Министър Комитова констатира нарушения по трасето на участък 6 от АМ "Хемус"

За пореден път ще бъде искано съдействие от НАП, която да направи проверка за наличността на 90 млн. лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Борисов обещаваше магистралата Хемус ,да е готова до три години,как сега се оказва,че разрешението за строеж ще излезе след 4-5 години. Кой лъже в случая?

Само кражби и някоя магистрала на вълни. Е това е герп.

Чиче, не си в час или си много пристрастен към некои фобии!Ти да не мислиш ,че за всеки предстоящ обект сме длъжни да даваме на разни недоправени шматароци десетки милиони да си купуват камиони и строителна техника?Много си зле братко! Тия са за кауша- експресивно, немедлено, незабавно и това е! Дано властите са се сетили да сложат охрана на камионите и техниката там, за да не си отиват при истинските собственици и да видиш какви скандали ще има за мулета и магарета.Така се разглезиха тези типове през последните няколко години,че вече не си крият нито простотията, нито музите на жипките, нито презрението към обществото!

Ако няма техника, защо няма. Ако има, защо има толкова много. Няма угодия. Въобще, как си въобразяват, че ще се намери фирма, която да инвестира примерно 1 млрд лева в строеж на магистрала, а после с години ще си чака парите. Майстори в къщи да викнеш, пак тръгваш с едни 50% напред. Не казвам, че няма далавера в цалата работа, ама точно за авансовото плащане, когато е така по договор, не виждам причина за вдигане на пушилка. Ако има претенци относно качеството - добре. Вадете доказателства, експертизи и пр. и да си го оправят.

Чичка, не е проблема в даването на аванс! Проблема е, че няма завършен проект /още чертаят и смятат/, че няма издадено разрешително, а са завършени бая работи. Пари цял куп са дадени на който трябва, а на нас от "цирка" понякога и не плащат!

Само приказки за злоупотреби и нищо реално, никой не е обвинен.

Ти да видиш - "умницата" инспектира паркинга, на който компанията си държи техниката. Че малоумните журналя не си правят труда преди да пишат да проверяват едно, но министърът да кара на автопилот...

От кога нивите се превръщат в паркинги без разрешение?!

Просто е - отиваш, питаш, след това пишеш :) Останалото са спекулации.

Тия бият тъпомера.

Аз не знам тия какви сметки си правят но ако една фирма има договор с предплащане парите влизат и може фирмата да прави каквото намери за добре с тези пари. Няма такова разделение между договорите. Давам пример ... 2 договора за копаене на кладенец .. купува се една лопата която може да е по скъпа от цялата сума за единия договор и да се ползва и за двата кладенеца. Същото е и с багерите на снимката.

Е и?! Това не значи да му платим лопатата при положение, че знаем, че работата му ще струва колкото за сап?

И какво е нарушението .. на зелено неплащат ли хората за апартаменти? Ако има договор и в договора пише кога се плащат парите и кога започва строителството не виждам проблем.

А ще почнем да работим след 4-5 години. Дотогава всички ще са забравили и пак ще преведем....бахти наглата схема. Тия са вярно за затвор

По-скоро някой е объркал причината и следствието. Имат намерение да спрат парите, за да започне строителството най-рано след 4-5 години. Иначе АМ Хемус трябваше да е готова след 3. Какви 4-5 лева?

Нали знаете - една жена ми каза! Тоя рефрен червен ще го пеете до 11.07 !!! Тик так! Номер 5 !!!

Когато дойдат комунисти на власт веднага спират строежите на пътища и магистрали, после идва и финансова криза. Станишев "сънуваше" магистрали, откри единствено този участък от магистрала "Тракия", който сега е най-зле и го ремонтират в момента....

А, те другите участъци не ги строиха същите фирми и сега няма да ремонтират и тях, нали?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

С други думи каквото се е построило -построило. Разрешението за строеж на новия участък щом ще се бави с 2-3 или 5 години.

да другите ще крадат умно не Като Боце да го хващат и няма да правят нищо освен краденето примери гея Станишев Царя и другият цар дето разпродаде държавата Костов те крадяха по хитро.

Комитова е била на грешно място. Не е инспектирала трасе на магистрала хемус, а паркинг за техниката. Явно не прави разлика между трасе и паркинг.

Тя е нова! Ще го израсте!

Ейй добре, че беше бай Тошо да прави магистрали! Инак тоз тиквата по почин на бай ти Тошо се опита да направи нещо, ма мнооого лошо качество и мнооого лошо изпълнение и мнооого кражби и въобще .... ! От което нещата съвсем се оакаха и накрая ползата не е сравнима с израсходваните ресурси и средства и време! И да ви кажа нещо ама да го разберете накрая, че герберастите бавно или въобще не схващате! Та тиквата не ги е дал тия пари от джоба си за тез магистрали! Въпреки, че както всички видяхме има чекмеджета и долапчета пълни със злато и евро, та тия пари за тез магистрали дето той уж ги е посторил идат от парите на народа от данъци от такси от винетки и други! Мдам! Това требе да се изясни най-накрая и на последната герберастка калинка!!!!

Ти откри Америка! В Румъния и Сърбия политиците от джобовете си ги дават парите! Дебил!

Миналата седмица служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров направи ужасяващи разкрития за болница Лозенец . И какво правят медиите в България? Правят журналистическо разследване по случая, търсят замесените, търсят донорите, търсят истината за болницата? Нищо подобно. Занимават се с пенсионирането на иначе толкова симпатичния проф. Тодор Кантарджиев. Там е техният фокус в сектор здравеопазване, там се раздават медиите. Другото е тема табу. ... Мисирки, сър!

Ок ясно само ще разследваме и рушим нали трябва и да се Бачка нещо или само ще се пеним за пред публиката и после нишо насреща ше се избиваме по пътищата

Ми то от хора дето са доволни да са на последно място в Европа (не само в ЕС) по БВП, по чужди инвестиции, по разходи за култура, по дълголетие... (да продължасвам ли още?!) и са на последно място по щастливи граждани, освен примиренчество или егоизъм не може да очакваш. Едните не смеят да помислят за по-добра държава, а другите не ги интерсува щом тумбака им е пълен.

Да кажат Бсп Да БЪлгариа чалгарите за Хемус ли са и или против да има ли и други магистрали Черно Море Русе В. Търново или се спират да се прецени за кой да гласуваме ако искаме нормални пътища. Да България имат сайт Да Хемус но кат ги гледам само с глупости се занимават. Да кажат дали са за и 7-8 Блок на Аец Козлодуй защото онези предатели крадци и царе Рушвета Костов Царя и кривоустата ни затвориха най проверяваните и сигурни в Европа 3-4 Блок а сега ши чакаме електромобилите и да се увеличи тока 2 пъти а пък ще ползваме дизел генератори егати стратезите егати малоумниците егати крадците всички са за въжето не за затвор

Събрали се 10-тина майстори да оправят някакъв теч на Софийска Вода. Един копае, а останалите 9 седят около изкопа и дават акъл. Е новите явно няма да са от копаещите. Ами след като това е завета на новото време, да спрем всички да копаме ... и да видим как ще се оправи тази държава.

За да няма ремонт на ремонта, изобщо не трябва да правят ремонт!

Стига с тези магистрали бе, асфалта не се яде! Да купуват кебапчета с парите, че избори идат!

Тази лека пак се опитва да заблуждава наивниците как техниката ще се използва след 5 години нали магистралата 2024 трябва да се открива а тази отсечка след няколко месец трябва да се строй но вярно те сега не и издават разрешение поне да кажат няма да я правим както Станишев и Царя няма пари спираме всичко и ще патуваме по румънските магистрали и те кат ги направят че и на тях и на сърбите се възхищаваме ама пази боже. Вчера разправяше същата че симулира ли дейност то се оказа че разораният парцел няма нищо общо с Хемус поне да се запознае откъде щеше да минава нали е и тя е крадлив архитект. Казаха за Кантара че бил крал то се оказва че парите били от американска застраховка на починалата му съпруга.

Аман от yшати, аман от Радевци, аман от това нелепо правителство което само критикува, а не е свършило и една работа! Единственото с което се занимава шайката на Радев е да узурпира всяка една позиция в държавата, да махне всички които не са предани на Резидента и на руските му шефове, и да намести прости, но верни хора на тяхно място. Българите, които не сме рублоядни реваншисти и не сме поклонници на Pешетническото Фърчило, имаме еднозначно негативно отношение към това правителство, което очевидно не е сглобявано в Отечеството!!!

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от магазините, а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

Даже и маската могат да му вземат на арабина!

В крайна сметка ще има ли магистрала или трябва да чакаме Бойко да се върне, за да продължи? Каканижат как не трябвало да стават нещата, а не как да станат! Северна България остане ли без магистрала, да я дават на Румъния!

Няма да я направят тази магистрала и тези същите нищонеправещи но обещаващи идиоти като предните от 2012 я откриват трябва да се направи една стратегия която да се следва не всеки които дойде на ново да разрушавава старото и да се чуди как да се настани по удобно за кражби хората трябва да разберат че асфалта не се яде но без него няма и да има какво да се яде. и да стане ясно че тази магистрала Стратегически е по важна неколкократно за България от Тракия която се използва главно за ходене по почивки и прибиране на турските немци Хемус свързва 2та наи големи града в България по население и по територия вече и най голямото пристанище българско със София вместо контейнерите да се разтоварват в Бг таксите отиват в Гърция. Трябва да се вдигнем всички и най после да се направи тя и Черно море не са плямпат глупости тези и онези идиоти

Герберугите трият дата,горят документи,наводняват документи за Разследвания, ...събират милиони за да ги покажат че уж са налични...саботират Вписвания на нови директори....гори им под задниците ! А след изборите ще им се стовари небето на главите! На всички Герберасти...

Хасфалта не се яде!

НЕ СА НА ХИДРОСТРОЙ МАШИНИТЕ НАЛИ...

Батакът е пълен! Тия превърнаха държавата в бащиния! Раздават си пари на който искат и си правят каквото поискат!

Глупаците още не са научили, че процедурите за издаване на разрешителни имат крайни срокове, а не задължителни срокове. По тази причина издаване на документ в едномесечен срок може да означава още утре. Изглежда целта е работата пак да бъде протакана - бюджетът си върви и ако не се харчи нищо за свършена работа, тогава всичко ще остане за крадене. Такъв, макар и практически непостижим, би бил идеалният вариант.

да другите ще крадат умно не Като Боце да го хващат и няма да правят нищо освен краденето примери гея Станишев Царя и другият цар дето разпродаде държавата Костов те крадяха по хитро.

всичките се борят за званието "виден олигофен"