17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че не може децата да бъдат заети по минимум 8 часа на компютъра за да учат (в час и след това - домашни). Съобразете се със зрение, психика, застояване и др. През това време родителите са с тях или се съобразяват с тях. Оставете ги да си починат малко.

Учителите могат да работят с компютри отдавнаЧак сега родителите видяха какъв труд е да обучаваш едно дете.Направете сметка 6класа по25 деца днес да ги научиш,успокоиш и много други

Защо някои пишат глупости всички деца имат телефони и по цял ден гледат глупости така че поне в часовете за учене са ангажирани вярно е че и някои родители се изнервят но аз се нерви повече от глупостите по телефона не им е лесно и на учителите те също имат деца и като допълнение обясняват на още 30 хайти

Това почивка ли е пак да стоиш пред монитора с часове?Оставете децата и родителите малко на спокойствие .Знаете ли как се отразява всичко това напрежение на всички участващи ?Детето не чака да дойде нощта и си ляга изтощено от толкова часове онлайн обучение.

Нищо не става от това дистанционно обучение.Само отчитат дейност,колкото да мине учебната година.При тия обстоятелства,трябваше да обявят нулева година.Децата в момента не са равнопоставени.

Напротив диск.обучение има успех,активни са и родителите.....не се изказване неподготвена моля!!!Не е отбиване на времето,а си е работа!!!

Държаваъа задължава учители, родители и ученици да имат лаптопи и интернет. Т. Т да, си купят с техни пари.

Да но се отчетат грешките от тази клиза за следващата, защото ще проезвеждаме берачи на ягоди. 1. Да се квалифицират преподавателите за он лайн обучение. Половината са скарани с компютрите. Държавата да разработи или закупи платформа за обучение. 2.Да се подсигури техника за децата, неможещи да си позволят. Не е толкова скъпа. С 1 самолет всички ще.имат техника и софтуер за работа. В часовете по информационни технологии да се обучат децата правилно да ползват инструментариума, а не блеене във фейса и тик ток.

А МОН ще плати ли една извънредна отпуска на родителите (просто за почивка), затова че вече 3 седмици изпълняват ролята на учители, а даскалите само отчитат дейност.

Що не кажете - Ваканция ?! СТИГА ГЛУПОСТИ !!!

Ако може и на родителите да облекчи положението с обучението, няма да е лошо...

Разгеле! И аз това си викам. Даскалицата на мойте лапета ме побърква от домашни. Не се издържа повече :)))

Е-Бучение? Ъм то, кой сЪ учи? За бригада в САЩ и зелечнучи в Англия? Мистър министър какво мойш да прайш - умения, занаят? Брал ли си домати от Е-платформа?

Компютърът не храни, но управлява производството- и на домати. Това е бъдещето, но без пръст (земя) не става.

ГЛУПАКО, ТЪП И НЕВЕЖ ГЕРБЕРАСТКИ! Добре, че има готови платформи за конферентни връзки на Гугъл и Майкрософт! Толкова ли бе трудно да се изгради единна информационна система в министерството и училищата?

Ами тези,които нямат комп,телефон и т.н.Обричате ги.Невероятни ТЪПАНАРИ сте.Колкото от всяко дърво става свирка,толковаот всеки родител УЧИТЕЛ!

Всички министри са глупави и тъпи,но този се занимава с нашите деца и това е трагичното.

А колко часа е извел (провел) тоз мин(ГЕРБ)ър.

са по цял ден с телефоните си ,а не могат за 3-4часа да поглегнат уроците.Проблемът е че не им пука!!!!!!!!

Да отпочинат учителите! Ами онези учители - пенсионери, които нямат понятие що е то дистанционно обучение?! Взимат си пенсии и заплати, докарват си по над 2000 месечен доход. А младите да теглят кредити, за да си гледат децата. След тази ситуация и положението, в което се намира спешно трябва да се вземат мерки - или пенсия, или заплата. Всичко е държавна пара.

Накрая пак ще каже,че няма да плати. Изглежда не е гледал спектакъла Няма да платим ( героите нямаха пари за храна и си вземаха котешка храна,която нямаха с какво да платят)когато е бил ученик.Тогава ни водеха и това беше част от изграждането като личности.Сега обаче професионалните артисти са в почивка за да се изявяват артистични политици аматьори.

Е стига сте плямпосвали непрестанно и както винаги с надеждата че хората са ''заблудени'' и не виждат каква е реалността.. Вие толкова години електронно правителство правите, милиарди аминаха ама пак сме на половината път от нещо такова реално...

Превърнаха децата в опитни зайчета да си изпробват стратегиите над тях!

В моя час спокойно може да се опънете на дивана и да поспите. На отврен прозорец, разбира се!

Могат и да гледат клипчета в тубата.

Писания като от отчетен доклад на БКП. Думи, думи и фрази, коя от коя по кухи. Тоя нещастник, които не умее да се изказва простовато, а винаги иска да покаже словесни възможности, чудо ще направи в образованието. Аман от мераци да говориш пред медиите...

А защо трябва да се изказва простовато?

Малоумници. Идеята беше там че не е приятно да стоиш от 8:00 до 14:00 пред екрана за часовете, а след това от 15:00 до 20:00 да пишеш и пращаш домашни стоейки отново пред екрана. НО министъра се намеси и каза че ще... каза нещо коренно различно!