари - Свиленград брани митницата от закриване | dnes.dir.bg
назад

Свиленград брани митницата от закриване

Декларация против закриване на митницата прие на последното си заседание за тази година ОбС-Свиленград.

Обратно в новината

Коментари - Свиленград брани митницата от закриване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не си избрахте кмет от ГЕРБ, не пращате куфарчетата на правилното място. какво да очаквате?

Кой ги пита тези БАНДИТИ ?

Говорят за митницата а показват сградата на гранична полиция. Това са две различни институции.

Ще брани, ами! Нали тя ги храни.

Целта на занятието е всичко крадено да отива направо горе, повече да е и да не се знае колко е и на кого е.

митница, пък ако ще да е и Свиленградската и му гледай сеира.

Общинският съвет е орган на местното самоуправление в дадена община и кой излъга тъпунгелите в Общинският съвет и пишман кмета на Свиленград, че Закона за местното самоуправление и местната администрация на Република България им разрешава да приемат декларация против закриването на митница Свиленград. Един герой на Николай Хайтов в Капитан Петко Войвода казваше : "Бай Петко, ние живеем в държава, където всеки, от селски кмет нагоре, може да спре действието на закона."

отново се тиражира дъвка за малоумници, за каквито взимат и политиците, и медиите, съответно електората и аудиторията. 1. далаверките на парче и организирано стават със знанието и съучастието на шефове, ало ваньо, общинари, кметове, депутати и олигарси 2. много общински съветници работят като митничари, това обаче не се тълкува нато противоречие на интересите 3. ОбС може да си приема каквото иска, той е независим от централната изпълнителна власт, както и тя от него, поради което решенията му дори не са съгласувателни за нея 4. кога ало ваньо ще благоволи да публикува отчетите на ръководения от него второстепенен разпоредител с бюджет, защото в зависимост от целта и кефа на тиквата проста и неграмотна, дето се води премиер-министър, приходите варират от преизпълнение от няколко млрд. лв. до подобен дефицит, което само идва да подчертава некадърността на свързаната клика.

То в гррада май само митница има.

Всички шопари от всички партии са на Свиленградската копаня :(

бой,бой,убой, докат не остане жив крадец в тая държава !

Да се закрие град Свиленград и въпросът е решен. Или да се проеме Турция в ЕС и край с рекета.

pompai

DIR mi namerisva na Дилян Пеевски .

За наивниците тука - и сега, като отиде управлението на Свиленградска митница към Бургас, да не би да си мислете,че корупция няма да има! А дали в Софийска митница корупцията не е и по-голяма,а?!!! :-)

СЕГА МИТНИЧАРИТЕ ЩЕ ГИ НАЗНАЧАВАТ ОТ ПЛОВДИВ ... САМО ОТ ГЕРБ - ПРОВЕРЕНИ НАШИ ХОРА :)))

Идете в Свиленград и ще видите колко е по-различен автопарка от който и да е друг град със същите размери в България. Плачат митницата ги храни и не само ги храни ами и преяждат. Всеки от региона печели по един или друг начин от тази митница. След европейския съюз май келепира остана само там и на сръбската граница ама там далаверата е много по малка.

И печеният слънчоглед, дето го продават циганите, е по-скъп в Свиленград. Къде ги търсиш ти тях?

Митницата да се закрие, иначе аз излизам на протест!!!!

Плачат общинарите за кокала.Нима не виждаха тази крадлива пасмина какво прави !?!?! Уволняват един-идва друг,още по-настървен и нахален.И общинарите са същите .Кмет да си в тази държава.Крадът та пушек се вдига , а Бойко стои и се прави,че не вижда какво правят румънците,сърбите със техните крадци. Тези общинари от свиленграбеж заслужават да бъдат привлечени под съд за морално поощрение на крадците и злоупотреба с административни им задължения.

митницата? Да заколят кокошката дето снася златни яйца? И да ходиме с колегите да се потиме на 200 киломтра пак за същия рушвет, така ли? О-став-ка!

Плачат общинарите за кокала.Нима не виждаха тази крадлива пасмина какво прави !?!?! Уволняват един-идва друг,още по-настървен и нахален.И общинарите са същите .Кмет да си в тази държава.Крадът та пушек се вдига , а Бойко стои и се прави,че не вижда какво правят румънците,сърбите със техните крадци. Тези общинари от свиленграбеж заслужават да бъдат привлечени под съд за морално поощрение на крадците и злоупотреба с административни им задължения.

То всичката рода е впрегната в защита на корумпетата от Свиленградската митница! Влади, закривай незабавно!

Имам един въпрос , може ли без Кап. Андреево като митница.Мисля че НЕ.Соткриване и закриване нещата там не се решават ще си работят едни и същи.Проблема за мен е в системата която допуска това а не фиктивни мерки.Дали ще са към Пловдив Бургас ако ще и Русе е еднакво с това дали митницата е в Свиленград.Това не беше първата акция там интересно от предните какво направиха.Колко влязаха в затвора и колко излязоха чисти като сълза.Тази работа е малко като магарето няма да е Гошо ще е Пешо ама то си е същото

Свиленград или митничарите от Свиленград?

Ти ми дай на мене Свиленградската митница!

Свиленград брани митницата от закриване Как няма да брани, като там всеки местен митничар е милионер. Там кражбата се е превърнала в поминък.

"НЕ СЕ ОТЧИТАТ КЪДЕТО ТРЯБВА МИТНИЧАРИТЕ ОТ СВИЛЕНГРАД ! А СЕГА КОЛЕГИТЕ ОТ КЛУБ 777 В ПЛОВДИВ ЩЕ МОГАТ ДА КОНТРОЛИРАТ ПРАВИЛНО ПОТОЦИТЕ . ИЗБОРИ ИДВАТ ЕЙ !

ТВА Е КОМЕНТАРА НА БАЙ БОЙКЬО - НЕ Е МОЙ !:)

ФРАПИРАЩО ДОКАЗАТЕЛСТВО, КОЛКО Е КОРУМПИРАНА ТАЗИ МИТНИЦА! ВЯРВАМ, ЧЕ ВСИЧКИ СА В НЕРВНА КРИЗЕА......З А К Р И В А Й !!!

"Органите по приходите са подложени на много тежък корупционен натиск" Демек, нормало е да поддадат и да припечелят някой МИЛИОНЕЦ. НЕВИННИ са

НЕ ЗАКРИВАНЕ НА МИТНИЦИ , ОТРИВАНЕ НА НОВИ ТРЯБВА !!! ВЪВ ВСЕКИ ГРАД , А В ОБЛАСТЕН И ПО ДВЕ !!! БЕРКОВИЦА АКО ИМАШЕ МИТНИЦА , НЯМАШЕ ДА Е БЕДЕН ГРАД ! !

А защо не я бранеше от корумпираните т.н. "митничари"-крадци и мошеници? Колко пъти ги хващат и след това "съдът" ги възстановява на работа? И естествено продължават да крадат??Затворът е новото им работно място, а не да ги местят на друга работа.

Предложение! Предлагам да се отдаде на концесия за 10 г.Таксата да се определи по очакваните приходи.Така се решава проблема !

Предлагам на Дира един бръз референдум със следните въпроси. Когато се каже митница в Свиленград, какви са първите чувства на хората. Място, където се защитават интересите на хората. Отговор две-мястно на корупция и касичка на управляващите. Защо говорим за неща, до болка ясни на всякого? Това е место за обогатяване на определени от власта хора. Митницата, ах дайте ми само митницата. Ама там и заплата ли дават?

Закривай! С тази корупция е малко да ги закрият! Закривай направо цялата скапана държава!

Държавата е скапана заради такива скапаняци като теб.

А ти много ли хубав кренеоид!