Управляващите връщаха бонуси, отчетът - в сряда

Министри и заместниците им изпълниха повелята на премиера и внесоха в специално откритата сметка получените бонуси за 2010 и 2011 г. Крайният срок, който Бойко Борисов обяви със заплаха за уволнения, бе днес.

Обратно в новината

Коментари - Управляващите връщаха бонуси, отчетът - в сряда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не се казва за Министерство на финансите, за самото министерство, за Аценция Митници и НАП. Защо г-н Дянков крие бонусите, наградите, колко е средната заплата на МФ, ЦУ на НАП и ЦУ на АМ.

Това е отклоняване на вниманието, от постоянното увеличение на цените, на ток на парно и бензин от където пък идва увеличение на всичко останало, всичко е парлама

КОМУНДЕТАТА ПРОПИЩЯХА СВЕТА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, А ЗАБРАВИХА КАК ВОЖДОВЕТЕ ИМ КРАДЯХА МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ. ТОЛКОВА СА ТЪПИ, ЧЕ НЕ РАЗБИРАТ КАК ГО ДИГАТ НА БОЙКО. РЕЙТИНГА...И ПАК ЩЕ РЕВАТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПО ЧЕРВЕНИТЕ ФОРУМИ..

Само с вдигнат рейтинг не става. За да се управлява държава трябва и акъл и реални действия, а не празни приказки. PS "Браво" на тебе, ако тези пари са жълти стотинки на фона на мизерията на неселението.

Гаранция не давам за нищо! Полезна е, че неморално взети пари се връщат. Това може да стане практика оттук нататък. А прах в очите винаги могат да ни хвърлят, ако си траем.

Какво стана с Мургина ? Взела е колкото 10 пъти всичките тия накуп.

ИМАМ ЧУВСТВО,ЧЕ ТЕЗИ ХОРА СЕ ПОДИГРАВАТ И НАДСМИВАТ НАД НАШЕТО НЕВЕЖЕСТВО И СИЛНА ВЯРА В ТОВА ,КОЕТО ГОВОРЯТ. НИЕ ГИ ПРЕЗИРАМЕ, А ТЕ НИ СЕ НАДСМИВАТ..ТАКА МИСЛЯ, ЗАщОТО УПРАВЛЯВАщИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЛЪЖАТ, А НИЕ ОщЕ ИМ ВЯРВАМЕ???

Кво става бе ? Ами Шефо Бойко кога ще си върне парите: 1. Той или умишлено е прикривал и требе да си върне парите. 2. Или не е знаел че в къщата-Мин.съвет цари пълна анархия, а това значи че Шефо не си върши работата и пак требе да си върне парите . Иначе излиза като номера в цирка: цялата публика във фашкии обляна, а на арената -само шефо Бойко в бяла ливрея.

Ако дават на министрите 1000 лв.заплата без бонуси,кой ще е луд да става министър?Може би някой циганин от борсата,който ще ви направи щастливи.Стига сте тъгували за социализма,и там заплатите не бяха еднакви .А пък кризата в България е започнала от 1878 година и никога не е свършвала.

SPRAVEDLIV ( нерегистриран ) 02.03.2012 16:35 да се закрият всички държавни институции за да може ние от частния бизнес да си правим каквото си искаме ...необезпокоявани от никой.... това е ДЕМОКРАЦИЯ ......а те какво ...ще ни контролират ....не ни трябва на нас контрол а СВОБОДИЯ..... без ПОЛИЦИЯ И МО ...... да оставят само ПОЖАРНАТА КОМАНДА .....да ни полива отвреме навреме със студена вода за да не се самозабравяме !!!

г-н Дянков, да заплатите в министерствата са ниски, но така е в цялата държава. Има хора извън администрацията, които гледат смейства с 300-400 лв. месечна заплата и те не получават бонуси. Направете нещо и за тези хора, защо смятате, че само чиновниците заслужават бонуси, докато обикновенните хора трябва да затягат колана.

златни комунисти!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наглата твар Дянков замрази пенсии и заплати на цял народ, а раздава хиляди левове "за добре свършена работа". Само твоите чиновници ли си вършат добре работата бе, Дянков? Нали е криза - време за икономии?! Защо си противоречиш, НЕуважаеми г-н министър ?!

Дянков е достоен кандидат за Нобеловата награда! А на ГЕРБ не им мърдат още поне 2 мандата! Колкото и да квичи червената кочина! Такова чудо във властта в България последните 22 г. не е ВИЖДАНО! Браво, Бойко!

Твърде черен ти е хумора...

Връщането на бонуси почва от София и явно ще върви надолу по големина на градовете. Ама ще им стигне ли мандата на Герб до селските кметове? Ще стигнал ли парите за построяване на нов затвор?

Как може да има още хора които да ВЯРВАТ че това са ВЗЕТИТЕ пари..Кой може да повярва че за да се върнат във властта САМО НА МИЖАВИТЕ СИ ЗАПЛАТИ ще се избият да връщат бонусите...

Данков трябва да си подаде оставката. Той не само е некадърен да се справи с кризата, не само, че е откровен лъжец, той е подписвал всичките тези бонуси и той е изготвял бюджета. Той и борисов да не се правят на света вода ненапита.

+100 !

Да се раздадат на пенсионери с ниски пенсии веднага. За бонуси има пари, за "персонални" пенсии - има, за всякакъв вид кражби - има, НО: - ниски пенсии!! -"ТАВАН" на пенсиите (парите са платени на държавата от осигуровките по време на работа!!) С какво са заслужени персоналните пенсии например? - добро управление? - подобрена икономика? - умно ръководство? - малко кражби? - висок стандарт на живот? Всички пенсионери трябва да са при еднакви условия - без привилегии, пропорционално на ВНЕСЕНИТЕ през ТРУДОВИЯ период отчисления, с максимална тежест в периода на т.н. ДЕМОКРАЦИЯ. Другото е престъпление, което рано или късно ще се накаже (има Господ със сигурност)!

ТАКА ЛИ БОРИ КРИЗАТА ПРЕХВАЛЕНИЯ ВДЯНКОВ?

е долнопробен боклък и много отдавна трябвасе да баде изринат на бънистето кадето мъ е мястото. кога сте се появи пак по тв-то да обясни как няма пари за пенсии?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

СТРАННО,ТЕЗИ УПРАВЛЯВАщИ, НАИСТИНА ЛИ НЕ СА РАЗБИРАЛИ И СЕГА НЕ П Р О У М Я В А Т КАКВО СА НАРУШИЛИ??? КАК МОЖЕ В ТОЗИ ПЕРИОД,КОГАТО СЕ ЗАТЯГАТ КОЛАНИ-Б.Б.- ТЕ СИ РАЗДАВАТ ПАРИ НА ПОРАЗИЯ,А СЕГА СЕ ПРАВЯТ , ЧЕ НИщО НЕ СЕ СЛУЧИЛО СЕ С ТЯХ. ГОЛЯМ СРАМ И ПОЗОР ,ЧЕ ТАКИВА НИ УПРАВЛЯВАТ .НИЕ СТЯГАМЕ КОЛАНИ, ТЕ ОТПУСКАТ КОЛАНИ...КЪДЕ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ Е ТАКА????НАРУШАВАТ РАЗПОРЕЖДАНЕ НА Б.Б., КОЕТО ТОЙ СИ ПОЗВОЛИ ДА ПРЕДЛОЖИ И НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ????КАКЪВ СРАМ, КАК СПЯТ ТЕЗИ ХОРА, НЕ ИМ ЛИ Е ГУЗНА СЪВЕСТТА???

Финансисти цицат от бюджета/ на Родината ни клета./ Сайман Дянков е начело/ на това позорно дело.

Така както върви, БСП и ДПС може и да се откажат от мерака за власт. Сега вдигат врява по инерция..., но вече намаляват далаверките. Няма бонуси, няма хонорари, няма бордове и допълнително мат.стимулиране. Всичко се изкарва на показ ... Готвят се и закони за това. Как ще я карат другарите, ако по някаква случайност пак се докопат до държавни постове ???

link Ако линка не хване - дойче веле - за глутницата от сегашните...

Вчера той уточни, че пари няма да връщат само служителите на по-ниски нива в държаваната ,що те неса ли зимали?

Дянков е най-голямото недоразумение, соето някога е било поставяно на висок пост. Дъбжим го на др.Кристалина Георгиева, която е същата куха лейка и скоро ще се убедят всички.

Дянков, как така измерваш резултатите на своите хора и говориш за постигнати ---добри резултати----! Да не би да си финансов министър на Китай!!! Къде ги видя тези добри резултати - сънува ли ги я се събуди и си плисни вода на очите - точно така браво --- сега виждаш - ти си МФ на България и да виждаш ли точно -- лоши финанси, лошо здравеопазване, лошо образование, лоши пътища разбити , лоши банки, лошотии около теб навсякъде - е браво имаш бонус - невярвах някой да успее да се изложи толкова яко!

Тези ако се понапънат малко и върнат бонусте от по -предни години.могат да изплатят външния дълг на държавата.

кръвопиещи гниди - това е държвната администрация ненаяласе!

"проявен професионализъм и личен принос към определени задачи като оттеглянето на България от проекта "Бургас-Александруполис", БОНУСИ И ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО!

да се закрият всички държавни институции за да може ние от частния бизнес да си правим каквото си искаме ...необезпокоявани от никой.... това е ДЕМОКРАЦИЯ ......а те какво ...ще ни контролират ....не ни трябва на нас контрол а СВОБОДИЯ..... без ПОЛИЦИЯ И МО ...... да оставят само ПОЖАРНАТА КОМАНДА .....да ни полива отвреме навреме със студена вода за да не се самозабравяме !!!

Поредното насъскване на хората един срещу друг. Това кадрите го могат , след като друго не могат. Все някой е виновен, ако не служители, то пенсионери, майки .... И за да не се види голямото крадене се похвърлят подобни партенки . Нали са едно котило - и методите са им едни

много са гладни ,много ядат тя безделнизи-чиновнизи,а ние да живеем сас 1з6 лв искат-как да стане това,да крадем ли,да убиваме ли-какво да правим?

много са гладни ,много ядат тя безделнизи-чиновнизи,а ние да живеем сас 1з6 лв искат-как да стане това,да крадем ли,да убиваме ли-какво да правим? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не виждате ли, че раздаването на бонуси в бюджетната сфера се е превърнало във финансов спорт?

За нас, дето плащаме данъците, постната пица. За ДянкОFF и банда здрави бонуси. Нали нямаше пари, бе другарю Дянков? МАФИЯ !

боко е мутра и е вреден за България! Но от желание да се хареса на хората и да има още мандати, прави някои показни акции, които са полезни за страната, както в случая. За жалост с големите проблеми - справяне с организираната престъпност, корупцията, икономиката ни няма никакъв интерес да се справи!

От утре започват разтрелването на не изпълнилите заповедта това разпореди "ТАТО"

А защо се скътава нона караджова/ с малки букви/? Тя най-много е развързала кесията, а си мълчи? Тя раздава допълнителни пари от 6 до 8 пъти в годината. Отделно получават и тези които участват в комисии- за концесиите например.

Ало чиновниците върнете си на ората парите , хората не са взели бонуси а вие им ги крадете . Срам и достойнство нямате ли , не виждате ли ,че хората не са съгласни с това ограбване . Хубава работа ама ганьовска казвам аз на тези които са взели бонуси .

дянков маймуно - за народа няма пари а за тиквите ти има ВЪН ИЗЕДНИКО

Ти май като циганите жвееш на помощи!?

Кикабидзе, ако е пенсионер?! Това комунягите влюбени в братския СССР не стигнахте по-далеч от керзовите им ботуши и форсирания дванайстак!!!

Основното при тази надпревара да връщат много малка част опт полученото е ЗАПАЗВАНЕ НА МЯСТОТО СИ ВЪВ ВЛАСТТА. Всичко друго е кьорфишек и лицемерие. Съставителят на бюджета да се замисли как отпуска ненужни средства за това раздаване и пищи че няма пари за елементарни нужди, да се разплати с фирмите извършващи им услуги и т.н.......

Ха, що за управление е това щом дори и фонд работна заплата не могат да прогнозират;)

Такова- Тиквошенко -пожарникар, Цеко-физ.въз. , Калинка-образование-нема,Бил Гейтс-не му требе(он си знае), и те така те!

Сакън бе, пожарникаря требе да може да смята дебита на шланга а физ.въза поне там калориите в манджата за правилен хранителен режим, а другите наваксват с мерак;)

браво на герб!!!!! то излиза,че те не само са взели бонуси но и реализирали икономя за дарявата в огромен размер-бедни ми народе-пак гласуваи да те яздат!!!!народ от мазохисти!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо само министъра на отбраната се скри като мишка и не каза колко бонуси са си разделили, а на дребните риби нищо защото трябваше да плаща незнам си какво и що. Не взе от техните бонуси, а от редниците.

Никой не каза. Да не би да вярваш, че Лиляна Павлова е взела само 1400 лв, при условие, че в сметната палата е отразено някъде около 4000 и, че някаква от вписванията е взела 73000? А колко са взели на Миро мършата? Този освен да излезе и да заяви, че ще прави нови глоби/т.е.нови изчисления за бонуси/ не го чухме да казва от неговите Калинки колко ще връщат. Една от заместничките му е в конфликт на интереси и 100% се е облажила и с бонуси.