Найденов се надява на нови ”форми на промоции” в магазините

За продължаване на промоциите с цените на основни хранителни продукти ще помоли земеделският министър Мирослав Найденов. Пред Дарик той заяви, че скоро предстои среща с големите търговски вериги, които се включиха в инициативата му за своеобразно задържане на цените на основните храни за три месеца.

Обратно в новината

Коментари - Найденов се надява на нови ”форми на промоции” в магазините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тия промоции .......вкараите БГ в релси ако неможете просто се омитаите докарахте ни до от4аяние до невьзможност да си плащаме сметките и спокоино да се грижим за децата си НЕКАДЬРНИЦИ сьсипахте БГ............

Kalin

Това са пълни лъжи,жена ми купува напоследък само гауда и ементал които са межде 8 и 9 лева.На фона на нашия кашкавал си е направо жива далавера.При месото вносните меса и салами също са значително по изгодни от нашите а ни подготвят за дигането им с бая проценти.Не искам да коментирам други продукти при тях е същото положение.Как да купуваш произведено в България при тая спекула на нашите производители?И те почнаха като петролните фирми се да търсят под вола телето за да дигат цените.Жалко но факт.Така че тоя измислен земеделски министър да вземе да се гр.......мне и стига лъгал хората!!!!