Уволниха зам.-министъра на културата Дерелиев

Заместник-министърът на културата Димитър Дерелиев е бил освободен от длъжност, съобщи правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха зам.-министъра на културата Дерелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мишел Бонева била очаровала Веждито! Ами всеки си има сексуаална цена! Един плаща 300 000 лева за очарованието си, друг взема милионите на Цветелинка! Пазар бе братя българи какво толкова се ерчите? Който го може го може, а публиката ръкопляска.

Т.н. герб ми прилича на ГДР в последната си фаза разложи се и след това някак си изчезна.

Браво,г-н Борисов. Отгоре на всичко - Дерелиев и кофти човек. Дано следващия да е Донев. Накрая истините ще излязат.

Преди да назначават хора на ръководни постове трябва да са сигурни, че могат да се справят (поне 80%). А постоянното уволняване не е в полза нито на представляваните от тях институции, нито на отстранените - защото все пак и те са хора и не винаги са виновни. Това е пълно размиване на политическа отговорност и последователност. Или с други думи, не е виновен тоя дет яде баницата, а тоя дет му я дава.

Гайтан Веждйо милионера как да напусне поста , та нали той е там където е парата ! А как стана милионер не мисе мисли !

Така е ,в Герб грешки нш се допускат!А ако случайно станат виждате какво става!

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав.

да си вземаш редовно!

МАГОТИН!!!

баси!

"Не ме е страх от министъра на културата; страх ме е от културата на министъра!" Толкова по въпроса. На всички - честито!

*abi*

+1!

Българио,Българио,закопчей си гащите! Премиерът уволнява зам.министър,в министерството ме не знаят нищо....? По тв тече пряко предаване как Министър-председателят играе тенис,на друга тв едни се вайкат за пристанището си,други,цяло семейство, живеят на стълбищна площадка,а аз,пенсионерът,благославям,че нямам проблемите и на едните и на другите....Както искате,така ме разберете,само не ме упреквайте за нищо,защото аз не съм гласувал за тези!Нито за предишните.Но винаги гласувам!

Аз не съм пенсионер и съм в същото положение. Винаги гласувам и винаги народа си избира този който му обещава най-красивите лъжи.

Малките бушони пазят големите. Изгоря по-малък, но запази по-големия за сега. Нормално. Лошото е, че в случая около заместника мирише на некомпетентност. Определено обаче не мисля че В. Рашидов е некомпетентен, партийно безропотен и користен човек. Той отдавна го е извадил както се казва, има си авторитет и заслужава поста си. Да вкараха го в грозен скандал, но не мисля че седи на стола си за да яде и пие без пари.

Лошо,много лошо взе да става и бързо.Първо те "наводняват" яко и след това идват МАРКУЧИТи.С всичко и всички става това.Тази плюнка трябва по скоро да си ходи.Говоря зя Главната плюнка-

Аркан, Доган се тая.Да идва Доган викаш......

За катастрофата ми е ясно - щом ме смачка превозно средство - викам спешна помощ. Не ми е ясно обаче за инфаркта. Как да го позная. Май ще трябва да записваме медицина, за да не разкарваме напразно линейката. А от другите болести, от които се умира, да не ги безпокоим лекарите, така ли?

Когато този зам.министър бе назначаван някой попита ли го дали разбира от тези неща и дали знае за какво го назначават, едно само е било известно - партийната принадлежност, но не и експертни качества и такава е цялата политика на герберите и подобни лайкучки...

Поредния изгорял бушон!Виновникът обаче си седи удобно на министерския стол все още!А колкото до така наречения"скандал"-поредната журналистическа сензационна глупост,но нали трябва да си продавате материалите и да лепнете на човека някакъв етикет...

ДАНС е в Министерството на земеделието по сигнал на министъра на земеделието!Иначе по тази статия мисля че всички са единодушни-изгоря само един бушон!

БСП са виновни!

сега този "мултак" е министър на културата,за да я направи "халтура ",а полицейщината започнала с побоя пред НС при тройната коалиция сковава и днес народонаселението ,студенти и пенсионери да излязат на протест.

Сняг запрехвърча над София .. Но, какво им стана на тези хора ? Тичат , на групи и пооотделно..Гледат към небето, разперили ръце , отворили уста , с танцови движения ..От време на време поглеждат и надолу , и пак , към небето .. Боже, какво става ?? Нито ЕДНА СНЕЖИНКА НЕ падаше на земята !! Членовете на ГЕРБ ги ловяха , лапаха , смачкваха във въздуха ..Подскачаха, с радостни лица и ГО славословеха ..А ТОЙ играеше тенис , в официалния работен ден и отвреме на време , слушаше доклади , за "ловенето" - по телефона си ..Беше с доволно изражение .. ВИДИОТЯВАНЕТО на стадото , беше в график...))

Ама и това е един премиер... те му поднасят некакви неща, той ги подписва без да се интересува какво подписва... Да вземе некой да му поднесе така и оставка, ех...

А аз питам: Колко министри или зам. министри от предното правителство или от правителствата преди това бяха уволнени, когато бяха уличени в некадърност или в корупция? Браво на Бойко Борисов. Определено ще гласувам за него и на следващите избори. Въпреки, че в ГЕРБ има некадърници и такива, които само гледат да направят далавера той показва, че виновните трябва да се наказват.

ама той не уволнява ,който е уличен, а който му скимне,за да замаже скандала.Защо не изхвърли Божидар Димитров , когато нарече народа шибан,сега в м-во на земеделието има съмнения за яка корупция,данск е там ама не само няма уволнения ,а похвали и в м во култура кой го отнася заместника ха ха какъв човек какъв смешник.

И на сутринта се събуждаш, чаршафите мокри, пръстите - в контанкта.....

Силно се надявам след Нова Година да уволнят натуралния Милиционер от средното училище в Пазарджик-Христо Ангелов отМинистерството на правосъдието,който е завършил Юмручно право в Симеоново!.

ЗА ДА СПАСИ ВЕЖДИ,/ПОБОЙНИКА НА ПОЛИЦАЯ, ЗА КОЕТО БЕ НАГРАДЕН С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА ОТ ГОЦЕТО /УВОЛНЯВА ЗАМ.ГЕНИАЛНО, БЕ ПИЧ,УМЕЕШ НА ЗАЛИЧАВАШ СЛЕДИТЕ СИ,НО НЕ ВИНАГИ.

Бойко ти такива си ги забъркал, че създаваш напрежение в държавата.Мисля, че е крайно време да извадиш "това дето ти е в джоба" и с това определено ще направиш нещо за България.

Ами, Бойко то трябва да се проучва човекът предварително. Как така всички твои назначенци забъркаха по една голяма боза. Какво като ги уволниш? Белите са направени. Ами този Рашидов - хич да не разбираш, ти става ясно, че този човек не може да оглавява българската култура.

Няма никакъв скандал с наградения филм. Просто много българи завиждат на успеха на Мишел Бонев. Рашидов не е виновен за нищо. Правилно е посетил фестивала във Венеция. Злобарите да млъкнат.

Бачо, съмняваш ме нещо...от 2-3 седмици по всички медии се говори за този скандал, а ти сега казваш, че няма - я, си признай да не би другаря Донев да ти превежда отчисления от паричките? И ако може като пишеш да се аргументираш, че нещо звучиш кухинко:)

"Ползата" от "файдата" да има по сто хиляди зам.-министри и въобще какво означава това. Ако този пласт се премахне, ще се освободят милиони грешни чиновническо-бюджетни пари, ама кой ли ми те слуша........

Брано, Байко! Да се готви полковникът Митко Тодоров. А нищо лошо в това Веждичката да си пие уискито. Той нито назначава, нито уволнява.

аве нема ли застаряващи каки за веждичката и у нас та чак в италия ще ходи за едно културно мероприятие...много скъпо ни излиза духовната дейност на веждичката....

голям зор за да ликвидирад даргавата,ама тези са маи наи -кадарните досега. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.