17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуците се надушват ПП и ДБ, в канала

Да го духат, тия педали!

как им се иска на топ крадците отново да управляват

Разбира се, че имат шанс. Имат шанс да го поемат четвъртит и на следващите избори дебилистанците от ДейБЪ да останат там където трябваше - извън парламента, а кретеноидите от Прости Педали ПП да станат със 7-8 % резултат. Всичко друго е измама подарена им от машинките и едно посолствтво свързано с ул. Козяк. На предните избори от всички приятели и познати познавам само 1 човек гласувал за ПП и един за ДБ. На последните избори и двамата не са гласували за тези партии. Досега човек гласувал за ПП или ДБ на последните избори не съм срещнал. Как ги взимат тия проценти само те си знаят.

Какво значение има какво мислим? Кому помагат такива анкети?

от гласуването в анкетата се вижда колко со привържениците на дейберастите и пепедерастите - 7%. Е затова толкова рИвът за мадурските машини,щото няма да има повече кифтета за лапане

двете партии общо 7 процента подкрепа

Тия лайнари от Пълен Провал стават все по неадекватни. Ало, льольовци. Ти, Кирчо лъжеца и ти Кокорчо крадеца. Какъв кабинет на малцинството ви се присънва. Вие имахте мнозинство и се провалихте, а сега с иколо70 депутата бълнувате за правителство. Щото май заради Джемкорп ви се очертава сериозно разследване. И ще трябва да отговаряте на в НС, а в прокуратурата. И Гешев ще ви коландрисва.

Парламента е от 240 депутати а при 72 за какъв успех говориме?

Ние българите сме с Русия и искаме възстановяване икономически, военни и културни връзки с РФ

Земи се скрий бе, копейка. Вижда се колко сте с русия, 3% от българите преко сили.

По скоро 93 %

Най бързо можеш да възстановиш твоите икономически, военно политически и Т.Н. връзки, като се качиш на влака за масква. Нас не ни мисли.

Смехурко и Кокорко са готови клиенти на психиатрията.

Учат се от Копейкин, той е най-спешният пациент на психодиспансера!

Ти от там ли пишеш идиотщините си

Всички са срещу промяната. Искаме да си рием дъното и кочината. Няма как да стане да тръгнем по пътя на успелите. Ние винаги ще си бъдем мръхльовци и просто след 100 години ще изчезнем от земята.

Високопарните слова са явно, но... Въпросната промяна, какво точно промени, освен 30% инфлация и продънен бюджет, поради раздаваните насам натам пари, взети като заеми? Може би там е проблемът. Или по друг начин казано The economy, stupid.

Гледайки резултатите от анкетата, става ясно,че коментиращите са социалистически носталгици и платени руски тролове. Злобни и нереализирани хорица, никому нужни.

жълтопаветен тъпак

Освен шаблони и клишета, друго знаеш ли, малоумна тиква? Аз съм за истинска промяна на България, без комунисти ДС и руски опити за дмогване, ти за какво си миризливец прост?

жълтопаветен тъпак

Ристе, ти ли си? Хубаво си се кръстил грант на името на твоя Бог и идол. Лошото е че скоро долара ще пукне и грантове нанайси. Тогава с тая фалшива адвокатска диплома какво ще правиш не ми е ясно. Съдбата ви жълтопаветни смешници е като на другите СДС-та, ОДС-та и педересета по всички земни кълбета, а именно изгнание в кенефа на историята. Айде отичайте и се махайте, че смърдите та не се трае.

Какъв шанс,бе ?Това не са български партии,избрани са от машините,спонсорирани от НПОта на САЩ.Хайде стига пропаганда

А коя партия е българска, Възраждане ли? Айде изкарай руският вибратор от задника си, защото си толкова примитивен, че еуглените ти се чудят.

При толкова меркантилни дупедати и при толкова пари от ''спонсорство'' от нпо за разплащане с тях няма да се учудя ако пак се наврът във властта..

Тия уродливи политици,са дали три милиарда ЛЕВА да им дадеме на концесия електоенергията си.ЗАЩО БЕ НЕНАСИТНИЦИ ,ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ,ЧЕ НИ ОБРИЧАТЕ на изчезване

Никакви шанс нямат. Явно още не са схванали, че са загубили изборите. Поставят условия на всички, все едно са хванали господ за шлифера. Единствените умни и красиви, знаещи какво да праваят и всички останали трябва да ги следват, защото ако не ги следват са лоши путиноиди и ще настъпи потоп. хахах :-) Типични умнокрасавци. Не ги бива за нищо, но на приказки са най-умните, белите и единствените на света, знаеши кое как.

Виновниците правят пропаганда

Това е някаква шега...този въпрос? Шанс имат да чистят тоалетни , външни нужници и на ББ да правят сфирки. За това стават. За друго...НЕ

Не знам дали ПП и ДБ имат шанс на успех. В България всичко се е случвало. На власт са идвали царе. тулупи, ивановци, кирчовци .... Имаше даже един, който се чудеше каква е тази държава, на която той бил вицепремиер. Аз не искам ПП и ДБ да спечелят

Да напишеш комунисти, но нищо минаваш в следващия клас.

Ристьо и амбриажа Кокорчо са двете най-противни твари в българския политически живот. За публичен бой с неокастрени дряновици са и двете гадини ....

Трябва да има и опция " колебая се> Но искрено желая да не се случи.

простите и некъпаните имат шанс единствено в цирка... и то като храна за лъва... отпадъци които даже не заслужават да бъдат коментирани

ха ха ха

Какво правителство, на тия политически престъпници мястото им е по затворите с тежки присъди

Тези уроди трябва да бъдат забранени със закон! Какво управление, какви 5 лв!?

Кабинет от този тип няма шанс защото НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Шанса за правителство с втория мандат е огромен и очакван. В България има две основни линии, които определят политиката ни: - българските политици са мижитурки и нагаждачи; - Русия повече не е фактор в България и САЩ зае нейното място. Румен Радев и всички политически партии в Парламента играят политически театър, дирижиран от новия геополитчески фактор в страната. Едните са заели открито прозападни позиции, а другите загатват за проруски позиции, но това е за да могат контролирано да обират остатъците от русофилския вот в България, който пък силно намалява. Чисто руските проекти вече са маргинализирани като партии и не са в Парламента, а други като БСП се прочистват от месеци. И нека не си мислим, че всички са доволни от този факт, но всички се съобразяват. А факта, че Бойко Борисов спечели изборите и най-вероятно би спечелил и следващите ще му осигури безнаказано излизане от политиката, като остави ГЕРБ да влезе в стабилна коалиция с ПП и ДБ. Цялото време, което се губи сега е за да се убеди българското общество, че това са естествени процеси, които не са дирижирани от никой.

Пропагандата си е пропаганда. Тя никога няма нищо общо с реалноста.

Според мен Влиянието на Русия се засилва. Крайният резултат зависи и от успеха на военните действия в Украйна. Българите очакват крайна руска победа и проваляне на нацисткия режим в Киев. Това е неминуемо

Ти ще кажеш, че аз не съм българин? Аз не очаквам победа за раССия. Чакам да се разпадне империята на злото.

Какъв успех да имат, та те са същите мишки като всички други от последните 33 години. Комунист-ДС ченге-тяхно отроче и т.н.

Тъкмо да усетят народната любов и те.

Кокошките не са спирали да снасят и без кабинет вече толкова месеца!

Никой няма доверие в тези

Да, даже съм готов да се обзаложа колко ще издържи този кабинет! Аз залагам на около 15 минути.

Защо за пореден път уж русофилското възраждане е в пакет с уж евроатлантическото ПП (за дб не коментирам - те докараха резидента на решетников на власт.) а) ДБ и ПП са спящи клетки на руската хибридна война б) ДБ са полезни идиоти за пореден път в) Възраждане е соросоидна партия д) Американци и руснаци са постоянно в скрит съюз за да държат Европа на колене ? Нормалните хора да гласува, жълтопаветните идиоти да сложат минус.

Некадърен опит да се плюе по Възраждане. Това ли е сега новата опорка? Не можете да намерите начин да очерните Възраждане и се пробвате да отблъснете привържениците им с опорката, че са сол ташак на ПП и били "соросоиди". Дори патица със СОП няма да се върже на такава евтина и некадърна пропаганда. И това го копираш навсякъде. Два цента изкара ли?

Тези нещастници от възбуждане няма нужда да се чернят, те са си гламави и без очерняне.