Мика Зайкова: Този бюджет няма да мине, той е слонче на глинени крака

Според икономическия експерт на "Подкрепа" и бивш депутат от ИТН макрорамката е построена върху неверни прогнози

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зайка Байкова -черната станция на НАЙ-ОХРАНЯВАНИЯ цигулар в света

тази сутрин са 4 /с по два и три профила/... Казали са им: "Действайте, пари няма!"

се обажда по нареждане на Дългия! Да внесе смут, да засили тревогите и да уплаши обикновените хора! Това, което е написала, не е обосновано нито от науката, нито от практиката... Идеята е да се вкара песимизъм и бюджетът да не бъде приет, което ще засили хаоса... Това целят ГЕРБ, ДПС, "Възраждане" и ИТН. В хаоса мафията работи по-спокойно!

Аман от тая.Много разбира сега,а тогава се е спотайвала на някое бюро.

"Най-страшното идва между първо и второ четене, понеже и ТАВАНЪТ на ДЪЛГА е 10,3%, а ще се наложи сигурно и повече да стане", обясни Зайкова. ДИР, ТАВАНЪТ на ДЪЛГА е 10.3 МЛРД. лв., а не %-а! ... ГЕРБ иска ВОТ на НЕДОВЕРИЕ заради финансово-икономическата политика. :) Да сравним - имаме 4.5% от БВП РЪСТ на БВП; При ГЕРБ 1 БЕЗ ВОЙНА имаше СПАД от 5% от БВП.

нормално е след ковид - всички леко -полека отвориха врати, възвръщат си силите. Нормално е - последните две години бяхме затворени. Не оправдавам ГЕРБ - не. Не ги искам, само заради боко - отдавна ми е противен, НО! Да приписваш заслугите на сегашното "правителство" затова, че има ръст, си се объркал нещо. М/у другото, като знаеш толкова, можеш ли да споделиш колко процента се е увеличил външният ни дълг?

- бабе от соца - " виден международен мениджър" - продавач на бански и шнорхели - виден юрист - нагъл плагиат - ценен но дребен депесарски кадър - самообявил се за най- добър, нереализирал се премиер , никито имам предвид И един куп по- неизвестни спецове, но " знаеши английски" Аре нема нужда

Винаги съм приемал това Бабче, само като Атракция. Но когато Атракцията започва да се приема "Професионално Сериозно", то Атракцията става Комедия.

що не си гледа пенсията и внуците, ми се пъне да раздава акъли И без това е спецялист по петилетни планове и развит соцялизъм

Да е жива и здрава! Ако всички в кабинета имаха нейния професионализъм, нещата щяха да изглеждат прекрасно и нямаше да има вот на недоверие или както те патетично го наричат "преврат".

Ако всички са като Мика - голяма говорилня ще стане, само със словоблудства, без никакви решения и без никаква ясна стратегия... Иначе, лафове ще има много - то ще е слонче на глинени крака, то ще е змия отпред магаре отзад и всякакви други бисери, но ясно предложение от такива словоблудстващи синдикални дейци не се надявайте да получите... Никаква цялостна стратегия и без последователно структурирана икономическа концепция. Само словоблудства. Иначе, жената не е лоша и тъй като много "мели" (не спира), то и успява да си поддържа изказа добре структуриран, но не и комплексно мотивиран, а само виц да се лее.

Ти кажи сега, бабче, ще се цепиш ли от Славчо или ще си му вярна? Че нещо останаха само двамцата с Тошко. А самият Тошко обяснявал ли ти е на теб, че си едно нищо без Славчо и само Дългият има право да взима решения? Щото така обяснявал на всички. Та ще натискаш ли бутончето и в следващия парламент или не?

Агнето върви подир нея

Пънете ли се герберастки и итн комунисти да злобеете ?! Това ще ви остане!

goose

икономически експерт на "Подкрепа" е оксиморон :)

Бабче, спря ли котлона? Да не стане беля?

баба Мика май не е съвсем изкукала след като и дума не смее да каже срещу учиндолския си продажен ментор.

Дърта грозна вещица. Колкото по-малко я споменавате, толкова по-добре!

Да, ама е комунистка, а дира точно такива обича до полуда!

Ти бабче по-добре кажи,ще се цепиш ли от Слави или ще му си вярна до края? Щото както е тръгнало накрая ще останат само Слави и Тошко в тая простотия наречена ИТН. Пък и Тошко обяснил ли ти е, че само Трифонов има правото да взима решения, щото всички други без него сте едно нищо! Това кажи бабче, другото....ние го знаем, нищо хубаво не ни очаква в близките няколко години.

Оказа се че единствените напуснали партията на Слави с ония Купените депутати. Общинските структури дето уж били напуснали се оказа че не са напуснали.

Този кукумицин е най-компетентния човек у нас???Горката България,страна на малоумници,дебили и чалгаджии!

Наистина ли тази старица, цял живот работила като чиновник в профсъюзите, е меродавен експерт!?! Не ставайте смешни!А и като се сеитя, че е финансовият експерт на славуца......

Чичак, не ти трябва да си експерт за да кажеш че инфлацията е повече от 15% и до края на годината ще е 40% Трябва да си експертно прост за да си мислиш че бюджет основан на 10% инфлация ще свърши някаква работа ако инфлацията е 40% и нагоре. Нека не се залъгваме, финансовият министър не струва! И децата знаеха че инфлацията ще мине 10% когато беше 4-5% но той твърдеше че това няма да се случи! Имаме селски далавераджий за управници!

goose

Хайде остави на експертите да прогнозират инфлацията, не на руската пета колона :)

вече не знам какво да коментирам-пълен буламач?

Щеше да е хубаво и интелигентният лумпен да смета като нея ама надали. Той си следва усмихнатия от харвард, защото той знае най - добре.

той лумпена красивият и интелигентният си смята много добре , само че не разсъждава правилно.

Всички увеличение и помощи са направени на базата на теглене на заеми. С други думи непрекъснато трябва да се теглят заеми за да има пари за тия увеличения на пенсиите и помощи.

А къде отиват парите от увеличеното ДДС?

Където отидоха парите от спрените строежи и ремонти. Там където отидоха ония 10 милиарда е от спрените кражби както твърдяха тия новите. Там където отидоха милиардите от продажбата на ток на петорна цена.