1500 души учредиха БАСТА, искат да участват в управлението

Отцепниците от ГЕРБ учредиха официално своята партия "Българи за Алтернатива на Страха, Тоталитаризма и Апатията" (БАСТА) и дадоха заявка за бъдещо участие в управлението на страната. Учредяването в НДК започна с пародийни речи на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, в чиято роля влезе Краси Радков.

Обратно в новината

Коментари - 1500 души учредиха БАСТА, искат да участват в управлението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИКОИТО СА "ИЗРИТАНИ" ОТ ГЕРБ УЧРЕДЯВАТ БАСТА И ВЕЧЕ ИМАТ "СОБСТВЕНО МНЕННИЕ" ! АМИ ДОСЕГА ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ЗАЩО НЯМАХТЕ СОБСТВЕННО МНЕНИЕ БЕ, ГОСПОДА ПРОДАЖНИЦИ ? А ВИЖДАМЕ, ЧЕ СЛАВИ Е ИЗПРАТИЛ СВОЯ "СЛУГА" К. РАДКОВ ЗА ДА БЪДЕ ОПЛЮТ БОЙКО ЗА ПОСЛЕДНО ! НЕЩАСТНИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ УМРЕТЕ !...

Бреййй, Мършата и Фаса извадиа от парите-за нула време 1500 гласа купиа.А да ви е ерлиа.

Селскиии,ей Краси,от не каза че ша одиш да откриваш Бастата бе и че ша скечираш Цвък и Бък?Щееме и ние да идеме ,та белки ни беа дале по едно тефтерче и по една тениска

Те така!Те ти булка Спасов ден! Нали са ни малко партиите,още една ни спретнаха набързо-така де,държавната ясла край нема.

Миро Найденов колкото и да се напъва пред снимачния екип трябва да знае, че един ден филма с изпълненията му с маркетоложките ПР-ки от неговото министерство ще изтекат в интернет. И тогава какви ще ги пелтечи ... Емил Димитров е човекът, той осигуряваше терени на не малко ... ловджии, които ходеха по млади сърнички. Сега е силен с филмотеката си ...пропаднала държава сме и с такива "Гюрови" глави за политици сме наникъде

Това,информацията е голема работа! Кога разбраха,че Краси Радков ще има участие,кога се събраха 1500 зрители. Красии,пратил ти е Миро некое теленце от фермата на Зоров,не си останал на сухо,нали сте си почти селски,само дето Искъро ви дели.

Това прасе Красимир Рядков като не става за актьср ще припечелва някой лев от партийни поръчки.

И какво стана с източените пари от майката на В.Петрова? С тях ли се учреди БАСТА?

КАКВО СТАНА С ДЕЛОТО СРЕЩУ МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ ? БАСТА, ТОЗИ ЛИ ВОЙВОДА ЩЕ ВИ ВОДИ КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ? ЩОТО НИЕ НЕ ИСКАМЕ - ХЕМ ПРЕСТЪПНИЦИ, ХЕМ ПРЕДАТЕЛИ ДА НИ БАЛАМОСВАТ И ДА НИ ПРАВЯТ ПОДЛОГИ НА КОМУНИСТИТЕ.

Ама Вие не участвувахте ли вече в управлението? Интересно , откъде ли сте ми познати?

"по-полезни за държавата, родителите и децата си" хаха

Плъховете първи напускали потъващия кораб...Колко вярно...

Мислим да слеем БАСТА с някоя от другите формации, примерно с хуманно управление на избирателите (ХУИ) за са спечелим изборите

БАСТА от вас.

СТАНИ ТАТО ДА ГИ ВИДИШ ТЕЗ ЧЕРНИ ИЗЗЕДНИЦИ ,КОЙТО РАЗГРАБВАТ БЪЛГАРИЯ! КАТО ЛЕШОЯДИ НАПАДАТ И КЪСАТ ПАРЧЕ ПО ПАРЧЕ ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ. ЩОМ ТЕЗИ СА РЕФОРМАТОРИТЕ Е.А И СЕ МАЙКАТА НА СТРАНАТА НИ! КЪДЕ Е ЖИВКОВ ,ЧЕ ДА ГИ НАРЕДИ ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛИКА И .....ПУБЛИЧЕН РАЗСТРЕЛ!!! ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!

Много шум за нищо. Действие 2-ро. После влиза и Бареков с брокат в косите, ама публиката вече си е тръгнала.

Разиграли се мишките, че я няма котката...Предатели и престъпници да учредят партия...много трябва да се мрази оня, който даде гласа си за такава политическа формация.

това е гавра с хората

като ги бастисаме на изборите, управление през крив макарон ще гледат!

И името им е безумно, а кадрите съвсем... ярък пример е Найденов, чийто престъпления всички помним

Ако искате да внасяме 20 годишно месо на 50 стотинки, и д-р Найденов да го продава на 5 пет лева на народа гласувайте за бате миро мършата?!? Човек, който като министър на МЗХ, при наличие на хиляди МПС, купува два специални джипа за около милион лева за лов. Единия за него и втория за д-р Войнов, на койта иро е кум. Народе да ние честита новата партия. БАСТА?!+?!+!+!+!+!+

Този проект на кукловодите с име Баста ми се струва скучен. Номинирам следните имена за нови партийни проекти: "Лешояди за силна България", Партия "Пеликан", Партия "Последен шанс"

поредната гавра със българите и България спрете тази простотия

само партия ЦИРК липсва и ще се оправи България

РАДКОООВ,ГОЛЯМ БОКЛУК СИ.КАКЪВТО ШЕФА ТИ СЛАВИ ,ТАКЪВ СИ И ТИ -Б О К Л У Ц И.

Здравейте всички които четете link...Тези , които създадоха ПП "БАСТА" опорочиха едно истинско име , с което всички ние , обикновените хора от народа изразявахме емоционално това което мислим срещу политическият октопод и картел...BASTA Е ДУМАТА КОЯТО АЗ Я НАЛОЖИХ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО И СОЦИАЛНАТА МРЕЖА....Гледайте пресконференцията , която давам по този случай в БТА , на 25.09.2013 година за да разберете истината за Народно Движение " БАСТА" , групата която запали искрата на Истинската Революция в България и социалната мрежа...

Еиийй. че много мърша има в това стадо - 1500 броя мечтаещи за "кокъл" гъзолизци на едно място! Мечтаят си "да се подкваси морето" или по-скоро им е платено да "мътят водата". Озлобения учиндолския глист Станислав, всеизвестен "перерач" на мафиозки парички , пак си отмъщава на Бат'Бубойко, че не го уважи с парче от "баницата".

НЕ им вярвам! Доверието ми заслужиха само ГЕРБ!

Властолюбието е важен фактор в живота на някой хора,като тези от БАСТА. предателствата и алчността ще ги изпратят в забвение...

По-голяма простотия от това БАСТА му кажи смешници

Партията на кучкаря - предател няма шанс. Тя още от сега заклеймява себе си с това наименование -"БАСТА".

На тия мога да им кажа само BASTA!

Картинката е проста като фасул и естествено няма нищо общо с красивите лозунги на тая Баста. Видя се, Бойко е бита карта, че Герб изчерпаха всички хватки за бойкот на правителството, и в близките 100 години няма да управляват. Моментално плъховете напускат потъналия кораб на Герб и с нова партия искат да захапят кокала на властта Нищо друго.

бастардс гледат явно много латински сериали лолол

Аааааа, не, баста! Докога всички "стари муцуни" ще се тикат във властта?! Я, дайте път на "млади и по-гладни" от вас, та малко и те "да се понапапкат"! А народът?!- него кучета го яли!

От такива навлеци като тия сме на това положение!!!!

Брейй, много помияр се е събрало на едно място!...

Абе Баста на участието на такива навлеци в управлението на страната!!!!

на БСП. Разделяй, разделяй....На тия тиквеници ни власт им трябва, нито пък някой ще им я даде. Тях до изборите няма да ги има. Същите гайди като Илияна Раева - ко стана с нея?

така и ще завършат. Всеки ще ги знае като отцепници. Всичко това се плаща от БСП/ДПС.

Що си мисля, че Найденов трябваше до сега да е поне арестуван ако не опандизен!!! А той единодушно бил избран за председател!!!!!!!! Амиииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Влезнах там, заради Миро ! Ще измисли некя далавера ? Било с рога, било с копита, не пречи и да е със мърша?

Кат нима иска Станишка ще стана идна Бастиска!

На тая шайка безработни комици и липсва Дългя Учиндолски Селтак. Е, все пак нема лошо- стегай се народе, събирай за още субсидия.

ГЕРБ и всички негови производни ги чака участта на симеоновото НДСВ! Ейде баста!

На предателите никой не им вярва...

Една мутренска организация се разцепи на две мутренски организации... да плаче ли човек да се смее ли..

Идиоти, и с какво са по различни от това което са били досега? Като Кунева - били сумати време във властта, сега тръгнали да се разграничават от кюпа в който са били и са смучели народа!

Всичко което ще открадне дори един глас от ГЕРБ е добро дошло

БАСТА е формация, която тръгва добре. Клаузите в устава, касаещи това, че хора, които са участвали преди във властта не могат да взимат висши постове отново и това, че няма лидер, а членове на Управителния съвет са повечето кадърни хора, са обещаващи. Надявам се партията да е наистина достойна алтернатива на ГЕРБ.

тия са жадни за власт и понеже не са депутати това не им хареса чегесарска партия

Абе, колко партии има в България вече? Даже бройката им не знам.

... Премахне НАПЪЛНО държавната субсидия за партиите. Тогава неща ще си дойдат на мястото! Партиите трябва да се издъжат от членски внос и от дарения. Ако имат кадърна политика - ще имат и поддръжници и респективно пари. Ако ли не просто ще престанат да съществуват по чисто икономически причини. А за да има прозрачно финансиране и да не стават партиите "инструменти" в ръцете на икономически групирувки си има набор от съответни механизми и закони. Стига да има воля да се върви в тази посока ... но уви!