Минеков в разговор с Йончева: Съществуването на СЕМ е под въпрос (видео)

Обществените медии не трябва да обслужват политици и партии - те не са за това, заяви министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съществуването на Минеков в политиката е под въпрос! Трябва да се решат проблемите с изборите Но за 30 дни ще е трудно, Останалото време, го пропиляха вече.

Председателката на СЕМ е извъртяла доста сФирки, докато си купи къща под Витоша ...

Анти Минеков настроенията са много силни.съдя по минуси и плюсове.

Чевен боклук. Синчето на тати.Според Вас всички който Ви пречат трябва да изчезнат.Само Вие бе .45 г Бащите Ви колега и бесеха, а сега синчетата и дъщерите. Но виновни са българите, който успявате да манипулирате И който Ви допускат до властта

СЕМ трябва да се закрие-къде по света има такава глупост

За СЕМ не знам, но министър да заплашва обществена медия, че не му козирувала и отговаряла на въпросите му както той иска - понеже била политизирана ?! Ама той срещу какво рита - че е политизирана, или че не е политизирана на “правилните” позиции ? Защо не си стоя във фейсбук - там можеш да говориш всичко и само лайкове получаваш. Ама да си министър не е толкова просто - със живи хора общуваш, не с виртуални “последователи”

Комунист на комунист думаше ....

Сега кой ще дава обяснение за плика с „бонбони”

БравО Минеков.Точно така трябва.

Губи си времето, Те изборите ще почакат, Да ти дойде кефът.

Питам , за какви заслуги Минеков е станал професор и кога? Няма никаква информация в нета за този въпрос. Някой има ли информация? Нека я сподели. Предварително благодаря.

Не отговаряйте на герберските тролове, не им правете трафик. Достатъчно им помагат от сайта отвътре. Само си правете сметката като четете с какви хора си имате работа. Хора е силно казано за крадливата и леко умствено ударена чета на Онова нещо от Банкя.

Хубаво че е дира че да има къде гербепитеците да си серат. И то поне нещо умно да говореха…а то само залени чорапи, фигуранти и темподобни тъпотии.

Айде уво, Служба не остана. 35 дни и глупостите и инсинуациите Приключват Минеков!

Последни заплати на хранилката за глупости

Не се знае,но и без това ГЕРБ няма да се върнат вече,така,че си търсете друга хранилка.

Предпочитате си крадливия пожарникар а??? После не се обиждайте като ви наричаме малоумни тролове

Къде е др. Радев да ми поговори (може и с клишета) за свободата на словото?

На българина УГОДИЯ НЯМА, КАКТО СЕ ПОКАЖЕ НЯКОЙ И ГО РАЗКОСТВАМЕ ОТВСЯКЪДЕ ДО 9-ТО КОЛЯНО, КАКЪВ БИЛ БАЩА МУ, МАЙКЙ МУ ДЯДО МУ, И ВСИЧКИ РОДНИНИ ОТ ФАМИЛИИТЕ! А НИКОЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА, ЧЕ ОТ 1944 ГОДИНА ДО 1989 - ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ, БЯХА ЧЛЕНОВЕ НА БКП, БЗНС, ОФ - БЕЗПАРТИЙНИ НЯМАШЕ, АКО НЕ ЧЛЕНУВАШ НИКЪДЕ СИ АВТОМАТИЧНО ЧЛЕН НА ОФ И ПЛАЩАШ ЧЛЕНСКИ ВНОС! ИСТИНАТА Е ТАКАВА! ТАКА ЧЕ ДА ТЪРСИМ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ Е НАЙ-МАЛКО СМЕШНО, А И ТРАГИЧНО! ТРЯБВА ДА СПРЕ НАРОДА ДА СЕ РАЗЕДИНЯВА! ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЖЕ ВОЛЯ ЗА ЕДИНЕНИЕ НА НАЦИЯТА! ГРЕШКИТЕ ГИ ПРАВИМ НИЕ, А ТЪРСИМ ВИНОВНИ! ОСВЕН ТОВА, СЕ ОСТАВЯМЕ НА ВЛИЯНИЕТО НА ВЪНШНИ СИЛИ ДА НИ РЪКОВОДЯТ КАКТО СИ ПОИСКАТ! НЕКА СИ ВЗЕМЕМ ПОУКА ОТ МИНАЛОТО НИ, НО И ОТ СЕГАШНА УНГАРИЯ, АВСТРИЯ дори от ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДЪРЖАВИ ОТСТОЯВАЩИ СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ!

Ето "новият " модел на пРезидента. https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%83%d0%bf%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8%d1%8f/

Величко Иванов Минеков е български скулптор, известен с монументалната си пластика, и общественик, депутат в Осмото и Деветото Народно събрание в периода 1982 – 1990 година. Негов син е скулпторът и специалист по металодизайн Велислав Минеков. Минеков е участник в близкото лично обкръжение на Тодор Живков, известно като „ловната дружинка“ и действащо като неформален съветнически щаб. Бил е първи заместник-председател на Съюза на българските художници и член на бюрото на Комитета за култура. Негов син е скулпторът и специалист по металодизайн Велислав Минеков. А аз добавям и сегашен министър и протестър. ТА ПИТАМ ВИ, ДАЛИ МИНЕКОВ НЕ СИ Е ЖИВЯЛ КАТО ЦАРЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА С ТАКЪВ ТАТКО? ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ ПРОТЕСТЪРИТЕ С МИНАЛО ОТ ВЪРХУШКАТА НА БКП! САМИ СИ ВАДЕТЕ ИЗВОДИТЕ!

И Тулупа "Антикомунист" е син на милиционер и член на БКП от 18 годишен, ама за него нищо не казваш???

А сега дайте пошлите биографийки на Биков, Харизанов и бързо забогатялата с имение за милион секретарка на Онуй....Няма нали?

-Краставите магарета през девет дола се надушват...

Предлагам да направиме класация за най-големия идиот в служебното правителство и всяка седмица да връчваме жълта фланелка. За изминалата седмица номинациите са за Минетков и онова недоразумение - Стойчо Кацаров. Ама и Комитова може да вземе някои точки?

вътрешния що го забравяш секретарката му, дето духна първа дружка с чери

За да се освободим от руско иго трябват жертви. Пример Украйна - 10 000. Иначе още 100 години ще си носим руския тумор на гръб. Дори Герб за 10 години не успя да премахне руската мафия. Ако ни спечели изборите Герб очаквайте руските пионки като Божков, Цветан Василев, Арабаджиеви, Бобоков, Баневи и др. на бели коне като АсвАбАдители.

Почнаха с телевизията... Ще продължат и с останалите медии, а накрая ще ударят и интернет. Все в името на "справедливостта" и грижата за народа".

За честни избори беше остро необходимо 2 месеца терор да има.

Лика - прилика. Червени изроди общуват помежду си, поради липса на интерес и погнуса сред нормалните българи. Всеки глас различен от глас за дясната коалиция ГЕРБ-СДС е глас за националните предатели от "ДаМосква", начело с чудовищния некадърник ТъпизълРР. А нищожествата ичко и наско не стават дори да метат улиците

тази година ние сме шампионите по футбол на европейското

Те ти Изроди

Няма да си го причиня това - да чета, или слушам какво си говорят двамата червени родоотстъпници! Сетих се какво казваше баба ми: Краставите магарета през девит баира се надушват..

Ти немаш и мозък. Баба ти го е отнесла горе.

А твоят явно още ще почакаме да го донесе някой!

Тези двамцата от котилото на БКП водят в класацията "Най-гнусен политик" за 2021 година. Заедно с онова недоразумение здравния министър Кацаров.

Конкуренцията е голяма!

Помним как СЕМ затвори например ТВ7, защото там вървяха неща различни от официалната позиция. Като филмът на Йончева от Донбас и кадри от подпалването в Одеса и кой стреля. Или архивни документални за българската армия била се срещу Третият Райх, след присъединяване към Трети украински фронт и не помня точно, но примерно около 34 хиляди загинали български войници. Виж да дават Мики Маус не е проблем, въпреки че жестокостта там е огромна.

Събрали са се хърбел и щърбел - двама помияри. Марш в буклука!

се,кой е по-грозен и миризлив от тия двамата антибългари?

Ти, бе!

заключи категорично: "С една дума, тук трябва да има промяна - на всяка цена”. Не може повече българският народ, а и аз да плащаме стотици хиляди евро за издръжката в ЕП на Елена Йончева, любовницата на Станишев и за техните креватни игрички. Изчегъртване за нея, а дори аз лично мога да я кюртирам.

Нееее! Няма такаеа зловонна,клокочеща от злоба суспензия! И такива неподправени грозници!

Има, ти и останалите герберски тролове, които драскат тук!

Тези овце, блеещи по-долу какво искат да кажат: че ТЪПОТО СИ Е ТЪПО ДО ГРОБ !! И ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ САГРОБАДЖИЙСКИ ТРОЛОВЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА ОПЛЮВАТ ВСЕКИ, ИЗПРЕЧИЛ СЕ НА ПЪТЯ ИМ !! АЗ НА ТОВА МУ КАЗВАМ "ОВЧА КУПЕЛ". КОШЛУКОВ БЕШЕ ИНИЦИАТОР НА ЗАПАЛВАНЕТО НА АРХИВИ НА ПАРТИЙНИЯ ДОМ ПРЕДИ 30 ГОД. И ЗА БЛАГОДАРНОСТ ГО ИЗПРАТИХА В ЩАТИТЕ НА ТЯХНИ РАЗНОСКИ ДА УЧИ 5 ГОД. "ПОЛИТОЛОГИЯ". От телевизиите на Гробаджиите колко разследващи журналисти ги изгониха ?! КАТО МИНЕКОВ НЕ Е ПРАВ КАЖЕТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ ТРОЛОВЕ, ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НА 112-то МЯСТО В СВЕТА ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО И КАКВА РАБОТА ВЪРШИ ТОЗИ "СЕМ" ??? Виждам, че и на "ДИР" модераторите им харесва повече да четат "Голая киска хочет ласки - www.BG17.club", а трият всичко друго поголовно !! Да, такива са инструкциите "отгоре" !!! Е ТОВА Е "СЕМ" - ЩАТОВЕ, ПОДПИСИ НА ВЕДОМОСТИ ЗА ЗАПЛАТА И ПЪЛЕН НЕПОКИС !!!

До сега никой не се е отрекъл от комунизма. Едва ли пудела на Радев ще ти донесе щастие. Какво правим? Последни в Европа или последни в Азия. При баце бяха настъпили спонсорите на матушка и бяха договорили едни смолети и еврото. Все неща които не се нравят на вова. После било борба с корупцията. Ако тия са борците, дай да я закриваме тая държава.

Джаф, джаф :)

Е, този Минеков ли е новото лице на промяната, рестарта, смяна на системата? Или Чалгаря Слави, който си е татуирал на гърба: “ Аз идвам и водя Ада след себе си”. Ами, че той си е чист сатанист! Как може в християнска България 17% да гласуват за него? Срам!

Този Минеков е срам и позор за България!

С други думи, Минетков иска да каже: да сменим хората в СЕМ с наши хора (по възможност с манталитет на зелен чорап) и тогава безпристрастността и свободата на словото са ни гарантирани. Да не забравяме и скандала от вчера с Пламен Узунов, за който в дир не пишат.

Тези два отпадъка защо ни ги показвате ?

Какво ви става в България бе, хора ? Нормални има ли ? Мая Манолова, адвоката на мутрите Галеви. Предложила Пеевски за шеф на ДАНС. Първа дружка на Черепа . Изведнъж се явява борец против мутрите и далаверите ?! Крадливото Ленче с офшорките . Дето избяга от правосъдието на Цацаров за далавери с Цветан Василев - първа боркиня за правда и свобода ?! Минетката, дето трябваше полицията да го арестува за оскверняване на българските символи - станал министър на културата. Хора, това е все едно Джо Изкормвача да стане шеф на полицията в Лондон. Хора, направете нещо ! На идиоти ви направиха !

Избираме теб за главен идиот

Ти успешно изпълняваш тази си длъжност.

Арестуваха протестър на Манолова, мамил хора в продължение на 10 години Арестуваният измамник Никола Маринов се оказа един от съорганизаторите на протестите от миналото лято. 35-годишният мъж беше задържан в сряда. Мъжът се представял пред жертвите си като прокурор, пилот, автомобилен състезател или служител в посолство. Това са само част от самоличностите, които Никола Маринов е използвал, за да мами много хора в продължение на 10 години.

Боклуците си искат комунизма, контрола влияниято на Русия. Милиони се харчат за това. Този професор отдавна се е продал. Измет!

ГЕРБ по заръките на "обслужвания безплатно от ИПОН" дедо ви Тодор! Първото правило: Въвеждане на еднопартийна система на управление от калинки като през 1944 г. от едни каскети!

Ле-ле-ле-леееееееи,и тази мастия от Брюксел се включи.Става все по-интересно.......

заключи категорично: "С една дума, тук трябва да има промяна - на всяка цена”. Не може повече българският народ, а и аз да плащаме стотици хиляди евро за издръжката в ЕП на Елена Йончева, любовницата на Станишев и за техните креватни игрички. Изчегъртване за нея, а дори аз лично мога да я кюртирам.

Обзалагам се, че тая не мое и да духа качествено

Как плюе само ....

Да ви пратя по една пица Нещо за пиене? Нещо за пушене? Ленти?

Подкрепяш Христо Иванов - получаваш диктотура на Радев. Гласуваш за ДБ - получаваш БСП. Жълтопаветната левица се оказа патерица на комунистите.

Да се въртите на пилона Си лягам..

Мъртвите :))))

Два рептила

Абе това правителство нещо много насериозно се е взело, да се изчака редовно такова и то да взема решения, това правителство има само една важна задача да организира изборите и нищо друго докато не се гласува друго правителство от НС!

Нима е достатъчно? Другите спят ли Предлагам да се завъртите на пилона Мммммм Мияу мияу

Да видим сега как Пеевски ще спонсорира ГЕРБ и Борисов. Тежки времена настанаха за кликата около Боко и по лошо ще става защото без пари няма как да купуват гласове и разпада на ГЕРБ е на финалната права. Харесва ми развоят на нещата ще си сипя едно!

Ще перат пари на воля под носа на Херо и Кьовеши Молове Sport facilities.. Drun drun

Гърбави Защо ви се случва това Има защо не мислите ли Управлява ви един боклук Сред вас има много умни хора Но Боклука ви управлява За пари И се гаври с вас Един тотално деградирал получовек Защо го правите бе Омерта ли пазите Смешковци Насрани от страххххх :))))))

Ако някой в герб си мисли,че няколко трола могат да му спечелят нещо... :))))) Мисли ли си го някой Нямат шанс