"Мир и неутралитет за България": Стотици граждани на шествие против оръжието за Украйна

В общонационалния поход се включиха хора от София, Варна, Силистра, Велико Търново, Свищов, Горна Оряховица, Ямбол, присъстваха и политически лица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хилави протести на зомбирани пенсионери ,нищо по различно от Рашата. Съжалявам такива хора.

България има доста хора които са си навили на масрафа.Житие и битие нямат.Тръгнали света да ,,оправят"

жалка картинка. не клаузата, не нуждата, а участието е жалко. всички са против изпращане на оръжия и замесване в конфликта, НО СИ СЕДЯТ ПО КЪЩИТЕ НА ТОПЛО. това е картинката - България страна на страхливци. страна обречена на заличаване. няма спасение за вас, българи.

Не ни трябва нито НАТО нито ЕВРО! На нас българите е нужно едниствено Русия и рублата!

Чемодан, вокзал, Москва...

Много хубаво е,че тези хора протестират срещу войната. Само едно не е ясно защо протестират пред парламента ,а не пред Руското посолство?

Ти определено си реалист - дебил. Забрави ли, че депутатите гласуваха да снабдявами Осрайна с оръжие... А това явно не ги стимулира да мислят за мирни преговори.

т.е Рашката има право щото е по голяма да убива Украинци , и на жертвата не трябва да се помага. Когато разни гаменчета почнат да те бият-ще мина безразлично покрай теб, ако и да викаш за помощ.

Сега разбрахте ли какво значи приказката -Ами няма за кой да гласувам. Не че няма физически лица, за които да гласуваме, а за които и да гласуваш, те си слушат нещо като началник, а не мнението на своите избиратели. Появяват се нови хора, нови партии, и ти се залъгваш, че те представят твоите интереси, но в крайна сметка след време се вижда, че това изобщо не е така. Затова и хората се отдръпнаха, защото какъвто и "избор" да направят, резултата е същия. Някой да знае кой му е депутата и дали идва да го му иска мнението по важни въпроси?! А в някои други демократични страни не е така. В същото време, казваме, че тук има демокрация и демократични избори. Ами има разлика, а в същото време казваме, че това е "демократично".

отвращение към хората, които си затварят очите пред убийствата на деца в Украйна.

Изпитвам още по-голямо отвращение към хората, които си затварят очите за убийствата по цял свят. А са ми изключително противни онези, които толкова милеят за украинските дечица, а смятат, че децата в Ирак, Либия, Сирия и т.н. си заслужават съдбата!

ПОЗОР е да ПРОДЪЛЖАВАМЕ да ТЪРПИМ тоя НАЛОЖЕН ни Европейски НЕОКОЛОНИАЛИЗАМ и НЕЗАБАВНО ТРЯБВА да се ОСВОБОДИМ от Него и нашенските Лакеи!!!

НАТО- вън от българската територия!

руския фашизъм се опитва да зарази България - засега са 200-300 човека. трябва да се отреже метастазата навреме!

Много бързо забравихте за бомбандировките на София и други градове от англо-американската авиация по време на ВСВ след като правителство и депутати гласуваха обявяване на война на САЩ и Великобритания. Сега може да се очаква идване на руски ракети след предоставяне оръжие на Украйна.

Много бързо забравихте за Белене, Скравена...... за избиването на цялата интелигенция, учени, хора на едрия капитал..., да мракобесието и химерата в която живяхме и продължаваме да се лутаме, заради хора като тези в сърцето на България с руски знамена.

Почти от началото на конфликта България предоставя оръжие и муниции на Украйна. Е, през трети страни, но на всички е ясно. Какви ракети ще долетят тук? Ние сме в НАТО. Путин не смее да нападне натовска държава, защото му е ясно, че краят му ще дойде бързо.

Много бързо забравихте за закона за защита на държавата, избиттите по време на монархофашизма ястребинчета и растреляните по кърищата, без съд и присъда... Недобити фашистки лекета и наследници на такива...

Сиси си пада по евро- и укро- фашисти.

Тъпи русофили намерили за какво да протестират Ами идете пред посолствата там викайте за мир,и още нещо повече от необходимо е да дадем оръжие на Украйна защото си го набийте в главите Русия е агресора Украйна жертвата

Зависи от гледната точка.При такива бабаити из сайтовете,не виждам един да е грабнал автамата и да отиде да защитава фашизираната Осрайна.

Лично президента заклейми военнолюбците от парламента.

ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Трябва години да не пропускаш Каналето,години упорито и задълбочено опростачване,за да напишеш такава помия.

Това е стихотворение на Радой Ралин!!!!!

ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИ !

Дайте да не дадем! Не на войната! Да на специалната операция!

Какви са целите на Похода за мир и неутралитет на 26 ноември 2022, продължение на Похода за мир през април и май 2022?! - Активно противопоставяне на намеренията на Партията на войната, с квалифицирано мнозинство в 48 НС за доставка на оръжие за Украйна. Налагане на Вето от Суверена за доставките на оръжия, боеприпаси, на логистична подкрепа, предоставяне на разузнавателна информация за воюващите страни на Източния фронт. Ветото е в сила и за преките доставки и за доставките през посредници - Нито един Български войник на поредния Източен фронт! Няма да допуснем проливането на Българска кръв в услуга на чужди , враждебни ни интереси! Няма да подклаждаме братоубийствена война! Кръвта ни отдавна е калкулирана от готови да я монетаризират „съюзници“ - Време е за активна Народна дипломация! България самостоятелно и в сътрудничество с други държави е от най-подходящите площадки за мирни преговори. Прадеди и на жители на Украйна и на жители на Руската федерация са проливали кръвта си за Българското освобождение (обективно съвпадащо със стратегически интереси на Руската империя). - Ако все пак фракциите на Партията на войната , тъй нареченото евроатлантическо мнозинство в 48 НС, отново заложат националните интереси и се подчинят на диктата на Вашингтон, Брюксел - Походът за мир и неутралитет ще прерасне в Поход за търсене на отговорност за национално предателство. Ще бъдем принудени да обърнем оръжията си предоставени ни в рамките на евентуална мобилизация срещу националните предатели. Така жертвите на Безумието ще са с порядъци по-малко ! Разбира се, отчитаме опасностите от наличието на 4 окупационни военни бази на САЩ в Родината ни, както и преобладаващия чуждестранен военен контингент в т.нар. укрепващи източния фланг на НАТО батальони. Има вероятност да се разберем без кръвопролития, ако не с янките , то поне с италианските наемници. Командировката с еднопосочен билет до бази на Чуждестранния легион в Украйна на активистите на американските политически проекти , съставляващи Партията на войната, както и на други Българомразци , корумпирани пропагандисти , агенти на чуждо влияние и социопати е възможен компромисен вариант!

Истината няма нищо общо с кремълската пропаганда. Какъв Източен фронт -- нали няма война? И кои са националните предатели? Такива доказано са българските русофили, още от 1886 г. .И съветските комунисти от български произход. Самите те с гордост се отказаха от българските си корени и се провъзгласиха за интернационалисти. Русофил-патриот е абсурд, носнсенс, оксиморон!

И кой го доказа,бе Сульо или Пульо?Или си двамата заедно?

Тия 175 продажни депутата скоро ще ги застигне "народната любов"

Много тролове пишешти срещу българи и братска Русия...гнусна работа! Инак,браво на протестиращите-не на войната,да на мира!

спокойно, като стане национланата трагедия, не демографската, териториалната, ще има обесени без съд и присъда! русофобите знаят ли, че още не сме платили цента за освобождението?

Русофилистиците се подмокрят, като стане дума за обесени без съд и присъда... веднъж го направиха вече...

Че защо първо да изтрепят децата ни,та тогава да ги бесим?Не е ли по добре да почнем превантивно?Даже и за околната среда ще е по добре.Докато е зима и ветровито,няма да меришат.

Няма кой да ги чуе, защото отдавна не са фактор за властващите настанени там да защитават чужди интереси

Те руските не са чужди интереси, нали? :)

Брей...какви ,,мирни'' комунисти сме имали,а те ...войните са започвали все от тях.

Вместо да отидат да напомнят на руските си господари, а и на някои от сегашните ни съюзици за Ньой, те тръгнали да пригласят на Путиновите имперски пропаганди! И с цялата си русофилска наглост развяват български знамена! Другари, тази работа с ,,вечната дружба" свърши; вечна е само глупостта...

Чакат да вземат пример от евроатлантиците как отпрашват от България заминавайки за Украйна да я бранят...Явни на дираджиите им плащат вече срещу броя кликове на ''не съм робот'' и за броя изтрити коментари

Само че ти така мислиш,а като увиснеш,няма да мислиш.И война няма да има.Сега е момента да се инвестира във въжета.Капронови,Фи 12- 14 мм.И лубрикант не им е нужен,хлъзгави са по рождение.

Браво на тези протестиращи! Не на войната! България и Русия, вечна дружба от векове за векове! Да живее майка България и българският род!

Варна е единственият бомбандиран от Русия град в България .,. Да ти го натаковам на дружбата ...

Не е единствения. През 1916 освен Варна, обстрелват и Балчик. Има и загинали.

То пък една бомбандировка-2 изстрела по генгерлика.Виж,англо американските ни братя не си поплюваха-за една вечер само в София над 4000 избити,ранените са неизвестни.А от благодарност Паситата им издигнаха паметник в същата София.

Българският слон и Съветският слон - хобот за хобот през вековете!

След дъжд -качулка . Що не гласувахте на изборите или гласувахте за тия които искат да ни вкарат във войната?

Другари, вие за България ли мислите или за Русия? Или за вас то е едно и също? Ако е така, нещо много, ама много сте се объркали! Най-накрая се определете какви сте и кои сте!

,,Една мощна България на Балканският полуостров е нашият геополитически кошмар. Тази млада имперска сила, разполагаща с най – могъщата армия в Югоизточна Европа, простряна на две морета, имаща флота и в Черно и в Средиземно море, би могла да овладее и Проливите, и егейските острови. С времето нейната сила ще расте неумолимо. Българите вече са достатъчно мощни, за да смажат турците сами, да не говорим за сърби, гърци или румънци. Ние трябва да ги удушим в зародиш, защото една Велика България, съюзник на Германската империя би станала силата, която би ни детронирала от нашия трон и би отрязала достъпът ни до Средиземноморието.“ Грама на руски дипломат

свестните у нас считат за луди (Христо Ботев)

Единствената държава, която подкрепя Русия от уж белия свят сме. Някои да обясни на тия тъпанари, че ще има мир само когато спрем Русия.

Ли ще спираш Русия, галфон? Населението ни е на половина на това на Москва. Тъй,че затваряй си устата.

Да, другари, населението на Москва е по-голямо по брой от това на България. Трябва ли да се подчиним на волята на Си Дзинпин например, щом Китайците са 1млрд. и 400 млн.? Количеството, другари, невинаги е качество! Има значение не само колко, а и какви хора живеят в Москва. Лично на мен московчаните нещо не ми импонират... Ако на вас ви се харесват, отивайте в Москва и живейте в мир и щастие, но не ме карайте и аз да живея така. Пийте си водката, закусвате си сельодката, припявайте си частушките и си играйте казачоците, носете си рубашките, ватенките, сърповете и чуковете. Това си е ваше право и ваш изббор. Моят е друг!

Ами кой ти пречи,отивай да ги спираш.100% няма да се върнеш,няма да бъде голяма загуба,повервай ми.

И кой им пречеше на кремълските велможи да си продават газа? Кой? Те го превърнаха в оръжие за политически натиск и изнудване. За корупция и създаване на пета колона. Каквато са и нашеските русофили!

Подкрепям. Русия е естествен съюзник на България срещу гладна Турция. България е защитена в НАТО, но е глупост че развали близките отношения с руснаците. Това стана под натиск от продажни шматки, които се състезават кой повече да угоди на щатския посланник. Реално нямаме нужда да ставаме поредната болна от истерия страна, като Полша. Не вярвайте на речта на омразата!

как българите ще пердашим с удоволствие руските терористи.. нещо са си заблудил..ха.ха

Прав си, ще стоя и ще гледам сеира на бунаците тръгнали да пердашат. После ще ви гледам сеира как се връщате опердашени, без крайници и в чували, както повечето маймуни тръгнали на война.

Аз мога да те опердаша още сега,само кажи

Понеже русофилстващите все повтарят съветските пропагандни измислици за фашисти, нацисти и други -исти, нека малко да проясним нещата за широката публика: другари, всичките фашисти, националСоциалисти ( а не нацисти!), комунисти, маоисти, троцкисти, неомарксисти и пр. тоталитарни мракобесници са първи братовчеди. И всички са левичари отвсякъде, само че не всички са марксисти. Общото между всички тях е, че поставят интереса на общността (държавата, обществото, партията) пред интересите на личността. И че това логично ги води към извода, че единственият път към ,,светлото бъдеще" (то е хилядолетният райх, комунистическият рай, новата корпоративна Римска империя, селската община и др. бъдещи хубости) е този на ,,временното" йерархично общество, след което идва краят на историята и започва вечното щастие за всички. Само че временното се оказва за постоянно. Защото на другарите им се услаждат привилегиите на властта и забравят за какво уж са се борили. Тоталитарните доктрини винаги са готов проект за бъдещето. В този смисъл те нямат недостатъци -- само трябва мъничко да потърпим и ще дойде щастливият ден! Да, ама никога няма да дойде... Противоположно на тоталитаризма демокрацията е несъвършена. Тя е процес и е самоцел. Тя е тук и сега. Затова има толкова критики и критикари срещу нея. Е, аз избирам свободата и несигурността, грешките и лутанията, човешките несъвършенства и възможността да ги поправяме. Избирам да избирам дори политически клоуни пред ,,идеалните" вождове на тоталитарните режими. Избирам да избирам, а не да ми казват какво е добро или лошо за мен. Избирам да мога да пиша тук каквото мисля, а не да ми слагат цензор. Избирам да избирам мястото, където да живея; хората, с които да общувам; хората, с които да не общувам; какво да правя, какво да говоря, какво да съм, какво да бъда! Избирам да имам избор и да съм личност, а не винтче от държавната или от партийната машина! Ето по какво се различаваме с вас, другари: вие не искате да сте свободни; вие си искате государя и крепостното робство!

Е хайде - хайде, от едната крайност на другата. Не може да живееш сам, има нужда от общност която да подкрепи твоите интереси срещу интересите на по-силния. Тези общности се образуват по естествен път срещу силните, но и на тях са им нужни за да могат да надскочат себе си. Работата тук обаче не е на идеологическа основа, а на чисто търговска. Щатите имат газ за продажба, но не могат да го продават защото е скъп. Нужно им е да затегнат контрола над ЕС, който да купува повече от тях и по-малко от руснаците.

ние не продавахме оръжие от Българската Капиталистическа Партия... забогатяхме от неядене на банички..

Вместо да се пънете и плюнчите тук, направете нещо полезно. Вземайте винтовките и отивайте да помагате на зеленясалия наркоман. Тамън ще ви утилизират руснаците и тук нещата ще се оправят

Пръскат те от самолетите, познах ли?

Явно координирана акция от Кремъл, защото и в Чехия по същото време имаше подобни митинги.

И какъв мир искат тези дебилизирани люде. Вероятно руския мир - нападам, убивам, изнасилвам, руша и заграбва. Евала тъпаци!

Не, завършен фашистки кретен си

Ние историята я четем, и то твърде добре! Историята си е история, а тълкуванията са различни. Тъкмо комунистите си я тълкуваха, доизмисляха и натъкмяваха както на тях им изнася. В Скопие на това му казват ,,мултиперспективност", комунистите го наричаха ,,диалектика", а в зловещата ,,1984" за същото нещо се грижи Министерството на истината. Да ви припомня ли, другари, принципите на ангсоц (той е и бългсоц и всякакъв соц...): ВОЙНАТА Е МИР!, СВОБОДАТА Е РОБСТВО!, НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!. И така я карате и досега, другари...

Що за дебили са това? Толкова ли са малоумни и не виждат, че мирен път няма и Руслямистан не го иска? Мирен път ще има, когато руслямците се изтеглят от Крим и платят репарации! Тези имбецили ще се надупят на руслямците, дори и последните да нахлуят и завземат Камчия и цялото Черноморие!

Бездруго сега другарят Ким щял да прави мечтания от вас комунистически рай първа в света ядрена сила. Защо не му помогнете в това велико безумно начинание, ами сте се захванали с тази враждебна България? Не разбрахте ли, че от българин комунист не става? Още на времето онзи родоотстъпник д. Благоев беше казал, че българинът дълбоко в себе си е неунищожим индивидуалист и частен собственик. Затова същият другар се отказа да е българин като родителите си и се самонарече ,,македонски славянин". Вие също, другари, сте се отрекли от българското и сте се самонарекли ,,русофили". Няма как да сте едновременно русофили и български патриоти! Това е нонсенс и оксиморон!

4 червени бабички, 3 червени бабички, 2 червени бабички, 1 червена бабичка, 0 червени бабички ха ха . от година на година намаляват. ха ха ха ха ха ха ха

Ами що не се огледаш за сините бабета реститутки.Отдавна ги няма,не останаха даже и за цяр.Ааа,Богдана май е жива още,временно.

И къде видяхте тук русофобство, т. е. страх от руси? Говорим за русофилство, което може да се тълкува като форма на национално предателство, наказуемо според конституцията, и то с най-тежките наказания. Ако се обърнем към историята, си е точно така, а първата проява на странните шизофренни същества, самонарекли се ,,русофили", е опитът за преврат, наречен ,,бунт на русофилите" (доказано платен от Москва). И така досега... Минат се не минат 70-тина години и от Россията идват да ме освобождават. Другари, не искам да ме освобождавате! На мен си ми харесва и така, в тежко робство натовско и еврогейско! Като искате свобода от НАТО и ЕС, отивайте в Северна Корея, в Куба, може също във Венецуела или в Еритрея. А пък Россията ви е през едно море: прав ви път и не се връщайте да ме освобождавате!

четете история бе хора, недейте да повтаряте удобните глупости на властта, кой да ви отговаря на тъпотиите, ми учете.

Ние историята я четем, и то твърде добре! Историята си е история, а тълкуванията са различни. Тъкмо комунистите си я тълкуваха, доизмисляха и натъкмяваха както на тях им изнася. В Скопие на това му казват ,,мултиперспективност", комунистите го наричаха ,,диалектика", а в зловещата ,,1984" за същото нещо се грижи Министерството на истината. Да ви припомня ли, другари, принципите на ангсоц (той е и бългсоц и всякакъв соц...): ВОЙНАТА Е МИР!, СВОБОДАТА Е РОБСТВО!, НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!. И така я карате и досега, другари...

Се чете и разбира от нормални хора, не от реваншистки настроени фашистки внуци подплатени с американски центове

ми какво им е на тия 175 дупетатина, че пращат чуждите мъже и синове на фронта, нали те няма да ходят и никой не им търси отговорност, що да не гласуват, пък им и плащат, а ние като не можем да ги пратим зад решетките и не се научим правилно да гласуваме така ще е.

Не можем да сме неутрални. Не сме Швейцария за да си го позволим. Спрете путкин в Украйна или ще се наложи да го спирате в София. Дайте всички налични оръжия на Украйна, нас нато ни пази. Едва ли с тия 5 самолета и 10 танка ще спрем руските идиоти.

недей да драскаш тука, а заминавай на фронта да помагаш, да тъ в нещастника прост.

Преживяли сме 2 национални катастрофи щото сме били на грешната страна. Но не сме се поучили за жалост. Пак си го търсим заради продажни политици и идоити като теб които ги подкрепят.

Това НЕ на войната, ДА на мира" да го обяснят на Путлер ...

jingiby

Русоробията е вид психопатия, при която човек губи чувство за национална идентичност и се поставя сляпо в услуга на чужда държава...

Виж какво значи русофобия. Фобия значи страх. Русофобия е страх от руснаци или Русия. Е много ви е страх! ;) Та как се лекуват фобии!

Доскоро си мислех, че най-краткият виц е ,,евреин-миньор" или ,,негър (извинявам се: афроафриканец)-скиор", но сега към тях ще се добави и ,,русофил-патриот". Както казал шопът: ,,Е те такова животно нема!"...

Не опира до русофилство. Но русофобството (фобия = страх) отвращава. Ако така се отнасяха с държава Нубия, щях да защитавам Нубия. Между другото русофобството по медии е престъпление. Член 162 от НК за ръсене на омраза по националност, с предвидени до 4 години затвор. Друг е въпросът, че прокуратурата стандартно престъпно бездейства.

И къде видяхте тук русофобство, т. е. страх от руси? Говорим за русофилство, което може да се тълкува като форма на национално предателство, наказуемо според конституцията, и то с най-тежките наказания. Ако се обърнем към историята, си е точно така, а първата проява на странните шизофренни същества, самонарекли се ,,русофили", е опитът за преврат, наречен ,,бунт на русофилите" (доказано платен от Москва). И така досега... Минат се не минат 70-тина години и от Россията идват да ме освобождават. Другари, не искам да ме освобождавате! На мен си ми харесва и така, в тежко робство натовско и еврогейско! Като искате свобода от НАТО и ЕС, отивайте в Северна Корея, в Куба, може също във Венецуела или в Еритрея. А пък Россията ви е през едно море: прав ви път и не се връщайте да ме освобождавате!

Може да добавиш- и нидоизметен седесар-патриот.Ще ти отива.

Парламент - сборище от предатели. Дето на първото заседание се кълнят в клетвата от Конституцията, във всичките си действия да се ръководят от интереса на народа на България. И те веднага обслужват чужди. И където на следващият ден като питаха бивши военни министри по национална медия, на преброяване започнаха от 74% против. Тук в сайта много отдавна бе 79% против. Защо тези в парламента не представляват народа?

защото с нищо не носят отговорност. Пак ще ги сложат на избираемо място и пак ще влязат, що да не гласуват подобни идиотщини като държавата и прокуратура ги покриват..

След украинските тролове най мразя драскачите по форумите и фб, вместо да си вдигнете задника и да покажете какво искате, вие дращите само. Не желая да пращаме оръжие, не желая и да плащам за укри в хотели, затова и отидох на този протест. Вие, къде бяхте? Питам нормалните, троловете на зеления с белото - трайте, никой не ви пита.

Теб мине, не мине и ти светва петолъчката на челото. Ами що не говорим как едно мазохистично и фашизирано джудже, креация на КГБ , издевателства над мирното население в суверенна държава, а? По- добре всичко за Украйна, защото иначе да не стане, че ще трябва да переш на ръка щото си без ток и пералня? И е много леснона топло и за 10 мин. пред някой комунделски паметник да се надъхвате с другите бабички...

80% от хаймарсите вече не ставали за нищо, няколко изстрела и се цепели. Не случайно укрите искат качествено съветско оръжие! Но няма да им го дадем, не щем да го сменяме с натовски боклуци !

ййй (нерегистриран) "Фашисти са само руснаците и русофилите. Подкрепящи руската нацистка агресия." Фашисти са американските агресори по света. Свалящи законно избрани правителства и сеещи смърт заради едни кухи долари лишени от всякакво покритие. До края на следващата година светът ще е освободен от американската паплач която го потиска, ограбва и убива. РАЗБРА ЛИ ГЕЙО ПЕДАЛСКИ И вие долни американски подлоги и национални предатели, ще висите по уличните стълбове както е висял Мусолини!

Урсула каза, че войната трябва да продължи

един ден украинци и руснаци ще си живеят като германци,австрийци,французи,испанци,мирно,без граници,без да се завземат взаимно,трябва само някой да ги убеди ,че не става със война,убийства,заплахи със ядрено оръжие!Ако има някак си обрат,и решение от страна на Путин и Зеленски за нов и мирен икономически живот,ще е добре!

Отношението на руснаците към националностите във федерацията е аналогично на това на сърбите в бивша Югославия. Див национализъм. И резултата е налице.

казваш - "един ден украинци и руснаци ще си живеят като германци,австрийци,французи,испанци,мирно,без граници,без да се завземат взаимно" - е да де - ама германци,австрийци,французи,испанци и т.н. вече повече от половината са доброволно претопени от силно мургави нашественици с друга вяра и религия и продължават да се плодят кат зайци. Тъй като руснаците не желаят да ги споходи съдбата на германци,австрийци,французи,испанци и т.н., тоест да изчезнат като етнос (демократично и доброволно за сметка на мургавелки) искат да си имат ГРАНИЦИ.

социалисти - ужас