17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никого няма да глобят и ще потулят случая. Както винаги става. Ясно е отначало че си има чадърче за определените хора....

МЕНЕ БЕ, КОЛЕГА!!!

Е как кой! Глобяват се тези, които си опъват палатки и не плащат лепта на жирарделитата.

Една клетва ще те стигне, Ненооо! Ще!

Постно и опасно безхаберие

Дюните ги няма, багериста се знае, поръчителя също, ама престъпление няма. В Румъния дадоха 120 години затвор на такива миндили, ама у нас горкия министър не знае кого да глоби. Абсурдистан...

Българските мутри правят всичко възможно да няма българи на лайноморието.Освен някакви руски и западноевропейски алкохолици скоро няма да има некакви туристи.Хората искат пясък и море.Бетон има в Обеля ,Младост,Люлин и други бетонни спални.Ще дойде време да се рушат бетонните пирамиди и грозалии.Лакомията на мутрите няма край.Чадърче на ден с два шезлонга по-скъпо от пазарната стойност и на тези продукти.Кафенце по две три евро.Сандвич и кола по пет лева ,риба цаца и пърженти картофки също по петърка, пържени в олио което не се сменя цял сезон и т.н.После викат ,че в Гърция било по-скъпо отколкото у нас.Скоро няма да имат честта да им плащам за всякакви зони по морето,платени паркинги и всякакви взятки,курортни такси и берии за да се къпя в лайната на всякаква паплач.Като турим и прекрасната магистрала като морски вълни и горивото до морето и то стана златно да ходиш на лайняни бани и пясък осян с фасове и капачки от бира.Голям кеф Брато.До го д.....те.

Закоността в България е чиста Алабалистика!

Нено е много готин и страшно неподкупен. Само дето за 20 евро прави минет всекиму

От обслужващия персонал на ВМРО !! Приема и изпълнява поръчки за всеки, който може да си го позволи! Това същество няма и 1 ден като министър, да е направило нещо полезно за обществото, а не за себе си и тези, които са го сложили там !!

В нормалните държави санкцията за подобно нарушение ще надхвърля пазарната цена на имота.

Нали имаше повдигнато обвинение на поръчител и багерист?

Дрър дрън та пляс, на хората им писна от закони за избранници.

От това изчерпателно обяснение и цитираните два три закона? Май, че всичко е под контрол и ще има "правосъдие"! Чакайте,,, да дойде Годо!

По стара Гебреска традиция да глоби багериста. Шефа на багериста е Гербер

Ами мен да ме глоби-ще се предам веднага на Народната Власт! Министърът"не знаел".....че той какво ли знае изобщо!Същият като кмета на Царево,с най-подходящото за кмет име-Лапчев.За гората,която се сече на Арапя-"На практика,това е гора,да.По документи обаче е нещо друго".

Кинтиии, във верижката всеки иска своя пай, всеки се е приготвил да маже, всеки се е уредил законово. Да го дух.т бедните, се казваше в един филм и навремето се смях, но бяхме в гадния соц. строй. Сега го разбирам филма....

"Преговаряме..."

Кучетата лаят, керванът си върви. Дано се вдигне морското ниво с 30-40 см и да залее плажовете, тогава ще ги питам откъде ще вземат терен за плажове.