17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, Хора, в Австрия се подготвя закон за насилствената ваксинация. Ако не се дадеш доброволно, отиваш в затвора и стоиш там докато не се съгласиш да се набодеш с бъркоча. Едновременно с това те глобяват всеки 3 месеца с по 600 Евро. Ако на някой все още не му е станало ясно, че проблемът изобщо не е медицински, то на такъв въобще не може да му се помогне вече. Хора, задействайте си здравия разум и изключете всички медии. Така пандемията ще свърши.

Мангъров казва истината. Не се водете по лицемерна Европа. Никой не го е еня за нас. Трябва им пазар за бъркочите. За последната година Бавария прибра милиарди данъци от Бионтех, има истински интерес колкото се може повече да продава. Някой да не си мисли, че Биг Фарма иска да сте здрави. На кого ще си продава продуктите тогава!

Слушайте Мангъров, че той единствен казва истината. Сега искат вас, утре ще дойдат и за децата ви. В Германия по радиото казаха, че ваксините за деца от 5 до 12 години са поръчани, купени, платени и доставени. Само чакали разрешение от постоянната комисия за ваксините. Която разбира се ще даде такова разрешение, защото политиците я натискат. Значи ваксините няма да бъдат подложени на независимо проучване. То вече е решено, някъде другаде, не от специалистите. За какво говорим тогава, за здраве? Или само за пари! Хайде да ми каже някой лекар каква медицинска причина има за да ваксинираш едно 5 годишно дете. То не се разболява от ковид, ако се разболее, протичането е леко, няма никакви последици. Пренася вируса? Ваксинирано го пренася също и в същата степен. Става ли ви ясно колко ни лъжат?!

Мангъров е за затвора

Не, доц. Мангъров не е нарушил професионалната етика, още повече че неговите твърдения се чуват и от други лекари и учени от цял свят и може да се окажат верни. Днес Дир публикува, че СЗО вече отрича лечението с кръвна плазма от преболедували, т.е. е ясно, че никой нищо не знае за болестта и Мангъров може и да е прав.

Поне един истински мъж има в страната.

Познавам няколко идиота които плюят по Мангъров като кобри! Всички са изключително тъпи ваксъри! Едната даже ходи по улиците с 2 маски!!! Горните етажи - празниии!!!

В България все още има лекари упражняващи професията с достойнство и професионализъм, но пропагандата ни показва това недоучило нищожество всеки ден! Имайте уважение към медиците поне в този труден за всички момент и спрете да ни занимавате с уроди!

На мен лично ти ми изглеждаш като урод!! Май няма много мисъл в кратунката ти а?? Май я ползваш само да си носиш шапката?!

Но какво точно става, авторът на тази статия добре е обяснил: Вселенските мащаби на лудата работа на един бесен микроб

Като ви падне сатурацията защо тичате по болници а не ходите при Пангъров да ви лекува с чайчета?

Много точен коментар! За анкетата - или червените тролове гласуват от по 20 IP-та, или нацията е яко дебилна. Мангърът отрича светилата по имунология и вирусология, които са световноизвестни, а той е посредствен и ти да му вярваш? Що за идиот трябва да си????

Погледни в огледалото и ще разбереш!

Направи си изводи -медици на купон, всички ваксинирани , с отрицателен тест- след купона - 68 "заразени" :) :) :) https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fworldbg.eu%2F68-%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B81%2F%3Ffbclid%3DIwAR0tMkV5zK4wTQjkS4trIhDYxI1aBhHHHmRg7OOrLtoDQ50-KUr8wdT0UE&h=AT1m0QavCyX50PjrC2XhL-ztRPp5iHJRKGIm-CDFQEYwSRpKhJWrq9Cam8AeqAXu0ye1ZXMX7BC9vAgVS3tmKJIuNvHAG25BZ7sZV6MizNUcCDls4l73ZM3c0JelU2EA&tn=%2CmH-R&c[0]=AT0qAjZDI8SFmXnrl0q7z0EEaJWPksbt4EJJIaAABVHN6rTQwZQ9jXuFOHNsy6DiKAnRAHcy18-JG-g0ZC2q2IzsqxHbnRsCDukJTyqr7jrhHAu75NiJ55WRLpBYbpLbvl53emPCyZ7ChxzyhRx2dmeKI4

Ти откога разбираш от сатурация бе диванен докторе!!! Откъде ви копат бе????

Не всички живеем в София глупако, а и 1 човек не може да лекува 7 милиона!

Защото при него нямаше място!

Тези ,които го слушаме не стигаме до там да ни пад сатурацията! Караме го като грип и се лекуваме точно както той казва! Сатурацията пада на онези,които сляпо вярват на телевизора и са уплашени до смърт буквално!

На дърти години бой трябва да яде Мънгъра -

Ой....кретен

Ще му биеш чики...

в лицето на БЛС си намери набедени вещици да ги гори публично. И в средновековието и сега се славят с безумни решения позовавайки се на измислици и легенди и масирана злоупотреба с власт.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ И КОГА Е КАЗАЛ ТЕЗИ ДУМИ и каква е съдбата му? На всички храчещи срещу доц. Мангъров „поп Кръстьовци“, които изповядват лакейската максима: „Преклонена глава сабя не сече.“ Ще припомня продължението ѝ: „ДА НО ТАКАВА ГЛАВА ХОМОТ ВЛЕЧЕ!“ А на фарисеите от неговата гилдия припомням Хипократовата клетва!

Според Стефан Данаилов, Микеланджело е казал: "И все пак, тя се върти!" Справка, филма в който той играе като автомобилен инструктор. Не е Джордано Бруно, а Галилео Галилей след като е излязъл от съда! Много си зле!

Къде, по точно, прочете в коментара ми „Джордано Бруно“? Последното ти изречение трябва да е: „Много СЪМ зле!“ Защото имаш явни проблеми с дислексията!

Че ти нищо не си казал. Цитирал си една поговорка и думите на някой си, на който дори не му знаеш името. А вторият ти коментар е потвърждение на последното ми изречение.

Това,че щраусът си заравя главата в пясъка, не променя действителността. А действителността е такава, че вирусът е изкуствено създаден и разпространен. Вероятно има още много подобни заразни болести в секретните лаборатории. Няма никаква гаранция, че ако тази пандемия приключи, няма да бъде активирана нова, с цел да се държи в подчинение населението на земята, а и да се “редуцира” в някаква степен. Това е стратегията на капитализма, като най-жесток и антихуманен обществено-икономически строй. Основата му е тоталната експлоатация. Около 90-95% от богатствата на планетата са в ръцете на около 5% от населението – това са мегабогаташите, които претендират да управляват цивилизацията. Съществува една умишлено създадена средна класа – около 20%, която е основата-хранилка за въпросните 5%. Всичко останало от гледна точка на капиталиста не произвежда принадена стойност, но консумира и следователно е излишно, защото намалява печалбите. Дали чрез войни или с други способи, частният капитал се стреми непрекъснато към съкращаване броя на това население. Та да си дойдем на думата – ако доц.Мангъров има резервирано отношение по въпроса за ковид-пандемията и за ваксините, в която област е специалист, няма да е зле да се види доколко основателни са тези съмнения, а не да се търсят начини да се “затвори устата му”. И накрая един въпрос: Колко процента от БЛС са се ваксинирали?

Мангъров си има свое, лично мнение. Никой не е длъжен, ако не иска, да го слуша.

Да си го държи за него това мнение. Щом си лекар, си положил клетва да пазиш живота на пациента и да не дезинформираш!

Марш бе ваксан трол

Мангъров е абсолютно прав за много от въпросителните около пандемията на Ковид !!! Чест и почитания !!!

Не само нарушил, но е лично отговорен за повярвалите му, които вече не са между живите.

Не съм между живите викаш...

Бая ваксинирани си заминаха също. На кого викаш да търсим отговорност за тях?

Не знам но излъга много хора и много умряха от вируса.Нормално е първите набъро направени ваксини да не са идеални,но да отказваш е все едно кръвта ти да изтич а ти да искаш само фирмен бинт за превръзка иначе по добре да умреш

Вирусът не дели хората на излъгани и повярвали. А тези, които не бяха излъгани и умряха?!

Според мен ни казва Истината и съм жив благодарение на Истината.

Смятам , че доста други "лекари" нарушават медицинската етика, поставяйки финансовите интереси над здравето на обществото .

Въпросът е КОНКРЕТЕН, за този кретен. Като те питат колко е часът, не се отговаря сърби ме задника. Когато му дойде времето, вземи позиция и за другите нему подобно “лекари”.

Колко е часът и колко "лекари" се продадоха и мълчат, за да ни манипулират?

Нищо достойно ,компетентно, и човешко нямаше в израза му "сухи клечки".

Вярно е, че тези хора, които са много възрастни и с много болести са точно такива. Най-вероятно и ние ще станем такива. Да ще бъдем сухи клечки, които ще умрат, защото са стари и болни. Дали ще ни пишат с корона вирус чрез папаямеразна верижна реакция (PCR) тест и без аутопсии тогава?

В България 30% от лекарите отказаха да се ваксинират, дори в строгата Германия лекарите масово напускат работа само и само да не се ваксинират, та германците се опитват да решат проблема с внос на доФтори от странство... и изведнъж на всички и за всичко Мангъров им е виновен ;) Колкото до ваксините... ето разписанието на тези Фирми с които ЕС беше сключила договор за доставка на бъдещата продукция: Файзер подадени документи на 1 Декември, одобрена на 21 декември; Модерна подадени документи 30 ноември,одобрена на 6 януари; Астра Зенека подадени документи на 11.01.2021/ и няма грешка... одобрена е за ползване на 29.12.2020, защото видите ли ЕМА била разгледала вестникарските статии относно АЗ, и това нямало нищо общо с госпожа фон дер Лайен която на 24 декември нареди на Емер Кук, шефката на ЕМА, да разреши ползването на АЗ. Янсен(Джонсън&Джонсън) подадени документи на 16 февруари, одобрена на 11 март; Да сте чули нещо за останалите 16 чиито създадели по същото време подадоха документи за одобрение.

Спутник. Изритаха ги

С други думи имате нахалството да твърдите че в ЕМА не оценяват ваксината като такава а провеждат политическа сегрегация на "правилни" и "неправилни" препарати... И вие имате нахалството да обвинявате Мангъров-)

В Гърция при приказки за недостиг медици уволниха десетки хиляди, защото отказват да си сложат експерименталните бъркочи в тялото. Лъцемерието. лъжата и манипулацията са навсякъде и са огромни. Целят се в оградите (бейзболен израз на кукловодите, като съвет към изпълнителите).

За лекарите етиката е клетвата на Хипократ. Отказал ли е лекарска помощ. Старал ли се е всички сили и знания да помага на пациентите. Ако е направил това - да духат супата другите, дето са повече Менгеле и Че Гевара!

Няма как бедна България да просперира с някакви 20 %.

Некакъв емигрант доктор доцент магистър на безброй медицински специалности само на 42 години, дето неясно как се е справил та да се сдобие с тях за толкова кратко време е докладвал типично по български. Е за това не контактувайте с български емигранти. Големи са лай на

Подведе много наивници. Някои от тях платиха с живота си. Други ще мизерстват, защото нямат умтвеният капацитет да проследят зависимостта между ваксинацията и икономиката.

Колко ще ми вдигне IQ-то и колко икономически богат ще стана с експерименталния биопродукт, в случай, че се набода с него?

Не разчитай на ваксината да ти повиши IQ-то. Ако още говориш за екперименталки, си само едни 12 месеца назаднал от белия свят.

Дайте Мангъра в централния Софийски, чакаме го. Първоначално ще го ваксинира главния фелдшер на затвора - ганайският емигрант Големо Пишу. Той ще запознае нагледно доцента, как прониква вирусът в човешкото тяло и стига чааааак до белите дробове, но от долната им страна!

Това за ганаеца сигурно от опит го знаеш, но ми е чудно как вкарвате в затвора (макар и на думи), човек за изразяване на лично мнение? Комунисти? Бивши или бъдещи?

Аз имам трета доза Модерна, а Голему Пишу ваксинира само такива без ваксинация. След процедурата директно ви издава розов сертификат, с който можете да посещавате само чалгатеките и мола. Заповядайте и вие в затвора господине, ще ви издадем необходимия розов документ, който се полага на всички мъже, страхуващи се от игли.

Страх от игли? Знаеш ли колко игли ми набиха в болницата докато оздравея от това чудо? Да, има болест, но не, това не са ваксини и Мангъров не трябва да бъде наказван затова, че е изразил лично мнение.

Типичен фашист си. Няма да ви има такива в бъдеще.

Наруши е Мутафчийски и за награда стата Академик..

Странно е как може в "демократична" България, страна членка на Европейския съюз, където уж се борят за европейски ценности като свобода на словото, демокрация и други красиви думички, да налагат глоби и гонения на хора, които не са съгласни с основната политика на партията? Коя е партията няма значение, може да има всякакви имена, но е факт, че всичките са подчинени и политиките им се определят на едно и също място и никой няма право да има различно мнение от това на шефа! Както се казваше, всяка крива линия успоредна на партийната е права линия. Мангъров е много виновен за това, че се изказва против европейската политика на масово ваксиниране, няма значение, че това, което казва е истина, важното е, че той няма правото да го казва.

Не трябва да се бьрка демокрацията с анархията, така както и свободата не е слободия! И, не, това не е изказване на лично мнение, а дори да се приеме, че е така, то за такова мнение се отнемат лекарски права. Не може да се допусне да практикува лекар, който има такова мнение, както никой няма да назначи счетоводител, който смята, че 2+3 е 23.

Той не само, че е нарушил етиката, нарушил е и закона като е давал многократно фалшива информация, и с репутацията си на специалист, е причинил смъртта на десетки, и стотици българи! Би следвало да бъде подведен под наказателна отговорност!

Би следвало и ти да си пишеш имената щом даваш мнение. Защото нищо чудно и ти да даваш подвеждаща и фалшива информация, по твоята логика.

Тая лъжа, колкото и да я повтаряте платените предатели - няма да стане Истина.

Мангъров е казал истината такава каквато е. Обвиняват го, че не е искал да лъже хората. И това ако е медицинска етика, нещата не са на добре с това съсловие.

Мангъров лъже и в името си щото е Мангалов.

Съгласих се с теб. Няма как да не ти повярвам при тази желязна аргументация.

Отдавна трябваше да му отнемат правата на тоя жалък тип, Мангъров. В никоя нормална държава не биха му позволили да разпространява дезинформация. Той е пряко виновен за смъртта на хиляди хора, които се подведоха по идиотщините му.

Ето един лично засегнат, личи си от километри, че ти се искат още парички.

10000000 пъти Да

Историята показва, че всички хора, които са казвали неудобната истина, за да помогнат на повече хора без финансов интерес са били разжалвани от лекарските колегии и съюзи.

Верно ли. Дай 3 имена от тази ИСТОРИЯ или млъкни за винаги.

Аха.. с ИП сменячката де пишело историята.... Ха ха ха ха... Пишман историк :))))

Отговорен е за хиляди човешки животи. Съд и присъда за този полудоктор. Подвел е хиляди хора към неспазване на мерките и омаловажаване на вируса погубили милиони по света.

Не е доктор. За доктор ти трябва акъл. Не зубрене на симптоми и ползване на лекарствен регистър

Погубили са и папаята, чиито сок излезе положителен.

Може ли Сульо и Пульо да прави преценка дали лекар нарушава медицинската етика? Отговор на този въпрос могат да дадат лекари и евентуално юристи запознати с темата. Другото са пълни глупости. Пожелавам на тия дето ги измислят тия глупости да ги лекуват инженери, колите им да ги правят социолози, а къщите им - юристи. И недай Боже да сгазят човек - тогава да ги съдят Динко и баба Гицка от Левуново.

А аз ти пожелавам да караш кола проектирана от инженер не признаваш Питагоровата теорема.

Като знаеш много... Кой е измислил Питагоровата теорема?

Лекър не признаващ ваксините или лекуващ с хомеопатия трябва да му се вземе дипломата и да стават шамани.

Ами лекарите които убиват за пари какво трябва да им се направи?!

Кат Мангъров ли - ми затвор. Щото е убил повече хора и му е платено за това.

Мисля, да му платя 1 стотинка, за да убие теб, но се притеснявам, че ще ми ги върно, като ми каже, че много му давам в случая.

Неграмотник!

Милото то... Пак само Ъ-то разбра от изречението. Малоумно буквоедче.

За какви непризнати ВАКСИНИ говориш? Малко повечко конкретика.

Ти ли ги признаваш? Смешко. Признати и ползвани в цял свят!!!!!!!

Този трябва да бъде съден от роднини на жертви от коронавирус за склоняване към самоубийствено антиваксърско поведение.

Докторите които разпространяват заразата са спринцовките те какво трябва да бъдат помилвани ли! Тези измислени ваксини са все още в тестов период и нанасят много повече вреди отколкото ползи.

NeXu s (нерегистриран) Ами ти какво медицинско образование имаш? Килийно ли! Вашата Докторска мафия трябва да бъде унищожена и да си платите за зверствата и престъпленията срещу човечеството. Стига сте си пълнили гушите с пари те повече няма да ви трябват там където ще ходите.

Всичко това е ужасно закьсняло!!! Кьде беше лекарският съюз до сега? Защо не се самосезира по-рано? Защо трябваше близо 30 Хил. бьлгари да умрат и ваксинационната програма да се провали, тотално да не се спазват противоепидемичните мерки, за да се сетят, че сьшествуват?! В нормални, развити демокрации за много по-малко се отнемат лекарски права и има сьд и присъди!

Китай и Северна Корея... Като за Китай не съм сигурен.

Прочети повече по темата за страните от ЕС!!!

Доносникът срещу Мангъров има много любопитна дипломна работа. Подписал се е доктор, но ме съмнява да е лекувал и един пациент.

Доктор е повече от лекър. Не всеки лекър е доктор. За да си доктор трябва да си учен и да имаш ДОКТОРАТ. Аман от тъпаци наричащи лекарите доктори и правищи се на умни по форумите

Пише се л Екар.

Дреме ми. Толкова ти е акъла щом само това ти влезе в главата.

Все едно математик да обяснява че числото Пи не било 22/7 щото не можело да се сметне докрай и не се знае някъде в безкрайността дали па не се смята точно и за това отрича смятането на обиколка и лице на окръжност - няма достатъно доказателста.

да кажеш професионално мнение не е укоримо, дори да грешиш.

Не, просто, нарушил професионалната етика, а престъпно склоняващ част от обществото, към безразсъдност и склоняване за самоубиство. Да парадираш с некомпетентността си трябва да се криминализира, само че, така и президенстващото нищо и разни кирчовци и кокорчовци, няма да излязат от затвора.

Да не говорим за Бойко Борисов. Той бил умрял затвора.

само, че Не е нарушил професионалната етика, но беше и от малцината медици, които имаха доблестта да излязат пред обществото и да кажат истината, колкото и грозна да е тя! Абсолютно нищо не е излъгал човека - истина е, че клиничната пътека е 1200 лв., и че покрай това й увеличение рязко се вдигна нивото на заболели. Както се вдигна и покрай принудителното ваксиниране на хората, заради безумния зелен сертификат и правото им на работа! И, да, абсолютно безмислено е да се тестват децата - освен да им причинят ненужен стрес, друго няма да постигнат с това си начинание...

Истината е, че и досега не е представил абсолютно никакви доказателства за своите глупави и опасни твърдения. Сричащ, мънкащ, който едно граматически вярно изречение не може да каже, камо ли професионално компетентно. И всичко това за да яхне една вълна, която го направи шеф на отделение, депутат и консултант на радикална партийна формация.

Всеки ден представя такива. Който се интересува от Истината ги намира.

Кантарджиев официален консултант на Дирника...Как хубаво си пасват.

Откога да кажеш истината е нарушение на етиката?!

Да, трябва да му бъдат отнети лекарските права завинаги и да бъде съден. Всички водещи световни имунолози и ворусолози казват, че това не е грипче, което се лекува със супичка и аспиринче. На съвестта на този са доста смъртни случаи.

Ама те всички казват, че трябва да се ваксинираме за да се спасим от Омикрон, след което казват, че ваксината не помага срещу Омикрон.

Ваксината обещава, но не изпълнява. Това е проблема, а не Мангъров! Да се правим, че с ваксините няма проблеми ли, в това ли се състои етиката?!

Ами ти колко пари натрупа покрай цялата тази пандемия? Колко хора уби заради левчета?

До двамата "разбирачи": какво медицинско образование имате, че коментирате думите на световни вирусолози, които препоръчват ваксината, която работи? Страни с по 60 млн население имат 5-6 умрели за деня, а България с 6млн Ганьовци като вас има по 200 на ден?

Ей, Хипократ, не коментирам, а цитирам. На ден по трима от твоите кумири от доцент нагоре се изхождат, че трябва да се ваксинираме и на същите тези Урсула фор дер Лайен им искаше срок 2-3 месеца за създаване на ефикасна ваксина срещу Омикрон.

Те и много световни имунолози се изказваха с подобна теза на Мангъров, но ако сте забелязали на тези тези не им се дава много гласност. Прави ми впечатление, че при Вас критичното мислене липсва от зародиш.

Критично мислене може да има при философите. Когато специалист ти каже да се ваксинираш, го правиш. От вашето "критично ганьовско мислене" мрете по 200 на ден. От простотия. Критическото мислене е подплатено с образование и интелект. При вас главите са празни. Не е критическо мислене, а ганьовщина.

Винаги е било така, и не бива да сте изненадан/а.