Здравите животни от районите с шап ще бъдат продадени

Здравите животни от районите с шап ще бъдат отведени до кланици под наблюдението на ветеринари и продадени на българския пазар.

Обратно в новината

Коментари - Здравите животни от районите с шап ще бъдат продадени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като са здрави защо ще ги колят?

Абе министърче, ти преди ни храни с канцерогенно месо от Ирландия, сега се опитваш да ни пробуташ шапно ? До кога ще те търпим тебе а ? то бива наглост, то може, ама твоето на нищо не прилича !

Евтино го купува, само по 2 лева за килограм живо тегло. Ирландското и то май беше купено на далавера. Станете вегетарианци.

събота, 09 април 2011 София Щатни агитатори във Фейсбук и Туитър назначава БСП за кандидатпрезидентската си кампания. Това предвижда специална стратегия на Антон Кутев, представена днес на соцпленум. По 10-15 младежи във всеки град ще хвалят социалистите в интернет форумите. Те ще имат и специалната задача да хулят кабинета. Хакерски екип от 15 души ще следи работата им от "Позитано" 20. Фейсбук началниците от София ще контролират колегите си по места и ще проповядват партийните цели в интернет форумите на националните медии

Министъра се опитва да ни подготви за втора серия с кофти месо, но с тази истерия покрай шап-а, направи за турция повече, отколкото Доган успя за толкова години. Вместо да решат проблема - избиват животните! Тея хора как да не напуснат земите си, като през няколко месеца им избиват добитъка?

Вече е ясно, че в този район се играе много голяма и мръсна игра....рано или късно ще излезе на бял свят ,но ще бъде късно защото милионите вече ще бъдат заделени и дори узаконени...както винаги става..

Вместо да се унищожат застрашените животни и държавата да изплати компенсации ,сега ще бъдат продадени само в България и всичко ще е за наша сметка. А стопаните ще предпочетат да ги продават на посредниците на някаква цена,вместо да не получат и половината от истинската. В момента в " Билла " 1 кгр. се продава над 15 лева.

ВНИМАНИЕ ОТКРИТОСА ДВЕ НОВИ ОГНИШТА НА ШАП--ЕДНОТО Е В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ-ДРУГОТО Е В ПАРЛАМЕНТА

Точно за това предупредиха преди много-много години в интервю пред в."Народна младеж" Радой Ралин и Борис Димовски,като казаха,че "....не е опасно ,когато стадото заболее от шап,опасното е когато ПАСТИРЯТ заболее от шап!".

Цялата работа е за тези 8-9 милиона които ще се хапнат познайте от кои.На кой му пука за твоите кирливи крави ,ние гоним милионите

Защо ще се продават само в България? Защото ЕС не ги иска?

Този ли е, който внесе 20 годишното замразено месо?

да, същия боклук

миналата седмица в петък събота и неделя бях на гости за риболов в турция при един прятел изселник от българия в игнеада ( рибарско и туристическо село на няколко километра от резово), сетих се и го попитах какво мислят хората за предстоящия строеж на атомна централа по тези хубави места...каза ми, че са категорично против и протестите тепърва предстоят...после като си купувахме агнешки пържоли се сетих за шапа и го попитах на шега дали месото е чисто...усмихна се и се обади по телефона на някого и започна да говори на български...представи ме на човека и ми подаде телефон....човекът е бил нещо като държавен ветеринарен инспектор в целия окръг къркларели които е в съседство с българия...човекът е бил също изселник от добрич и ми каза, че е чел по интернет за шап новините в българия и много се е смял защото нямали нито един подобен случаи...каза ми, че изглежда това е някаква вътрешна държавна политика...нашите политици и бюрократи вместо да хвърлят кал по хората нека да отидат там да видят какво е модерно животновъдство , модерен лов, риболов и туризъм....

Е, тъй е тя ! Като свърши 20-годишното месце ша маааме шапавото .....

Е, нали ще опънем границата! Защо животните да не кръстосват свободно и щастливо извън фермите? Тези от ЕК не ядат ли само щастливи растения и животни!?

А умъртвените болни животни няма ли да изядем за Гергьовден, за Великден или за Коледа? Така, зян ли ще отидат? Как ще се плати на умъртвителите им, ако не ги реализират (продадат)?