НСО вече няма да охранява и вози министрите (обновена)

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че министрите вече не се охраняват от Националната служба за охрана и не ползват автомобилите й.

Обратно в новината

Коментари - НСО вече няма да охранява и вози министрите (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за това решение за НСО и втори път пак поздравление, че се учиш в движение. Преди време тази идея обосновано бе препоръчана от по-зрящия от тебе Р.Кънев, но ти я отхвърли безмилостно. Историята се позабрави, но браво на теб, че се сети да я възкресиш! Добре би било да възкресиш и вижданията на къневци за реформи в Съд. с-ма. Къневци ще ти простят плагиатството. Послушай ги и за Кунева и за Лук., изобщо слушкай ги повече и ще видиш как твоята родина, впрочем всичко в държавата е твое,вкл. и ООН кандидатката, ще започне да припка като малки дечица на слънчево полянка. Днес е Благовещене, да не забравиш да кажеш и някоя блага дума за истинските реформатори, която те несъмнено заслужават!

Ами ако гражданите ги погнат с турски домати и развалени полски яйца? Знаате ли с какви цицини ще ходят на работа?

Министрите ще тичат за здраве. В чужбина министрите не се охраняват.

А не, не! Да вземе да се изгуби и да закъснее за работа. А тези момчета от охраната какво ще работят? Премиерът каза, че по цяла нощ не спял. Може да катастрофира без да иска - затова с охрана задържително.

Ха така де ! Има велосипеди!

Поне от негова страна кампанията за президент започна.То други кандидати не се и виждат.

Боби както я подкара ще вземе да бастиса цвета на нацията. Недей така бе човек. Кадрите са най-голямото ни богатство.

Заради жълтия цвят на герберите ли?

Е как пък не. Те министрите , ако се качат в метрото и охраната не може да ги опази от проявата на всенародна любов.

Но пък метрото е върха! Бързо, лесно и прекрасно.

Особено всенародната любов към Премиера. Не може да се отрече.

Спокойно. Ако ще пътуват в метрото ще си осигурят специално влакче. Няма да се месят с осталите я.

Примиера също ли ще ходи с метрото на работа или той не е министър и си запазва охраната от НСО. А депутатите? А Ахмед Доган? А Цецка Цачева? А управителя на БНБ?

Ще излезе по-скъпо с метрото! Трябва да го прекара до Банкя. Ама то и не се знае де, може пък и да е по-евтино.

Е, стига толкоз с Ахмед доган? Той и без това не ходи никъде.

Премиерът с шофьор, охрана, защото винаги ще бъде разсеян, мислейки за работата си.

Г-н Министър Председател, моля да да съдействате освободената охрана да бъде прехвърлена на Народния представител Г-н Дилян Пеевски, че ако се случи нещо ще е голяма загуба..., моля Ви...

Няма нужда! Щял да изнесе капитала си навън, толкова е обиден, че тук му задават този досаден въпрос "Кой"!

Но Делян Пеевски изобщо НЕ трябва да обръща внимание на журналистите! Да пишат каквото си искат.

Не, че нещо, ама бате Боко, колко горили го пазят? От 1-ви април как ще е ? И той ли?

Банкя сутрин ще се спуска с рейса и после метрото! Може обаче с държавна карта за градския транспорт да е! Браво Боко, дай пример!

Ти вярваш ли тоя страхливец да тръгне по тоя начин?

А не, не! Да вземе да се изгуби и да закъснее за работа. А тези момчета от охраната какво ще работят?

Защо "горили"? какви са тези думи? Охраната работят и то много сериозно.

НСО няма дя охрянява някякви си министри. Целият русурс ще се пренасочи за охрана на държавните ценности -Доган, Местан, Сидеров и национални престъпници.

Като гледам снимката социоложката му е дала акъла на лъжливото овчарче

Хубаво нещо са първоаприлските шеги, развеселяват. Какво повече ни е нужно в този скапан мръсен свят.

Айде стига вече с тези шеги. То идва 1-ви април, но някои са родени на тази дата и са сладури.

Прав е Борисов , Ако се Редуцира охраната на НСО и се намали Бюджета и , може да се увеличат пенсиите в България с 80% и минималната заплата с 50% .Така България може да съживи Икономиката си и да е конкурентна на световните пазари .

Пари няма..взимат заеми като за световно,даже мислят за прогресивен данък... Да не мислиш че доходите на хората са им грижата?

Чак толкова ли е бюджета на НСО? :) Или пенсии и заплати са толкова ниски икономиката толкова нищожна, че парите да стигнат? Но да станем и конкуренти, май сметките съвсем не излизат!

На Доган ще се свали ли държавната охрана за 1,5 млн.лв. годишно ?

гарантиран държавен заем предназначен за Фонда за гарантираните вземания е подписан / статия Бгнес.

Хиляда гавази пазят дебелосерковците, а петстотин границите. Гейберасти.

Поне чадъри да им дадат

А Москов-''ШМЪРКАН''дали ще се откаже от служебният си автомобил БМВ 7-ма СЕРИЯ ЗА 320.000ЛВ???

Щял да се вози на стара линейка и да помага когато се наложи!

А хората от властта вече няма да иползват резиденции и ведомствени жилища в кв. Изток, Изгрев и Лозенец, а ще си купуват с високите заплати панелки в крайните квартали.

"Максимално сме сред тях..."Тоя тип гое страх и от сянката му,ходи с петнадесет души гавази,но иначе демагогията му е безкрайна.

Включително и в парламента на парламентарната ни република...Пълен абсурд!

Народът че ги изяде...

щом министрите ще пътуват с метрото вече, Шарли Ебдо да пуска нова карикатура. Двамата джихадисти се насочват към подлеза на Брюкселското метро и единият пита: "Ти до кого ще седнеш, до Цачева или до Борисов?"

Годишният бюджет на НСО е около 40 млн. лв. Тиквата не споменава дали при това положение ще бъде намален той, но и без това е ясно, че това няма да стане. Значи все повече ресурс ще бъде насочен, за да си пази той и неговите приближени кожата.

Рейтинга явно е около нулата. Щом и от гавазите си се отказаха тези. Тиквата се опитва да остане на власт, но няма да успее. Народът го мрази.

НЕЗНАМ КАК СТЕПЕНУВАМ БОРИСОВ:ПРОСТ,ПО-ПРОСТ,НАЙ-ПРОСТ ,ПОМОГНЕТЕ МИ.

Ами нека започнем първо с правописа на български език!

Явно имаш нужда от помощ, 322 - какъвто и да е, не е по-прост от тебе, след като си се втторачил в него, а не например в олицитворението на посредствеността и селянията Орешарски.

А Цв Цв,и Б.Б Кой ги пази и вози???и кой плаща масрафа???

Спокойно братя българи, министрите няма да се качат в градският транспорт. В статията ясно е казано: " Министрите си имат ведомствени автомобили, имат ведомствени шофьори." Пак ще трошат държавни пари ... сега ще почнат да назначават още шофьори ... да копуват ведомствени коли и т.н.

С други думи. Имат си ведомствена охрана и превоз.

Нека министрите се возят в метрото, построено от бойко! Тоя индивид е изключително циничен. Все едно депутатите не карат немски лимузини.

Нищо не е случайно, а именно че заповедта влиза в сила от 1 Април. Аз лично ще очаквам изненади след това :)

Днес е странен ден на изненади от началника на министрите...А и самите министри...по това дето прочетох..не мога да ги позная...

На охрана от НСО трябва да подлежат единствено президент, премиер и председател на НС! А мутрите да си търсят друга работа!

"НСО вече няма да охранява и вози министрите" На ръце ли ще ги носи. Хора, бдете.Да не пострада някой невинен заради министЕр в градския транспорт.

Като го прочетох и започнаха да се ронят едни сълзи от умиление! да им се дадат карти за градския транспорт, че поскъпва.

Депутат без привилегии?! Няма такова животно. Тук има нещо гнило, някакво второ дъно.

Тази статия е някакъв ПИАР. А депутатите не минаха ли да сменят колите с колело, както и да се откажат от имунитета си? А партиите сигурно се отказаха от субсидиите? Тези хора са свикнали да живеят като недосегаеми от поколения, смятате ли, че така ще се откажат? Така привидно се отказаха и от комунизма през 89-та, за да станат капиталисти. Обикновените хора не идват да ги пазят жандармерия, заграждения и подобни. Обикновените хора не използват пилотни коли, с които да избутват останалите от пътищата. Обикновените хора не се лекуват в чужбина и правителствена болница, която единствена разполага с хеликоптер-линейка.

МС е обявило обществена поръчка за доставка на 240 бронирани велосипеда с климатик и кожен салон.

И шофьори-колоездачи за тях.

Колелата ще са без рамка пред "шофьора", мястото на де-путата!

задължително 4x4 - за Лилето с подсилени гуми

Нека да продължат и "надолу". Има държавни чиновници, които ползват служебните автомобили като лични,казвали им персонални. Да ама ние всички плащаме сметката. Така че нека Б.Борисов поиска справка от всички ведомства за служебните автомобили и се прецени какъв разход са те за държавата. Данните ще бъдат шокиращи,като общ.поръчки за служ.автомобили. А дали всички, които в момента разполагат със служебни автомобили имат служебна нужда от тях и дали се използват по предназначение или се ползват като лични. Крайно време беше, стига толкоз на гърба на народа, който уж се явява работодател на всички тези.

ай ги вкараме в Централния затвор, ще ни излезе по-евтино и тъй и тъй там си има охрана и добре охраняван транспорт

ходят на работа с личните си автомобили, поддържани изцяло с личните им средства. Нямат охрана. А българските депутати защо не го правят,ние сме най бедната страна в Ес, не Холандия.

Финландия - за целия им парламент - само една служебна кола, за целия им министерски съвет само една кола и охраняват само министър председателя. Или не ти стиска? Ами Доган, ами Местан? Ами Трактора? В тая държава всеки бастун има кола и охрана от НСО.

на Ахмед Доган,тогава ще повярвам.Сараите в Бояна се охраняват така,както не се охранява Белия дом във Вашингтон. Сега това е чист популизъм и елементарно манипулиране... Кой ще повярва на нашия падишах ББ?!

...Сиреч Борисов да го охраняват вече не повече от двама ,защото смелчага като него не е учтиво към гражданството, да го пазят по 3 от 4те му страни, сиреч 12!?

Пичове в Плевин втори ден вали кален дъжд !!!

Супер, ако не беше Бойко едва ли щяха да сами да си спрат мерцедесчетата. Всички помним при Ореха как се криеха зад полицаи, огради и какво ли не още, осигурено им от хората...

Ще те е.. у ЗВЕЗДАТА

а магнолиев че го охранява ли ??? че имам малко приказка с него....

Никога не вярвам на политиците , особено в Бе-ГЕТО-то.

Абе знам аз . Знам и за безотчетните пари на депутатите знам и за тези на директорите и много други неща и всички го знаете, ама си траете

Човече, защо мълча досега? Казвай ги тези неща! Хайде, разкажи ни всичко, което знаеш, но с конкретни факти, моля!

ха ха - този хептен за балами ни взе ... "Искат много от тях да си ходят с метрото, да си ходят пеша" обаче не - влизай в мерцедеса да те возим насила..... "популизъм - Примитивна политическа тактика, която има за цел да заблуждава и манипулира народните маси чрез щедро раздаване на обикновено неосъществими обещания и др.; демагогско флиртуване с тълпата."

Ако ползват автомобили и охрана от НСО, мрънкате, а когато се откажат да ги ползват - пак мрънкате. Излезте от тази шизофрения де!

..е от какво са се отказали само не ми е ясно - да не би служебните им превозни средства да са велосипеди?