Жена излязла от хотелската стая на Михаил Михов

От записите на охранителните камери става ясно, че час преди предполагаемото време, когато е настъпила смъртта на бизнесмена Михаил Михов - Мишо Бирата, от хотелската му стая излиза жена, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Жена излязла от хотелската стая на Михаил Михов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайфуни с нежни имена :) .... Старата школа си е стара школа ....

НАЛИ? ИЛИ ?

Олекнами значи човека все пак си е заминал щастлив от този свят

Значи човекът е умрял или от премазване, или от уплах!

сигурно....

че от кво друго ще е ....тя Фидоската е тежка и страшна

В нормалните хотели след определен час вечер се записват личните данни на влизащите лица. Още повече този хотел не вярвам да е бил препълнен.Но да не забравяме че това е специален хотел -не е обикновен.

Проститутките са враг номер едно на бизнеса.

Като гледах как онова баскетболистче Папазовото квичи по телевизията и ми стана мочно. Защо го викат това момче все за ревливи случки. Искат и той ли да свърши пред екрана. та той така сърцато защитаваше Бирата, че мсе по хотели спял щото работата му била такава, че просто не се усети как призна пред целокупния български зрител, че Бирата се е скъсвал от курвалък. Чак време да се прибере не му оставало.просто ги редувал - баскетбол и курвалък и това е. Ей, на това му викат вместо да изпишеш вежди, да извадиш очи. Ама и то просто момчето....

От самото начало беше ясно че има някаква такава работа. На път за София ще нощува в Правец! Смехории отвсякъде! А пък оня нещастник Яне и неговите главни редактори от "Галерия" веданга подозряха атентат. Още по-голяма смехория!Само че този път ЦЦ ги остави да си приказват глупостите за да види докъде всъщност ще се набутат (очевидно МВР и вероятно ЦЦ са знаели за тази жена). Сега нещата стават кристално ясни. Приискало му се на човека малко да се рзтуши от мъката и си уредил някаква женица. И понеже е на 47, за да избегне всякакъв риск от провал е взел нещо стимулиращо - "Виагра" ли, "Екстази" ли, там ще се види. и9 като са се рзвихрили сърцето му не е издържало. Нито е първия, нито ще е последния, който е изживял последния си миг върху жена. Дай Боже всекиму такава кончина. Ама къде толкова акъл и въображение у Яне и Явор Дачков - единият гей, другият геронтофил.

Ликвидиран е професионално. Курвето и виаграта ще са перденцето скриващо онази труднооткиваема субстанцийка предизвикваща инфаркт.

Янето и галеристите наистина здраво се набутаха...

бе голем акъл и големо въображение имате това гробаджиите, видно от тиквите на Боко Тиквата и Цецо Шлифера, нема що. Тъпотата и безгрижието ви, обаче ще са до време, а после има да си посипавте главите с пепел, ама никой вече не ви вЕрва, щото сте лъжливите овчарчета.

Пак невротизирани тъпизми.Само срамиш славното име на ЦРУ.Дай някаква идея или алтернатива - стигаш само до Боко и Цоко и се задавяш. Даже вече не си и смешен.

Пусти курви много !?!

Да ни е честита "ДЕМОНАГУЗАЦИЯТА", на курвите, мутрите и доносницитве !!!

Къде са Боко и Цецо, защо не са говорили с Мишо цяла нощ за чест и достойнство?

Тайнствената жена е Федосова.Не е лесно...

онази едричката ли? малиииииии....

поредня глупак ,които се опитва чрез стимулатни да задоволи курветина !! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

от стаята излезе Николета Лозанова, видях я.

Ама можеше да е по-интересно - МЪЖ бил излязъл! Ох... ама мъж веднага ще се асоциира с наемен убиец, а не с проС е*ач..

От прокуратурата и МВР обаче отказаха да коментират дали биреният бос е бил в компанията на жени... ама една била излязла... Ако знам как Боко се е осрл ще си викна поне 5 кури - кеф да става!

Значи!Не всички жени са проститутки.А и никаде в съобщението не е казано такова нещо. Михов няма да е толкова прост,та в луксозен хотел с видео наблюдение да вика проститутка, която ще бъде видяна още на рицепцията.Извод.Жената има пръст в убийството на Михов.Аутопсията вече може да се нагласи всякак.

Да бе, те проститутките ходят с транспаранти, на които е изписана длъжностната им характеристика, та хотелския персонал да разпознава по-лесно коя "посетителка" е проститутка, и коя - порядъчна жена.

ийййййй, този Биричката е Вазов сред бизнесмените!

Така се разнасят раковите вируси - от глупаци и проститутки, не помагат презервативите, ама простотията не може да мисли!

Познавам Ева и Мишо много отдавна, всъщност съм и пряк свидетел на тяхното запознанство - то си беше любов от пръв поглед през 1990 или 91 г. Разликата във възрастта им е 6 г. плюс за Ева. Заради Мишо Ева се разведе с първият си съпруг Огнян. Синът и Пламен е от него. Двамата с Мишо живяха доста години без брак и нямат общи деца. Впоследствие не помня точно кога се ожениха, но когато Мишо от едно обикновенно провинциално момче с доста скромни финансови възможности, една сутрин се събуди милионер, и от тогава отношенията им започнаха да вървят стремглаво нодолу. Килограмите които Ева натрупа през следващият им съвместен живот, са именно от тези влошени отношения и от непрестанния стрес който натрупа. Тя много му помагаше за ръководенето на натрупаното богатство, беше мозъкът в семейството. А Мишо и отвръщаше с непрестанни изневери с всякакви чалгаджийки и до последно си остана все същото провинциално момче с много комплекси, но и с много пари. Бог да го прости.

Къде са ТИМ в цялата "любов"? Нека да бъдем практични за 5 минутки.

Съболезнования на съпругата. А той - каквото е търсил, това е намерил.

Съгласна съм с написаното, имам същата информация от достоверен източник.

Работата е пределно ясна. Жената е агентка-съучастник. Ако на някого му се вижда като "доказателство" за естествена смърт значи лесно се хваща на въдицата. Нали точно затова е "пусната" да мине да я снимат - появява се някакво правдоподобно обяснение и нещата стават по-класически.

а кога е влязла заснели ли са камерите?

На камерите се видяло-ха!А тези от рецепцията на хотела спали ли са по това време???Оффф,че сте и вие едни,големи новини пишете!!!!

на рецепцията са обучени да не забелязват подобни неща...

Това май е първият "бизнесмен" у нас умрял щастливо. Каквото и да говорите по-добре от секс, отколкото от изстрел в главата.

Нещо не ми харесва обяснението .Пак ни баламосват.Защо не е умрял в дома си ами в хотел.

Ами Тити го каза.Защото рядко е бил във Варна.Повечето време е прекарвал там където са му делата в София и Правец.А защо е това внимание към човек,най-нагло крал данъкоплатците и работниците си,и осигурявал с тези средства своя,на политици и шепа баскетболиста лукса,не знам.Ако Тити има съвест,трябва да спре да вие като куче загубило господаря си.

Жена влязла .намти къде, онзи стрелял от засада, разфасовали Картофа или Краставицата - кое му е новото?! В ЖК "Г. Делчев" в блок 216 някакви типове с власт инсталирали цяла нелегална нощна лаборатория за експерименти над гражданите - как да ги убием с лъчи с висок интензитет и прочее кошмари. Срещу заплащане, естествено, за участниците в този дивашки експеримент. Какво се учудвате? Докато ДС е жива, докато кадрите й са истинската, реалната власт над раята в тази опърпана държавица, докато те решават кой ще живее и кой - не, няма да има ред, справедливост, сигурност и закони. Добре го запомнете, хоря! Един добър човек, малко преди да бъде екзекутиран от братовчедите на ДС и КГБ - Гестапото - каза с примка на шията: Хора, обичах ви! Бдете!

форума за психари е на друга страница

Къде, че се обърках? Не е ли тука? Щото сме много май

0 години опростачване на българина насадиха в душите нова религия с двама лоши богове - бог Комунизъм и богиня Държавна сигурност и двама добри - богиня Демокрация и бог Пазар. Кой кого е онождал в тази божествена компания не е ясно, но се е родило отроче Homоs bulgarikum последна генерация, в което не е останало нищо божествено! Четете по форумите и ще се уверите в това!

Ако беше някой седесарски или десебарски лидер, щеше мъж по прашки да излезе от стаята му посред нощ... Такива ми ти работи.

Не знам колко й е платил на тази жена, дето е била в стаята му, но като го гледам как изглежда, колкото и пари да е взела - не са достатъчно. Съболезнования на съпругата му. Надявам се, че ще намери по-разумно приложение на парите му от това да ги пилее по проститутки.

Тя ще си хване някой младок да й помага да харчат парите на Мишо Биричката.

Стига сте писали глупости. Погледнете физиономията на този човек. Това е мъж, който обича хапването, пийването и "тъката мъжка работа". Човека е имал артериална хипертония и стенокардия. Приемал е медикаменти - калциеви антагонисти и нитрати. Вечерта е рашил да се позабавлява с някоя "сгодна женица". Приел е Виагра после са се разгорещили при тази комбинация от медикаменти артериалното налягане спада критично и от отделения адреналин се получава спазъм на съдовете и съответно тромбоза на коранарната артерия с достатъчно голяма и нестабилна плака.Следва бърз и голям миокарден инфаркт. Съвет: Бизнесмени, които обичате "тънките мъжки работи" е добре да си направите коронарография, не е скъпо 800 лв. В България има около 30 инвазивни кардиологични лаборатории.

И още един съвет: като имате проблеми със здравето, в съчетание с деца и съпруга, не водете проститутки по хотелите, а си гледайте семейството и бизнеса!

А ако имаме здравословни проблеми, но без деца и семейство - може ли да водим по хотелите ?

Знам си аз, че трябва да им се проверяват документите и който пие лекарства - вън!

точно това казвам от началото!

Убедително е това което пишете,много е възможно така да се е развила медицинската картина, която може да се предизвика съзнателно...т.е. жената да е капитан "Х"...,но най-вероятно е това, което сте написали...

Чичо Докторе, като се право професионално убийство инсценирано като нещастен случай много добре се измисля правдоподобна легенда съобразена с качествата и недостатъците на жертвата. Така че всичко, което казваш е вярно, но въпросът е в една дребна брънка - дали е станало случайно или не. Също както кола може да те блъсне съвсем случайно, а може пак да те блъсне, но умишлено. Основният въпрос е - Кой печели/Кому е изгодно.

не знам колко време си учил, но не си разбрал, че някои хора в България смъртта не ги лови... или поне те така си мислят.

Виаграта трябва да се дозира, според възможностите и не мерака!

Той вече ще я дозира - това му е за урок!

Да не е била пък жена му? Тя нали казала, че си е инфаркт и нищо друго - от къде е толкова сигурна, ако не е била там?

Съпругата му е достойна жена и не заслужаваше публичния шамар, който й нанесе мъжа й с похожденията си по проститутки. А уж твърдеше, че най-важното за него е семейството!

Това за проститутките звучи много категорично, но то трябва да се докаже. Да не би да знаете и нещо извън вестникарските "информации"?

Всеки е достоен до доказване на противното.

французите са го казали добре: шарже ла фам, т.е., търсете жената

Те са казали и нещо друго - "шерше ла фам", но то е само за посветени ... т. е. за просветени.

шарже е зареждам на френски, шерше е търся)

Червената вратовръзка го издава...,а пък далавера с Боко Тиквоча.

Жалко за семейството му. След шока от внезапната му смърт сега да преживеят и публичното унижение, че е умрял в обятията на проститутка!

Съболезнования на семейството. Надявам се да е оставил достатъчно пари в наследство, за да може съпругата му да си ги харчи с кеф и хич да не й пука за унижението, което мъжът й й причини. В крайна сметка всеки си получава това, което заслужава.

Но пък това ще им помогне да го прежалят по-бързо :)

Да бе, жена му ще му получи парите; на проститутката ще и се вдигне тарифата, като се разчуе какви елитни клиенти обслужва, въобще човекът успя да ощастливи всички, макар и неволно.

а колко ли е платил за проститутката?по колко вървят в този хотел?

По 150 лв.

С тия жени плъзнали навсякъде така става,афганистанците затова ги опаковат като чувал картофи,мъдрите монаси пък въобще не им дават да стъпят на Света Гора-жената се нуждае от дом и пет деца,не от хотели ,магистрали и фонд Земеделие

Интересно ти пред кой си мачо?В хола пред жената с 5те деца?Всъщност жена или слугиня?

Всъщност жената рано или късно става слугиня, щом се обвърже!

На жените трябва да бъде забранена кариера преди навършване на 30 години, а за всяко родено или отгледано дете да получват по три години трудов стаж. Детските надбавки след за дете след второто да са в зависимост от ценза на майката. Пък нека разни защитници пак да говорят за равенство между половете! След като въпроса го е решила майката природа. Това да важи и за мъжете, родили или осиновили дете в еднополов брак ...

Това е прийом на Държавна сигурност.През 1988 г. получих по същият начин имфаркт.Инфаркта се предизвиква както се сипва в питието някаква отрова.Не е необходеимо след почерпушката да е ебал,инфаркта настъпва обикновенно след изпиване на чаша вода или нещо такова.Не пийте водка и вода след това.През 1981 също Държавна сигурност ме отрови като ми унищожиха бъбреците.Прислужничката в хотела в Стара Загора само викаше 'УБИХА МОМЧЕТО".Бърза помощ се забави около час.Сега нямам бъбреци, на диализа съм,сега нямам сърце-4 коронаро графии,3 делатации и една операция.Нямах пари по това време ,по време на демокрацията,яко да платя за да им извадят сърцето да изрежът лошият мускул и да ми поставят на трите главни коронарки байпас.Сега по 7 пъти се насирам и си стоя само в къщи.Домашните с радост чакат кога ще се гътна.Извода е -Не се ебавайте със властта .Тия пичове незнаят нормално взимоотношения.Не се сприятилявайте с ченгенджийницата.Послушайте ,хем ще сте здрави и хем париците ще са много.

Сега почвам да се замислям дали тая епидемия от инфаркти по цял свят, не се дължи на химически добавки към кафето... Я кажи, дали ги продават евтино, има ли ги по аптеките?

Основна пречина е алкохола малко по късно,когато се започва повдигане и повръщане.При това положение диафрагмата се повдига удря по върха на сърцето,поява се неконтролирано хълцане и непрекъснато повръщане.От притискането се получава кръвен съсирек,който попаднал в коронарен съд го запушва и от там се получава намалено потребление на кислород ,мускула се обекървява и част от него умира.Какво биле се слга в чашата незнам,ама все някой знае нали?

много филми гледаш

И тук целта е да има сеир. Оставете кокалите на човека на мира и не се произнасяйте като ефтини журналисти-чекиджии. Дали на семейството му в този момент такова "разкритие" ще им облекчи мъката??? Простотията и злобата у нас наистина не знае граници.

И защо журналистите трябва да мислят за това как се чувства семейството му при разкритието на факта, че е бил с проститутка?. Да беше помислил той самият за близките си, преди да хукне!

Дано поне проститутката да си е заслужавала... Как ли се чувстват сега жената и децата на този човек като четат в медиите как е умрял?

Значи журналистите са "чекиджии", понеже са писали, че един женен мъж е умрял след хотелски секс с проститутка? А как тогава да наречем такъв мъж? Пример за подражание? Образцов съпруг и баща?

"евтини" българино се пише с в

Леля доктор се прави на даскалица

Тралалала, защо ли не ми е никак тъжно...

Щот си пич, за туй! Аз пък си помислих, че човека от притеснение нещо, от изчервяване, за дето го приказваха толкоз ... таман да го прима за първия български бизнесмен, умрял от срам и чувство за грешност пред обществото, пък той пак размъти бирата ...