Красимир Ангарски оглави общата администрация на 9 болници

Финансистът Красимир Ангарски бе назначен за управител на Гражданското дружество, в което се обединяват администрациите на 9 столични държавни болници.

Обратно в новината

Коментари - Красимир Ангарски оглави общата администрация на 9 болници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същото трябва да стане и с общинските болници и декацета.Директор до директор.Крадът с задниците си.А докторите да бачкат като луди без пари.Вън цялата администрация.То счетоводители личен състав касиери връски с общественоста.25 поликлиника в софия има и длъжнист градина.Само коняр не са назначили.

Абе, Краси, за теб ли е тази работа? Аз се оглеждах... да станеш шеф на БНБ , или нещо там..., но забравих, че новата ни Майка и Държ.департамент назначават! Ето - специалист от Св. банка, Цветелина - също, в Брюксел...Помниш ли, много от тези някога във ВИИ "Карл Маркс" мислеха, че счетоводството е финасовото дело на държавата и предпреятията... Страхотно бързи са днешните копелета! завърщил, недовършил и хайде отатък океана или в университетите в Бристол, Хъл, Дънди и ...финансист! А ти вместо да си игроеш тениса... тичаш да разбереш и да се занимаваш /40години/ с финанси... А сега...

Красимир Ангарски?Едни и същи Едни и същи Едни и същи Едни и същи докато ги приемете че те са господарите а вие робите.Реформатори ли?

да внимава да не допуска безобразията *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Г. Начев е казал, че вече той коли и беси в Медицинска Академия, а до 3-4 години щял да стане и ректор на МА

по време на соца Aнгарски бе шев на комисята за одобрение на децки играчки.

Държавите болници са на министъра и негово е правоти да прави с тях каквото си иска. Като му изтече мандата, ще дойде друг и ще прави каквото той иска. Частните болници са на собствениците им и тях трябва да ги контролира прокуратурата и съда.

Тоя кърлеж от къде го изкопаха "любимите" ни управници?

Това с 9-те болници,коеито всъщност са една,е резултат на криворазбраната "демокрация"!Нароиха се -университети,болници,чиновници всякакви-за да има повече лапачи ,и други-будали,които да плащат!

изгладнял дърт мушмурок виждали ли сте? Ако не - вгледайте се в снимката на тоя

тоя ще струва поне 120 перални годишно, а ще спести 5.... ебати деформата

Абе този не беше ли свекъра на актрисата Вили Марковска? Ей, пак се уреди тоя човек!

Не !Тя е снахата на "този"!

Колко перални има, има ли нужда от толкова, има ли капацитет, може ли една да изпълнява функциите на всички останали и тогава бордът решава - закриваме пет перални и остава една". Пране му е майката, това е девиза на реформата.

Да се слеят няколко болници.Да се раздели ВСС?И ...друго няма.

Идеята е добра.Съкращения на псевдоработещ персонал тази нова администрация няма да прави.Но ще се наложи шефовете на болници да правят съкращения, когато се окаже че реално има доста паразитиращи.Ще има недоволство!

Ако това , което го пише в статията е вярно , предполагам , че тази бутафорна административна реформа, ще изяде главата на Москов.

Секира си е секира

Като слагат изтъкнат финансист да управлява 9 болници е задължително да поставят начело на БНБ вместо Искров , някой добър лекар ! Така ще има някаква логика и новаторски подход !

Най тъпото е лекар да управлява здравеопазването! Резултатът се вижда.

тоз нема ли да се пенсионира?

Не , тоз ще прави анализ на прането на медицинско бельо.

въртят се като циганин около киречова яма. Проблема е в солидарният модел. С него сме си една голямо текезесе. Парите никога няма да стигат и всички ще са недоволни. Докато не го направят с индивидуални партиди - харчиш не повече от внесеното и Астор не може ги оправи.

А ти това всеки да харчи само толкова, колкото е внесъл, къде по света си го виждал, а? Хайде не пиши глупости! Има заболявания, чието лечение само милионер би могъл да плати. Значи тези хора да мрат, така ли? Ами ако си ТИ, как ще бъде?

Тези реформатори, непрекъснато уреждат на разни сладки длъжности, изкопаеми от ранното седесарство. Типичен пример беше назначаването на синият комсомолец -Боршош на топло, като шеф на НДК

Красимир Ангарски оглави общата администрация на 9 болници Значи, остават останалите 9 администрации, според статията и щели да се оптимизират дейности, според Ангарски, примерно пране на пари, извинявам се на бельо. Как си ги предсавя нещата Ангарски.Примерно , ако досега прането е ставало в девет перални за един ден, сега ще се пере в една пералня девет дни на 9 болници.

Е то до момента МЗ не ги ли е гледало тези неща - решения от бордовете на големите болници...? Значи да разбираме, че съкращенията ще дойдат от състава на МЗ тогава, щом няма да са от администрацията на болниците...?

Браво на Радо ,Пепи Москов и бат Бойко,комунярите атакистите сега ще видят кон боб яде ли!Краси Ангарски да ги почва с голямата сопа и да чупи крадливите златни пръстчета с винкела!

Някой по-долу каза поредния виц. Само дето е на наш гръб. Уважаеми господа управници, вземете да мислите и анализирате първо, пък после да назначавате някой да мисли и анализира. Вие за КАКВО СТЕ????

Ангарски способства за въвеждането на валутния борд, дано и сега дейността му да е успешна.

РЕФОРМАТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПРИКЛЮЧИ. ЕВАЛЛАХ !!!

Днес, след новината с мангалския блок в Казанлък, това с пералните е вторият добър виц.

браво!! още един лапач. и как ще се спести - просто поредна пародия за реформа. просто трябва да се назначи наш човек.

УРААААААААААААААА, ПЕТ ПЕРАЛНИ ПО-МАЛКО В ДЪРЖАВАТА.

досъсипе болниците.

Администрацията остава , перачките вън.Това е реформа.

докторите ще си перат престилките в къщи, а пациентите - и те ще си носят чаршафите от дома и пак там ще си ги перат.

Какво излиза - вместо съкращения - раздуване на щат. Отново преливане от пусто в празно. Така вече 25 години.

"Започваме със съкращенията - купувайте нови бюра"