Коментари - Мислите ли, че модерните технологии убиват магията на футбола? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Магията на футбола беше това, че децата обичаха тази игра. Откакто няма къде да играят свободно, тя умря. От него останаха прането на пари, хазартните залози и рекламите, предназначени за льохманите, практикуващи футбол от дивана.

Магията на най-глупаватра игра от идиоти, на идиоти за идиоти? Магията за идиоти могат да я убият само самите идиоти. И го правят. Нормалните не се интересуват нито от идиотите, нито от тяхната "магия".

ФУДБОЛОТ го убиха парите.

Магията е убита с робите които са измрели и от това че се играе в най демократичната държава където жената е малко повече от овцата....

И божията ръка от 1986 не беше честна, но и това сега е една изродена версия на първоначалната идея за ВАР, един Франкенщайн си отгледаха шефовете. Както се казва - пътят към Ада е постлан с добри намерения

Трябва да се има предвид, че Божията ръка беше видяна от българският съдя до страничната линия, той дори дава сигнал на главния. Но главният рефер не взема под внимание това...

НАГЛА ЛЪЖА!) АКО БЕШЕ ТАКА, АНГЛИЧАНИТЕ ЩЕХА ДА ПОЗЛАТЪТ БОГДАН ДОЧЕВ. И да дават отново и отново ПОМТОРЕНИЯ с неговия сигнал. Нищо таково немаше! И Богдан изгоре кат съдия. Даже се разкайваше. ОАттогава и нема български съдии на севтовни финали.

Е как да го позлатят след като каквото и да е видял остава без последствия от главния съдия. Аз съм чувал легенди, че той е казал нещо, дал е някакъв знак на главния. От друга страна главния рефер никога няма да си признае, че е пренебрегнал нещо толкова важно от страничния... И нещата стават думата на единия, срещу думата на другия и така нататък... Истината няма да я научим никога, особено как така главния рефер не видя тая ръка на терена.... И ЗАЩО не я видя... Особено защо! Защото може някой да му е подсказал да не гледа за такива неща.

АКО БЕШЕ ВЯРНО: англичаните щяха да повтарят отново и отново ЗНАКЪТ! И ДА ПОКАНЯТ БОГДАН ДОЧЕВ ДА СЪДИЙСТВА, ЧЕ И БЪЛГАРЧЕТА ДА СЕ НАУЧАТ ЗА ТЕХНА СМЕТКА ПОКРАЙ НЕГО. А ТО: БОГДАНЧО ЗАБИТ У 10-ТА ГЛУХА И КРАЙ НА БЪЛГАРСКИ СЪДИИ НА ГОЛЕМИ ФОРУМИ. НЕМА дума срещу дума: има камери! Никоя не е уловила "знака". А и Богдан Дочев съжаляваше, даваше интервюта затова в края на живота си.

До преди 5-6 години ми се виждаше добра идея да има ВАР и преразглеждане на ситуации, но вече не мисля така. След като се видя, как тази, иначе позитивна идея, започна да се използва за подпиране и обслужване.... Чисти голове се отменят, несъществуващи дузпи се дават... Вече защитниците не смеят да докоснат нападателите, защото после за всеки лакът - картони, дузпи и какво ли не... В спортове като художествена гимнастика вече има повече съприкосновения, от колкото във футбола. А най-тъжното е, как като се вкара гол и никой вече не се радва, а всеки се оглежда като гърмян заек, дали ще се признае или не!

Точно тогава ви го разправях, че така ще стане, но ме напълнихте с минуси и епитети...

Човекът умее до съвършенство да подчинява всяка добра идея на користни цели!

Естествено, че убиват магията. Съдията е част от играта. Има и много песни за футболните съдии. А скоро какво ще трябва да пеем? "ВАР, ВАР, ВАР пе*ераст..."

Тоя пък, В кой друг спорт "съдията е част от играта"?!? Ти футбол ли си тръгнал да гледаш или просто искаш да напсуваш някой?

Технологията си е много хубава. Проблемът е в тези, които (не) я използват.

Друго си е да гледаш как някакъв клоун се търкаля по тревата защото някой му е закачил ръкава на тениската, магия от класа.Ако не ви кефят технологиите спирай нета и компютъра и бягай на село при кокошките.

Артисти като Неймар, Меси, Роналдо, Суарес вече им е много по-трудно да изработват дузпи. ВАР е най-хубавото, което можеше да се случи в този спорт !

Стига да не е български ВАР, дето дори не разглеждат асистенция с ръка за гол.