Десислава Танева - министър на земеделието

Десислава Танева ще е новият министър на земеделието, а Мирослав Найденов, който е експерт на партията по земеделие, ще е председател на комисията по земеделието в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Десислава Танева - министър на земеделието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неподходящ избор.

Какви красиви пепелянкови очи!

Колкото Нина Чилова оправикултурата, тази ще оправи земеделието. Стария фарс с нови изпълнители.

царят едно време набута сумати парашутисти в политиката и видяхме до къде я докара.

4estito...zapo4va se

Май гости като Вас са малко неудобни.

О, Боже! Каква е пък тази мутреса? И кой и плати мястото? И даже завършила двата ВУЗ-а, от които дипломите просто си се купуват. То от работа, кога и е останало време да ходи на училище!

Това правителство ще е много слабо с такива министри. Престанете със смяната на името на това министерство, че всяка година нови документи и карти вадят земеделските производители. Явно някоя печатница лапа пари.

Кое плюем какъв стаж има на 25 директор, това къде го има?

Вярно е, че ние жените сме педантични, дисциплинирани и можещи, но министър на земеделието без необходимото образование ? Явно, че се задава едно брокерско правителство за търговски сделки.Бог да помага на земеделците.

Тая жена едно семейство не е завъртяла, какво остава цял земелски сектор. А и не трябва ли първо да спре да мека по сливенски. А бат Бойко да не го е страх от красиви жени, че все с травестити се заобикаля. Яко лапане ще падне от старата мома. Аман1

Поздравления. Надяв се, че тази млада и хубава жуна ще сложи ред в това министерство и неговите структури защото осем години имаше анархия и безхаберие.Правилата се сменяха ежегодно и тези, които се опитваха да ги спазват фалираха, а тези които ги създаваха забогатяха.Дано това се промени и европеиските средства и нашите такива отидат при тези които работят в сектора и милеят за него. С Уважение, Бай Иван

Комплексарите сте вие, тъпаци, дето само плюете. Некъдърници! Браво на Бойко! А вий... вий сте идиоти!

Айде да ви е честита новата некорумпирана и много квалифицирана министърка! И особено голямо честито на новия, още по дебел обръч от фирми! Чудесен избор за ТИМ и приятели!

Десислава Танева е госпожица. Може на някой мъж да му излезе късмета.

Голям комплексар ще да е ББ. Само жени и мухльовци около него.

Винаги е съмнително, когато поставят някого на отговорен пост на 23 г. Или е параван, или е човек на голям човек. И в двата случая остава привкус за нещо нередно и неестествено. За липсата на опит и рутина просто не говоря.

Може и да си супер кадърен и с много качества, но не е без значение да получиш начален тласък и на 23 г. някой да те вкара в голямата игра. После нещата се нареждат. Трябва да си супер некадърен за да те изритат от там.

ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК И ПРОФЕСИОНАЛИСТ

да

Десислава Танева - министър или шеф на ДФЗ от ГЕРБ? Тя е в Съвета на директорите на ФОНД ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ МЕЛ ИНВЕСТ. Участва още в управлението на: ФЕНИКС РЕСУРС-СНТ ООД СВИНЕВЪДСТВО- ВИТАПРОТ-СЛАВЯНОВО АД ВИТАПРОТ-КОСТИ МЕЛ ИНВЕСТ-ХОЛДИНГ АД МЕЛНИЧЕН КОМПЛЕКС-СЛИВЕН АД АВТО ЛИНК - ИНВЕСТ АД МЕЛ ХОЛДИНГ АД КАЙНАКА АД СВИНЕВЪДСТВО-С ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ ЯМБОЛ АД ВАСИЛ ЛЕВСКИ АД ГРЕЙН ИНВЕСТ АД АГРО МЕЛ БГ АД МЕЛ ИНВЕСТ-ХОЛДИНГ АД ХЛЕБОПРОИЗВОДС АД АГРО МЕЛ АД КЛАС-СОФИЯ АД ПТИЦЕВЪДСТВО-Л АД ПТИЦЕВЪДСТВО-Л АД ГРЕЙН ИНВЕСТ АД ВИТАПРОТ-СЛАВЯ АД АВТОТРАНСПОРТ - 93 АД ОБНОВЛЕНИЕ АД СВИНЕВЪДСТВО-С ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ ЯМБОЛ АД ПТИЦЕВЪДСТВО-Л АД МЕЛНИЧЕН КОМПЛЕКС-СЛИВЕН АД ФОНД ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ МЕЛ ИНВЕСТ АДСИЦ АГРО МЕЛ БГ АД ГРЕЙН ИНВЕСТ АД ФОУКАЛ ПОЙНТ ИНВЕСТМЪНТС АД АД МЕЛНИЦА ДУПНИЦА АД ЧЕРВЕН АД ТЕРА СЪРВИСИС ООД Десислава Танева е завършила икономика в УНСС и право в Бургаския свободен университет. От 1997 г. става изпълнителен директор на Мел инвест холдинг. Тази компания обаче чрез няколко различни дружества е свързана с Конимо АД, в управлението на която пък участват редица фирми, занимаващи се със зърнени култури, като Агро мел, Агро мел БГ . Конимо АД пък е една от фирмите, които управлява Мелница Варна, свързана с ТИМ. В броя на вестник Капитал от 01.12.2000 г. тема на броя е мощната варненска групировка ТИМ. Преди девет години седмичникът пише: На мястото на Красимир Премянов стои прословутата групировка от фирми, обединени под името ТИМ. Създадена като регионална структура, работеща в района на Варна, Добрич и Шумен, ТИМ все повече се превръща в национална империя с интереси в почти всички сфери на бизнеса. Неофициално вече се прави връзка между Десислава Танева и ТИМ, вероятно заради участието й в управлението на редица фирми в областта на зърнодобива и то точно във варненския и добричкия регион. Някои от фирмите, които Танева управлява според ДАКСИ са: Клас-София АД, Мел холдинг АД, Агро мел АД, Агро мел БГ АД, Авто линк - инвест АД, която преди се е казвала Мелничен комплекс-Варна АД. Списъкът продължава още десетки фирми, докато достигне цифрата 65. Тя е съсобственик и в търновската фабрика за бира Болярка. Справка в системата на ДАКСИ сочи че, Десислава Танева е в борда на директорите на Фонд за земеделска земя Мел инвест АДСИЦ. Фирма Алфа финанс холдинг АД е управлявана от собственика на Икономедия Иво Прокопиев. Същата фирма има 26,11% дял собственост във Фонд за земеделска земя Мел инвест. Земевладелката Танева ще си прави министерство за лично ползване ли?! Съществуват предположения, че фирмите, с които Десислава Танева е обвързана имат топла връзка и с БСП, което ще позволи червените кръгове от тези дружества да имат корпоративно лоби в кабинета на ГЕРБ.

Дамата е била на 25 години през 1997 когато естанала От 1997 година до 4 юли т.г. е изпълнителен директор на Мел инвест холдинг АД. Явно още от тогава е била оправна и пробивна. Има ли някъде по-подробна биография, че ми стана интересно да видя детаили.

А с коя банка са работили горепосочените дружества???

Супер министър - ПРОФЕСИОНАЛИСТ В ТАЗИ СФЕРА ЧЕСТИТО

Не разбрахте ли, че бойко не търпи мъже около себе си, освен ако са пълни мухльоци. Затова разчита на жени, посредствени ,но верни до гроб!

на таз хубава земеделка лозето кой и го бере , нивата кой и я оре ?

Защо ли толкова жени отколо Борисов може би да се чувства повече мъж?!Пред жени е по-лесно да се пъчиш и както винаги жените го обират!

Ей сега наистина няма да има министерство на Земеделието-дадоха го на МЕЛИНВЕСТ ХОЛДИНГА......И ЛЕЧКОВ -тва ако не е конфликт на интереси...здраве му кажи Шевката ма Мелинвест -министър на земеделието

Такъв обръч от 65 фирми и Доган ефенди няма!

Знае се , че много е крала

Izglejda sladuranka. Dano i kato profesionalist si vurshi rabotata dobre. Bi bilo dobro nachalo da se vuzrodi dobre startovo zelenchukoproizvodst i fabrika Vitamina (do Plovdiv e edna ot nai-plodorodnite zemi v sveta). Da se podpomognat i fermerite, ta da zapochnem da iznasqme, vmesto da vnasqme. Vsichki znaem kolko hubavi plodove, zelenchutsi i jivotni imahme.

Танева, откажи се докато е време! Ако си умна и с малко чест и достойнство - откажи се доброволно!

Много се радвам за нея... Сигурна съм , че ще се справи с тежката задача...Тя е мн отговорен и съвестен човек...Заслужава поверения й пост от бъдещия ни премиер :)

кой знае защо се сещам за Петя Славова лансирана в бизнеса от ген. Гоцев. Тази пък хубавица Лечков лансирал. А в бизнеса на 23 кой я е лансирал?

Баща й Жеко Танев...

Бе какво не ви харесва ? Хубаво си е момичето . Става , става !!!

Tazi e za Berlusconi

На печелившите честито! Ако мъжете имат 1000 предимства то жените имат 1001 !

С това юридическо образование как ще оправя земеделието??? Ами с конфликта на интереси какво стана???

Боже, ще мрем от глад! Вече ме е яд, че гласувах за ГЕРБ! Хора от бизнеса, които на 23 години без опит започват работа и след 2 вече са директори. А изискванията 6 години след магистратура, са за балъците!

да бе по онова време на 23 години, нееееееееее не е червена..... тя тая кариера ей така за едната кадърност....ха ха

Тази жена е стана управител на Мел Инвест още на 23 години.... Просто ей така, без опит, направо от студентската скамейка. Това говори ли ви нещо? Е, може и да е супер кадърна, дай Боже!

Тая хубавица била ли е звеноводка, бригадирка в животновъдна бригада?!...Знае ли кога се сее, кога се жъне, кога се заплождат животни? А?!?

те и батки и братко и мин. на рег. развитие са от там!

Жените са по-добрата и по-отговорната част от човечеството, то се знае, но освен че е била председател на ОбС-Сливен /това няма общо с министерската позиция/ - какво друго за нея?

Проверявате ли я, да не е от комунистическото котило!!??

Много жени в МС станаха бе ........

аа, тая става за министърка, пък и за други неща...

Отново жена министър

Ама това Деси ли е? Колко ли месеца е ходила на разкрасителни процедури за да си направи тази снимка?!