Премиерът се яви в съда по делото за изборния референдум

Безпрецедентно, премиерът Георги Близнашки се яви като жалбоподател в съда.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът се яви в съда по делото за изборния референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След визитата на това същество да измиете съда.

ЗНАЕ ТЕ ЛИ ЗАМИСЛИХ СЕ СЛЕД ЕДИН РАЗГОВОР МЕЖДУ МЕН И КОЛЕГА,КОГАТО СЕ СЪБИРАХА ПОДПИСИТЕ ЗА РЕФЕРЕНДОМА,ЧЕ ТОЙ СИ ОБЪРКВАЛ СЪЗНАТЕЛНО ЕГН И СЕ ПОДПИСВАЛ НАВСЯКЪДЕ,КЪДЕТО ИМАЛО ПУНКТОВЕ ПАК НАПУК,ЗАЩОТО НЕ БИЛО ЖЕЛАНИЕТО НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ.И СЕГА РАЗБИРАМ ЗА ТЕЗИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ В СПИСАЦИТЕ.ПОМИСЛЕТЕ И ВИЕ И НИЕ И ТЕ СЪДИИТЕ.

Кой се страхува от задължително,мажоритарно и електронно гласуване??? Отговора е прост-който ще загуби най-много от това.....ДПС при задължително гласуване взима двойно по-малко проценти.БСП при електронно гласуване също взима много по-малко-масовия електронен вот от чужбина ще ги отвее при мумията на Георги Димитров.....:-) Покупката на избиратели се обезмисля....ще трябва да се купуват в пъти повече гласове,което обезсмисля покупката!!!

Още ли Служебното Правителство е в Конфликт на Интереси - не давате никаква информация затова и ще ЦИТИРАМ :Премиерът Близнашки и четирима от министрите на образованието Румяна Коларова, на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова, на външните работи Даниел Митов и на здравеопазването Мирослав Ненков първоначално не пожелаха да оповестят декларациите си за конфликт на интереси. След медиен натиск декларациите на членовете на служебното правителство все пак бяха публикувани на сайта на президентството. От собственоръчно написаните декларации стана ясно, че в ситуация на несъвместимост с поста заради участия в неправителствени организации и частни фирми, към 11-12 август 2014 г., са се намирали: премиерът Георги Близнашки, вицепремиерът и правосъден министър Христо Иванов, вицепремиерът по еврофондовете Илияна Цанова, министърът на икономиката Васил Щонов, министърът на културата Мартин Иванов, министърът на спорта Евгения Раданова и министърът на отбраната Велизар Шаламанов. По-късно стана ясно, че двама други министри на финансите Румен Порожанов и на земеделието Васил Грудев, както и главният секретар на Министерството на земеделието и храните Иван Капитанов имат съвместно участие в неправителствената организация Сдружение Център за стратегически анализи, финансиране и европейски фондове. От декларацията на Порожанов, публикувана на сайта на президентството, е видно, че тази информация е заличена с коректор, докато при Грудев изобщо липсва. Нещо повече, Порожанов, Грудев и Капитанов са регистрирали неправителствената организация по ЗДДС, което се прави задължително, ако е налице оборот от над 50 000 лв. годишно.

извода е на барикадите викай силно и къде?..в правителството

На професор Близалков, след като Бойко го назначи за сл.премиер веднага асфалтираха улицата пред къщата му.Нашата улица в столица София не е пипната от 1990 година.Извода е, че аз доцента е необходимо да стана най-малко министър от Герб и тогава кмета Фандъкова ще преасфалтира улицата, направи тротоар, монтира осветление ,ремонтира спирката посока Център и ще повика батман Бойко да резне лентичката.P.S. Улицата е педпендикулярна на ,,Цариградско шосе".

Ренегата протестър а също и фалшификатора на подписите за референдума осребри"достойно" участието си в едногодишните безумни и платени протести с поста , който заема в момента ,наистина нЕма такава държава , като нашата в която мутри , лъжци и престъпници да са на властови позиции .

не са фалшиви подписите. всичките ми поанати и приятели подписаха . и тези в бъгария и тези от чужбина!

умението да казваш на черното бяло е минималното изискване за влизане в отбора на бойко, а даже и за б отбора правилото си важи..

Този мамул, кога работи и кога ни занимава с личният си комплекс за малоценност. Май няма нищо какво да прави или не са му спуснали поредната директива. А бе, май са го прелъстили и изоставили.

Референдума е огромна глупост и антидемократичен - налагащ задължения. В огромна част неизпълним, поне не по начина на написаните въпроси. В законите трябва да има купища алинеи с описани условия, на които не може да се отговори с референдум. Ето референдума за отделяне на Шотландия е възможен, защото може да се отговори с ДА и НЕ. Но на тези въпроси, като със задължителното гласуване, не може да се отговори така. Защото има хора в кома , инвалиди и други, за които гласуването, е като да отскочат до Марс. Да не говорим за теоритичната възможност, някой наистина да е на Марс - нали американците гласяха мисия с хора от цял свят. Няма и наказания. Какво следва ако е нарушено. Трябва да допълнят НК. Например, не е гласувал, то следва 5 години затвор. После не е гласувал, но е възрастен и има затруднения да гласува - до 3 години затвор. Не е гласувал, но е инвалид - до 2 години затвор. А пък електронното гласуване е въпрос на технически възможности и преценка на сигурността. С огромна вероятност за нарушаване тайността на вота. Улеснение на купеният вот - ще го правят електронно пред някой. С невъзможност за проверка. Няма и материален носител, като бюлетините за проверка. Електронната такава, е като да проследяваш вотовете, да не говорим колко ще е скъпа и никога няма да е 100% сигурна. Да не би да направят системата тези които ще гласуват? ;) Аз мога, но аз съм изключение. ;) А и задължителното гласуване, все хората забравят, че е налагане на задължение. Например някаква ученичка в 12-ти клас ще вика като види плакат, я този (например Бареков) изглежда готин, ще гласувам за него. Хората имат правото да не се занимават с политика. А тези гласове на неопределилите пристрастия, ще са най-неточните - почти хазартни. Проблемът който преследвате, с купените гласове и твърдите ядра, се решава по друг начин.

Ами нали за това е РЕФЕРЕНДУМ - да се информираш, да помислиш и да гласуваш. Правилото ще го определи мнозинството.

Точно по този въпрос няма да има представителността. Някой няма да отидат и на референдума. Всичките автоматично ще са против, но няма да се отчетата като такива. Освен това не може да задаваш всякакви въпроси на референдум. Например да се обеси ли политика Х? Тези въпроси за референдума може да се атакуват като противоконституционни. Има и защита на малцинството и ти все в нещо ще си малцинство. Освен това какви въпроси стават за референдум? Такива с отговори ДА и НЕ. Само че посочените не стават. Те не определят алинеи и наказания. Така че резултата от такова гласуване, е колкото на социологическо изследване. Те не могат да се въведат по начина на въпросите. Да не би въпросите да си ги избрал ти? Това са спуснати въпроси. Някой е определил, че мнението ще съвпадне и ще има политическа изгода. Това не са въпроси от народа. А за електронното гласуване, като не броим изключенията от до 2%, то народът е некомпетентен. Същото важеше и за АЕЦ-а. Аз лично считам, че въпроса продължи ли, трябва да се атакува в КС и с решение, че въпросите са противоконституционни, да се приключи проблемът. Както ти решаваш за мен, че ми липсва гласуването, така аз мога да реша за теб, че ти липсва желязо. ;) Ако разбираш какво ти казвам. Шега е. Не ме преследвайте. ;)

Сега, като му отхвърлят тъпата жалба, трябва да плати съдебните разноски.

НА БЪЛГАРИЯ!

Близнашки е изключен от редовете на славната Болшевишка партия ! Да не бъде допускан до комунистически сборища и бъде публично заклеймен !

Само така, бой по скапаните кухи кратуни на БСП-ДПС-АТАКА Това беше най глупавата управляваща коалиция, да же по-глупава от предишната гнойна коалиция. и от Виденовото правителство. Как можахме да го допуснем, баси срама

Чукай си кода и не се меси в политиката. Просто не ти се отдава, речникът ти е ограничен и лишен от смисъл.

Обратно. Пълен е с точния смисъл, който носи всяко управление на БСП. Аз други смисли в управленията на БСП не виждам, освен дебелашко и безобразно вкарване на най-лоши практики и вредни за коя да е политика. Скъпи съграждани, от трибуната на ЕС публично казаха преди около половин година, че Станишев реставрира комунистическия режим в България. А това е страшно. Ако някой не знае какво е комунизъм, ще му припомня режимът на ток и вода, опашките за храни, но и всички оследствия, които неминуемо се изявяват десетки години след първите опити за премахването на комунизма. Така е в 43 държави по света, в които е имало комунизъм - бедност, рискове за обществото, простотия. А когато простият се приеме за експерт, това вече е опасно и за простия, и за интелигентния. Борбената простотия е най-страшаната, обедняваща и пагубната. простакът разбира се не го осъзнава и не знае защо страда. Това е същността на простащината. Само помислете колко добре живеят простите хора в света, който комунистите мразят! И как са осигурени социално! Мечтата на простака! Но! Не е така в комунизма :-). Комунизмът държи простака в бедност и го заблужава, че е умен и че може да управлява. За прост човек това са много важни аргументи. Ако изобщо разбира какво е аргумент де. По-скоро комунистите вкарват простия човек в емоции, като му пълнят ума с небивалици. Комунизмът е една голяма лъже. С всички последствия от това. И последствията траят с десетилетия, защото една държава не е дворска тоалетна, че да я промениш за петилетка. Това го с петлетките го умеят само комунистите, но на думи, хахаха!

Омръзнаха ми да ни занимават с глупости.

Лизашки съвсем изпуши, или босът му Бориов го е включил активно в предизборната кампания. Тази маша кога ще разбере, че сега е служебен премиер и на първо място са делата в държавата. Още се изживява на площаден лумпен и марионетка на соросоидите.

Близнашки осребри по най-добрия възможен начин участието си в протестите!

Партията подкрепя референдумите, стига да ги е инициирала самата тя! Всичко друго е свободия, а не демокрация.

ти пак ще допълзиш ми се извиняваш ...

Че Близнашки не е ли от партията!?

Не , той е ренегат, вече не е червен талибан

Твоят Борисов, като беше премиер защо опорочи референдума за Белене? Хайде, припкай до яслата за малко трици.

Е, това точно е най-смешното! Единственият референдум в тъй демократичната ни Родина беше проведен от Борисов.. смяях! ;)