Министри искат обезщетения за жертвите на авиокатастрофата, причинена от Иран

Дипломатите се срещнаха в канадската дипломатическа мисия в Лондон и излязоха с обща декларация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А МАЛАЗИЙСКИЯ самолет свалиха Украйна --- ДОКАЗАНО !!! ТУ-154 от Израел до Новосибирск свалиха Украйна --- ДОКАЗАНО ! Самолета в Иран свалиха , Украинците и обвиниха Иран !

Сега,аз ще ви напиша ,че нещо много ясно стана всичко веднага.Едните признават,другите ги нямаше никакви ден-два,после се окопитиха и сега нещо много бързат с организирането и осъждането на случката,искат парите,а още черните кутии не са проверени.Ами,ако се окаже друга работата,защото натам са нещата.Не бързайте да викате" Хоп!" преди да сте прескочили трапа.Знае ли се кой е арестувания и какво ще изпее,и какво, и кой е бил заедно с него? Да няма изненада?! Йес!Даа...Да!

Е за пари

Хубаво , а Украйна кога ще плати на Руските и Израелските пътници и там 5 немски гражданина , които свали с ракета самолета , Украинските ПВО , Руския ТУ- 154 над Черно Море ? Русия трябва още един път да се обърне към Украйна за този самолет ! А Малазийския самолет , Украйна също да плати на Малазийския народ !

руските мекерета, които свалиха малайзиския самальот с ракети внесени от рассия да плащат!!!!

За този самолет мога дакажа че тогава отношенията между Русия и Украйна бяха добри и може би за това се размина случая с по-малко усложнения, незнам какво изплатено на засегнатите. Докато сега отношенията им са лоши и взаимно се топят за малайзиският Бойнг. Според холандските разледващи самолета е свален от Русия, която незнайно какво прави в Украйна, незнам защо спестявате това.

Киев отпуска по 8300 долара на близките на украинските жертви на сваления в Иран самолет

много добре знаем кой свали самолета и кой рисува изтребители и отричаше до последно да е БУК. После отричаше до последно, че е от руско подразделение. После почна да се ТРИЧА като помияр макар да излезе експертизата която черно на бяло доказа, че руските терористи са виновни !!!! Кога Шаломов ще плати за тези жертви??? После си свалиха товарен самолет в Сирия. А сега пак руска ракета удари пътнически самолет. ЩО СИ МАЛОУМЕН БЕ ТРОЛЕ?

Други ракети, джурналята..

Толкова дълбоко, колкото на времето се бръкнаха и американците при простотията им с иранския самолет

Това го казах веднага като признаха. Ще платят компенсация и това ще е. Стандартна процедура. Само да се разберат за парите. Както при първият свален пътнически самолет от България през 1955г., сме платили компенсация. Въпреки че онези са били виновни, че е летял над България до Петрич и пада тук, а е трябвало да лети над Гърция. САЩ свалил ирански пътнически самолет. А Украйна през 2001г. при военно учение над Черно море.

Крйно време е тези некадърни и агресивни религиозни фанатици, които управлавят Иран повече от 40години да си ходят и да дойде нормално светскоправителство. Този случай трябва ад се използва от вътрешната опозиция и народа да ги свалят от власт и Иран най -после да стане нормална държава.

В далечното минало САЩ са направили или подпомогнали преврат там и от там е тази ситуация. А в Афганистан по времето на правителство подкрепено от СССР, е имало например модно ревю - попадал съм на кадри. Но САЩ се противопоставя и организира ислямистите да се борят срещу тях, че да им ограничат влиянието. Това даже по думите на Хилъри Клинтън, че днес се бият с тези които създадоха, визирайки Ал Кайда.

не си наясно "Диригенте"; Имамите, за които говориш, дойдоха на власт с помощта на ЦРУ. В последствие обаче (лоша преценка) те се обърнаха срещу САЩ. Всичко е заради петрола: САЩ са искали шаха (Реза Пахлави) да им пусне консесии, но уви., бил патриотично настроен. Всъщност, и двете световни войни са били за Персийския петрол, главно за надмощие между Великобритания и Германия. За следващите войни: Ирак-Иран, Ирак-Кувейт; Ирак-САЩ, Афганистан-САЩ, САЩ-Иран, Сауд. Арабия-Йемен може и да си осведомен.

С ареста на човека който е снимал свалянето на самолета Ирана показа, че не е демократична и правова дръжава, а напротив терористина и дикатароска страна която иска да крие своите действия. Човека по-същество е казал само истината.

Ако Иран беше демократична и правова държава, човекът снимал свалянето на самолета просто щеше да изчезне без вест и кост.

Е нали иранците не са иранци, а са персийци, само дето убиват протестиращи, подкрепят теоризма и яко крият истината. Няма нормален съд на света който да осъди този човек за това че е казал или показал истината. Наруши единствено лъжите на ислямистката мафия която успрялва държавата.

"Канадци" и "шведи" са всъщност иранци с двойно гражданство.

Това добре - справедливо е да им изплатят някакви средства на роднините. Но на роднините на Кашоги изплатиха ли нещо от Саудитска Арабия? И имаше ли държави, които да настояват за това?

колкото платиха на семейството на иранския ген. Сюлеймани.

А за Чикатило няма ли да искате обещетение?