17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че ви добих самолети преди 36-37 години та да има на какво да се радвате!!!! Всички бойни самолети в ВВС на РБ са наследство от НРБ и са СЪВЕТСКО производство!!! Честита демонстрация....така де демокрация!

Това тренировка срещу народа ли е?

Много бързо забравиха как командването на ВВС уби български пилот !

_stankow

За такова събитие трябва да се пише преди да се проведе. Един месец по-рано. И после още няколко пъти.

А каво стана съсъ самолетчето, което спокойно се разходи над 6 държави и кацна на частно летище в Търговище??? Какво ВВС сте? Я у кочината и тоя боклучлив президент да не ни смята, че сме курвор като жена му!

_stankow

В случая не са виновни ВВС, а ПВО. И не българските. Нали, уж, таквоз - обединена система на ПВО на НАТО ? През 5 държави минал. Що не го засякоха ? Втора голяма издънка за 2 месеца - предишния път един дрон Ту-141 прелетя над 2 държави, уж и те натовски, и се разби в Хърватия. Ясно колко ни пази натото ... Затова мълчат. Щото само на думи са страшни професионалисти.

Демонстрация на музейни експонати.. Старо желязо. Турците и Руснаците, че и Македонците и Албанците се смеят неистово.. Малкото котенце България което си е въобразило че е лъв..

Да не дава Господ тия тукмаци да ме спасяват...

Видяхме ги днес и хамериканските прахосмукачки, дори и на 40 г. Миг 29 стой много по добре!!!!! А да беше видял хамериканчетата как гледат, гледат това което натовското не мо же!!!

_stankow

И на какво ще ни се смеят албанците и македонците ? Че имаме 16 изтребителя ли ? За сведения Албания и Македония нямат нито един боен самолет, само по 15-на вертолета. Това им е цялата авиация !