Живи статуи пред НС и блокада на Орлов мост на 32-ия ден протест

Хиляди отново се събраха на 32-ия ден на протест пред Министерски съвет, а след това блокираха Орлов мост. Недоволните от управлението обявиха, че подготвят голям протест с денонощна блокада на Народното събрание в четвъртък, 18 юли.

Обратно в новината

Коментари - Живи статуи пред НС и блокада на Орлов мост на 32-ия ден протест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе не е правилна тая работа-да им оградят една поляна в Западен парк и да се правят на статуи и маймуни колкото искат,центърът на столицата е на цяла България

ПРЕДЛАГАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА СЕ ОБЛЕКАТ КАТО МАРИАНКИ - НА ВЪН Е 34 ГРАДУСА НЯМА ДА НАСТИНАТ! А ПЪК КОЦЕТО АНГЕЛОВ - ДИРЕКТОРА НА АЛЕКСАНДРОВСКА КОЙТО Е И ЧЛЕН НА ГЕРБ - ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАЕМИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ГЕРБ ЗА ДА ПЛАТИ НА СТУДЕНТИТЕ-МЕДИЦИ КАКТО И НА ДЕКАНА НА АЛЕКСАНДРОВСКА - СЪЩО ЧЛЕН НА ГЕРБ - ДА ПООКРАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРИЧКИ - МИНИМУМ ПО 27 ХИЛЯДИ ЛЕВА НА МЕСЕЦ!

Ако не друго поне се видя, колко нещастни и жалки са политиците. Ако намерят поне един читав, паметник пожизнено да му се направи. От общество расло в тоталитаризъм и липса на елементарна ценностна система не може да се очаква друго. Резултата от изборите - 240 на 0 за мафията и номенклатурата срещу хората.

ТИЯ ТЕЛЕВИЗИОНЕ3РИ НЯМА ЛИ ДА СЪОБЩЯТ НЕЩО ОТ СВЕТА, А ОТ СУТРИУН ДО ЗДРАЧ, КАТО БЕСНИ КУЧЕТА отразявяат измислените протести. След тези "протести", няма ли някой да им провери милионите.Най- страшна ще се окаже медийната мафия.

Продължава ли още гей-парадът т.е. сегашните протести?

Айде ,не събрахте ли достатъчно пари за морето ,че да се праждосате от софия вече???

Денонощна блокада?Че то някой работи ли в тази държава все пак?

Никаква градивна идея и много омраза... Това е безпътицата на протестиращите в момента... дано им светне отнякъде...

Пътят е само един - ОСТАВКА на комунистите, край на комунистическия-олигархичен модел. КАКВО НЕ МУ Е ЯСНО!

до Pasi , ей шемет :) още ли се напъваш да пишеш онези невзрачни бозички :)))

Протестиращи опитаха да спрат пътя на дипломатическа кола, излизаща от руското посолство, видя камерата на БЛИЦ TV. Само намесата на полицията предотврати саморазправата на агресивните демонстранти с дипломатите.

ПРОТЕСТИ,ОБЩОНАЦИОНАЛНА СТАЧКА И БЛОКИРАНЕ НА ИНСТИТУЦИИТЕ ДО ОСТАВКА И РАЗПУСКАНЕ НА ПАРЛАМЕНТА. ПРОТЕСТИТЕ СА СРЕЩУ УПРАВЛЯВАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ 23 ГОДИНИ , ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПО СВЕТА СА ЗА ОСТАВКА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ПРОМЯНА В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.СЛЕД ОСТАВКАТА НА ОРЕШАРСКИ НЯМА ДА ДОЙДЕ БОРИСОВ , ТОВА Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО НА ВСЕКИ РОДОЛЮБЕЦ.

НЕ ГО РАЗБИРАМ ТОЗИ НАРОД.... Протестира.. недоволства... оплаква се ...- А , ИГРАЕ ХОРА И РЪЧЕНИЦИ... ДАЛИ АЗ СЪМ ПОИЗОСТАНАЛ..ИЛИ ТРАДИЦИИТЕ СА ПРОМЕНЕНИ...??? НО- НЕ СЕ ЛИ ИГРАЯТ ХОРА И РЪЧЕНИЦИ -КОГАТО ХОРАТА ИМ Е ДОБРЕ И СЕ ЧУВСТВАТ - ЩАСТЛИВИ И ДОВОЛНИ !!!! ????? А МОЖЕ БИ- АКО ИМ СЕ ПЛАЩАТ ДОБРИ "НАДНИЦИ"- НАИСТИНА СА ДОВОЛНИ..- ХЕМ СИ ВЗЕМАТ "ЛЕСНИ ПАРИ"... , ХЕМ СА МЕДИЙНИ ЗВЕЗДИ...- ХЕМ СЕ ПРАВЯТ НА ГЕРОИ..??? ИЛИ ??? СА ОБИКНОВЕНИ ПРОДАЖНИ МАЛКИ ЧЕРНИ ДУШИЦИ ?????

С мъжа ми дойдохме в София, извикаха ни наши познати. Спахме при тях за 10 дни хилядарка. Много сме доволни.

на Плевнелиев, подстрекател и разделител на нацията.

ВЛЕЗТЕ В ГУГЪЛ И НАПИШЕТЕ: The new american century on vimeo by Massimo Mazzucco НАМЕРЕТЕ ФИЛМЧЕТО КОЕТО Е ЧАС И ПОЛОВИНА(НА АНГЛИИСКИ) И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ В ДЕИСТВИТЕЛНОСТ KAK НИКОЯ ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ НЯМА ДУМАТА! ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ГЛЕДАИТЕ И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ...

не ми пука за тия тъпи интеликт?уалци за да съм справедлив ще кажа че поне едната цица на свободата ми харесва

Първият лекар, който в по-ново време препоръчва гладолечението, е американецът Едуард Дюи, на когото хрумнало да лекува по този начин болна от тиф пациентка. Тя повръщала поетата храна, което довело до хрумването на лекаря. След 35-дневен глад с прием само на вода, напълно се възстановила. Същия метод Дюи приложил на детето си, когато се разболяло от дифтерит - ефектът бил повече от добър. По-късно гладуването било легитимирано като научен метод, прилаган за пречистване на организма. През 1928 г. в Амстердам диетолози признали метода за подходящ при сърдечно-съдови, гастро-ентерологични, ендокринни, кожни, метаболитни и др. заболявания. Било установено, че физиологичният глад в определена степен възстановява имунната система, подобрява работата на стомаха и червата, укрепва и мобилизира организма.

АКО ЕДВИН Е ДИАБЕТИК И АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО НЕ ПОЕМА ХРАНА ДОКАЗАНО Е МЕДИЦИНСКИ, ЧЕ НА ПЕТИЯ ДЕН ЩЕ УМРЕ ЕДВИН СУРАГЕВ ПРОСТО НЕ ГЛАДУВА ЗАЩОТО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА Е УМРЯЛ СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ

Вярно ли че театъра на открито довечера ще е междузвездни войни.Идвам и аз .Но ако е го протеста първи съм.

въшкарски, олигарски, кокошкарски, пишлегарски или които там си, грабваи си капата и марш на село с целата кушия от експерти по кражбите, кои откаде е, за да не стане късно и да изядете дарвото. положението нараства другари комуняги и то не във ваша полза. ще серете крав, лакоми комунистически дупета

Правилно, трябва да дойде Император Тиквоний Първи Банкянски и да пребъдем

хората си разнообразяват скучния и мизерен живот с тези шествия и протести. хляб и зрелища. малко е трудно с хляба, но се компенсира сас зрелищата. иначе ефект от протестите няма. комунегите не се трогват от домати, а само от гранати.

хората си разнообразяват скучния и мизерен живот с тези шествия и протести. хляб и зрелища. малко е трудно с хляба, но се компенсира сас зрелищата.

Kalin

Те повечето на протестите изобщо ходят ли или ходили ли са някога на работа?;-)Иначе на тема Левски-оставете го намира той е обединявал нацията а вие се опитвате да я насъскате едни срещу други!Толкова малко святи личности имаме ,не се гаврете с тях!

Ама не, как ще са ходили на работа? Само вие ходите на работа. И най-вече дрОгаря СерГей Сатанишев дето стана мин.-председател без ден трудов стаж.

БАЛАДА ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ: Турско-син сериал Робинята ханъм Изаура, серия 2013 1.Пламен Орешарски: (СДС, БСП. Награждаван лично от администрацията на САЩ, Световната банка и пр.) 2. Началник на кабинета Мария Дивизиева чака дете от Стоянович.Баща зам.министър при Симеон, основател на партията на Кунева. 3. Петър Стоянович, министър на културата: (СДС Гергьовден РЗС БСП) Бивш съжител на д-р Таня Андреева. Кум на шефа на БНТ Коко Каменаров и Радина Червенова. Кумува заедно с жената на Найо Тицин, Александрина . Найо Тицин получи наскоро 2 млн. от БНТ. Стоянович и ко също взели над 2,5 млн. лева от БНТ. 4. д-р Таня Андреева, здравен министър (СДС - "Гергьовден"- БЗНС на Мозер - Демократическа партия). Ръководи "Шейново" при ГЕРБ, личен гинеколог на Моника Йосифова) 5. Зинаида Златанова, зам.министър председател.Баща и е бил зам.министър при Симеон, основател на партията на Кунева. Съдружие с фирми на Николай Василев, Моника Йосифова и пр. БАЛАДА ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ: Турско-син сериал Робинята ханъм Изаура, серия 2013 1.Пламен Орешарски: (СДС, БСП. Награждаван лично от администрацията на САЩ, Световната банка и пр.) 2. Началник на кабинета Мария Дивизиева чака дете от Стоянович.Баща зам.министър при Симеон, основател на партията на Кунева. 3. Петър Стоянович, министър на културата: (СДС Гергьовден РЗС БСП) Бивш съжител на д-р Таня Андреева. Кум на шефа на БНТ Коко Каменаров и Радина Червенова. Кумува заедно с жената на Найо Тицин, Александрина . Найо Тицин получи наскоро 2 млн. от БНТ. Стоянович и ко също взели над 2,5 млн. лева от БНТ. 4. д-р Таня Андреева, здравен министър (СДС - "Гергьовден"- БЗНС на Мозер - Демократическа партия). Ръководи "Шейново" при ГЕРБ, личен гинеколог на Моника Йосифова) 5. Зинаида Златанова, зам.министър председател.Баща и е бил зам.министър при Симеон, основател на партията на Кунева. Съдружие с фирми на Николай Василев, Моника Йосифова и пр.

Абе ГОГО ти си бил голяма работа бе... Найстина си Уникален, ставаш за Природо Научният Музеи - Експонат на Глупоста. Да си ми жив и здрав! С такива като теб сте стигнем много далече ;-(

Като ги гледам тези на снимката констатирам , че потни вода не са пили и не са виждали баня от месец

2008 - СИБанк показва неизвестни платна на Атанас Нейков-найо(бащата на Найо Тацин), а 2012 Найо Тицин получава 2 милиона от бнт.

"На пътното платно деца рисуваха с тебешири, а младежи изписваха с боя по асфалта имената на градовете, от които са дошли". Ето за това говорим... На това му се казва пример и възпитание на децата... Като ги сложим на пътното платно и излагаме на непрестанна опастност водейки ги по протести!.. "18.07,8:30часа сутринта - ударен протест. ВЗЕМИ СИ ОТПУСК,БЪДИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА.Нека уважим Апостола" - гласяха още на протеста...БРАВО!БРАВО!До вчера се оплаквахме от безработица, днес вече си търсим оправдание да не ходим.. Това ли е уважението ни към Апостола? Като проявяваме неуважение към държавата....

Да си добър не е утопия, а ценност, която загубихме преди 68 години. Комунизмът и неговите потомци ни отнеха добродетели, които днес не вярваме, че дори съществуват. Затова хората са на площадите, не за да търсят нови лидери, а за да възстановят магията за правене на добро. Народът е казал направи добро и то ще те намери!

2008 - СИБанк показва неизвестни платна на Атанас Нейков-найо(бащата на Найо Тацин), а 2012 получава 2 милиона от бнт

Протестира се за хляба бе дръвник! Комунизма му бил виновен. Това е оправдание за малоумници.Мантра. Скачащите по площада сте слуги на олигархията. При това чуждата.При комунизма няма олигарси бе галфон! Дай дефиниция за олигарх.

Съжалявам, че не мога да сложа наведнъж всички "+", които ти изпращам. Хареса ми коментара ти. Браво!!!

Протестите срещу правителството на Пламен Орешарски родиха собствена лексика. Сред найупотребяваните обръщения между политици и протестиращи са думите "лумпен" и "олигарх". За 80годишната Елисавета Дичева от Бургас обаче значението на тези думи е непонятно. Възрастната жена е изпратила запитване до централите на политическите сили, които най-често употребяват думата "лумпен", но засега не е получила отговор. Жената споделя, че тъй като чува думата често в различен контекст, не може да разбере дали с названието "лумпен" я обиждат като неграмотна, или пък като прекалено интелигентна. "Олигарх" е другата дума, чието значение обърква Елисавета. Тя признава, че това е нов термин за човек, живял през поголямата част от живота си в т.нар. "соц-времена". След справка с речника на чуждите думи в българския език, Елисавета Дичева констатира, че вместо да си служат с обиди, по-добре е политиците да започнат да работят повече за народа, отколкото за себе си.

От комунист добро не чакай

ЕТО как Станишев изведнъж променя, и то много рязко, изказванията си, като твърди: Предсрочните избори са демократичен начин на изход от цялостна криза!. НЯМА НИЩО СТРАШНО В ЕДНИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, твърди Сергей. Това видео е супер скандално. Показва как комунистите въртят палачинката не спрямо интереса на народа и на България, а само спрямо своите партизански интереси. Предсрочните избори са демократичен начин за изход от цялостната криза, заяви на специална пресконференция лидерът на БСП Сергей Станишев.

Другари и другарки, агентите им и агентките им, националистите им и националистиките им, слугите им и робите им. Нужни са спешна и дълбока декомунизация и лустрация. Само те могат да решат проблемите на България и да спрат доограбването и окончателното й затриване.

Господин Йовчев, до кога ще ги търпите тези навлеци? Искаме законност, спокойствие, ред и сигурност за жителите на столицата! "Со кротце, со благо и со малко кютек" бе казал в началото на миналия век един наш държавник. Когато "умните и интелигентните" не разбират от "кротцето" и от "благото", то време е да се приложи третото. Сигурно ще подействува на тези кресльовци, по подобие на 77-те герберски мъжкари, страхуващи се от 23-ма атакисти да влязат в Парламента.

Кьотеко ще е за вас айдуци

Защо не го затворят тоя мост и цялото шосе? Явно не са необходими на софиянци. Там освен протести и катастрофи друго.......?

През декември 2012 година БНТ отпуска 2 млн. лв Найо Тицин , за да направи сериала Четвърта власт. били неплатени протестите, по чие време българската национална телевизия е платила тези пари

Много ме радва тоя Зайо откъде изплува? Тамън го бяхме позабравили

Зает беше да отглежда децата на Александрина и Костов.

Тези протести са всичко друго но не и спонтани И на децата им е ясно защо ги мъкнат родителите по жълтите павета Тези протести нищо няма да постигнат

ВМЕСТО ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ПОСТРОЯТ ВЯТЪРНИ ЦЕНТРАЛИ В ПОЛИТЕ НА ВИТОША- ДОЛНА ДИКАНЯ И РАДОМИР БЛИЗО ДО С.БОСНЕК.ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАПОЧНАТ ПРОТЕСТИ ЗА ТОВА И ЗА ДРУГИ КОНКРЕТНИ НЕЩА, А НЕ ДА СЕ КРЕЩИ НЕИСТОВО БЕЗ ДА СЕ ЗНАЕ ЗА КАКВО.

Защитавата една тройна измама - БСП/ДПС/Атака. На кого разчитате? Вие на СерГЕЙ ли се държите? На изМестан? На Болен? Хайде, тъкмо сте около пилоните, накарайте бабичките да изпълнят цялата програма. Около пилона, та дядовците да се хванат за сърцата скоропостижг(но. Ама така е - като партията ви е бардак, около пилоните ще сте, въпреки над сто годишната си възраст. повеля е това, спусната от Позитано, няма как да не се изпълнява. Хайде, успех във въртеливите движения! Раз-два, раз-два, завъртане, припадане, несвяст. И така - до края на света.

Протестите предлагат нови и нови спектакли с участието на любими лица от екрана, култови певци на демокрацията и плеймейтки.Масата от протестиращи може да идва доброволно на митингите, но звездите участват само срещу хонорар.

Парите за втора пенсия в ,,Доверие'' отиват в офшорка .Ура а а всеки българин след 1960 г има пари в офшорка.

офшорката на Плевнилиев ли? всички офшорки да се разслевдват!!!!

На мен вече не ми правят никакво впечатление, приемам ги като част от средата.

Смешни, че и жалки са т.н. "протестиращи"! Скачат, крещят, квичат, запенени от злоба. Нещастници! Не могат да преглътнат голата истина, а именно: Те са не повече от 2-3 % от обществото - тези, които не влязоха в парламента.

Искам да те попитам откога Сорос е българин. А Едвин Сугарев е срещу всеки и всички, така че не го величай.

беше сарказъм. аз съм против агресията която ни налагат тези индивиди и аз питам същото какви българи са че да узурпират демократичната политическата система и защо протестират от ден първи срещу тези който искат разследване на сделки неизгодни за интересите на държавата. какви българи са те че да да говорят за роми, за турци и кой ли не , те самите какви българи са, по хубави ли са от турците, циганите. уж протеста бил срещу турците и ромите , а на кого продаде бойко борисов кремиковци за скрап? защо протестиращите не протестират, защо не питат за какво се изразходваха 4 милиарда нов заем от правителството на Бойко Борисов, при положение че завари пълна хазна? къде са въпросите конструктивните? А българите като Сорос, Сугарев и Найо Тицин , ми развяват анти турския и анти ромския флаг, и дирижират пропаганда наричаща Сидеров фес, от кога мафията и олигарси като Сорос ще се бъркат по най недемократичен начин в защита на олигархията, от кога от 23 години го правят сега въпроса е докога? вече призовават за кръв за вашата кръв, а тези ще ви управляват и тази кръв ще засегне всички и добре платени и зле платени само висшата олигархия макар и подменена със чужденци ще си живее живота

Който и друг да управлява все ще е по добре от БСП-ДПС-Юруш,тези бандити ги искаме в затвора!!!! БСП-ДПС в затвора,заедно с кукловодите им,това е искането на хората,оставка и затвор,не отново да ходят на избори!!! Нови избори без БСП и ДПС!!!! Нови избори без кукловодите на БСП и ДПС,без мършата,която е в тези 2 партии!!!!!

А ти от коя мърша си - герберската или от тази която ти плаща да пишеш простотии ?!?!!

за теб и за мафията ще е по добре както и за международната олигархия, явно тези ти спират далаверата, а и вие мразите народа, не ви харесва този народ да не под автократични режими със събути гащи за чуждата олигархия . Да живеят българите Тацин, Сугарев, Сорос, налседници на Ботев и Левски, радетелите за свободна България

Това че за тебе ще е по-добре не значи че за всички българи ще е по-добре, кой е алтернативата на тия кратуни които ни управляват - татко Костов, цар Тиква, разни неуспели политици??? Мерси, по-добре тия кратуни

"Народе????."

какви с исканията на протестиращите??????????????

Никакви статуи няма да помогнат. Червената гнус в парламента настанява цигани-крадци и криминални елементи на ключови постове из страната. Готви се преврат и предаване властта на мафията. Само с бой ще ги изгоним - като през 97-ма.

както през 1917 година сътворихте масови убийства, да живеят Соросовците и производните им.

Дали е съвпадение срока от 6 м. нужен на правителсвото и текста в руските медии:"Върналите се в правителството социалисти са отдавнашни приятели на Русия, но в този момент те не могат да гарантират срока за строителството. Представители на министерството на икономиката и енергетиката обещават, че строителството на "Южен поток" ще започне в скоро време, но като се има предвид, че за получаването на всички разрешения, свързани с опазването на околната среда, е нужна минимум половин година, началото на строителството може да бъде отложено", отбелязва Бондаренко.

Случайно е. Руснаците знаят, че Южен поток няма алтернатива в България, след като "западните ни приятели" решиха Набуко да не минава през наша територия, а през Гърция. Който и да дойде на власт, ще строи Южен поток. Това е - за пореден път Западът предпочете да напълни гушата на Гърция, за да не рита много.

Те вече подписаха договора с Русия-Ще приберат подкуп от 300 000 000 евра ще си ги поделят по схемата,която е известна, а на нас 28 000 000 лева ще се дадат-И така ще лишат не само нас а и нашите деца и внуци и БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА ОТ 100 000 000 ЕВРО ГОДИШНО -

Това беше хубава смешка. Кажи още някоя.

500 години, го е виждал , ако не им се казва на обикновените хора , ще са в плен точно на тези като Найо Тицин, Сорос и Едвин Сугарев, точно те направиха кървава руската революция и убиха цар освободител винаги са мразели православието и са се криели кървавите си помисли я зад комунизъм , я зад демокрация, но са едни властолюбци и народо мразци и винаги богато спонсорирани готови да предадат всеки и всяка власт , готови на кръв и измама

Какво искат да кажат сега другарите "протестиращи"? Че планират да извършат държавен преврат ли???