Министър Зарков не вижда причина за касиране на изборите

Правосъдният министър присъства на церемонията по встъпване в длъжност на новия председател на Националното бюро за правна помощ

Обратно в новината

Коментари - Министър Зарков не вижда причина за касиране на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна манипулация на всичко свързано с изборите. Като се започне от процента на гласувалите, до протоколите!

не вижда причина за касиране на изборите. Е, как да вижда като е подлога на летящата брадавица и му е сладко със служебен кабинет до третото хилядолетие.

МНОГО НЕПРИЯТЕН ТИП!

НИТО Бюлетините, НИТО машините!! Следва да се подолрят организационно Малко. 1. Квадратчето на бюлектините за партиите да се уголемят МАКСИМАЛНО!! 2. А КОНТРОЛЪТ НА МАШИННИЯ ВАТ ДА Е 100%-ов, КАТО ПРОВЕРЕНИТЕ ЧИСЛА ДА ЗАЛИЧАТ МАШИННОТО ОТЧИТАНЕ -ЗАЩОТО ТОГАВА ТОВА Е ДОКАЗАНО МАНИПУЛИРАНЕ С МАШИНИТЕ И ДА Е ПОДСЪДНО И ФИНАНСОВО НАКАЗУЕМО!! И НЯМЯ МЪРДАНЕ - ДОВЕРИЕТО В ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ!! повЕрвайте ми!

подобрят

За несгрешени протокили се изисква секционите комисии да са грамотни по елементарна математика - събиране и изваждане,и правопис.В кои райони са сгрешените протоколи и какво е образованието на членовете?В цял свят броят бюлетини,само тук елементарна неграмотност.И така да е,скед като бюлетините са налични,повторното броене не е проблем,а от машината не може,нито виждаш нито чуваш.В крайна сметка ставаме за смях пред света,че българоте са неграмотни. какво беше обучението на секционните комисии,беше лу достатъчно и изобщо имаше ли!

Крумчо тъпий, ЦИК чете ИК както дявола евангелието. Има един чл. 203, а в него алинея 4, където е казано, че всичко що се отнася до хартиената бюлетина важи 100% и за машинната! Да, да, ама не, според ЦИК! Камелийка и компания дружно решиха да нямя невалидна бюлетина от машина - с надписи по нея, без печат, показана на всички, дори заснета, все си е валидна!

Това комунистче е син на залятата с киселина Заркова,внуче на Ген Леонид Кацамунски-върл комуняга от НСл.С.Крумчо мнооого обича БКП,Путкин,комунизЪмЪ,но изучи при "гнилите" капиталисти във Франция!

Ама то нямаше избори. Щом повече от половината избиратели дори не са отишли до урните, щом има голям брой гласували с "не подкрепям никого ", щом непрекъснато ни информирата за купуване на гласове на практика се получава абсолютно непредставителен, нелигитимен парламент. Там има само предствители на спонсорите на партиите и на самопровъзгласилите се лидери на партиите. Възниква законен въпрос: защо референдумите не са валидни ако не са гласували повече от 50% от избирателите а изборите за парламент са валидни?????

Убиецът на животни, и внук на терорист масов убиец !!!! Защо още не е в затвора , а ръси мозък ?

Кой ли е попълвал протоколите, след като съответните комисии не са виновни за грешките в тях???? Понеже ако аз свърша някоя работа некадърно, шефа ми няма да обвинява работата дето е трябвало да свърша, нито международното положение нито фазите на луната.

Че са неграмотни СИК-овете и т.н. - неграмотни са, проблемът е с образованието като цяло. Че проблемът не е дали ще е с хартия, или с машина, или с цветни камъчета - ясно е. Ама - тези хора, дето така си искат хартията, дали ходят на всяка заплата пишат хартия на гише в банката? Щото то сетът прави така. Или попълват формуляри само на хартия, щото то на машината е по-така и е едно такова непознато. Ами, олееее, ужасссс, във Фийса като няма хартияяя, малии ко праим тогаз..... Светът върви напред, дами и господа. 21-ви век сме, а компютрите не са само за чатене.

Пак не ви запитам защо на другите държави не гласуват с машини по начина по който гласувахме тука? Аз лично нямам против машината да се използва като принтер и да се брои от машината бюлетина. Но съм твърдо против да важи само и единствено и издадения от машината резултат.

цик ПОДЛО ОРГАНИЗИРА ГРЕШНИТЕ ПРОТОКОЛИ - ДАВАШЕ ПРОТИВОРЕЧИВИ УКАЗАНИЯ, НАПРАВИ НЕЯСЕН ПРОТОКОЛА , НЕ ОБУЧИ СИК-ОВЕТЕ ПО МЕСТА , А И КОЛКО ОТ МАШИНИТЕ ДАДОХА ФИРА И КОЛКО ОТ ТЯХ СА МАНИПЕЛИРАНИ - ???? ЗАЩО ЛИ ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН СВЯТ ГЛАСУВА САМО С ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ , САМО НИЕ НАЙ- ПРОСТИ , МАНИПУЛИРАТ НИ - ДОКАЗАНО ОТ пп В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !

Проблема е в такива като вас които трябва да организирате изборите. Но вие сте само заплатажии. Организацията е цялостен процес включващ и обучение на комисиите - заедно с ЦИК . А КОЛКОТО ДО ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА - на изборите са гласували 40 процента с хартия - дали вярно си мислите че са малко - и дали навярно си мислите че тези хора нямат право да гласуват - Те също си плащат данъците като другите . Дава се право кой - как иска да гласува - това е демократичното. Другото е демагогия. МЕЖДУ ДРУГОТО аз гласувах на машината - и не са ми пречили тези които гласуваха на хартия.

Хич не е заради 90% неграмотни. Прост робски народ. Няма по зле от българина - прост цървул.

Има една поговорка"На ,,,,, кое пречи"! Така че Зарков в цял свят с малки изключения се гласува с хартиената бюлетина и не случайно Германия отрича мсшинното гласуване! А вие с машините ни докарахте до страните от третия свят!

Мазен подпухнал комунист... Я спрете да плащате на по 10 човека в секция при не добре попълнен протокол и ще видите как ще се научат да попълват коректно.Протоколите им виновни..А кой ги попълва?? защо им плащате за несвържена работа.

Проблема е в хората от комисиите - НЕГРАМОТНИ СА . Отишли са да вземат едни пари , а не да свършат работа . Безотговорни хора .

а според мен основна вина има не много високият образователен ценз на част от комисиите. някои от тях са откровено необразовани ...