1 млрд. лв. са субсидиите за 2010 г.

Искаме тази година да се възползвате максимално, от това, на което имате право съгласно европейското законодателство и българските закони.

Обратно в новината

Коментари - 1 млрд. лв. са субсидиите за 2010 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм съгласен да плащам по-големи здравни осигуровки и парите да отиват за производство на отрови. Предлагам да се вдигнат здравните осигуровки на пушачите с 10 % , като увеличението да е за сметка на работника-пушач.

А овощарите? Разбрахме, че приоритет на правителството продължава да е само тютюнопроизводството А ябълки и круши ще внасяме от Аржентина и другаде!... Какъв тютюн? Какви пари за производство на тютюн? После искат да вдигнат НАШИТЕ здравни осигуровки, на НЕПУШАЧИТЕ! Защото пушачите УМИШЛЕНО увреждат здравето си, и не само своето, а после ние, непушачите ще плащаме и на тютюнопроизводителит ДОКОГА??? Откъде ще дойдат тези пари? Някой пита ли ни, дали сме съгласни да употребявате нашите пари по този начин? Ако искат да имат доходи, да си ги изкарат сами на пазара!... Дойде време да се прави окончателната разлика между хората на Станишев, които крадоха от българина, и тези на Бойко, които накараха Европа, лишила ни заради кражбите ни от полагащите ни се еврофондове, да ни ги даде - и то милиарди! Браво, Бойко, да си ни жив и здрав още дълги години!

БОГ да пази правителството на Република България, бъдете живи и здрави.

Разбрахме, че приоритет на правителството продължава да е тютюнопроизводството А ябълки и круши ще внасяме от Аржентина и ...

Какви пари за производство на тютюн? После искат да вдигнат моите здравни осигуровки, на НЕПУШАЧ! Защото пушачите УМИШЛЕНО увреждат здравето си, и не само своето, а после ние, непушачите ще плащаме и на тютюнопроизводителит ДОКОГА???

Откъде ще дойдат тези пари? Някой пита ли ни, дали сме съгласни да употребявате нашите пари по този начин? Ако искат да имат доходи да си ги изкарат сами на пазара.

Дойде време да се прави окончателната разлика между хората на Станишев,които крадоха от българина и тези на Бойко,които накараха Европа ,лишила ни заради кражбите ни от полагащите се еврофондове,да ни ги даде и то -милиарди!Браво Бойко,да си жив и здрав!

Не им вярвайте на Бойковите министри-след неколко дена ще ни кажат точно обратното.Чужди независими агенции вече са ни подготвили доста мрачни прогноззи.