17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво имате наименование в министерството ''водите'' и цяла дирекция след като никаква работа не вършите?? И какво като ''поемеш отговорност'' някаква си оставка след като сте се нагушили??? Отговорност господине не връщане на заплатите дето сте вземали без да работите, реален затвор няколко години за безхаберието ви на държавната софра, ама това няма да го видим както не го виждаме бая време..

Не отговаря за водата, не отговаря за боклуците ... Отговаря само да казва как ДРУГИТЕ са виновни. Точно като Бочко.

Има доста коментари против народа ,че е заспал,ето отдава ви се възможност ,подкрепете медиците ,тези които стачкуват,а е тези дето вършат престъпления и вече не могат да си преброят клиниките стайкови.Къде е прокуратурата?Никой не стачкува ,ако живее добре.

Ами да се показва колко е красив,за друго не ни трябва.Работа никаква.Разкарай се гад.но

За безстопанственост може да бъде подведен. Той е бил длъжен да създаде органицазия и контрол ,в противен случай защо ни е Министър,само да реже лентички ли ? Който е на върха има правомощи,задължения и отговорности. Единство на правата и задълженията. Нашите взимат само правата,облагите и привилегиите и "делегират" задълженията и отговорностите на заместниците си и "по места". Но това не е така по ЗАКОН. Трябва повече да са правно грамотните управленци. пНезнаието не оправдава. Той е бил длъжен да знае.

Между другото точно сега, в момента се разгаря и друг огромен скандал, в който този носи огромна отговорност също - за незаконната търговия и внос на боклук и отпадъци от чужбина в България! И тепърва ще се разбира колко много от задълженията си ТОВА МЕКЕРЕ и ПОРЕДНА КАЛИНКА НЕ Е ИЗВЪРШИЛ с министерството си и в тази сфера, която е точно негово задължение! Защото тези отпадъци и остатъците след изгарянето им също намират път да се вливат във водите, във водните ни ресурси и да съди принасят в този геноцид срещу българския народ!!! И този и за това ще се обяснява че не бил информиран и никой не бил дкъжен да го информира!... Само вижте! Така мафията в Италия е намерила контакти с престъпници в България, за да изхвърля опасните отпадъци у нас и така да печели много и от този “бизнес” за сметка за здравето и живота на българите!

И този “бизнес” не може изобщо да се прави без чадър от властта и държавата и корупция, дори и на най-високите нива в България!!!

Изхвърлете боклука,не ми слагайте еднакво видния отвсякъде на голямата хранилка.Стига лайнари като Биковото,Харизаното,Близашки,Шайката ,Додупката и т.н.

Тогава лично ти ще ни информираш поименно! За това сме ви избрали-да давате отчет на народа!

Само ние сме длъжни да плащаме, а вие, некадърниците, оставихте един шрад без вода и не ви пука за народа изобщо. Това поавителство и тези министри правят всичко за да измрем по-бързо. Това се казва ГЕНОЦИД

Любопитнито е , че въпреки режима на вода за Перник, баровския квартал е има непрекъснато водоподаване....Пита се в задачката, е ли случайно това ?

Знае ли на кое министерство е министър? Какво безхаберие и безразличие към екологичните проблеми показва!

Ти от кога очакваш министър да върши работа? Само министрите на вътрешните работи отчитат всяка година спад на престъпленията и вече сме под нулата

Не, никой не е длъжен да ви уведомява, народа е длъжен да ви изрита от всички постове а прокуратурата, както е в Америка, да ви прати за 20-30 години в затвора. Ясно е, че нямате проблем с хората в България, сега обаче ще трябва да се съобразявате с хора които живеят в условия където закона е равен за всички и мога да ви гарантирам, че тези хора ще потърсят законова отговорност от всеки един злоупотребил със служебното положение включително, всеки един министър председател след 1990 год и неговите подчинени. Не е проблем на Америка, че тези лица са направили грешна интерпретация за поведението на американците и си помислиха, че могат да нарушават закона според техните интереси. Така мислеше и Пиночет, но се озова е затвора, така мислеше и Берлускони, но бе осъден. Като се иа предвид, че от българските политици, никой и никога не се е интересувал сериозно, може да се предвиди каква подкрепа могат да имат от демократичните страни- абсолютно никаква!

Кога народа ще го направи? Кога?

Време е, в противен случай, за обикновените хора, алтернативата са погреблноте агенции! Както се казва, спасението на давещите е в самите тях! Целенасочено, управляващата клика в България изгони младите хора защото промените се правят от тях, но сега това ще се върне като бумеранг!

Путки, за нищо не стават, страхливи и са много прости.

аз съм назначен от пеевски да се правя на ЕКО министър....

Така де - язовирите не са околна среда, а пък води съвсем не са!

На кариерата съм! Като свърши чакъла влизам в реката

По-голямо стадо от хората в бг НЯМА!

Не си ли човек /Хор - шега/ от България. Не си човек от СТАДОТО може би?

Тоя е толкова неадекватен, абсурден и сюрреалистичен, че повече просто няма накъде...

Мене ми се реве от народа на България как можем да ги търпим тия малоумници

Хора, що се заблуждавате с тези изроди!нали всичките минерални извори се държат от мафиоти приближени на управляващите! Един режим поради източен язовир работи за тях, минралната вода върви като топъл хляб!За миене може да събираш вода от дъжда и снега, или от реката, ама нали трябва да се пие!

Ето един тест за "Гешев е радост". Обвинения за безстопанственот, злоупотреби и корупция в особено големи размери. Нооо, това не е като да правиш арести за "вероятни" 30 хил евро на бул. Раковски и да държиш хората с верги часове за ефект! :) За жалост, прокуратурата, с това ръководство, не е на Република България, а на "Шайка в България"...

Ако думите са истина за ВиК, тогава кой събира парите за водата. Ако това е закон или правилник --кой прави законите и правилата,мама му стара и .............

Дир, работите срещу свободата на изразяване и покривате лице което не си върши работата както би следвало на поста който заема! Въпросното лице е престъпник и е редно да си понесе заслуженото, защото е сложен да ръководи Министерство на околната среда и водите.Това означава защита, запазване и подобряване на околната среда и опазване на водите като национално богатство. Вашето е престъпление!

И тоя главанак целият беличък се оказа, девственичък! Отговорността за такъв геноцид, наглецо, се носи в панделата!

Отговорността е наша, както и вината че го търпим тоя.

Барабар с боко и цвъко всички са за затвора

А за мафиотските далавери иска ли се разрешение Ненко ????????

Трябва да се върне лентата и да се видят имената на предателите които набутаха в устата на тия чуждестранни офшорни дружества монопола на стратегически важни услуги и ги увластиха да колят и бесят, всичко сочи че чрез тях е продадена държавата за жълти стотинки, и ако не е късно с цената на всичко да им се прекратят правата.

Най-добре е да поемеш политическа отговорност. Безболезнено е. Депутат, зам.-министър, посланик - избирай. По Коледа стават чудеса.

Добре де, но чудно тогава, защо тези от ДАНС са дремали? Как е възможно да оставиш голям окръжен град без вода , хей така, без никаква причина?

Този е ял малко бой. Ако аз го посъветвам вече няма да говори така - да се прави. Ама трябва аз да го посъветвам само за 15 минути. Иначе физиономията му моли са бой.

А във Варна водата стана 3,30лв за кубик. Полека лека ще стигне цената на бензина.

А софиянци какво бихме направили ако източат язовир Искър? Сигурно същото, блеене и мрънкане.

Когато бяха на режим и дежуряха цяла нощ, за да пълнят кофи и легени, протестираха против Жан Виденов, че искал да им докара вода от Рила, било посегателство срещу природата, Жан ги снабди с вода, от благодарнозт софиянци спретнаха майдан, хвърляха павета, за да докарат Костов на власт, който ликвидира българската икономика и здравеопазване, че и бомби бяха започнали да падат край София от приятелите в НАТО, които бомбардираха Сърбия.

Благодарност.

Отивай да си пиеш лекарството, хайде!

И това ще стане. Преди избори се лъже най-много,скоро ще се срещнете с действителността

Ега не те уведомат за радиоактивните Ефтини кюфтета от другото министерство!!!

В една нормална държава този веднага е за оставка.

ти какъв си ,министър или на петел шията и да не си уведомен ,си отговорен ,всяко твое ДЕЙСТВИЕ ,ИЛИ БЕЗДЕИСТВИЕ .си наказуем дупелизецо.КЪДЕ Е ГЕШЕФТА?

В това министерство явно чоплят семки и работа не вършат.

ВЕДНАГА

Вярно ли е ,че източват умишлено и язовир Цонево ?

А колко добре би било просто да си вършите работата. Сега щял да поеме вината, ако се наложи. И суджука ще поемете ако се наложи... Опс, за суджука вече се наложи.

Това министерство е безсмислено и трябва незабавно да се закрие!

Правителството трябва да се закрие. Както и всички партии, които го съставят, както и някои други.

Трябва незабавно да се закрие правителството и всички партии, от които е съставено, както и някои други.

Перничани, защо не протестирате? Източиха ви водата под носа. Какво трябва да направят, за да се задействаме, вие или всички останали? Имам чувството, че дори и държавата ни да продадат няма да направим нищо.

Ами, поеми, де!!!

Колко служители има Вик Перник ? Вярно ли е ,че са 1700 души ?

328 души персонал към 30.09.2019 г. /от 9 м. отчет в МФ/

На национално ниво, политиката по управление на водите се осъществява от Министерството, подпомагано от Дирекция „Управление на водите“, а на басейново ниво – от 4 Басейнови дирекции, като 16 Регионални инспекции по околната среда и водите осъществяват мониторинг и контрол върху отпадъчните водите в границите на съответния им териториален обхват. Този не знае ресорите на министерството си. Или се прави на ухапан по главата.

Променете закона . ТОЛКОВА Е ПРОСТО .

Мафията няма да ще. Трябва реакция от народа.

ВиК служители - бонуси - 200 лв -ден на строителя + 200 лв за Коледа +13 заплата / минимум 1000 лева /. СКОРО - 5 ,50 лв за 1 кубик вода до 5 години + 169 лв за водомер с дистанционен отчет . Подгответе кесиите .

Хаха ДА НАМАЛИМ ДОХОДИТЕ В СОФИЯ, за да не мрънкат за екология! Това ли е великия министър????? Що не съкратите 50% от това мИнистерство и без това нищо не следите ???

Няма проблеми бат Нено ТЕ и без тва хората от Перник си стоят като мишки и си мълчат. За какво да им давате обяснения.... 21 ви век да стоиш като мишка и да гледаш как те правят на маймуна... Еми малко им / НИ е ! ОЩЕ 50 години сигурно ще сме така с това тъпо и продажно семе. Докато всеки 1 не го проумеее няма да е по добре. Айде да отивам да си лягам , че и без това народа спи вече 10 + години...... Важното е да има 2 кила свинско за коледа

Комуникация никаква за какво си там бе боклук

Знае ,че всички тецове горят боклуци и задушливи миризми,а тоя неадекватен не знае,НЕ СА ГО УВЕДОМИЛИ,ТОЙ НЯМА ВИНА.А МУ ПРЕЧАТ ПЕЧКИТЕ И КОЛИТЕ НА бедните хорица.А измислил ,,филтри за комини с дана даскалицата,,колкото три климатика. Противни хора и тоя е отдавна за оставка.По морето се лее бетон ,ама било законно.Е заради тоя иди..... Ще предпочитаме Гърция ,поне няма бетон на плажа и всеки има достъп до ивицата свободно.

Малко се бие в тая държава..

Бахти дебила.. вие не сте ли длъжни да следите? Какво друго работите по тия министерства? ОСТАВКА, бе, нищожество!!!

Показа ги момчета от IT фирмата за кво използват работното време и компютри и сайтовете, които посещават

Изобщо някакви правомощия да има като министър, и с токсичните боклуци няма нищо общо.

Нагльо нали всеки месец разоисваш комичеството в язовир Студена, гледаш ли въобще какво разписваш?

Тоя тотално е олигофрен

Да му напълним смешната тиква с олово като чушка с боб !

Златни ти уста.

Щом не протестираме, значи сме доволни . Точка!