17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Михаил Константинов да каже къде са парите от един и половина милион лева за проекта електронно гласуване, който трябваше да бъде готов до 31.12.2018 г., от който и досега няма помен. Той е за затвора, а не да дрънка глупости по медиите.

Тоя дърт мошеник що пара отмъкна,за да реди "ОГРОМНИТЕ ПОБЕДИ" на шизофреника Борисов,жална ни е майка. А и родата му отнесе синекурни длъжности за огромни пари. Тоя е главния виновник затова България да е на това дереже !! Тоя трябва да бъден съден за тия кушии ,коити надроби на БЪлгария. За мен тоя си е национален предател направил така,че България 12 години да бъде управлявана от ненормалника Б.Борисов.

Тоя боклук как им редеше гласовете на герберите, да се скрие някъде скапаняка му неден

и ти броеше гласовете до сега . Ха сега кажи Къде ( и заеади Кой?!?) изчезнаха 600х гласа от оредните избори дето Боко ги гласеше както си иска ?!? Или изобщо не ги е имало ? Или не се плати на циганите ?? А ?

и ти ли бе подлого се включи да защитаваш разбойниците

Тоя нагъл боклук се молех да го разкарат всеки път като трябва да си свърша нещо по тъй нареченото ни електронното правителство, за което Боко му даде два милиарда. Ама нямаше как да стане, че нали помагаше да се броят гласовете.

Той поне ни изкарваше 11 000 000 българи !

Боклук- подлога на герберастите дълги години. Трябва да бъде разследван за манипулиране на изборите.

Мошенник мръсен ! Свърши се твоята ! Кажи ми чичо като стар Лъжец !

Пеевската и Доганова подлога най-накрая го уволниха да не лъже и нагласява резултати... а сега марш към затвора боклуко

Омръзна на хората вече г-н Мишо,не се ли усещаш?

Абе и аз ако получавах заплата по 50 хилядарки на ден правех далавери за по 100 хилядарки на месец, щях са съм обиден ако ми затворят кранчето. Не случайно някои вдигат кръвното до небето.

Ах ти гадна и мръсна свиня!!! Ти ли говориш за лъжи и манипулации?!?! Колко изборни резултати надписа в полза на толупа?!!

А бе умник, кой си ти та се ежиш на професор бе. Малограмотната държава си заслужава участта щом се ежи и неглежира най-образованите от населението си. Ако ще ми пишете минуси, сте не по-малко неграмотници и вие.

Този е професор, колкото боко е адмирал. Този е една пияндура угодническа на боко, срещу коеето меу даваха несметни пари! Писна ми от евтиниче гробарски и мутренски номера! Скрийте се в зайчарника СИЧКИ, както казва негламотният тулуп.

ете тва ие !

Да ама не! Недействителният вот се дължи на прекалено стриктно определяне на правилата. Първо трябва да е сас син химикал. Колко му е в секция на политически опонент да бъде сложен черен? Което прави всички бйлетини недействителни. Второ трябва да е или хисче или чавка според това как е спала председателката на ЦИК, че в последно време са жени. А техните капризи край нямат. Ако е рекла чавка хиксчетата отиват в кофата и обратно. Може да е била щастлива и да разреши и двете. Трето ако очертанията на отметката напуснат квадратчето - бюлетината е недействителна. Колко му е химикалът да пуска повече мастило? Четвърто не трябва да има прекъсване на очертанията на отметката - колко му е химикалът да прекъсва? Изобщо прекалено стриктното регулиране и прекалено стриктното следване на регулации ражда идиотщини

Кой го казва. Дядо Мишо на Бойко брояча. Фу скрий се че миришеш.

Дрогарьо проф. математик Михаил! Спомняш ли си 18-те шестици от Тото 2 със числа изтеглени предния тираж? Останалите въпроси няма да ти ги задавам.Ако, има нормално мислещи хора в тази държава и те работят в правоприлагащата сфера, трябва с теб да започват и с теб да приключват новините. Пермутации, вариации, комбинации и т.н...... забрави ли как две хлапета си вкараха фишовете със шестиците и ти си прехапа устните ...... заради фала с часовника на тотото?

Господине, за престъпление ли намеквате тук?

"600 000 души по-малко са гласували на 11 юли спрямо 4 юли." От къде намирате такива списвачи ? Те започват да правят думата журналистика обидна. Мисирки ниедни Клю-клю-клю-клю-Клю-клю-клю !

И този Коко лъжи изрече за толкова кратко време не е истина - вече е наравно с онова чудо от Банкя...

Профефоре изтърва кокалчето,а?

Не сме заобиколени с чудовищни лъжи, ами с най-долнопробни илюзии. //Шъ съ оправим! автор: Иван Кулеков издателство Иван Вазов София 1991 г. //

Бълхарникът трябва да бъде съден като длъжностно лице за намерения за фалшификация на изборни резултати !!!

Ти и Боце Тиквата отдавна сте за пенсия. Хайде отивайте в пенсия хем да разберете какво е възрастово стигмиране и ужасяваща дискриминация, хем да освободите място за следващите, които по нищо не се различават от вас.

Само като му погледне човек мутрата на този австралопитек и му става ясно, че е мръсник.

герпаф

Защо всички гербаристи използвате израза ЛЪЖИ,ЛЪЖЕЦ като не мислите,че обиждате някой или точно това искате.Никой не ви е казал,че лъжете макар,че сте големи измамници.Този Мишо ли е Пишо ли е защо не се отпусне и спокойно да си гледа живота,а е седнал да си дава грешното мнение.Нещо вече не е добре с главата.

600 хил. са фантомните гласове на герб. Няма кво да ср чуди. Мноо добре знае.

Тук са фантомите. Малоуми идиоти, гласували за "програма", която беше празен лист и сега се чудят защо се целуват с ДПС и БСП.

И на тоя куфелник му врътнаха кранчето. Боли го вероятно.

Броячът на мафията на опг се олаква нещо. Свърза провала на герп със срива на бялата раса и нейните християнски ценности, но същевремено плачеше за купените липсващи ромски гласове и от незнание обвини за запалването на Александрийската библиотека някакви анти субекти, но не и невежите християнски догматици и схоластици на епископ Кирил.

Ще повярвам, когато видя в магазините Сметала,молив на хартия да смятат касиерите,а не компютри да обработват стоките и парите .. Да оставим машините и да се върнем на карбуратори,тебешири и конска тяга ..

прав си, обаче тези много по-лесно могат да бъдат махнати/наритани, отколкото досегашните.

Константинов, 660000 гласа не знам КДЕ отидоха, НО знам къде НЕ ОТИДОХА - НЕ отидоха за ГЕРБ ... защото те НЯМАШЕ ...

пенсио, докога ще ти гледаме гнусната герберска мутра!

Избрано Мариана Векилска: Намерих нов смисъл в работата си Избрано Олимпийският огън пламна на бляскава церемония в Токио (Снимки) Избрано Всичко, което трябва да знаете преди Токио 2020 Избрано Джеф Безос летя до ръба на Космоса Избрано Сбъдват мечтата на Кристо - ще опаковат Триумфалната арка в Париж Избрано Още една иновация в сайта на БНТ - субтитри при излъчване на живо ‹›

А бе, Мишо, не знаеш ли че от комундета не можеш да очакваш друго, освен лъжи и измами? И кражби, разбира се! И то не просто комундета, а бесепари! Ами то си е исторически даказан факт, че от комундетата по-големи лъжци и крадци няма. На 9.9.1944 г. взеха властта и ограбиха средствата за производство и цялото имущество на българските производители и предприемачи, на които се крепеше българската икономика, с измамната пропаганда, че ги превръщали в „общонародна” собственост и юрнаха хората да им работят с многократно по-ниско от другите европейски страни заплащане, уж за благото на народа и „светлото му бъдеще”. И след като българският народ наистина осъществи огромно строителство и изгради добре развита икономика, на 10.11.1989 г. другарите основатели на БСП си врътнаха едно вътрешнопартийно превратче и като сложиха край на социализЪма, се захванаха да приватизират, т.е, да грабят за себе си и приближените си всичката създадена от народа ни за 45 г. „общонародна собственост”, за да се превърнат в най-едри капиталисти и олигарси, а населението на България да докарат до нечувана мизерия и унищожат наполовина. И продължават да лъжат и мамят. Въведоха отхвърленото в целия нормален свят възможно за манипулиране и подмяна на изборния вот машинно гласуване и с измама отново се докопаха до властта. Че да не би българинът да е толкова чалгясал, че да иска за управници чалги, комундета, джендъри и кресливи кречетала като небезвестните с Ванко-1 сестри Галеви?! Това е положението, Мишо. Чака н

Комунистите това, което създадоха, путките като теб още 100 г. Не могат да откраднат.

Михаил, и Вие сте от тях.

Този възрастен човечец да отиде на почивка за няколко месеца, защото поради прекалено закъснялото му пенсиониране мозъкът му очевидно не е издържал и се е изпържил. Не бива да се работи до такава преклонна възраст!

така е, В момента сме заобиколени с чудовищни лъжи.... от теб, от Тулупа, от Кантарджиев, от Тома Биков и т.н

Вкъщи тостове с уиски сме вдигали, като ти набиха шута!

Бочко е патологичен лъжец. Него и на калъп с Хата Мари да го хванат и с кюлчета по джобовете, пак ще отрича до последно. И хората около него са същите. Нямам думи колко много наши съграждани са с подобен манталитет. Мишо Константинов е гнусен пример. Продажна душичка, също като Балтов, Кантарджиев и сие. Евробюрократите наистина са изключително лицемерни. Плашат Полша, Словакия, Унгария със санкции и съд, а под носа им в България е в пъти по-зле от гледна точка на върховенството на закона. Според мен само хора от чужбина могат да създадат и у нас работещи демокрация, пазарна икономика и електронно управление. По простичкия факт, че само те са виждали такива. В България имаме феодални обществени отношения и икономика и безумно голяма администрация. Поне момчетата от Харвард ни показаха как се правят нещата.

Виждам че има и тук писано за калинките. Моля не ги очерняйте толкова. Тия от шайката от последните години са всички ПИЯВИЦИ

Този всезнайко от няколко години предрича че всеки момент света ще се срути Мисли се за врачка някаква тоя Пък не стана

ами професоре сърдите се ама отдавна сте на пенсионна възраст. Отстъпете мястото на някой по млад и по кадърен. Не е етично да плюете точно вие по машините, хората от секциите казаха, че толкова лесни и ясни избори не е имало досега. Благодарение на Рашков се пресекоха доста купени вотове, така че хиляди благодарности че изборите се случиха именно по този начин.

Този изрече вица на деня Аз съм математик не лъжа ХА ХА ХА

Кеф. Всички калинки се разхвърчаха.

По-чудовищни лъжи от вашите не могат да бъдат съчинени, г-н К

Тия плъх и той почна да реве, че го изчегъртаха. Нещастник.

Веднъж да се съглася с Мишо - докато си около нас, ще сме заобиколени от чудовищните ти лъжи. Абе Мишльо, къде отидоха 660 хиляди невалидни бюлетини, нали уж машинното било много сложно?

ТОЯ ПАК Е ВЗИМАЛ ДЕБЕЛИ ПАЧКИ

Най добрия ибрикчия сред математиците !

И най-добрият математик измежду ибрикчиите

Лъжецът никога не престава да лъже ;)