Коментари - Министър Юлиян Попов: Желанието ни да приемем COP 29 е блокирано от Русия | Днес.dir.bg

Министър Юлиян Попов: Желанието ни да приемем COP 29 е блокирано от Русия

Вече може да кажем доста убедено, че климатично обвързаните технологии са поле на ожесточена конкуренция, посочи Попов и уточни, че Китай в много отношения води в това първенство

Обратно в новината

Коментари - Министър Юлиян Попов: Желанието ни да приемем COP 29 е блокирано от Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Нормално, Вие какво си мислехте като плюете по руснаците, че те ще си затворят очите и ще ви подкрепят ? Това може да си го мислите ако сте малоумни. От сега нататък всякакви международни събития, особено на ООН , ще бъдат изнесени в страни извън англо-сакската сфера, в неутрална зона. Тетърва започва този процес.

Без тоя коп сме загубени, копеуе!

Дънди осраха пейзажа у нас и сега Русия им пречи да се хванат за зеленото

терористите от север блокират всичко за да ни е зле

Защо ревете, бе боклуци? Това е съдбата на продажни к€рви в Булгаристан.

Отивай в сибир руска ку.во или да те могилизират

Откъде ги намират все такива, с конкурс ли ги избират? Значи, ако не се изкажеш против Русия си неблагонадежден.

психопати какви климатични промени говямото мръзнене закривате слънцето дъждове раирано небе защо не кажете на хората че 13 държави се отазват от селското стопанство избиване на кравите и т н че ни водити към глад

Накратко: Русия ни включва в списък с неприятелски държави, нарича ни противник, спира ни газовите доставки, а сега и това. Какво трябва да направи Кочината, че глупавите русофили да разберат, че пропадналата Говняша е наш враг????

Не ни е виновна Русия, че ние сме решили да се конфронтираме с нея. Искате да ни прави отстъпки ли? Няма такъв филм!

Русия е коректен партньор и я поддържам !Това ,което ни предлагат на тези форуми е прът в развитието ни !

Оказва се, че пак сме първи, както обикновено, но Русия ни пречи!

Ако правилно съм разбрал, блокирането е за всички страни от ЕС, но някак си по-“коректно” е да се каже, че е специално за нас.

Абе мухъл, казва че е за нас защото мие искаме да сме домакини, от другите страни от Изт.Европа никой не е поискал.

И като сме домакини на такива бесмислени форуми каква полза имаме !?!

На крива ракета Космоса й пречи

пращай още орьжие и чакай да те почешат по мьдете... малоумници нагли

Оръжието ни го плащат. Не виждам нищо лошо в продажбата на оръжие на трета страна, член на НАТО, която да го дава на Украйна. Само пари в бюджета на България и избити руски боклуци. Просто перфектно.

Не може и кино, и сладолед.

Гусин министърът може и да е прав. Но какво да очакваме от страна, по която знайни и незнайни "български политици" плюят денонощно. Каквато и беда да се покаже - Путин е виновен. Каквато и калпава сделка да се опитат да направят - пак Путин им е виновен. То не беше Черепа, не беше Гешев, но за Бойко Борисов нищо не казват ! А колкото до така наречената "зелена сделка" , бай ви Бокича я подари още преди години на коалиционният си партньор дпс. Да не забравихте, кой подари ВЕЦ Варна на Доган??? Да не би да има собственик на ВЕИ-парк, който да не е или олигарх от свитата на Шиши, или самият той да е собственик? Абе ,къде изчезна онзи опулен идиот Делян Добрев ? Този мастит специалист в енергетиката? Къде го скри Бокича?

Много ясно че ще блокира, има ли поне една причина да не го прави? Бензиностанция с ракети.... канадски олигофрен и пасмината му паразитиращи гласоподаватели.

Приказката за кривата ракета и космоса. Кате не знаеш четеш, слушаш знаещите и се срамуваш.

Юлияне, достатъчно празнодумци имаме и без теб. Събирай багажа и на самолета за Лондон, продадохте вече острова на Марица и имаш парица. А тия климатични дивотии можеш да ги разпечаш на няколко листа и знаеш къде да си ги навреш после...

Това е истинското лице на Рассия - злоба, омраза и отмъстителност. Нищо не печелят но ако могат да направят нещо гадно на някой го правят. Дивашкия азиатски нрав постоянно се проявява.

На запада почти ВСВ на змия, саскаща и плюеща отрова.

Какво изменение на климата? Че имаме едно от най-студените пролети ли? И разни като правят мръсно на други, могат да очакват същото отношение.

Зелени, без да са насадили едно цвете през живота си. Иначе се лепят с лепило по стените и по асфалта. Доказано е, че 95% от зелените са неуки, безработи и без образование.

Навремето от който нищо не става - става даскал, а сега - зелен активист.

Ставаше Партиен секретар и ОФ активист. Днес ви наричат PR.

Който за нищо не става , става комунист да не умре от глад !

Напротив, който не ставаше за нищо въртеше геврека (не искам да обида шофьорите, но така си беше). Не случайно шофьорските училища бяха последна дупка на кавала обикновенно. Разбирай с най-нисък успех и най-лесно класиране. Това не прави професията лоша, но е факт за много голяма част от тези които стават такива за съжаление.

Абе аз зелените не ги харесвам,ама моля те кажи ми , кой доказа,че 95 процента били такива.Стана ми интересно.

В Китай засадиха милиони дръвчета и продължават без шум ! Нашите ореваха орталъка един храст не засадиха , само режат . Това което засадиха циганите ще изгорят зимата ! Турците секът горите с машини и с тирове изнасят за Гърция !

Щом и Желязков го сложили да командва , ясно с двата крака сме в Киреча ! Каква зелена Енергия може да има в България с Тази плодородна земя и с тези Джамлъци отгоре че и птици и мишки и картини не могат да живеят ! Унищожиха Българската Природа Тези Депутатски Зелени Енергия !

Тодор Живков беше истински защитник на народа на средната класа затова го мразеха скритите олигарси и продажните политици. Малко изместихме темата но нищо.

за ръководител на зеленяците в световен мащаб да бъде поставен... Зеленский!

След победата над Русия от Украйна с помощта на прогресивното човечество, ООН трябва да се закрие и да се стартира ново, където да няма постоянни страно членки на СС, а Русия да бъде изпратена в най-далечния ъгъл на Сибир, където й е мястото.

Иване, на туй твоето му викат пожелателно мислене.

Стига с тази Зелена енергия , Енергия зелена на Депутатите , то простосмъртните не могат да се вреда ! Направиха Плодородната Българска земя Пустинята Сахара с тази Зелена Енергия ! Гонете укрие от България , че с присъствието си унищожиха България и Черно море е пълно с Украински фекалий !

Първо научи български, а след това пиши по форумите, фекалий гнусен неграмотен!

Най-голямото предателство в българската история Преди 55 години Живков настойчиво предлага НРБ да стане част от СССР. Но Москва отхвърля: "На онези хитреци в София им се ще да седнат на нашата трапеза", гласи коментарът на Хрушчов. Въпреки това Живков не се отказва. На пленумите на ЦК на БКП от 1963–1964 и от 1973 г., се е обсъждал въпросът за “сливането на България със СССР”, т.е. за превръщането ни в 16-а съветска република. Тодор Живков: Суверенитет народът го разбира да има за ядене, да живее //////////// Една от най-срамните страници в българската история Сценарият е писан в Кремъл: за да подчини Тито, Сталин е искал да му подари Пиринския край. А марионетното правителство на Георги Димитров е било готово да му я даде и така да извърши едно национално предателство. Тито и Сталин продължават покера си за Пиринския край до настъпилия тежък разкол между Югославия и СССР през юли 1948 г. Преди това Димитров и шайката му успяват да извършат още няколко национални предателства. Сред тях изпъкват насилственото „преброяване“ на цялото население на Пиринския край през 1946 г. като „македонци“, с подписването на позорния Бледски договор от 1947 г. за превръщане на България в югославска периферия и изграждането на „единна Македония“ с български материал. Тито е категорично против конфедерация между двете държави, защото това щяло да отприщи хърватския и словенския национализъм, пише белоруският историк Анатолий Салков. През есента на 1944 г. българите в Пиринския край и Вардарска Македония са подложени на нечувани репресии и гонения. Целта: да бъдат приобщени към признатата от Москва „македонска нация“. Датиращите още от 20-те години на миналия век решения на Коминтерна и неговата Балканска комунистическа федерация за създаване на „македонска“, „тракийска“ и „добруджанска“ нации са част от социалното инженерство на Кремъл.

на калпав.. вълната пречи

Интернет е американско изобретение.и многу помни.Тагара ще ви изкарва посред нощ по бели гащи..

я пак? Интернет е какво ? и Магарев ко ша напрай. Харакири .Буахахахахаха.Бързай да се хванеш за колесника на последният самолет

Ауу, к`ва трагедия! К`ва драма! Солари се "садят" повече от дървета, ама иначе сме мноо зелени. Баси измамата! И има NPC-та, които както се кълняха в Ал. Гор га прогнозираше, че вече няма да ни има, сега кълват на тия идиотщини с перки и панели.

тоя пак ли е някакъв министър? аман значи!

Тия ще ги изритани от ООН.Вчтре са сготвени.Тик так.

Я пак а

Още един заблуден, че пръднята ни затопля климата....

Ние ще изнасяме оръжие за Украйна, за да тепа руснаци, а Русия трябва да ни милва по главите. Само арбайтен за неблагодарните ганьовци до умиране!

Орковците!

,,Вероятно нямаше да преминем Балкана, ако не бяха тези мълчаливи и силни българи, донесли ни хляб и топла храна. Накараха ни да махнем конете, за да запрегнат своите волове към оръдията и така тръгнаха първи да прокарват пъртина през преспите и чудовищния студ през Балкана, ,докато турските мекерета и конашки ибрици софиянци пърдяха на топло под фустите на булките си!,, Генерал лейтенант Йосиф Гурко - 1877г

стила на горната фраза е толкова аристократично-каруцарски, подходящо като за генерал от царската армия

Ами на каруцари като теб така се говори.

В добрия смисъл!

К..ва Русия, к..ви пет лева, изсякохте горите, бетонирахте парковете и искате да отчитате дейност на хартия ! Ама оня отгоре, на Боко Началника гледа и забавя, но не забравя !

Stanko

Абе братушки бе.

Ами то това е двупосочен процес - ние даваме бомби на крайна ама те трябва да са братушки, така ли?

Каквото повикало, такова се обадило.

Таче че нейсе . Да се насере от напъване все тая . Ние успяхме да се откъснем от енергийна зависимост от нея и тя сега сере на вътре от яд . Чувството ече империята се разпада и драпа със всички сили да се задържи по дълго наповърхността . Жалки са

как си се научил да пишеш, като си толкова зле ментално?????

Русия води хибридна война срещу България! Не е ново и това, че онези с копейките плюят по България!

Баба Меца "водила война" с мравката ! Голям виц !

Всеки гледа на наклеца, Баба Меца във гъзеца!

НИЩО ЧУДНО. Колко плюене и хвърлихме на Русия? Изненадвали те?

Щото вие малко плюете България!

Зелените глупости на продажните ни политици! И да съвсем спокойно да кажа тъп народ тъпа държава ! ТИЯ ДЕТ ГЛАСУВАХА ЗА ПП и ДБ СЯ СВАЩАТ ЛИ ЧЕ ПАК СА ИЗМАМЕНИ, НЯМА НИКОЙ ДА ВИ ОПРАВИ СКАПАНАТ БЪЛХАРИЯ, А НАЙ-МНОГО ДА ВИ ДРУСНАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ДАНЪЦИ ЗА ТВА ЧЕ ДИШАТЕ И ПРЪЦКАТЕ!!

Вие воювате с Русия и сега "била ви блокирала" ! Пак добре, че още не ви е "калибрирала" !

Ти по добре калибрирай потката на майка си тъпако

Русия си мисли че ни е накривила шапката че не сме домакин на този форум но нищо е е постигнала . Форума ще е някъде другаде и ние ще сме там но русия няма да е . Те като цяло не искат да са част от света в борбата с климатичните промени . Искат да няма зелени енергии .останалият свят Китай , Индия ,Сащ , ЕС , Англия ,Канада работят по въпроса . Русия е сама . Тя дори прецака иСаодитска арабия в договорките за ограничен достъп на газ и нефт като заля пазара с вече на безценица суровини за да има пари за войната . Още малко ще налага вето . Докато не я махнат от председателския пост в оон . Тя въобще в оон няма място

Ама то твоето грамотност, правопис - да му се ненагледаш ! Как да не повярвам на неграмотник като тебе !

Даскалице ?

Верно ли питаш кое е неграмотното? Че то няма изречение без грешка. На повечето има повече от една. Пред "че" се пише запетая. Русия е с главна буква. Саудитска Арабия се пише с У и е отделна дума. Една камара други грешки има. И ти питаш? Отделно да те светна за глупостите дето си ти написал - Китай има над 50% ТЕЦ централи на въглища. До 2025 ще пуснат още 4 ГВ пак на въглища. Индия е най - замърсяващата страна в световен мащаб. САЩ / пише се с ГЛАВНИ БУКВИ/ не са подписали нито едни документ за опразване на природата. От 10-те световни компании които са най-големите замърсители в света, 6 са американски.

България ще се освободи от евролибералната чума,само след като братушките минат пак Плевен и от Витиня с гаубиците заличат джендърската бърлога София от лицето на земянта! Бенковски е казал ,, Общобългарско дело ще успее ,само ако преди това залеем София и Истанбул с тенекии с газ и им драснем фитиля,а софиянци подкараме като добитък с дървото да копат окопи за юнаците ,,!

Ще ви закопчее всички предатели както обеща :))

Да ти баят Или ти леят куршум.

Че се напълни София с човешки боклук си прав, ама не им е тука котилото. Просто се събраха от цялото ханство краставите магарета, и обърнаха всичко наопаки... Ама не тъгувай, скоро ще ви ги върнем.

Е браво на Русия - икономиса малко пари от бъджета ни и няма да има нужда да слушаме пишман визионери грантаджии.

Руснаците в случая удрят точно. Срещу неприятелските за тях български политици. И от друга страна печелят симпатиите на народа.

Клатикурец с претенции за визионер.

Ех че убаво ! Много се радвам като Русия всеки път ми преебава държавата ! Ашколсум !Евала ! В захлас съм

Нема как да акаш у устата на Русия и да чекаш че они нема акат у твоята.... Мина вече времето де запада можеше да ака на всеки... След като загубихме от пазачи на кози 20годишна война у Афганистан....след като загубихме у Сирия и много други държави де го разтурихме ни имат за тъпаци.

На фона на цялата вътрешна намеса ги толерираме и търпим ! Шибан руски трол

Някой новоназначен лизач - първата му работа е да се дърви на Русия. С какво бе ! С два ръждиви танка !

Но за сметка на това си имаме съветски паметници да ни напонят че това не е наша държава

И какво общо има това със "зелената сделка"? Ми то е видно че на хората тази сделка хич не им е по вкуса, но като се намери "врага" и всички са сплотени за "зеленото" бъдеще. Напомняло, не напомняло, имало нямало, но сега има "посолството" и "посолствата"! Те напомнят на когото трябва.

Вие кретени безподобни, направихте руснаците симпатични дори за хора, които по принцип не ги харесват. Няма такива нагли мазници. През трупове ще минете, само и само да не изпуснете кокала. Гърнето клокочи, скоро иде Видовден!

ще е, когато изпукат всички русофили от СПИН

Ти като си фобчо тъпунгеров досега на тъмно ли стоя, на дърва ли си готви манджите, нали всичките ти мощности са от съветско време, откажи се от тях, ама не ти стиска

Коментари - Министър Юлиян Попов: Желанието ни да приемем COP 29 е блокирано от Русия | Днес.dir.bg

Министър Юлиян Попов: Желанието ни да приемем COP 29 е блокирано от Русия

Вече може да кажем доста убедено, че климатично обвързаните технологии са поле на ожесточена конкуренция, посочи Попов и уточни, че Китай в много отношения води в това първенство

Обратно в новината

Коментари - Министър Юлиян Попов: Желанието ни да приемем COP 29 е блокирано от Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Нормално, Вие какво си мислехте като плюете по руснаците, че те ще си затворят очите и ще ви подкрепят ? Това може да си го мислите ако сте малоумни. От сега нататък всякакви международни събития, особено на ООН , ще бъдат изнесени в страни извън англо-сакската сфера, в неутрална зона. Тетърва започва този процес.

Без тоя коп сме загубени, копеуе!

Дънди осраха пейзажа у нас и сега Русия им пречи да се хванат за зеленото

терористите от север блокират всичко за да ни е зле

Защо ревете, бе боклуци? Това е съдбата на продажни к€рви в Булгаристан.

Отивай в сибир руска ку.во или да те могилизират

Откъде ги намират все такива, с конкурс ли ги избират? Значи, ако не се изкажеш против Русия си неблагонадежден.

психопати какви климатични промени говямото мръзнене закривате слънцето дъждове раирано небе защо не кажете на хората че 13 държави се отазват от селското стопанство избиване на кравите и т н че ни водити към глад

Накратко: Русия ни включва в списък с неприятелски държави, нарича ни противник, спира ни газовите доставки, а сега и това. Какво трябва да направи Кочината, че глупавите русофили да разберат, че пропадналата Говняша е наш враг????

Не ни е виновна Русия, че ние сме решили да се конфронтираме с нея. Искате да ни прави отстъпки ли? Няма такъв филм!

Русия е коректен партньор и я поддържам !Това ,което ни предлагат на тези форуми е прът в развитието ни !

Оказва се, че пак сме първи, както обикновено, но Русия ни пречи!

Ако правилно съм разбрал, блокирането е за всички страни от ЕС, но някак си по-“коректно” е да се каже, че е специално за нас.

Абе мухъл, казва че е за нас защото мие искаме да сме домакини, от другите страни от Изт.Европа никой не е поискал.

И като сме домакини на такива бесмислени форуми каква полза имаме !?!

На крива ракета Космоса й пречи

пращай още орьжие и чакай да те почешат по мьдете... малоумници нагли

Оръжието ни го плащат. Не виждам нищо лошо в продажбата на оръжие на трета страна, член на НАТО, която да го дава на Украйна. Само пари в бюджета на България и избити руски боклуци. Просто перфектно.

Не може и кино, и сладолед.

Гусин министърът може и да е прав. Но какво да очакваме от страна, по която знайни и незнайни "български политици" плюят денонощно. Каквато и беда да се покаже - Путин е виновен. Каквато и калпава сделка да се опитат да направят - пак Путин им е виновен. То не беше Черепа, не беше Гешев, но за Бойко Борисов нищо не казват ! А колкото до така наречената "зелена сделка" , бай ви Бокича я подари още преди години на коалиционният си партньор дпс. Да не забравихте, кой подари ВЕЦ Варна на Доган??? Да не би да има собственик на ВЕИ-парк, който да не е или олигарх от свитата на Шиши, или самият той да е собственик? Абе ,къде изчезна онзи опулен идиот Делян Добрев ? Този мастит специалист в енергетиката? Къде го скри Бокича?

Много ясно че ще блокира, има ли поне една причина да не го прави? Бензиностанция с ракети.... канадски олигофрен и пасмината му паразитиращи гласоподаватели.

Приказката за кривата ракета и космоса. Кате не знаеш четеш, слушаш знаещите и се срамуваш.

Юлияне, достатъчно празнодумци имаме и без теб. Събирай багажа и на самолета за Лондон, продадохте вече острова на Марица и имаш парица. А тия климатични дивотии можеш да ги разпечаш на няколко листа и знаеш къде да си ги навреш после...

Това е истинското лице на Рассия - злоба, омраза и отмъстителност. Нищо не печелят но ако могат да направят нещо гадно на някой го правят. Дивашкия азиатски нрав постоянно се проявява.

На запада почти ВСВ на змия, саскаща и плюеща отрова.

Какво изменение на климата? Че имаме едно от най-студените пролети ли? И разни като правят мръсно на други, могат да очакват същото отношение.

Зелени, без да са насадили едно цвете през живота си. Иначе се лепят с лепило по стените и по асфалта. Доказано е, че 95% от зелените са неуки, безработи и без образование.

Навремето от който нищо не става - става даскал, а сега - зелен активист.

Ставаше Партиен секретар и ОФ активист. Днес ви наричат PR.

Който за нищо не става , става комунист да не умре от глад !

Напротив, който не ставаше за нищо въртеше геврека (не искам да обида шофьорите, но така си беше). Не случайно шофьорските училища бяха последна дупка на кавала обикновенно. Разбирай с най-нисък успех и най-лесно класиране. Това не прави професията лоша, но е факт за много голяма част от тези които стават такива за съжаление.

Абе аз зелените не ги харесвам,ама моля те кажи ми , кой доказа,че 95 процента били такива.Стана ми интересно.

В Китай засадиха милиони дръвчета и продължават без шум ! Нашите ореваха орталъка един храст не засадиха , само режат . Това което засадиха циганите ще изгорят зимата ! Турците секът горите с машини и с тирове изнасят за Гърция !

Щом и Желязков го сложили да командва , ясно с двата крака сме в Киреча ! Каква зелена Енергия може да има в България с Тази плодородна земя и с тези Джамлъци отгоре че и птици и мишки и картини не могат да живеят ! Унищожиха Българската Природа Тези Депутатски Зелени Енергия !

Тодор Живков беше истински защитник на народа на средната класа затова го мразеха скритите олигарси и продажните политици. Малко изместихме темата но нищо.

за ръководител на зеленяците в световен мащаб да бъде поставен... Зеленский!

След победата над Русия от Украйна с помощта на прогресивното човечество, ООН трябва да се закрие и да се стартира ново, където да няма постоянни страно членки на СС, а Русия да бъде изпратена в най-далечния ъгъл на Сибир, където й е мястото.

Иване, на туй твоето му викат пожелателно мислене.

Стига с тази Зелена енергия , Енергия зелена на Депутатите , то простосмъртните не могат да се вреда ! Направиха Плодородната Българска земя Пустинята Сахара с тази Зелена Енергия ! Гонете укрие от България , че с присъствието си унищожиха България и Черно море е пълно с Украински фекалий !

Първо научи български, а след това пиши по форумите, фекалий гнусен неграмотен!

Най-голямото предателство в българската история Преди 55 години Живков настойчиво предлага НРБ да стане част от СССР. Но Москва отхвърля: "На онези хитреци в София им се ще да седнат на нашата трапеза", гласи коментарът на Хрушчов. Въпреки това Живков не се отказва. На пленумите на ЦК на БКП от 1963–1964 и от 1973 г., се е обсъждал въпросът за “сливането на България със СССР”, т.е. за превръщането ни в 16-а съветска република. Тодор Живков: Суверенитет народът го разбира да има за ядене, да живее //////////// Една от най-срамните страници в българската история Сценарият е писан в Кремъл: за да подчини Тито, Сталин е искал да му подари Пиринския край. А марионетното правителство на Георги Димитров е било готово да му я даде и така да извърши едно национално предателство. Тито и Сталин продължават покера си за Пиринския край до настъпилия тежък разкол между Югославия и СССР през юли 1948 г. Преди това Димитров и шайката му успяват да извършат още няколко национални предателства. Сред тях изпъкват насилственото „преброяване“ на цялото население на Пиринския край през 1946 г. като „македонци“, с подписването на позорния Бледски договор от 1947 г. за превръщане на България в югославска периферия и изграждането на „единна Македония“ с български материал. Тито е категорично против конфедерация между двете държави, защото това щяло да отприщи хърватския и словенския национализъм, пише белоруският историк Анатолий Салков. През есента на 1944 г. българите в Пиринския край и Вардарска Македония са подложени на нечувани репресии и гонения. Целта: да бъдат приобщени към признатата от Москва „македонска нация“. Датиращите още от 20-те години на миналия век решения на Коминтерна и неговата Балканска комунистическа федерация за създаване на „македонска“, „тракийска“ и „добруджанска“ нации са част от социалното инженерство на Кремъл.

на калпав.. вълната пречи

Интернет е американско изобретение.и многу помни.Тагара ще ви изкарва посред нощ по бели гащи..

я пак? Интернет е какво ? и Магарев ко ша напрай. Харакири .Буахахахахаха.Бързай да се хванеш за колесника на последният самолет

Ауу, к`ва трагедия! К`ва драма! Солари се "садят" повече от дървета, ама иначе сме мноо зелени. Баси измамата! И има NPC-та, които както се кълняха в Ал. Гор га прогнозираше, че вече няма да ни има, сега кълват на тия идиотщини с перки и панели.

тоя пак ли е някакъв министър? аман значи!

Тия ще ги изритани от ООН.Вчтре са сготвени.Тик так.

Я пак а

Още един заблуден, че пръднята ни затопля климата....

Ние ще изнасяме оръжие за Украйна, за да тепа руснаци, а Русия трябва да ни милва по главите. Само арбайтен за неблагодарните ганьовци до умиране!

Орковците!

,,Вероятно нямаше да преминем Балкана, ако не бяха тези мълчаливи и силни българи, донесли ни хляб и топла храна. Накараха ни да махнем конете, за да запрегнат своите волове към оръдията и така тръгнаха първи да прокарват пъртина през преспите и чудовищния студ през Балкана, ,докато турските мекерета и конашки ибрици софиянци пърдяха на топло под фустите на булките си!,, Генерал лейтенант Йосиф Гурко - 1877г

стила на горната фраза е толкова аристократично-каруцарски, подходящо като за генерал от царската армия

Ами на каруцари като теб така се говори.

В добрия смисъл!

К..ва Русия, к..ви пет лева, изсякохте горите, бетонирахте парковете и искате да отчитате дейност на хартия ! Ама оня отгоре, на Боко Началника гледа и забавя, но не забравя !

Stanko

Абе братушки бе.

Ами то това е двупосочен процес - ние даваме бомби на крайна ама те трябва да са братушки, така ли?

Каквото повикало, такова се обадило.

Таче че нейсе . Да се насере от напъване все тая . Ние успяхме да се откъснем от енергийна зависимост от нея и тя сега сере на вътре от яд . Чувството ече империята се разпада и драпа със всички сили да се задържи по дълго наповърхността . Жалки са

как си се научил да пишеш, като си толкова зле ментално?????

Русия води хибридна война срещу България! Не е ново и това, че онези с копейките плюят по България!

Баба Меца "водила война" с мравката ! Голям виц !

Всеки гледа на наклеца, Баба Меца във гъзеца!

НИЩО ЧУДНО. Колко плюене и хвърлихме на Русия? Изненадвали те?

Щото вие малко плюете България!

Зелените глупости на продажните ни политици! И да съвсем спокойно да кажа тъп народ тъпа държава ! ТИЯ ДЕТ ГЛАСУВАХА ЗА ПП и ДБ СЯ СВАЩАТ ЛИ ЧЕ ПАК СА ИЗМАМЕНИ, НЯМА НИКОЙ ДА ВИ ОПРАВИ СКАПАНАТ БЪЛХАРИЯ, А НАЙ-МНОГО ДА ВИ ДРУСНАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ДАНЪЦИ ЗА ТВА ЧЕ ДИШАТЕ И ПРЪЦКАТЕ!!

Вие воювате с Русия и сега "била ви блокирала" ! Пак добре, че още не ви е "калибрирала" !

Ти по добре калибрирай потката на майка си тъпако

Русия си мисли че ни е накривила шапката че не сме домакин на този форум но нищо е е постигнала . Форума ще е някъде другаде и ние ще сме там но русия няма да е . Те като цяло не искат да са част от света в борбата с климатичните промени . Искат да няма зелени енергии .останалият свят Китай , Индия ,Сащ , ЕС , Англия ,Канада работят по въпроса . Русия е сама . Тя дори прецака иСаодитска арабия в договорките за ограничен достъп на газ и нефт като заля пазара с вече на безценица суровини за да има пари за войната . Още малко ще налага вето . Докато не я махнат от председателския пост в оон . Тя въобще в оон няма място

Ама то твоето грамотност, правопис - да му се ненагледаш ! Как да не повярвам на неграмотник като тебе !

Даскалице ?

Верно ли питаш кое е неграмотното? Че то няма изречение без грешка. На повечето има повече от една. Пред "че" се пише запетая. Русия е с главна буква. Саудитска Арабия се пише с У и е отделна дума. Една камара други грешки има. И ти питаш? Отделно да те светна за глупостите дето си ти написал - Китай има над 50% ТЕЦ централи на въглища. До 2025 ще пуснат още 4 ГВ пак на въглища. Индия е най - замърсяващата страна в световен мащаб. САЩ / пише се с ГЛАВНИ БУКВИ/ не са подписали нито едни документ за опразване на природата. От 10-те световни компании които са най-големите замърсители в света, 6 са американски.

България ще се освободи от евролибералната чума,само след като братушките минат пак Плевен и от Витиня с гаубиците заличат джендърската бърлога София от лицето на земянта! Бенковски е казал ,, Общобългарско дело ще успее ,само ако преди това залеем София и Истанбул с тенекии с газ и им драснем фитиля,а софиянци подкараме като добитък с дървото да копат окопи за юнаците ,,!

Ще ви закопчее всички предатели както обеща :))

Да ти баят Или ти леят куршум.

Че се напълни София с човешки боклук си прав, ама не им е тука котилото. Просто се събраха от цялото ханство краставите магарета, и обърнаха всичко наопаки... Ама не тъгувай, скоро ще ви ги върнем.

Е браво на Русия - икономиса малко пари от бъджета ни и няма да има нужда да слушаме пишман визионери грантаджии.

Руснаците в случая удрят точно. Срещу неприятелските за тях български политици. И от друга страна печелят симпатиите на народа.

Клатикурец с претенции за визионер.

Ех че убаво ! Много се радвам като Русия всеки път ми преебава държавата ! Ашколсум !Евала ! В захлас съм

Нема как да акаш у устата на Русия и да чекаш че они нема акат у твоята.... Мина вече времето де запада можеше да ака на всеки... След като загубихме от пазачи на кози 20годишна война у Афганистан....след като загубихме у Сирия и много други държави де го разтурихме ни имат за тъпаци.

На фона на цялата вътрешна намеса ги толерираме и търпим ! Шибан руски трол

Някой новоназначен лизач - първата му работа е да се дърви на Русия. С какво бе ! С два ръждиви танка !

Но за сметка на това си имаме съветски паметници да ни напонят че това не е наша държава

И какво общо има това със "зелената сделка"? Ми то е видно че на хората тази сделка хич не им е по вкуса, но като се намери "врага" и всички са сплотени за "зеленото" бъдеще. Напомняло, не напомняло, имало нямало, но сега има "посолството" и "посолствата"! Те напомнят на когото трябва.

Вие кретени безподобни, направихте руснаците симпатични дори за хора, които по принцип не ги харесват. Няма такива нагли мазници. През трупове ще минете, само и само да не изпуснете кокала. Гърнето клокочи, скоро иде Видовден!

ще е, когато изпукат всички русофили от СПИН

Ти като си фобчо тъпунгеров досега на тъмно ли стоя, на дърва ли си готви манджите, нали всичките ти мощности са от съветско време, откажи се от тях, ама не ти стиска