Вътрешният министър посети в болницата ранения полицай

Вътрешният министър Валентин Радев посетиха пострадалия при спецоперация за задържане на наркоразпространители в ловешкото село Петревене полицай.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър посети в болницата ранения полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Вътрешният министър Валентин Радев посетиха пострадалия - посетиХА ?? министър Радев двама души ли са ?! И се пише пострадалиЯТ, неграмотни джурналя.

за първото си прав, за второто - не. "Пострадалоия" не е подлог в изречението, че да е с пълен член...

от ЦСЗ дали ще има тази "чест", по-скоро защо досега не й беше оказана такава? 75, поздравления, за правописа и граматиката на съобщението, без коментар.

Жалка бутафория!

"Вътрешният министър посетиха..." Дир-а ", "управете си гръматиката"!

най-вече грЪматиката :))

Евала , браво на мъжагата. Другите да вземат пример и да се стегнат малко. Не като ония карикатури тюфлеците дето цял ден се смеем с тях У затворЪ.

Въпросът е, защо няма разстреляни като бесни кучета 5 мангала??! Какви закони, какво е това нещо, ще стреля срещу полицай и ще остане жив?! Никъде по света няма такъв филм, та това е подигравка с държавата. А други бягат през портала на затвора, като на джокинг в документален филм. Тулупът на портала не може 2 минути да бръкне под шкембето си и да извади пистолет??! Боже, такива негодиници, такива неуредици??! Искам да стана началник на тая държава и да въведа ред!