"Мис България Вселена 2007" Гергана Кочанова е убитата съпруга на Къро в Кейптаун

Не се посяга на жена и деца, нечувано е дори за мафиотските среди, плаче бащата на младата жена - големият български плувец от миналото Петър Кочанов

Обратно в новината

Коментари - "Мис България Вселена 2007" Гергана Кочанова е убитата съпруга на Къро в Кейптаун | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време някой каза една много вярна приказка: луксозно живеят ама кратко. Малцина са тия които са избегнали куршумите. Засега май само двамата братя се спасяват от кочината за маргините говоря бе..

Убийството не е за пари, убийството е заради това че хората са знаели нещо.

Това заслужават всички тъпи кифли и мутреси. Сеч и изтребление като хлебарките.

След тази снимка в близък план ми се изясни как такъв кон става "Мис незнам каква си"-Къро е платил за титлата,за да си я купи за булка!Мутренски вариант подобно на циганския вариант на панаира за булки в Старозагорско.

А кога яди кюфтетата не рива!

Тя била добра и сигурно е така, а също и голяма любов я тресяла и искала четвърто дете. А замисли ли се този мил човек кой плаща за къщата, детегледачките, слугите? Чии кървави пари са хранили внуците му? Колко майки са целунали децата си преди да се спуснат ковчезите в земята заради “бизнеса” на зет му, това мъжко момче? Нищо нямало да остане от бизнеса в БГ? За рях няма да остане, за жалост тази гадост ще се преразпредели към следващия кърлеж и семейството му.

Фалшиви герои, жалко за децата, които израстват с такива кумири!

като се хващаш на хорото с отрепка трябва да имаш винаги едно наум. не става само с отваряне на крака, много добра жена била.

Явно не сте разбрали, че Гешев е приел еврейската вяра и вече е един от нашите...отряда от специалните служби на МОСАД за защита на евреи извън Израел си свърши работата...ние Израелците и братята Американци не си оставяме конете в калта, грижим се за тях....а ти кочанов вземи самолета от Чикаго до Тел Авив и е ела на Ramat Hasharon номер 2 или в Шин Бет да се оплачеш

Еврейска вяра не може да се придобива, освен ако единият родител не е евреин. Друг е въпросът, че се е продал..

В грешка си "приятел" всеки може да стане евреин...дори и ти приемаш нашите убеждения и вяра и си готов....а ако искаш да дойдеш да живееш в Израел си добре дошъл даже ще ти дадем къща на един баир или в Ашдод или в Бет Ханун...грижиме се за хората си...трябват ни жители....я капиш

Опитвам се да плача за застрелян наркотрафикант, наемен убиец и престъпник. Не ми се получава. А колкото до останалите жертви - щом са знаели са били мълчаливи съучастници.

Прост Дедо прави аналогия на това убиство на Къро с едно друго – в Хаити, където президентът и съпругата му бяха разстреляни през нощта докато спят. По това време там посланик на САЩ беше този, който днес е у нас!

Странно наблюдение в родината ни - разните миски живеят все с разни престъпници. И колкото по-високо ниво "миска" е станала, с толкова по-високо ниво престъпник живее. А този добре се е "скрил" от закона в ЮАР, защото в ЮАР закон няма. Ама това е нож с две остриета.

Ами, чичо Петре, да не се захващала с наркотрафикант.Или, казано по нашенски-да би мирно седяло, не би чудо видяло!

национален траур ли ще има за Къро и родата или? Както живял, така си отишъл!

За него поне пишат а ти ще си отидеш като куче без история.

"Всички около него бяха предатели" Ох милинкият той! Клетникът! С какви лоши хора се е бил заобградил! Бизнесменът! Рийш ли?!

Републикански на кроул беше. Тук няма немуподобни. Съболезнования на Кочанов.

то българската ченгеларо-прокуратура е по-долна от мафията! Убиха го ченгетата!

Нека Гергана Кочанова да е за урок на всички прости к,у,р,в,и в българия !!!!

Ти с мустакатата си жена никога няма да имаш ни пари ни проблем

По-добре с мустаката за цял живот отколкото в гроба без никаква !

Този уж честен къро, Чии го дири в Африка? Крие се, уж... Е намериха го

Получили са си заслуженото

тая беше проститука от Визаш, на повикване, една нощ къро си я поръча за цяла нощ хареса я и сия взе, питайте Тачо ако не вярвате той развозваше проститутките преди Калканджиева да го вземе за оплождане...мислите ли че тоя кон гергана може да бъде мис ако някой не е платил да стане мис...погледнете и мутрата става само да гълта и нищо друго

Виждал съм Гергана в Чикаго с баща си - много грозна, кат кобила беше. А пък какво самочувствие имаше, да не разправям! Винаги съм се чудила що за миска беше. Получиха си заслуженото тя и Къро, ама съжалявам детегледачката им. Тя просто си е изкарвала прехраната, Но май наистина мокрото гори покрай сухото.

от раменете надолу става, то и аз ако съм почти 20 год. по-стар от тази както е къро може да си падна по нея http://3.bp.blogspot.com/iorohUXvp6I/SQl2rdIqG1I/AAAAAAAAAVI/gfMneFM668/s1600-h/maximkorictrriririr.jpg http://4.bp.blogspot.com/iorohUXvp6I/SQl14nY-QJI/AAAAAAAAAVA/dk5httqYosQ/s1600-h/DSC0090a.jpg https://lupa.bg/f/news/b/237/fdaeef8bcd5e01be5436c6cd79dd453e.jpeg?12:57:07 https://kliuki.bg/media/2/2023/05/25/447539/original.jpg

Кочанов е адски нагъл тип, цяло Чикаго го знаем. Непрекъснато си хвалеше с дъщеря си и зетя, колко уважавани хора били. Еми, разбрахме всички що за хора са. Сега мрънка що убили и дъщеря му. Ами да бяха стрелнали само зетя, а щерка ти да живее луксозно и щастливо с парите спечелени от почернени семейства. Има карма, скъпи ми Кочанов! Квото повикало, това се е и обадило. Сега поне си обул обувките на хилядите жертви на бизнеса на зет ти и дъщеря ти.

не е за вярване тоя кояанов колко е нагал...ко ревеш бе мършо ? аз на кой да рева като брат ми през 2018 год. почина от наркотиците на къро и дъщеря ти, а ? 5 год. го няма отровихте го сега ревеш... аз затова съм на мнение че и децата ви трябва да са подножа, ваште копеленца... на колко майки сте затрили децата а ? значи за другите деца кат ги убивате няма проблеми а за вашите има... не може така не е честно... щели да вземат бизнеса ами да го вземат той и без това никога не е бил на къро...абе дъртак ти къде беше когато дъщеря ти се хвана с тоя мъро а разликата вие 4 год. бе дедо и 18 год. разлика м/у дъщеря ти и мъро...ама викаш кюфтетата бяха на аванта, пък са ревеме и имаш наглоста да излизаш в ефир и да мрънкаш....вместо да излежеш и да извиниш за почернените майки....а ти не си знаел с какво се занимава....мърша смрадлива

Реви за себе си, че така си я възпитал. Кочанов няма нищо общо с твоята трагедия.

Абе глупак ти не можеш и да четеш бре...брат ми съм писал...ко да го възпитавам ...когато го зарибиха беше на 32 год. , никога не е пушил и пиел алкохол обаче го зарибиха...виновен е на кочанов зет му и малката кочанка...проститутката на Калканджиева

и за нейното семейство. Но, когато се ожениш за мафията, има пари, но трябва да е ясно и че има рискове. Когато се ожениш за много лесни пари, трябва да си наясно. Освен това тя е и свидетел, не е съвсем невинна, тя е видяла и чула много, затова са я очистили.

Изясняването на мотивите за деянието ще изясни причината за броя на жертвите.Ако някой докаже ,че е разчистване на сметки между мафиоти,може да се приеме ,че убийците са се престарали.Но ако става въпрос за отстраняване на неудобни свидетели,тогава не виждам да е чак толкова странно.За хора ,радващи се на висок стандарт ,без разумно обяснение как е станало това,т.нар. "внезапно забогатели" народът е казал "Лакомо дупе кръв сере".

Да не би с мутра живяло,не би куршума изяло.

Взела е пример от колежките цеци Красимирова, Наталия Гуркова и другите ги забравих

днес е модерно да си к*ва на някой. И какво трябваще да стане? Коронованата сега трябваше да унаследи заграбеното от съприуга си и да ни е за пример ли?

ми като даринка павлова - сички искат така - булгаристанските говеда да и се кланят

Браво на убийците. Трябва много ,много да се внимава с курвите - затрили са много животи и семейства.И тук трябва да се случи нещо подобно - примерно Симончето да е нарежат на парчета , а онзи помияр дето затри две жени да му пуснат един в главата.Само тогава ще повярвам ,че има някакво възмездие...

Разбирам мъката на бащата, но в прастъпния свят се живее интерсно и кратко. Който е заслепен от многото пари, от лукса и изманото благоденсвие, накрая съжелява.

Иванчо попитал баща си - тате кой ебе тези красавици - ОТЛИЧНИЦИТЕ Иванчо, отвърнал бащата...на колко ли школи Къро е бил отличник...питайте министера...

Сигурно още нашенски тикви има около номера 13 и 14 на Evergreen lane в Constantia, Cape town. Оградата продължава до от другата страна на карето, до входа на Wycombe cottages/High Wycombe. По същото време, случайно, има още една жертва - застреляна пред съда във Wynberg. Намира се като Wynberg Magistrate's Court murder.

За обикновените мъртви -или добро, или нищо. За зет му на тоя тъп плувец, не знам защо наричан "бизнесмен" - просто бумерангът се е върнал. Дъщеря му с това CV на "вървежна " Миска , ако и в главата беше развита като в задника, можеше да избира по-внимателно приятелите си.

"Добрата жена, най-добрата" не се хваща с такива хора, но парите са дяволска работа, хайде стига, това е пито - платено!

Това дето не пипат жените и децата важи за сицилианската мафия. Но те са си сънародници, а тук говорим за чужденци престъпници дошли от анасън амъ.Все пак са му пощадили внуците, това не е малко.

Дядото май се е надявал той да налседи управлението на "бизнеса" след зетя. Така ми звучеше дългото му обяснение за кое справедливо, кое не. Сега вече късно, по-добре да си трае, вместо да му разбираме мераците.

Някой поръчал Киро а килърите чули Къро и са ходили напразно до Ю.Африка, сега трябва да купуват билети ди Канада.

Аре мутресата да лети на горе, пачавра с кои пари е живяла от проституция кражби и бело АРЕЕЕЕЕ

Ами този баща не му ли е ясно с какво си вади парите зетя/набора. Кой човек, който всичко му е наред ще тръгне да се мести от България в ЮАР, а за щерката няма за какво да реве, сигурно и тя е намесена в далаверите. А за децата ще са скатали достатъчно пари настрани, дедодото ще стане богат наследник. Като му слушам глупостите се чудя дали да не се направи една кампания по събиране на пари за погребението, просто така да подпомогнат хората тези бедни мафиоти, че малко ги обраха.

Няма безплатен обяд! Да се замислят всички тръгнали по лесния път за пари. В електротехниката хора като Крушата,Самоковеца .....дълъг е списъка ги наричат предпазители . Повиши ли се тока и хоп предпазителя пада. Не вярвам да открият извършителите на тези убийства - нали поръчителите държат прокуратурата,съд и медии.

дело на ел. инкасатора е , те употребяват такива страпони за щело и нещело !

от бащата !

Мъжа и на 55

тая

Бог да я прости, но преживе е била много грозна. Как е станала мис?

С пари и полови органи

Извунете ме,но тя е вече бивша мутреса.Много отдавна е била мис.Стига с тая мутра,сякаш не е знаел какво го чака.

Към всички златотърсачки: Когато копаеш за златото, бъди готова мината да се срути върху главата ти! Толкоз!

Всяка загуба боли. Самият преход и 90-те беше една неспирна трагедия. Друго няма да дабавя, защото за мъртвите се говори или само добро или нищо. Единствено покаянието и вярата в Гиспод помагат!

Твърде много патос! Край-предизвестен! Хора с акъл на орангутани с пистолети! Управлявани от хора, които смятат, че куршума не ги лови! Идва втората вълна красавци, нищо повече! Дано да не си заминат невинни.

Мойто инжинерче, няма патос в думите ми. Само Господ съди и отсъжда!

Нека на всеки изедник мафиот да не остане никво дори и генетично наследство! Който е тръгнал по тоя път да знае, че след него няма да остане нищо!

“ "Мис България Вселена 2007" Гергана Кочанова е убитата съпруга на Къро в Кейптаун Не се посяга на жена и деца, нечувано е дори за мафиотските среди, плаче бащата на младата жена - големият български плувец от миналото Петър Кочанов” Така е, но има и друг закон, който трябва да се знае и следва - не се занимаваш с престъпници и наркодилъри, за пори и лукс, изобщо за нищо!

Трябвало е да и е ясно,че щом яде и пие на една маса с престъпник и е приела неговия начин на живот,в един момент неговите проблеми ще станат и нейни.Няма нищо безплатно в тоя педерастки живот,мисли се с главата,а не с гъза

Вместо да праяи някой пенис щаатлив вижте какво стана

Е па то това да свитнат титуляра и после нещастната вдовица са си го слага с който я кефи и да му харчи кинтите е план Б с голяма буква. Просто на тая миска не и се е „получило”. Впрочем те ПОСЛЕ стават „мис” Мутрата първо я ПРОБВА!

Ако не беше лакомията,сега щеше да е жива.