32-ма митничари от ГКПП-Лесово са в ареста

При мащабна операция на ДАНС бяха задържани 32-ма митничари от две смени на ГКПП-Лесово. По данни на прокуратурата те са вземали подкупи от шофьори.

Обратно в новината

Коментари - 32-ма митничари от ГКПП-Лесово са в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде да подам сигнал за един митничар който държи големи суми пари от подкупи в домът си?

първото за сезона шоу на Герб

и във варна са такива хем доносници хем крадливи хем комунисти влюбени в рублите

Ха ха ха! Тези са онези "умните, неподкупните и красивите" дето Ваньо Танов заедно с Елена Кирилова ги назначиха през предходния си мандат!

Нищо ново под слънцето в БГ. Я минете по улиците на Свиленград-отдалеч си личат палатите на митничарите. При моят фризьорка беше една жена на митничар и се жалваше, че мъжът и е 20 дни в отпуска и тя го праща на работа, че парите в къщи свършили???? Аз я питам -защо бе нали като е в отпуска пак си получава заплатата-всички в салона прихнаха да се смеят и жената почервеня-я тя имала и срам.

Значи излиза, че Танов е знаел за подкупите, обаче нищо не е направил. Чака ДАНС да му свърши работата. А Близнашки каза, че Танов е "най-големия професионалист"

много силно се изказваш- нищо не направил. Да се не изкилиш. Танов уволни бая корумпирани митничари ама после съда ги върна обратно. Нали се сещаш защо после Радан иска съдебна реформа и що в трезорите на КТБ най-много касети са били на магистрати

Кой е Ваньо Танов? Агент на репресивния комунистически апарат - ДС. Другото е без значение! Да звъниш на ЕГН - това нова мода ли е? Да толерираш Вучката защото играел с Боко-тиквата? Да стопираш проверката на Мишо-бирата?! Да гушнеш 5-6 милиона от Инса Оил? И т.н. и т.н.! Всичко това е Ваньо Танов!! Това е нашата държава

Хаха....уволнил корумпираните...уволни тези пред пенсия и среднистите....за да отвори места за неговите протежета и хрантутници....

Митническата тактика- "Който владее митниците, Той управлява парите на страната.." Ваньо Танов, по инструкция на Бойко Борисов е назначен за шев-митници! Ваньо Танов "инсценира" с ДАНС арести на митница Лесово! Няма нито един хванат с подкуп, но "има сведения..." Така се сменят всички митничари от ВАШИ с НАШИ.... Колко прозрачно! Прокуратурата си мълчи! Това е държав, която никога нямада се управи... Бягайте братя, бягайте... В Африка е по-почтено да се живее...

Е с такива неграмотни хора никога няма да се Управи. Да бягат некадърните и неграмотните! Може тогава и да се Оправи тая държава!

по тази логика те всички митничари по пунктовете на Б-я трябва да бъдат не арестувани а уволнене, както и повечето гранични полицаи, е и без това нямаме национална граница и контрол, бежанзи и стоки минават през границата като вода през сито.

Тия май не са си платили лептата когато и на когото трябва! Така е - лакомо дупе... лежи в ареста (и му взимат всичко)!

Абе затворете я тая граница и не я отваряйте... Яко мини и пунктове по цялата и дължина и стреляне на месо... Не ни трябва нищо от турция....

По митниците рушвети се дава от както ги има,освен на нашите бакшиш се дава и в Сърбия,Хърватска,Румъния,Унгария,обаче ако сърбина е доволен на 1 евро,нашия ще иска 5евро че и 10е.Обикновено дават тези които не са редовни,митничарите пък прилагат номера да са мудни,я не им работи системата или принтера.Бил съм свидетел как 10 минути се уговарят каква храна да си поръчат,а опашката от камиони е над 10 километра.,а според някой радио станции е 3 километра.Това е на всички външни граници на Европейския съюз.

Искам да доживея деня,когато ще бъдат арестувани софийски митничари - от Летище София или Калотина!Те в София са най-честните митничари в света! И затова БОП-а все на Капитан Андреево и Лесово се упражняват!

Мало и голямо знаят , че след всяка смяна, началника на митницата в Лесово, събира пастрата , заделя една солидна сума за себе си и останалото пуска за покровителите си.Всички от Созополис му знаят кайфета на него и на родата му , че са баш келеперджии и гледът да ебът комара като лети.

Това е по-лесната част от заданието. По-стойностната е след това да се увеличат значително постъпленията от митницата. А не следващите да прилапат канала. Ако след няколко месеца не се увеличат постъпленията спокойно можете да се готвите за нови протести и избори.

Ясно. Чистка. Значи все пак Боко ще състави правителство!

Това е поредната акция - учение на боповците, но е и напомняне на митничарите, че трябва да внимават и да се отчитат по веригата до върховните им покровители.Тази корумпирана машинка ще съществува докато не се подменът всичките митничари до сега с купените дипломи , с нови момчета, които да объркат конците на каналите осъществени още от БКП и от ДС.

Е не може всички да са от една смяна. Щом има в тази, ще има и в другата. Ама си личи в Лесово какви новобранци са - в Свиленград колко години и нищо.

Божеееееее,чак сега разбраха ,че митничарите вземат подкупи...Всички знаем ,че така е било винаги ,а някои се правят на нецелувани антилопи-чак сега разбрали ...

на БКБ/ДПС, които бяха назначени на другия ден след като тези две мафиотско-политически структури взеха властта преди година и половина. Тези екипи бяха подготвени още преди изборите от 2013 и буквално за 3-4 дни бяха назначени след като се сформира правителството на Орешарски. Крадливите комунисти(БКП/ДПС) това го могат най-добре!

А! Да си дойдем на думата - та сега няма да има нищо доказано, само ще ги сменим с наш`те.... Дисциплинарни уволнения за по 50-100 долара, с които са ги пипнали в момента.

Като не са се ориентирали навреме за кого да ОТЧИСЛЯВАТ !!! другите минтничари бързо да се ориентират и ОТЧЕТАТ на ЦЕЦО !!! ВНИМАВАЙТЕ !

Не разбрах-Ваньо Танов в кое има пръст,в залавянето на корумпираните митничари или във вземането на подкуп?Съмнявам се че е в първото!

И в двете!

редно е и шефът на митниците да си подаде оставка. Щом е толкова тъп че чак сега разбира, че 40 човека са подкупни и имало и още.

Не може всеки да си прави каквото иска с турски граждани. В цяла Европа те са на уважение и минават без проблем, само тук в България не е така!

милиху,забулваи се с бурката и отиваи при ислямската държава в ирак да обслужваш боиците ор..ално,щото само за това ставаш.жените които вярват в алахата никога няма да станат европеики.

Че си тъп/а, тъп/а си това открай време е понятно във форума! А че не си минавал/а границата си е очевадно! Качи се на който и да е тир регистриран в България и почни да сумираш всичките "такси" само до европейският бряг ня Босфора. Отбележи колко пъти Yolun kontroliu ще спрат тира, ще вадят диска и ще правят врътки, скорост, ами колко е почивал, ами колко време е въртял геврека, и все ще обясняват колко деца има в къщи. Че си кoyun -koyun си ама стига толкова, отиди виж попитай ако чак толкова си на ти с "майчиния" език, питай и местните "сюрюджулер" и тогава се хващай да кълвеш по клавишите!

по- малко показност, повече деиствия - това, че са "натръшкани"32 митничари, само по себе си нищо не означава - не се иска много, проследете ги, вижте им заплатите и палатите, в които живеят - наи- важното, кои им е "помогнал"за да станат това, което са - нагли, безскрупулни и корумпирани

Митниците и митничарите са творение на държавата и това е поредния пример за това как държавата създава корупция навсякъде. Докато има мита и митничари, ще има корупция - те си вървят ръка за ръка. Някой знае ли защо трябва да плащаме мито когато си купуваме стоки от чужбина? Май е само поредния начин държавата да ни взима от парите и нищо друго - веднъж от мита и веднъж от рушветите за държавните служители митничари. Ако тая простотия и отживелица се премахне, отпада целия проблем и корупцията, която винаги ще бъде с него - няма митници, няма корупция на митниците!

Сега да не кажеш, че мита има само в България? Турците имат ли мита за българските стоки? Имат. А ти предлагаш България да няма мита за турските стоки. Това какво значи? Че ти предлагаш да убием българските производители за сметка на турските.

Ето една причина между България и Турция да няма мита.

Първо съобщиха за 40 айдука. След това - за 36. постепенно ще останат 0. Претърсванията нямат резултат, защото тези алчни селянчета с 500 лева заплата и дворци за 3-4 милиона държавни пари, отдавна са ги записали на деца под 18 години, на лели, чичовци и прочее измет. Мафията у нас има особенно зловонно излъчване и трови живота на нацията. Част от мафията са онези над митничарите - т.н. партии.

Сега да започват да ги разследат за финансовото им състояние и всичко незаконно да се конфискува и митничарите на съд.

очевидно митничарите са работили до сега с чадър от шефовете на наи горно ниво, а сега с връщането на ванио танов пак стана възможно да се разплетат нещата. някои са били вече уволнени и са върнати от съда.

и защо според теб са върнати? ами защото пак се почват показните акций и ваньо танов няма да промени каналите и режима на работа, а само хората, които работят там

"Така, че тази операция е една възможност за изчистване на хората, които са корумпирани..." А корумпирани са всички, които не са от нашите, нали? ;-)

говориш като нашите.

предлагам да всяка бензиностанзя в европа да се построи дjaмия ,за да има къде турските тираджии да се помолят...

Турските тираджии нямат проблем да коленичат където и да е, когато и да е. Чак джамии да се вдигат, хайде няма нужда. Или, за всяка вдигната джамия, реципрочно - вдигната църква в Турция.

Театралния сезон е открит. Цецо бърза да запълни панделата, за да няма място за него.

"Директорът на Агенция Митници Ваньо Танов каза за БНТ че в агенцията се е знаело за порочната практика на митничарите..." А обикновените хорица дали не знаеха много преди тях? Пак показни мероприятия. Самият г-н Танев призна, че половината от "заловените" при такива "акции" са върнати от съда (на другата половина са изплатени обезщетения)... И не виновен само съда. Хляб и зрелища за народа. Като няма хляб... Зрелища.

Важното е , че започнаха нормални неща в държавата.Така по-малко ще се стабилизираме.И корумпираните да му мислят.Червените клептомани и бандити от БСП ги няма, ама хората им са по места.

я пробваи да се оплачеш срещу турски митничар да видим кои ще ти прати милиця да го арестува-това е срам за българя-служдите за сигурност да работят против дърявата си ...това е резултат от плевнелиев,шаламанов и други назионални преда..и.....

Ако мене питат всички митничари са за затвора.

ти пък се изказа,що ти ли ще работиш на тяхно място....

Да аз ще работя и ще те взема тебе за заместник ...

не се излагаите,пускаите момчетата да си ходят,турците кадето са плащали вчера днеска пак ще си плащат.....

а на кого да се оплачат нашите тираджии които им отрязаха главите на турската граница с ирак...точно 4-ма шофиори...

даже акцията била тръгнала от "брацка"турция,да не се окаже че централата на данс е в цариград.....

та данс вече се командва от турските тираджии,та то пеевски в такъв случаи си беше даже по-вървежен.....

от утре-турските тирове ше плащат двоини такси та друг път да не се оплакват толкова и радари да им слоjaт в населените места да карат със 30.км.h....

а така турците се оплакват и данс бързо реагира...това са европеиските ценности...а бг шофиорите в европа ги правят на маимуни от глоби в европата и ходи се оплакваи на когото си поискаш....

Това е лъжа в 18 и 30 на 1.11.2014 бях пред границата на България и от тогава е затворена. ДАНС беше вече там и към 22:30 ни казаха че до следващият ден няма да работи границата. До тогава никой не ни обърна внимание беши голяма безобразие. Е за сметка на това Турция ни прие и се наложи да преминем през Капитан Андреево. Това е самата истина.

Лошооооо, дали нема да стигнат до "Алуууу Ваньо", а от там и до ЕГН-то....

Друг начин не намериха ли да ги арестуват. Сега цял свят разбра, за масовата корупция, на която още през периода 95-05 бях личен свидетел във влака София Букурещ. Гадими се. Кухи глави и тия от прокурарурата, показна акция, правят се на мъжаги.

то щото светът досега не знаеше за мега корупцията в България

Трябва да ги махат наред тия корумпирани митничари- Живко Подметката, Шатката, а също и Шефовете, които са ги вкарали в Митницата. И да не става така че, ако тия са взимали по 100-200 лева Подкупи, сега да пратят там- Живко Подметката, и той да взима подкупи, не по 200 лв, а по 1000 лева.