Митничари спасиха фазани от защитени видове на летище София

Птиците били предназначени за износ в Обединените арабски емирства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кои са защитените видове нападнали фазаните? Много яко заглавие. Журналист нахапа куче!

Фазаните са били в опасност и митничарири са ги спасили от защитени видове на летище София, как са изглеждали защитените видове и колко са били на брой е в процес на разследване.

Спасили? Та тук зимата ше пукнат я от студ я от глад. Нема жалост у митничарите...

Лош късмет за птиците. В зоологическата градина ако не ги уморят от глад, вероятно ще станат обяд на някой от лъвовете.

Имали са късмет фазаните, че кмет на София е експерт в областта на биоразнообразието - г-жа Фандъкова. Тя ще ги засели в Южния парк.

"Митничари спасиха фазани от ЗАЩИТЕНИ ВИДОВЕ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ" Наденце, Наденце-е-е-е... и ти си от един защитен вид... калинки!!!

Глей сега. Не си го разбрал. Тия видове са защитени само на летището. Затова така е написано. Граундфорс им се вика. Щели да ядат фазан с ориз ама им развалили работата.

Да те спасят от живот в Обединените арабски емирства, не е кой знае какво спасяване. То и овцете, така спасиха, после и свинете. Сега и нас ни спасяват от зависимости от разни недемократични държави.

Няма страшно няма да те спасят ще те оставят да служиш верно на местните феодали ! Абе местни феодали има ли в европа или само в руските колонии ?

Там търсят роби от източна Европа да издържат техните пенсионери. А, родителите на тези роби ги издържат слугите на местните феодали в България.