Михаил Околийски: Управителят на НЗОК беше пожертван

Роенето на болниците е много голям проблем, който трябва да решим, заяви заместник-министърът на здравеопазването

Обратно в новината

Коментари - Михаил Околийски: Управителят на НЗОК беше пожертван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е уникално тъп , но за сметка на това пламенен безродник, русофоб, педал и пламенен лизач на всякави немити краварски и еурогейски задници. С това се изханва тоя мишок

А подуправителят не е липожерван?

Като чуеш някой да обвързва заплатите на отделните видове персонал в здравните заведения, с функциите на НЗОК, веднага ти става ясно, че този човек изобщо не разбира целите и задачите на НЗОК. Вземете, че разберете нещо елементарно - банката, която е издала кредитната/дебитната Ви карта по никакъв начи не е обвързана със заплатата на хамалите, товарещи чувалите с брашно в хлебозавода, от който си купувате хляб!

Околийски е толкова тъп и некомпетентен като председател на Надзорния съвет на НЗОК, че другият парашутист-неадекватник, управителят Михайлов, му се вижда умен, стойностен и компетентен. Смях в залата.

уникално тъп е, но за сметка на това пламенен безродник, русофоб, педал и пламенен лизач на всякави немити краварски и еурогейски задници. С това се изханва тоя мишок

Фарма мафията която изгризва половината от тези 9 милиарда ,остава недосегаема!? Сглобените анти българи пан ни насочват вниманието в грешна посока...малките болници им били виновни! Ами оборудвайте ги тези малки болници добре с апаратура и медицински лица , поддържайте ги добре, ...Веднага махнете Порочното ...всяка болница търговско дружество.....и ще работят добре. Те са малко перо от бюджета на НЗОК. ПРОБЛЕМЪТ МА ПРОБЛЕМИТЕ са супер високите цени на които НЗОК купува лекарства с НАШИТЕ ПАРИ, за Фарма Мафията! Защо не купува НЗОК...генетически лекарства със същото качество но с многократно по ниска цена от и оригиналите на световната Фарма мафия! Но Не....Лобито на търгашите на лекарства е толкова Мощно при Сглобените Евреоатлантици,че грабежа през лекарствата е Гарантиран.

Аман от КАДРУВАНЕТО! ... Държавата ГУБИ 100 МЛН. лв. ГОДИШНО заради РАЗЛИЧНИ цени на лекарствата, ПЛАЩАНИ от НЗОК на БОЛНИЦИТЕ. РАЗЛИКИ, достигащи 10 ПЪТИ!!! А Едноръките джентълмени ОТКАЗАХА ЦЕНТРАЛИЗИРАН търг за ОНКОлекарствата. КРАЖБИТЕ от ЗДРАВЕТО да продължат! ... Преди години 1 м-р на здр. би алармата, че за ЕДНО и СЪЩО лекарство държавата ПЛАЩА НА ЧАСТНИТЕ болници 8 ПЪТИ-ПОВЕЧЕ, отколкото на ДЪРЖАВНИТЕ. И крадците са ЕВОЛЮИРАЛИ - от 8 на 10 ПЪТИ. Н България КОРУПЦИЯТА се УЗАКОНЯВА.

а просто се размина със софрата

Цялата Държава е пожертвана, а той се закахърил за някакъв шарлатанин!