Коментари - 28-годишен областен управител стана зам.-министър | dnes.dir.bg
назад

28-годишен областен управител стана зам.-министър

28-годишният областен управител на Ловеч Николай Нанков е назначен за зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, съобщи пресслужбата на правителството.

Обратно в новината

Коментари - 28-годишен областен управител стана зам.-министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХА-ХА-ХА!!!СТРАШЕН ИЗБОР!ПОМНЯ ГО ТОЗ БУРСУК ОТ КАЗАРМАТА!!!ПО ЦЯЛ ДЕН БЕЛЕШЕ КАРТОФИ И МИЕШЕ ЧИНИИ!!!ЗА НИЩО ДРУГО НЕ СТАВАШЕ!!!

От кога я закриха!!! Що лъжеш?!

казармата е премахната от 01.01.2008г. имало е достатъчно време да завърши и да служи хахаха..... така, че на е лъжа!

Нищо чудно, като се знае колко падна нивото, след като дойде това недоразумение Плевенлиеив. Това е следствие от шуробаджанашките му схеми.

Така се прави .защо роптаете,..."наше момче е", като неги вземат след детската градина пак добре! После ще ги проверяват имат ли дипломи или не, и то само ако са лакоми и се издънят!

Така се прави .защо роптаете,..."наше момче е", като неги вземат след детската градина пак добре! После ще ги проверяват имат ли дипломи или не, и то само ако са лакоми и се издънят!

Отвратителен,нагъл,алчен,некомпетентен,но...удобен и послушен?! Всъщност кои са ГЕРБ-мазни и адаптивни комуняги...България -мръсна приказка...

Този нов министър е на 27 години, сега, а не на 28 както пише в заглавието.

Според слуховете бил от селото на чичото на Симеон Дянков. Явно ще да е някакъв роднина на някого. Иначе няма никакъв стаж, и нищо не разбира от строителство. Явно ще изпълнява поръчки на хората, които са го назначили. Пионка и кукла на конци. Далаверите ще си текат, корупцията също. Слуга на мафията. Калинка 2 ))) Удобен човек, като другите гербери и милиционери...

Е,...не говорете така за герберите, Цачева изкоренява корупцията, кове кадри,а Вие....! Не за балъци,а за малоумници ни смятат, но доцент Стойков ще "оправи" нещата,..:)))

Какъв поглед, каква мъженственост ....

БОГ за пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов.

Какъв ужас само!Голяма грешка бе хора!Как така няма да се възползвате от услугите на най верния гербаджия и разриращ от градоустройство Йордан Лечков!

ЯМ НАСТРЪХНАЛИ МАЛКИ ПИКЛЬОВЦИ КАТО ТОЗИ!

виждал съм го да лапа зелеви сърми с кайма. Ка яде тоааа

За това не сьм сьгласен.Този човек колко год.стаж има.Има толкова достойни хора сьс стаж и умения.Но като го гледам ми изглежда на 40 год.

Защото е охранен!

ТОЯ ОТ МАЛЪК Е ПО ДАЛАВЕРКИТЕ, ТАКА ЧЕ ИДЕАЛНО СЕ ВПИСВА В ГЕРБЕРСКАТА КАРТИНКА!!!!!!

А бре момко, ти майка и баща нямаш ли бре????? Толкова ли си изтрещял да се качваш на кола с всичко друго, но без волан (то и шофьор си няма - той е абдикирал и строи магистрали). Ще дайде време ти да опереш пешкира заради идиотщините на управляващото тяло и ще бъде жалко за тебе (между другото запасявай се с вазелин, защото в затвора такива сладури като тебе ще са "на почит").

Голям специалист-няма що,сигурно са го срещнали на разклона за Ловеч.

аии много грозен бе...

А бе тоя и за послушко не става .Погледнете го само .Той е направо смешен и противен селяк .

евала. няма смисъл да питаме дали дипломата не е фалшива. от априлци, дори е завършил география пърфект. такива им трябват прости но изпулнителни и послушни

А бе верно ли тоя на 25 години са го направили областен управител и сега на 27 зам.министър. А какво да правим ние 40-50 годишните , дето сме с опит, и стаж, и образование да се махаме от държавата ли ? Отвратена съм от тези нагласации.Мислех ,че при ГЕРБ няма да се случат . Тежко и горко на нас и на децата ни .

А бе тоя още ли не го е махнал Борисов ..... Стига вече резили .

Априлци - град на бившата и настояща номенклатура...Там са им вилите с джакузита и басейни за милиони...Който е ходил, знае закакво става дума..

Поредното мекере с начално образование.

Търсете каката!

какво става в БЪлгария?????мо же би е много послушен,но все пак къде е опита ,рутината и професионализма????????????????????

България има нужда от доказани специалисти, а не от надъхани партийни функционерчета с дипломи. Четох едно интервю с него и не можах да не направя аналогия с комсомолските активисти от времето на ДКМС. Ето и извадка от биографията му: "Още през 2009 г., когато Нанков е само на 25 години, е избран за областен управител на Ловеч, като до този момент в професионалната му биография присъстват единствено проекти за усвояване на пари от фондовете на Европейския съюз, които той е разработвал и усвоявал." За какви ли усвоявания му се отплащат сега с този пост?

Е на това му се вика нахалство и безобразие !! Толкова е ясно всичко и пак го държат !

Някои не му одобряват визията от тази снимка и аз съм сред тях. Но ако влезете в Гугъл с името му и видите оттам какъв оли...н ви гледа - направо не е истина!!!

по-вузрастен ли искате да го изкарате? или по-опитен? момчето ще навурши 28 години чак декември... но, 28 звучи по-тежко от 27... :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НОВИЯТ КАЛИНЧО Е МНОГО ДОБРО ДЕТЕ!!! МНОГО СЛУШКА И МНОГО ПАПКА!!АКО И АКА РЕДОВНО НА ШЕФА,КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА???

ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТА -Този младеж работеше за скандално известната Корпоративна търговска банда с Цветан Василев и Делян Пеевски.Шеф му беше уволнения за корупция началник на политическия кабинет на Плевнелиев Йордан Татарски.Някой да има въпроси

ДА БЯХЯ ВЗЕЛИ НЯКОЕ ДЕТЕ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА - МОЖЕ БИ ПОЛЕСНО ЩЕ СЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ НА ПО-МАЛКИТЕ...

Какъв е тоя недоносен тип ? Мале ще припадна вече . Какво става в тази държава ?

Писна ни от ПРОБА -ГРЕШКА .Как ще се живее в тази държава не ми е ясно .Всичко се съсипва умишлено .

Този младеж работеше за скандално известната Корпоративна търговска банда с Цветан Василев и Делян Пеевски.Шеф му беше уволнения за корупция началник на политическия кабинет на Плевнелиев Йордан Татарски.Някой да има въпроси?

Назначаването на лаици в министерство, където се въртят големи кинти говори само за едно-на ход е и предстоят големи далавери!

много зелен беее,това е подигравка с народа

Като оставим политическия абсурд настрана, този човек изглежда поне над 40. А иначе има поглед на препил от снощи селски бек, който по погрешка се е намъкнал в някакъв костюм и не знае къде се намира, но нищо чудно, де - сензация щеше да е, нормално изглеждащ. Така че стига сте се възмущавали, на мястото си е човекът, иначе няма да сме ние, а някоя развита държава.

Този младеж работеше за скандално известната Корпоративна търговска банда с Цветан Василев и Делян Пеевски.Шеф му беше уволнения за корупция началник на политическия кабинет на Плевнелиев Йордан Татарски.Някой да има въпроси?

Щом министърката е на 33, защо зам. министърът да не е на 28? Важното е да са от ГЕРБ-югенд!

Правилно, но се чудя, с кой си легна тази, че я лепнаха на този пост??????????Няма ли да ги гоним вече тези отрепки???????

До тук добре. Сега остава да подпишат анексите към всеки договор в инфраструктурата и после да ги отстрелят. Но това ще да стане след изборите. Няма друго обяснение как един 27 годишен географ и да не забравяме 33 годишната му министърка получиха тези постове. За съжаление това не идва от ББ, но и той не може да му се противопостави.

ДПС имаше по-млада зам. министърка, по екология ли беше... не помня точно. Май и от министри нямаме нужда, за какво ли да им плащаме?

ГЕРБ системно се гаври с гилдията ни.

Не можело 28 год. без много опит да е зам. министър!!! А можело хамстер-танцувач без нито 1 ден стаж да е мин.председател!!! Не, че съм за Калинко, но тая традиция си е на БСП-то "Наше момче, на другаря еди кой си синът"

Роднина-милиционер,роднина-син на милиционер !!!!! Пожарникари за цвят . Това е са кадрите на ГЕРБ !!!

В една незряла демокрация като България, младите и надъхани "специалисти" са най-лошия избор. Те нямат опит, мъдрост, влияние и обща култура. Това са децата на прехода, без ценности и морал. Това са гробокопачи на България

Нищо ново - в това министерство са работили археолози, минни инженери, артисти, музиканти и т.н...., а инженерите и архитектите със свещ да ги търсиш..На тъпи ръководители им трябват тъпи послушковци!