17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментират хора, които не познават района и хората, които се опитват да правят туризъм там и да го поддържат жив... засега. Властта направи така, че този приказен край да се обезлюди и няма никакви права - нито морални, нито правни, да се намесва. Това е решение на местните хора - тоест референдум.

Абе, какво стана с оня история "Ало, Банов съм!" А?!?

Ами като оставят Карталов да си прави каквото си иска! Дано имат смелост да го накажат!

е кво ше ми проверяват. то се вижда - осветление, ама сложено по най грубия и елементарен начин - винкелчета и профилчета, в-3 дюбела, малко кабел и готово :) Всичката ни работа е такова - нещо с профилче и свински опашки да се спретне и сме готови.

дюбелите са кофти нещо! ти би ги захванал с двойно лепящо тиксо, щото е безвредно за природата!

Той къде се беше покрил досега нали е младоженец сигурно чука някоя нова перони?

Ало, Банов съм...вижте там нещо със задна дата, оправете нещата...щом е за държавата...Не, не е за мен. В никакъв случай. Те с тия скали от 100 години ме изнудват...

Спретнете едни протоколчета за проверка със задна дата. ..Щом е за държавата...Не, не е за мен. От 20 години ме изнудват с тия скали. После ще отшуми, ще се оправим...Ако не, ще обвиня кмета и винкелите, че ме изнудват, ще отклоня вниманието...

Проблема Големия е, че реално държава България несъществува! Има дерибействаща върхушка по-известна по Света като Мафия, която използва всички управленски и силови структури изцяло контролирани от нея единствено за собствените си интереси просперитет и оцеляване! Всички природни дадености, както и постигнатото от хората в годините се използва безогледно за лично забогатяване на върхушката. Принципа им е известен уверени в безнаказаноста си -"След нас и потоп'! Факта че България е под 7 милиона е точно следствие на това! Дори лудите не бягат от хубавото!!

Тъкмо се чудех на кое дадено от природата мафията българска не е сложила ръка в напън да го съсипе! Ех, ако имаше държава....

Явно си искате комунизма?

Обектите са предоставени за управление на община Белоградчик, допълниха от ведомството. Това значи, че желанието на хората от общината е по важно от това на самозабравили се жълтопаветници и могат да си правят със скалите каквото поискат. В случая са ги осветили, в което няма нищо лошо. Тези скали са на милиони години, 20 анкера няма да им попречат да издържат още няколко милиона. Всички се правите на интересни и загрижени, но не си поглеждате във вашата паничка.

Така е, няма да пострадат много, ама може ли тая грозотия да спретнат? То се прави проектче, гледа се, мисли се, па се прави красиво, здраво и по-възможност - невидимо.

Ало, Баноф съм... абе веждито ходил да се оплаква там в някакви телевизии... виж нацначете една комисия, да дойдат утре журналистите да я снимат как проверява там... да... да не усложняваме нещата. Ако трябва махнете ги тези китайски прожектори и после пак ше ги сложите... да... туристите, да... обичат да си правят ношни селфита на фона на скалите... айде.

То кмета на Белоградчик бил избран от БСП и сие. Там ли бяха критиците по строителството? Сега що мълчат?

Цял конгрес БСП подчини на тоя Банов, що флашки и патрашки вади Лудата, що пресканференции свиква, в Европа праща материали, в прокуратурата...и какво Едно голяма НИЩО

Няма, няма и да има. В превзета от мафия и ГЕРБ държава, само оставки се подават , ама в краен случай. Осъдени- няма!!! Всички са изпрани, бели- ангели просто:-))))) А такива като теб, вземат по 2 бона заплата и щастливи, щастливи,... че живеят в най-корумпираната и бедна държава, на дъното на всички класации и липсващо правосъдие.