БСП: Управляващите са празен пропаганден балон

Свидетели сме на натиск върху независимата съдебна власт, която утре ще се окаже виновна, когато "гръмките престъпления" на предишната власт се окажат празен пропаганден балон, каза заместник-председателят на ПГ на "Коалиция за България" Михаил Миков в декларация от парламентарната трибуна.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Управляващите са празен пропаганден балон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И МИХАИЛ МИКОВ Е ЮРИСТ !? И СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ИМАТ НАГЛОСТТА ДА ПРОТИСТИРАТ ЧЕ ПРИТИСКАЛИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. ГОРКИТЕ ! ЗАСЛУЖАВАТ ЛИНЧ, А НЕ СЪД. В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМА ЛИ СЕДЕБНА ВЛАСТ И ЗА КОГО Е . ЗА ВСИЧКИ ИЛИ ЗА ШЕПА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ РАЗБОЙНИЦИ. ЗАТОВА СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ СЕ ДЪРЖЕШЕ ТАКА НАГЛО . МИСЛИ СЕ ЗА НЕДОСТИГАЕМ. И ИМА ВСЕ ОЩЕ ХОРА ОТ БСП ДА ГО ПОДДЪРЖАТ СЛЕД ТАЗИ СКАНДАЛНА ИСТОРИЯ. КЪДЕ ВИ Е МОРАЛА И СОЦИАЛНАТА СПРАВИДЛИВОСТ ГОСПОДА КОМУНИСТИ. НАЛИ УЧЕХТЕ, ЧЕ ПРИ ВАС НЯМА РАЗМИНАВАНЕ МЕЖДУ ДУМИ И ДЕЛА. ДЕЛАТА ВИ ПОКАЗАХА КАВИ СТЕ И КАКВО МОЖЕТЕ. НЕ ЗА ЗАТВОРА, ЗА БОКЛУКА СТЕ. НЕ СТЕ ХОРА. ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ГО ДОКАЗАХТЕ.

Da jivee pornokapitalizymyt!

Правителството само си било приело закон за амнистия! Не бяха ли други принципите на демокрацията: Парламента приема законите! Така и сега Бойко Борисов не може сам да издаде закон-може да предложи, но Парламента ще го обсъжде, приема и, чак когато Президента го подпише , ще влезе в сила!

Миков, всеки балон е по-добър от пълния с помия балон на БСП.

Радвам се,че мислиш като мен. Аз съм на 38. Живях 5 г. в чужбина, и 100 пъти съжалявам дето се върнах. Исках да бъда българин. Обаче явно държава няма. Има едни въздухари, дето хабер нямат от политика, и тяхната цел е да заграбят бизнеса. Те няма да крадат от народа, а ще убият конкуренцията. Това е целта им. И малко медийни изяви за това кой е бил разследван и т.н. Те обаче ги разследват, за да си платят данъка към новот правителство. Дано поне нашите деца да са по-умни от нас..

Въздух под налягане са,но няма да си признаят.Два месеца управляват и още нищо няма свършено.Само медийни изяви и много,много приказки.

Кога най - после ще се приеме законови мерки срещу политически формации защитаващи небългарски интереси - БСП/ руски ,Доган паша / турски, Симеон /царски ??? Време е за нов закон за защита на държавата. Елцин е велик - забрани комунизма в Русия след поредната им изцепка на пияна глава /пуча за тези, които не помнят. 70 години комунисти на власт половин магистрала

Радвам се, че има и нормално мислещи хора като теб. Зомбитата ни идват в повечко, аме нейсе... Аз ББ го определих като палячо още когато вилнееше като глав сек на МВР. Тогава ме обявиха за луда- как може да не харесвам този Мъж с главно М. Ама той и тогава само глупости плещеше и си противоречеше сам на себе си всеки ден. После ми стана жал за софиянци, когато го избраха за кмет- и пак същото- луда съм била, че не съм го харесала все още. Не бях сигурна, че ще стане и премиер, но като случи и това чудо, още по- жал ми стана за хората, заблудили се от неговата харизма. ББ е наистина въздух под налягане и едва ли само аз съм установила това. Жалко е, че много хора се подведоха и после кой да съжалява за неудачния избор??? Ама първо трябва да се наблюдава, анализира и мъъъъъничко да се мисли кой колко струва. А не откак се обърне каруцата за сетен път да викаме кой ми се изака в гащите? Да сме живи и здрави до края на мандата на това недоразумение и пак ще се преброим кой какъв е и защо такъв е... До тогава затягайте коланите, докато останете и без въздух. Послесов: не съм комунистка, на 33 години съм, българка, имам три деца. Плащам си всички данъци и осигуровки, гласувам на всички избори по съвест и по разум- естествено. Срам е е, че не исках да избягам от България, а предпочетох да отгледам тук децата си.

Не само БОТЕВ е имал комунистически идеали , те започват от хан Аспарух и той е бил първият секретар на ЦК на БКП/БСП/ Ха Ха абе вие червените дебили сте голями смешници

половината тук дето плюят по комунягите са бивши членове на БКП, на комсомола, или родителите им са били такива (гнъсни крадливи комуняги-изверги, дето ядат деца...също като Ботев, който е имал комунистически идеали...)

ако не слушам всеки ден как ББ нарича предишните мърлячи крадци и разбойници, почвам да изпитвам абстиненция и да се притеснявам дали на ББ нещо не му е станало...

Петолъчките още си мислят че някой ги слуша!Отдавна не пеете в градския хор,нещастници!

Вие,триглави змийчета,сте до един за дранголника!По-арога и безотговорно управление,истор не познава.Колкото и да съскате,никой не слуша малоумните ви бръщолевения,така че си затваряйте просташките обрязани уста,от които лъхти смрадоносно!Каскети!

комунистите пък са ПЪЛЕН пропаганден балон, пълен с червени лайна! Разбира се, ББ няма да ги спука, защото ако го направи ще се окаже омазан и той! Затова червените боклуци да гледат отстрани как бойковците крадат и да се пукат от яд, че и те не участват!

Прав си, Миков, но вас - БСП-то - никой не ви слуша вече, защото НЕ СТЕ СОЦИАЛИСТИ и това ви провали в политиката и ви лиши от покрепата и доверието на хората. А че ГЕРБ са празен балон е вярно и спукването ще бъде оглушително, но и вие се компрометирахте много и спихването на ГЕРБ няма да бъде никаква утеха за никого. И това продължава вече 20 години, без изгледи да се промени. Заслугата на БСП за това е голяма. Ако не разбирате тези неща, най-добре закрийте фирмата преди да са ви закрили други.

Тоя пък какво се прави, че няма сестра?

Mikov molia te mlakni

ДО ВСИЧКИ ШУМКАРИ, БСПАРИ И ТРОЙНА МАФИЯ, ПЪРВО ВЪРНЕТЕ СЕ ПО РОДНИТЕ СИ МЕСТА И СТИГА ЗАМЪРСЯВАХТЕ ПРИРОДАТА. И ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ СТЕ НАЙ-ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА И ОТ НАЙ-МАФИОТСКИТЕ СТРУКТУРИ ПО СВЕТА

прав си Мико..

Уважаеми съграждани, поне за едно Миков е прав-само се лаят кучетата. В никоя държава по света не се арестуват невинни или да ги викат за справка. Един човек се арестува, когато ВЕЧЕ има събрани достатъчно доказателства за неговото престъпление. Всичко, което ГЕРБ прави, е борба за кокала и очистване на конкуренцията. Ама много от вас не могат да го проумеят. ГЕРБ, та ГЕРБ. Да, и аз искам да имаме правителство, което да накаже престъпниците и виновниците за катастрофата, която е стигнала БГ, но бъдете сигурни, че няма да е това правителство (ако изобщо някога дойде такова). Обикновеният българин въобще не му дреме кой какво прави. Обикновеният българин иска действия от правителството, които ще му напълнят джоба и ще подобрят живота. Това няма да стане с гръмките изказвания за големи разкрития и т.н. Това може да стане с реални действия за изграждане на реална икономика. Такива няма и няма да има. Той и Царя щеше да ни оправи за 800 дни. Но който от вас знае, че царете се обръщат към себе си в 1 л. мн. число, ще проумеят, че царя е имал предвид себе си да оправи за 800 дни. И го постигна. Запомнете си коментарите и най-вече надеждите ви в ГЕРБ, и след година си ги прочетете. Ако все още имате пари да си платите сметките за интернет.

Гербчета,сами си надувате балона,сами си го спукахте!

Тука бая народ отправя призиви към управляващите дасе хванат да работят за подобряване благосъстоянието на българите. Очевидно е, че трябва пак да им се напомни, че държавата няма как да повиши благосъстоянието на трудещите се. Те, трудещите се като се трудят сами си повишават благосъстоянието. Държавата и нейните служители от чистачката и портиера до президента и министър председателя само събират пари от трудещите се, в нашия случай около 40% от произведените блага за общи нужди - пътища, здраве, образование, полиция, армия, униформи за гвардейци и пр. Ако представителите на държавата обичат да покрадват от събраните общи пари - пътищата ги няма, болниците са връсни, даскалите бегат, полицята гола и бие, а армията в Афганистан на гурбет. Предишните много беха крадливи, нема спор. Дали ще осъдят някой от тях - незнам. Има амнистия все пак, а те както се разбра са бъркали в кацата с меда неумишлено, без да искат. Като минат езна-две години ще видим сегашните какво ще направят и тогава вожем да ги сравняваме с предишните.

Знаете вица за трите плика - сега управляващите са на първия,т.е. Обвинявай за всичко предишните управляващи. Вчера опитаха да пробват изпълнението на съвета от втория плик - Започни тотални реформи,т.е. повиши възрастта за пенсиониране . Да,ама не - този път не улучиха -вече народа май не им вика браво и наближава ,ако не се коригират да започнат да изпълняват съвета от третия плик - т.е. Пригответе нови три плика!!!!!!!

герб незнааят какво правят а най-лошото е че Б.Б. не е тъп и знае че подчинените му са 90% некадръни но си седи и само ръси глупости

Миков е дошъл да защити честта на крадливата червена сган, след като вчера беше оставил Радославов да гласува с неговата карта. Страхотен пример за парламентаризъм от вече бившия, за щастие, министър на МВР. Безочието, наглостта и самодоволството на червената престъпна върхушка нямат обозрими граници и всеки ден успяват да ме изненадват с жалките си, тривиални изказвания и добре отработени оправдания на изпечени мошеници. След като прогонихте стотици хиляди млади хора и превърнахте държавата в една анти-утопична помийна яма, където вие и вашите миньони да вегетирате върху народа, какво още искате, вредни паразити? Колко още власт, безнаказаност, мързел и некомпетентност, г-н Миков? Скрийте се някъде, засрамете се и никога повече не се показвайте от дупките си...

По думите му подобни внушения за виновност нарушават имиджа на българските институции и правата на гражданите. Имидж? влошен при това? повече влошаване от това което оставихте? няма как, господин посерко, имиджа на българските институции го сринахте ВИЕ, и това се усеща от всеки БЪЛГАРИН - в болница ли да влезнеш, на здравна каса ли да разчиташ като се разболееш, полицията една такава отзивчива, социалните едни такива с усмивки на лица посрещат омотаните граждани и ги упътват как да си попълнят документите... и още, и още - всичко което организирахте се е осрало по всички параграфи. имиджа, драги другарю миков, на българските институции тепърва се подобрява, но в едно сте добри - батаците които оставяте са ОГРОМНИ, и не могат да се изчистят за месец - два. така че не мога да разбера какво ревете господа подкрепящи миков - чудеса ли очаквате? особенно с кривосъдната ни система, отгледана специално за защита на комунизма и капиталите му.... та вие даже не се напъвахте да покажете ЛОЯЛНОСТ към народът ни. дори и очите спряхте да му замазвате - парламента да бяхте вкарали в ред поне, ама не - дори и сега гласувате с чужди карти мамки ви социалстическа...... и ако ББ е въздух под налягане вие какво сте? освен подлоги на доган имам в предвид?

Тоя пък да си трае там в коневръза! Не знам какви са новите, но тройната ламя, със сигурност е точно корупция, кражби, лъжи, лицемерие, наглост, алчности омраза към народа, това е пределно ясно! Колкото до това дали ще се докаже, съмнявам се, все пак не случайно доскоро управлявалите ни чужденци са в голяма степен деца и внуци на бивши комунистически величия (които дефакто все още си управляват зад кадър), т.е. хора с опит в краденето и прикриването на кражбите в една изтерзана държава!

Фъфлещият червен пияндър се продриска май. Иде и твоят ден, разрушительо на Българската Полиция и продавач на БЪЛГАРСКИ ДЕЦА !!!

Ако в началото се говореше за корумпираните министри, днес вече се говори за безстопанственост по непредпазливост, отбеляза той. Абе палячо, нали това е единствения начин по сегашното законодателство да се обвини министър. Нали така го направихте, че вие изгодно. Баси държавата.

Интересно ми е като какъв балон определя г-н Миков самия себе си.Може би пълен пропаганден балон....

Този Миков, комай, забрави за принтерчетата, дето е купувал за по над 1000 лв. парчето за нуждите на Съюза на художниците, пардон ...на МВР?

Платени клакьори май май се навъртат...

Тия новите са въздух под налягане.Стига са ни занимавали само с миналото.да се хващат за робата, за това сме ги избрали. Ние ги хващаме-те ги пускатглав.сек.ББ ни пречи за боклукаББ Аз му пуснах метрото - какво метро,бе то се стори от 20 години,той го направил... Ако има виновни , има съдебнавласт, да я оставят да си върши работата...сега пък някакъв закон му пречи, пречи му мутренския акъл....

Разбива се самолет с български депутати на самотен остров с канибали. Оцелява един, доста охранен. Вожда на канибалите казва на племето: - Този ще го ядем. Искам да го вържете на шиш и да го въртите на бавно над огъня,з а да се изпече равномерно. След това отива по задачи и след малко се връща и вижда готвачите да въртят шиша със страшна скорост. Разярен той пита: - Идиоти, какво правите? Казах ви да въртите бавно, така няма да стане хубав! - тогава главния готвач отговаря: - Не можем бе шефе, взима си от картофките.

Бойко, време е да свалиш повредената предизборна грамофонна плоча.

А защо гласувате с чужди карти, като сте толкова невинни? А?

Големият проблем у нас е, че законите са писани и се прилагат от крадците. Е как да бъде осъден някой, който много е крал. Това практически е невъзможно. Очевидно Б.Б. има политическата воля да осъди някой друг бивш политик, но кажете как да стане това...

Комунист виновен няма!

Писна ми от евтин популизъм - ако имат доказателства - да ги осъдят ! Не ми се слушат всеки ден малоумните и феноменални разкрития за огромни далавери, които се оказват кьорфишек - дайте факти - присвоили - какво и колко ! Като гледам всичко е само приказки - на вальо топлото като му намериха милионите да не бли да го осъдиха ? Или да ги върнаха ? Какво се правят на ударени - само лаят - искаме реални присъди, а не някакви измислени дела. И костов имаше 5-6 дела за корупция и кражби и софиянски имаше 3-4 дела - и какво стана ? Нищо, пак са в парламента ! Та ако могат да осъдят някой - да го направят, а не само да ми хленчат, че много били крали и за тях не останало нищо ! А и да ви кажа повече ме интересува какво ще направят за нас нормалните работещи хора, а не срещу тях крадците, а до момента не се прави абсолютно нищо нито за едните нито за другите !!!

Прав е Миков.Май ще се повтори дилемата на Б.Б Ние ги хващаме,а те ги пускат .Всичко до момента ,като разкрития които направиха новите управляващи ще излезат един балон.Хайде новите да започват да работят и да се види черно на бяло какво мислят да правят за напред за подобряване благосъстоянието на българите, а не как да се подмазваме на ЕС.Дайте някакви идеи и приемете закони от които да се вижда,че има желание за подобряване на живота на хората.Това за корупцията,за еврофондовете ,за митниците ,за балансиран бюджет, социална загриженост -до момента са само едни голи приказки без никакво покритие.ХАЙДЕ ХВАЩАЙТЕ СЕ НА РАБОТА И ДОКАЗВАЙТЕ,СТИГА СТЕ РЕВИЗИРАЛИ СТАРИ НЕЩА!!!!!!!!!!!!!!!

Много добре го е казал Миков! Не можем всеки ден да ни се насажда, че са драдци, корумпирани, лъжци и т.н и да няма наказини. Просто думи, от които хората още повече се нахъсват, и след два дена все едно нищо не е казано. А ако не могат да съдям министри да променят закона за амнистията. Поне имат тази власт.

БСП да се покрие и да не си показват тъпите муцуни камо акъл да раздават защото имат колкото да крадат и лъжат.Да ама не. Време е за промяна. Стига лъжи и стига кредене.

Ne samo tova no i za6to poso4va to4no zakona na amnistiqta-6toto go e strah

прав е тоя Миков. Всъщност всички от БСП са прави когато опонират на въздухарите от Герб.Просто защото тия палячовци са пълен въздух и БСП няма насреща си истински опонент. А като е бил министър Миков, нали сега има нов министър и всички документи по които е управлявал са в ръцете на новия. Нека да съставят някакво обвинение в съда, ако поне малко имаха покритие между думи и дела. Ама не, сега им лъсват всички клевети и пропгандни лъжи.

Манипулиращото използване на базови презумпции от демократични страни е добре известен прийом на шайката махленски шмекери, която освен че окраде парите на българите (от и за поколения), печално прослави името България именно в тези държави (чрез специалните си пратеници с торби пари)

da

Гола е щом няма осъдени. Викнат ги на кафенце, дигнат гюрлотия и....отчетена дейност.

ПОНЕ НЕ КРАДАТ, КАТО ВАС!

Мамоoo , пък батко Бойко ни дърпа ушите и каза , че ще ни бие , ако не върнем откраднатото , пък!

напълно съм съгласен