Михаил Миков: Има разминаване между разбиранията на хората с леви идеи и тези, които са в БСП

Той не отрече твърдението, че ще създаде нова лява партия или че ще се присъедини към такава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курнелия ни лъже, че операторите нямало да вдигат цените на мобилните услуги... А1 си ги вдигат директно, Нямало решение на съда в България. Кой лъже сега, народа Български?

Миков да не иска да внуши, че е социалист по душа?! Колкото Нинова и Станишев са социалисти (по вътрешни разбирания), толкова е и той.

по света, и най вече у нас има хора с ляви идеи! лошото е, че само идеите им са ляви, а практиките им са "моето си е мое, чуждото е общо, значи пак е мое!

А то вече има подходяща партия, ама май нещо поизчезна. Смятам, че Мишето ще я възроди и ще и предаде силен идеен характер. Наздраве!

Тоя ляв пияндурник изка дясна ракия за да обясни погрома над северозапада. Не се напи не се наяде. Много кърлежи трябва да изтребен.

Левите искат един общ казан, в който всеки! да слага според възможностите си, а началника да сипва с черпака от казана на нуждаещите се. Благодя много за това ляво, направете си ваш соц-казан и си го пълнете и изпразвайте сами, без да ангажирате цялата държава с изхранването си.

Миков,Миков ти си от тези заради кои то,замислената "нова лява формация" ще се окаже опорочена в зародиш ! С други думи"със стари курви,нов бардак..."! Резултатът ще е втора АБВ -формация ! Обидени ,реваншистки настроени,кариеристи,службогонци.... Поредния тупик за "лявата идея"...!!! А,да...сега ще привлечете деца и внуци ,само партията ви да изглежда нова ...

Г-н Михов, направете партия Аз и боби Михайлов ще сме първите членове Гарантирам , ще сме милиони. Сериозно !!!! На всеки конгрес , ще си носим по една боцка. Може да го направим около Гергьовден. От мен бирата Дай те ни нишан

Влах и пияница.

и кое е новото на този конграс, бе миков? ми тя лъжата е в основата на вашата "стогодишна" партия основана от лилов на 3 април 1990г! и на всичките си конгреси лидера е громил "врагът с партиен билет" и генералната линия на лидера винаги е била правилна, докато не изпусне властта! после всепартийно плюене по падналия лидер и ....неистово хвалене на новия!

Наздраве, Микич! Кефиш!!!

Прав ти път Миков. Срамно е да работиш срещу БСП.

Единственият бесепар, който ми допада. Пич е Мишо.

Познавате се от дружеството на анонимните алкохолици, ли!