Мика Зайкова: Трябва да замразим депутатските заплати, докато трае кризата

Парламентарната доайенка определи добавките към пенсиите като "подигравка"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отмяна бе предатели! Какво замразяване?

Зайкова определи добавката от 50 лв. към пенсиите като "подигравка". Баба Зайка наточила калъча за депутатската заплата, не се кефи на 50 лева.

Мика Заикова да се откаже от депутатската заплата, и да кара само на пенсийка. Нали е патриотка.

поне днес Мика да не се напика в кенефа с ироничното име Народно Събрание

Мичке, ами след като на 1 (една) стотинка оценихте над 300 000 пенсионери за да не им се дадат 120 кинта за дърта марья за гергьовден и картон запъртъци за Великден, що пак да си замразяват предпразнично заплатите тези три или четири милиона колко месечни добавки към заплатата на народният слуга ще станат.Няма прилично -неприлично за тях всеки ден в НС година храни. Гледам онзи ден как от първа банка, един слуга гласува ще счупи бутоно , един, два ....седем ...10 пъти последователно. те за това искат да са в истинското НС и да няма журналисти -само трябваше да се приближи кадъра и де се види мазното лице на гладника

малка корекция става дума за около 36 -40 милиона, а не за четири милиона. Не ми се играе със сметки но това прави бонуси около и над 50 хиляди на заплатите на един депутатин

Попикана рептилия откъде я извадиха?

алооу вардете това бабе да не сбърка памперса с маската че станахте за резил

Ние затова ли кибичихме цяло лято по площадите?

Заплатите на депутатите да са 3 средни но за годината към която ще се преизчислят пенсиите

Коя криза да отмине? От 30 години все е криза. Така най-лесно се плаши електорат - има криза. Ще ти ...майката проста. Няма криза! Това е нормалното. Живеем в кочиня. А сега да видим как да си оправим кочинята. Най-добре да Ви изринем от парламента за начало.

И си вдигнаха заплатите! Евала! Затова ги избрахте! Евала умници! Вече ви е в устата и остава да дишате , за да е по- пълноценно усещането.

За пореден път

Това упражнение за кой път го играем? Жан Виденов,Царчето,Орешака,Сега чалгаря......И всяко едно такова упражнение ни коства 3-4 години връщане назад....

Не народа,а простаците от народа!!!

В никакъв случай не ги замразявайте,да не помислите пък да ги намалявате иначе тогава тия озвервлите депутати и шоумени да стоят гладни ли.

Решението беше да се постави таван на депутатските възнаграждения, но наведените пред Боко медии получиха по един грош от Севдето и изопачиха истината. Излезе, че новите първо си гласуват високи заплати. Герберщината в тази грешна държавичка трудно ще бъде премахната.

Тия ще си замразяват заплатите, след като си ги взигнаха. Хаххах

После ги замразиха Тези баси Наглите шебеци

Мирише на земя и то акъл дава парадокси. Къде е Слави казват че е гушнал босилека и той премиер щял да става , абе ташаци на рояци.

да си жива и здрава ,ама кой те излъга та на тая достолепна възраст да се навираш между шамарите ? Гладна ли си , жадна ли си , деца ли имаш да издържаш , кажи де ? Та в тоя ред на мисли не ми изглежда да си много много умна , Та кой умен човек ще се закачи като шаран на Учиндолска гола кука бе бабе ?

Казваха ми ората да не се навирам сред дупетатите ама на акъл не расте.

Аз съм и голям фен ...

Ти твоята недей, че кризата може да се проточи с месеци и знае ли се ...

Див популизъм в действие! Напротив!!! Депутатите трябва да получават много повече, само да вършат нещо полезно! Да не получават от други места заплати? Така ли е? А защо никой не говори за намаляване на заплатата на Радев, бре?

някой знае ли колко значат 50 лева за пенсионер с 300 лева пенсия ?не е подигравка а истинска помощ .а само преди няколко месеца същите хора получаваха максимум 250 лева .стига с простотиите работете и създавайте условия за по високи пенсии .те само с пожелания не се увеличават

Добре, бе, някой ще ми обясни ли какво я развяват тази бабка в парламента?! Родена 1942. 42-ра! Целият й живот минал под червените знамена. Заемала все постове началник през соца. Тогава отлично знаехме какъв тип хора стават началници. Какви промени може да предложи тази червена старица?! Това са пълни глупости, което прави Слави в момента. Ами тя в главата й още телефони с шайби и ролки от магнетофон.

Ограничените хора са бол в бг

Ти дори от тях не си, а доста по-глупав

Може даже да е била в една партийна организация с премиера в оставка или републиканеца Цецо асансьора.

Сега се изтъпанчила в светинята на българската полютика.

Прилича ми на Митьо пищова

какво ни занимавате с тези заплати ,работете поне малко ,а то за сега само с глупости се занимавате .сигурно нямаме проблеми и ни интересушар 1 милион за заплати и нчколко милиарда в тоалетната заради вашата лоша работа .

Нещо тролчетата на ИТН взеха да се спотайват в последните дни. Но и от ГЕРБ не са много дейни. Да видим какво ще е другата седмица кагато Слави стане премиер, или Тошето ще да стане. Театърът да продължава поне още една седмица за да си дадат сметка хората, че въобще не е си е струвало гласуването. Кризата обаче ще трае повече отколкото замразяването на депутатските заплати.

Да ти иба в дъртия вампир!!!

Справедливо е депутатската заплата да е не 3 средни, а 5 минимални заплати. И предложението да получават допълнително НОЙ-МНОГО ОЩЕ 25% е супер-яко, жалко че тъпите журналя и медии настроиха хората против, като не обясниха какво значи това.

Някoй

така вместо 6000 ще е 3200 ...

Ако това беше вярно нямаше така изведнъж и на секундата да го отменя те. Нито да почнете да говорите за замразяване на заплатите. Просто не очаквах те че толкова бързо ще лъсне лакомията ви. Нищо де изкара си надницата и си доволен нали?

Урод не те ли е срам на стари години стана за смях.

При теб е депутатска...пенсия.

Да ви е честито новото антигерб мнозинство наивници. Само да ви припомня че Борисов ефективно замрази заплатите на властта, а тия си вдигнаха своите. Има такъв народ...

Вдигна си съвсем наскоро заплатата и тулупа на 10 000 лв на месец....съвсем пресна беше новината преди няколко месеца

2014 и 2019 г

"а тия си вдигнаха своите. " КАК ТОЧНО ТИ ВДИГНАХА???? Може ли цитат от закон, правилник, решение?!! АМА ДОСЛОВНО?!

Плашило, скрий се

Мика, взе че опика сите банки из “кулоарите”

Няма нужда от хладилници и замразяване, има нужда от рязко намаляване на броя депутати в българския паламент. Закони могат да се коват с не повече от 60-80 човека. Останалите “аут”. Никакви реформи не се правят. Само се лапат повече и повече пари от изстрадалия народец. Затова, вън всички, мръсни хрантутници!

И няма никакъв смисъл. Ако мислиш, че като спести милиона годишно от заплатите и ги раздаде на 2 милиона пенсионера, това сте прави по 2 лева на година.

няма да ти увеличат заплатата, като намалят депутатите. А те като са по-малко по-лесно ще се подкупват от олигарсите. Колкото са по-малко толкова по-малко ще трябват за мнозинство за гласуване на определени лобистки закони.

Шибаняци, дано пукнете

Навсякъде работодателя определя заплатите. Кой е работодаля на депутатите? Да се договарят с него. От мен ако зависеше, щях да си дам заплата от 7 милиона на месец.

И кой е работодател на депутатите ? Ти ли ?

в интерес на истината, хората трябва да решават за заплатите на дупетатите, а не самите дупетати да си гласуват заплати, увеличения, или хипотетични "замразявания"

Пак евтин популизъм...впрочем от агитката на Слави друго не съм очаквал. Да си призная обаче, очаквах по-симпатични кандидатури от тази партия, по-млади, по-харизматични...

Откъде изкопаха това еврейско човекоподобие??

марксистко-ленинската идеология в действие, разпределение на материалните блага

Тази идеология я търси от това което чуваш в САЩ-марксистко ленинската:)))Но няма как да ти го обясня,ти си млад и склонен да целуваш обувки на черен в САЩ

Аз съм млад (все още ) и не ми харесва да целувам обувки на никого. Хубаво е като вадите черните обувки на САЩ да извадите тези и на някои други държави.Може би такива които Вие обичате да целувате. И на какво по- точно ще ме научите?

Котьо ,където искаш там целувай-Никой и нищо не и забранява.

Да има депутат който да не участва в комисия. Значи пенсиите не били преизчислявани от 2008. Интересно когато заплата беше три долара, колко беше пенсията? Дайте си сметка колко я е хванала склерозата, след като не помни каква пенсия получавала преди 5-10 години и сега. Абе защо дадохте заден ход за тия 25%? Защото се разчу нали? А сега ще ми го замазвате с замразяване и други измишльотини.

А пенсионерите - в пенсионерския клуб на чай и сладкиши.

ТОВА ПЛАШИЛО , ЗАЩО МАЛКО НЕ ГО ПОНАКИПРЯТ.

Така и баба знае - първо си гласуваме едни 25 %, после ги замразяваме.

Г-жа Зайкова ,позволявам си да Ви дам съвет предложете на вашата група да предложат депутатските заплати да са 3 пъти от минималната заплата на българина,а не три пъти средната според статистиката!Защото леля Цеца чистачката в Шоуто на Слави взима 1000 лева а Годжи 4000 лв.Средно е 2500 лева нали:))))?

Толкова сте прости ! Крайно време за да се ползва интернет и смарт у-ва да се държи тест за интелигентност ! Аман от простаци !

Колко по умно е устройството което притежаваш,толкова по-си изостанал с интелекта.просто за всичко разчиташ Гъгул да ти каже:(

PEYTSCH

Поне милион-два искат „подигравката“. Някога във фиша ни стоеше „5 лева от Тодор Живков“, бабо...Май не помниш...

Защо тоя вампир говори за криза ,тя живее в 1989г.

СЛАВИ НАЛИ КАЗА : ЗАЩО ИМ СА ДЕПОТАТИТЕ ТАКИВА ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ КАТО НАРОДА МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ С 300 ЛВ. БАБО МИКО ТИ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ПО ВЪПРОСА.

аз по грозно от това не съм виждал, ... а вие?!?

Ако не беше се намърдал дупетат , щеше да мръзне зимата без парно ...а възрастни като нея по селата лежащи болни нямат нито лекар, нито аптеки, нито държавни линейки за да стигнат до болница за каквото и да е лечение, диагностика....шибани боклуци