Миню Стайков пред инсулт. От МВР болница: Здрав е

Бизнесменът поискал преглед в частна болница, отказали му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се казваш Миню, да си изпълзял от някоя дупка с външна тоалетна, но да ти се е отворил парашутът да станеш виден бизнесмен и изведнъж... айде костюмче на райета. Разбира се, че ще получиш инсулт! Това е огромен стрес!

Болнав и крехък е българският бизнесмен-комунист. Имайте милост! Добре, че е правосъдието да ги разбира и освобождава.

Както е известно в България всички арестуване са много тежко болни.

За Муньо Стайков идва видов ден. Сега ще Му връчат номинацията за Цялостно творчесто и той ще разбере,че падналият човек няма приятели. Ще му вземат всичко,ще го иззуят и ще го пуснат по Света. И Муньо ще се пита "оти ручах жабетата"

Надай се к-ре на пияни жени!

Гиди шебек;)) инфаркт ли?! Нищо ти няма, ще ти мине - той и бай Бенчо много я беше закъсАл дорде го разкарваха като панаирджийска мечка из ареста, ама преди седмица напълно му беше разминало - беше на заседание на ОС, даже беше сварил прясно да се боядиса;)

А бе, нали чужденци щяха да ни изкупят земята, а то какво се оказа, бивши партийци и комсомолци, или техни дечица, я владеят! Ех, българино, манипулират те както си искат, а ти блей...

Сигурен съм, че ако ББ подаде оставка, ще се оправи веднага и даже и от кауша ще излезе.

Той на това се надява

В затвора и конфискация.

му нямаше нищо.

а кой е Миню слабия или дебелия

държава се занимава с един незаконно забогатял помияр!

Не купувайте нищо от tvboutique и фирма Скайшоп България ЕООД. Лоша стока, лошо отношение. Моля, споделяйте, за да стигне до повече хора.

annybody

Компетентността на стоматолозите в МВР-болница в България е под всякаква критика! Тъмничарите не могат да вадят зъби! Животът ми е под заплаха (шести горе вляво)! Условията в българските затвори са смъртноносни! Миню сезира Страсбург...

Вместо да се прави, бащата да понесе вината и на ссино. И те така.

Защо все като са в затвора получават я инсулт, я зъбобол, херния и т.н Всички престъпници са предвидими докато крадат са добре и изведнъж в затвора са "болни".

annybody

Забравяме жизненоважни "състояния" като алергия, депресия и оплождане ин-витро - по избор.

Ама до сега им минаваше номера. Да видим...

Има ли някой лекар да го приспи този мръсник, който уби 10 души в Хитрино.

че му се е обострил маясъла...

Предлагат му незабавно магнитен резонанс,при това вероятно безплатно-това е непостижимо за редовия здраноосигурен.

Ако наистина е бил зле, защо е отказал изследването... Сигурно щото ще му лъсне шмекерлъка...

Няма нужда да си слага инжекции и да имитира инсулт! Има пари, връзки и възможнлсти да се освободи и без такива схеми просто нека изчака малко за да има цирк за народа. Той не се занимава с това от месеци та виж сега колко добра работа са свършили хората на ББ. Всичко е по сценарий за да не падне правителството или съвсем случайно не е платил по-високата такса за шефчето Бб и ооп в новините. Това съсловие хора краде и прави измами от години те сега взеха да ги разкриват. Защо?

С инсулта шега не бива.

сложили са му упойка в горния венец, изтръпнала му е страната, разфокусирал е окото и "О, Боже - инсулт"!

Каквото му името такъв е и той - Миню.

Довечера на протест, че да пуснат Миньо по-бързичко! И парички ще има. Визийонни.

тоя пред инсулт, оная русата кметица с куп проблеми.. га ядаха кифтетата бяха здрави, нали?

Циркаджия евтин. Млад, прав.

Ало, БИЗНЕСЪТ, спретнете си един ТЕЛК за мафията да ви трудоустрояват преди арест!!! Вижте циганите как се уредиха - 50% цапнати от инфаркт, останалите от инсулт и всякаква друга болест!!! Но за изборите оздравяват да пуснат бюлетинката за ГЕРБ!!!

за герб викаш?? ми хубаво, ама нещо бсп закъса с финансите от как прибараха арабаджиев, бенчо, очите, миню, банев, а и гергов ги заряза, та зорлен 3 000 души заедно с увредените изкарахте на национален протест

АУУУУУ га краде не получи инсулт, а сега болен. Съгласна съм с наказанието предложено по-горе, да живее с минимална пенсия и да си копа нивите с мотика. А за мутресите дето мязат на френски проститутки - точно попадение. Браво!

20 години дерибействал и нищо му нямало, а сега за 2 седмици го хванали на тясно и още малко ще хвърли топа! :) Направо повервахме!

….струва се да се замислим ,как 20-години развива бизнес ,натрупал богатство и....сега ни го поднасят ...

Миню, кога продаваше без бандерола и далаверката с Ветко я връткаше, не му беше в пред-инсултно състоянието, нъли?:-)

Симулира тарикачето

Бре ,какви биснесмени, преди това никога ли не са ходили на лекар, или зъболекар? Да ги ожали човек! Милите те! Дайте му едно единствено наказание, да живее с Мин .пенсия, или Мин. Заплата и да си копае нивите, които ги има ! Един читав бизнесмен нямаме, а мутресите и те същите,да се срамува човек да ги гледа,и вид и облекло ,наподобява на парижки проститутки!

а какво ли стана с арабаджиев и неговата уру.спия?

бананевия?

Не парижки, а пазарджишки...

отишъл на преглед на зъбите??? добре че го арестуваха, та да си се погрижи за кариесите! а и пустото правителство неще да подаде оставка, та радев да си сложи курнелия за служебен премиер, та да си го пуснат, горкия!

Сега, тия предложения за ЯМР при съмнения за изхемичен инсулт са пунта-мара. Изхемичния инсулт се отразява на скенер, ЯМР и т.н. седмица, две след събитието! Може пациента да си е в кома дори, но на ЯМР всичко ще си излезе чисто!

Явно селото, в което работиш е доста отдалечено. За всека мозъчна и съдова патология ЯМР е по-показателен от "скенера".

Дано да е бил прозорлив и да е спасил поне част от спечеленото в някоя кипърска банка, защото тези ще му вземат всичко, което докопат. А за инсулта е трябвало да се съгласи на ядрено магнитен резонанс.

КГБ

А дано успеят да му вземат всичко на тоя престъпник.

това с кипъркисте банки са АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ! deposit guarantee scheme (DSG) НЕ РАБОТИ там. мен Централната Банка на Кипър, регулаторът, дето трябва да изплаща гаранциите по депоситите, ме ИЗКЛАТИ с 100к гущерчета. ако не са източните престъпници - не бойте са, западните нема ти простят! няма никво значение кой те челастри... в ЕС гаранциите пшо депозитите, със сигурност в Кипър - НЕ РАБОТЯТ! там Централната Банка на Кипър, най-нагло ТИ ОТКРАДВА ПАРЕНЦЕТАТА...

.