Михаил Константинов: Как ще се разнасят стотици машини по света, ами ако някоя се скапе

С машинното гласуване резултатът се отчита лесно и бързо в края на изборния ден, изтъкна професорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Константинов се смели над българите на тези избори,след като толкова години ги фалшифицира.

Ами по същия начин както се разнасят бюлетини по 300 и повече килограма в кашони, бе гУсине... Няма да се скапят, защото не са сливи, телефона ти скапва ли се? Тези "машини" не са нищо повече от един таблет, който просто е офлайн. Аман от олигофрени в тая държава.

Изкефят, ако ГЕРБ ги бие и с машини и с Радевото ЦИК.Българите на поправителния изпит трябва да вземат правилно решение иначе ще ги клатят олигарсите с новото комунистическо ОФ до побъркване

Ги разнася Маджото, а ще ги настройва Радев

Ще се скапе дъртия ти задник в панделата!

Там

Само да напомня - някой да обясни на този Квазимодо и идиот - че тук, в Щатите (където живея от четвърт век) се гласува С МАШИНИ, и ПО ПОЩАТА! И аз и семейството ми сме гласували така и САМО ТАКА! И още нещо - този негодник е толкова жалък в тъпите си лъжи и манипулации да обслужва бандитите във властта, че по едно време убеждаваше публично, че ... МАШИНИТЕ МАНИПУЛИРАЛИ!?!? Точно това каза! Точно така го каза - чух го и го видях по телевизията! Разбирате ли, този е професор, умира да се прави на умен и да обяснява и дава акъл на другите, и то непрекъснато, а внушава пълни идиотщини, тоест е откровен и силно нечистоплътен боклук! Нищо чудно че герберите са припознали точно в тази отрепка техния човек за измамите си в изборите!

Троле тъп, като живееш в Щтатите защо IP-то ти е от Санкт Петербург?

Професора по всичкология, с машините няма как да опорочите гласуването и да ги преброите както изнася на ГЕРБ, за което ви плащаха! Хайде сега обратно в дупката да си ближеш ху.. за сол! С колкото се налапа налапа, оттук нататък само лайна ще ядеш!

Както и да променят начина на гласуване, ГЕРБ ще е номер 1, БСП ще е назад с много. Единственият начин да победят ГЕРБ е да викат Червената армия на помощ. След това Народен съд и т.н.

Само да попитам уважаемият Г-н Константинов, Машинно гласуване добре. Цял ден всички гласуват. След края на изборният ден, двете флаш-памети ( иначе флашки ), се вадят от машината и се предават на кой и къде - не е ясно. А този дето ще разнася флашките, дали няма да ги пъхне в някой лаптоп по-пътя? В запечатана кутийка ли са флашките. При съмнение, дали някой ще свери пуснатите купони от машината с данните от флашките? Въпроси, въпроси , много въпроси. Да оставим въпроса, че машините са произведени във Венецуела, при Мадуро.... Нямаше ли машини произведени от Кот д'Ивоар или от Самоа Нова Гвинея... Стар виц: Един отишъл на лекар. На члена му имало 4 дупки от едната страна и 4 дупки от противната страна. -Какво е това нещо бе? - попитал докторът. -Ооф, жена ми е много гнуслива и като ми прави сFирка го държи набоден на две вилици... Защо и ние не държим бюлетината с две вилици, вместо с машина, по-евтино ще е.

Гадна маймуна е тоя Константиноф, още му плямпа корумпираната устичка

Щом сме ги купили пустите му машини, ще ги ползваме.Дупе да му е яко на шефа на изборната комисия. Всичките неудачи от това набързо прието и неграмотно изборно законодателство ще му се струпат на главата.Що не вземат та да направят Радев шеф на изборната комисия, та да рахатясаме всички? Ели Митко? Единствената полза от това гласуване ще бъде бързото отчитане на резултата . Явно след изборите ще викаме като шопа, дето купил по погрешка сапун вместо кашкавал-пениш се не пениш ,ще те ядем Пари съм давал за тебе!

С машина се гласува за 15 секунди !

Ще се скапе спаруженият ти гербаджийски мозък, бойлоблозецо!

Ама втория път.Първият е за 20

Хайде в Австралия да не ни "внасяте" машините си.... И без това тук никога няма да има "секция" с 300 желаещи да ви "гласуват" Тук плажа и барбекюто са ни по важни от вашите "избори"

“ Михаил Константинов: Как ще се разнасят стотици машини по света, ами ако някоя се скапе” Михаил Константинов e грозен дежурен слуга на властимащите и дърт отвратителен педераст! Възпитано казано...

Дърта отврат! Лошо ще те стигне!

Въртиш манивелата и машината запалва.

Тя машината може да се скапе а хартията неможе.... 10 години правиха електрони винетки за да може да правятпари от печатането на стикери.. То аз не излизам от вкъщи да не умра хахахха

Наложително е да се подготви видеоклип, който да показва подробно машината за гласуване и - в достатъчно бавно темпо, всички действия с нея при гласуването. Видеоклипът да се показва многократно от телевизиите, включително местните, желателно в праймтайма им, за да ги гледат максимум избиратели. Няколко дни преди изборния ден да се показва ежедневно. С многократното показване ще се притъпи превантивно страхът, който мнозина имат - както от машината като средство за гласуване, така и от предполагаемото собствено неумение да се справят. А ще им се вдъхне и смелост да гласуват.

какъв страх? Като ходят да теглят на банкомата социалните помощи - няма страх. Като си ровят по цял ден в телефона, няма страх. Като играят по цял ден на компа - няма страх. Айде сега, да не се оставяме да ни баламосват хора, които умствено още са в края на 80-те години....

Тук тава дума за хора, които: - НЕ ходят сами да теглят на банкомата социалните помощи - ако изобщо ходят; - НЕ си ровят по цял ден в телефона, а много от тях или нямат телефон, или имат само и имено ТЕЛЕФОН, а не смартфон; - НЕ играят по цял ден на компа - помисли каква само дивотия си написал. У мнозина има страх дори от елементарната техника, включително непознатите им машини за гласуване. Струва ми се, че ти се опитваш да баламосваш и да омаловажиш смисъла на предложението.

Просто го направете, да може в чужбина да се гласува онлайн !

Какво си се закахарил ,бе Мухъл? Тоя път ЦИК няма теб да избере за преброител! Ти правиш грешки в събирането и изваждането! Чудя се как те търпят още в УАСГ?Такъв неграмотник и мошеник само петни името на университета?!?!И стига си се хоказвал по екраните ,защото спираш млякото на кърмачките у нас и по света!

Професоре, ще ти кажа как се разнасят машини - ето така: както се разнасят протоколи и чували с бюлетини послед нощ! Що тогава не зададе подходящия въпрос - Как се разнасят протоколи и чували? Явно, щото такава е била поръчката от Вожда, нали?

Банкомати как се разнасят? Компютри как се разнасят? Машини за индустрията и болниците как се разнасят? Само на тоя пишман професор, който изтърва ТР и данните на пет милиона българи от НАП и въпреки това продължава по някаква причина да получава договори от боковата държава, му се струва сложничко.

По тази логика, дай да ходим пеш или да се придвижваме с каруци. Ами, ако някоя кола се скапе? ТЪПАНАР!

Баси средновековния тип. Този няма елементарна представа как работи Светът.

+Значи германци,французи,британци и още 200ина наций са в седновековието. Обаче я виж Венецуела, Бутан , Индия и.... България демонстрираме как се развива света. Олигофрен

Олигофрен е онзи, който в 21-ви век не може да се оправи с машина, която е по-опростена от банкомат и дори по-проста за боравене от хартиената бюлетина.

Този няма ли някой да се прежали да го утепа най сетне,че става досаден на всички?

АБЕ МУХЛЬО ВЕДНАГА СЕ МАХАЙ ДОСТАТЪЧНО ОПУРУЧАВАШЕ ИЗБОРИТЕ. ГЕРБАДЖИЯ СМОТАН КОЛКО ПАРИ ТИ ЗАДЕ БОКО МУТРАТА

Отговарям за картовото разплащане на най-голямата верига бензиностанции в Канада (Petro Canada), ежедневно разпращам компютри, терминали, рутери, суичи до всички точки на втората по големина страна в света .... използвам FedEx Priority Overnight, доставката се финализира за по-малко от 24 часа и за 20 години нямам нито една повредена доставка. Говорим за над 14 000 обекта. Този е жалък, долен лъжец от типа балкански измамник. До кога ще ги търпите такива като него да ви баламосват с приказки от типа "под шипковият храст"???

Та колко машини за гласуване казваш са пратили Канадците в чужбина с Федекс? За рутери и суичове и тука ги пращаме с Еконт напред назад и нема загубени ама не е там въпроса.

Що, машините за гласуване да нямат вътре ядрен реактор?

Канадците могат да гласуват предварително в избирателна секция 2 седмици преди изборите, също така имаме опция да гласуваме с факс, по пощата, а на предстоящите избори и през компютъра. При нас контролиран и платен вот, НЯМА. Ние нямаме ЦИК, с една камара калинки в него. Хартиеният вот се попълва с молив, след края на изборите комисията и доброволци преброяват бюлетините на машина и след това ръчно, подписват протокола без да има поправки в него, след това унищожават бюлетините с комисия и изборите приключват. Винаги гласуваме в работен ден и работодателят е длъжен за негова сметка да ти подсигури 4 часа за да гласуваш. Ясно, лесно и практично.

А бе, една машина може и да се скапе, ама тоя скапаняк как не се скапа досега? Прелита от партия в партия и лиже властниците вместо да си гледа пенсията. Да си гледа колкото си иска кривата мутра в огледалото, но да не я навира на нас по телевизии и медии!

Преди около 10 години (или по-точно беше 2012) един колега ми каза " Тия от Информационно са много странни хора" , нещо като "коне с капаци".... не стават .... Чудих се тогава на думите му. След години разбирам, че бил прав...

Има и дипломатическа поща, има и куриерски фирми. Проблемът обаче не е в логистиката на машинно гласуване, а в настоятелността на някои да са против и заслепеността на другите да са противтези, които са срещу такова гласуване. Така пак сме наникъде - здрав разум, доводи и отборна игра трябва.

Няма как да се бориш с лудите на 21 век ! Виждаш ли за тях не е проблем да подават документи чрез машина , да пазаруват чрез машина и т.н. , но е проблем да гласуват чрез машина ! И всички тези идиоти не се редят на касите в банките ,а ползват машини за да теглят пари ! Гнусни лудити !

Машините са ръжена на протестърската мафия за поробване на народа братя българе грабвайте дъвки,женски косми,лак за нокти,спрей за нос ,вакса за обувки става и с плюнка!Спаси България от мутрита на Фигуранта ,Гея,Чалгарина и Шафрантията !

"Между 2.5 и 3 минути би следвало да отнеме на един човек гласуването с машина". На мен ми отне 20 секунди. Взех картата, поставих я в машината, натиснах два пъти за следваща страница, избрах, взех листчето прегънах го на две, пуснах го в урната. Стана толкова бързо, колкото го прочетете. Регистрацията и всички останали процедури съвпадат с ръчното гласуване.

ярина :) значи ти отнема по-дълго да задраскаш едно квадратче, отколкото да прелистиш няколко страници на омазнения ковидов екран и да изчакаш бавното принтерче да ти изплюе хартижката, която кучиндолците не искат да се проверява :))))

Написах, колко време ми отне на мен. На някой може да му отнеме и 5 минути. Сигурен съм, защото ми се е случвало, да чакам толкова време онзи преди мене да виси в кабината за задраскване на един номер. Вярвам, случвало се е и на тебе. Очевидно има хора, които решават за кого да гласуват, когато влязат в кабината.

време принтира, аз гласувах за три секунди, и от комисията дори не забелязаха, кога пуснах бюлетината в урната, а бяха младежи, а аз съм баба.

Да не говорим , че вместо цяло училище може само в една стая да сложат 10 машини и народа да гласува ! И това би довела до по-малко дремещи на бюрата !

А защо тези, които са си уредили живота в чужбина и плащат там данъци и осигуровки трябва изобщо да гладуват. От къде на къде парите на българските данъкоплатци ще се харчат, за да им се организира изборен процес, а сега да им се увеличават секциите, да се купуват и транспортират машини. Не желая те да ми определят кой ще управлява тук. И на всичко отгоре парите от моите данъци да отиват за тях. Не се ли разбра, че трябва да се забрани двойното гражданство и тези в чужбина не трябва да имат право да гласуват. И освен това трябва да има и образователен ценз. А не да ги представят за мъченици, защото се редили на опашки за избори. Не ми пука какво правят и не желая да се месят в нашите избори.

Предполагам, не трябва да ги избират! Първо се пребори с БиБи за отстраняване на Ева Майдел и Мария Габриел.

Ева и Мария са избирани на Евро избори - в страни от ЕС за граждани на ЕС. Анадънмо?

Напълно подкрепям това! Решението е много просто, гласува се само в България и се приключва с всички разходи и с абсолютно ненужната партия ДПС. Аз не живея в България от дълго време и не смятам че е справедливо да гласувам и да определям бъдещето на тези който живеят там. Аз не ползвам социална, здравна, пенсионна и друга система в България. Не живея с вашите проблеми и вашето ежедневие. Не смятам че мога да определя за кого точно да гласувам само от медийна агитация и от това че някой ми е разказал за проблемите. Бъдете здрави!

Абсолютно правилно, защо хора които не са избрали да живеят в България ще определят кой ще я управлява.

Когато и да го сложат в кауша за изборните шашми, все ще е късно!!??

Уникален тъпак. Така се скапват. И това беше гербераското бижу, дето им броеше гласовете в тяхна полза? И този го чака Бай Ставри с пълна сила.

този е доста тъп, но като за прислуга на гроб вършеше работа...

Моя лаптоп (китайски) съм го разнасял в повече от 12 държави на три континента. Не се скапа нито веднъж. Ако машините се скапят, ще е нарочно.

Мишенце, айде в пенсия. Стига далавери. За теб никога едно и едно не прави две.

Баба Азизе

След като неотдавна прочетохме потресаващата новина, че не малко от определен кръг българи са сигурни, че земята е плоска, остава да се надяваме, че ще се справят с машините. Затова най-добре избори класически тип, изпитван столетия. Отиваш, взимаш бюлетината, гласуваш и обелязват, че си гласувал лично ти. А, че скапване на машини, липса на бюлетини, паника и скандали ще има, няма съмнение. Иначе няма да сме българи. Явно темата за изборите предстои да бъде тема на нескончаемите раздори.

"Между 2.5 и 3 ... гласуването", аба МишоК това да не ти е ПорнХъб?, или викаш - "по навик"

Точно 30сек му трябва на човек с машина

Абе Мишо, абе каква сложна апаратура се пренася от единия край на света до другия и не се е скапала, та тия машинки ли, които си имат и куфарчета, ще се скапят? Е, ако като във В. Търново някой реши да им "помогне" е друга работа....

Ех, Мише- добре си поживява толкова години ! Все твоите сметки излизаха прави ! Как стават тези неща ! Стига ти толкова- дръпни се и дай път на други !!

Мишо, не заблуждава обществото, аз работя с еди и същ компютър повече от 20 г. и още не се е "СКАПАЛ"!

без МишоК и без МиткоД > Гроп -20% (минус)

Аре марш оттука бе кретен корумпиран Ееерй не ще да мре тоя дъртак мръсен ни от ковид ни от инжектиранията срещу ковид

М. Константинов: "Между 2.5 и 3 минути би следвало да отнеме на един човек гласуването с машина..." А бе, професоре, ако разделиш минутите на 5 и 6, ще получиш времетраенето на машинното гласуване. ... Проф. Мишо е ТВЪРДО ПРОТИВ машинното гласуване, но НЕ КОМЕНТИРА казаното от президента, че България Е световен РЕКОРДЬОР по ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ. Както и по ПРОТОКОЛИ, разбира се - НАД 90% СГРЕШЕНИ протоколи!!! Проф. Мишо НЯМА ЛИ СРАМ?!

Ами питайте тъпанарите-протестъри!

ОК, машината отпечатва на хартия, поглеждаш отпечатаното и си казваш - да, правилно, така гласувах. Дотук добре. Накрая машината отчита 1000 гласа за Х и 2000 гласа за У. Как си сигурен, че машината е преброила правилно, дали някой е манипулирал софтуера или може да стане грешка? Броиш хартиените разпечатки, или имената в протокола, ако има такъв. Ами като ще броиш да сверяваш на ръка, каква е ползата от машината тогава? Да, понеже може и човека да сбърка, сравняването на машина и човек е по-сигурно. Но кой ще е човека, който ще сравнява, един ли ще е и от коя партия ще е? Ами ако го домързи и каже, е то машината ги е преброила, аз защо да броя? Но ако броят повече от един човек и има наблюдатели, тогава вече става по-трудно да излъжеш. Но така като гледам, се опитват да извъртят нещата само машинно да се брои, да няма протоколи и отделни разпечатки и да няма как да се провери.

Има си одит за тази работа. АКо искаш иди се цани.

Гласуваха Да Не Се броят разпечатките от машините, само ще се разчита на един цял протокол, който излиза от машините в края на изборите, никой няма да сравнява верен ли е и отговаря ли на разпечатките в урната

има секционна комисия, съставена от няколко души + застъпници + наблюдатели. Те всички пристъсттват, а комсията участва в броенето и изговянето на протокола. За какъв един човек говорите изобщо?

Мишеее , Мише такива като теб са най вредни , лакействат и ближат силните на деня за собствена изгода .

тоя сенилния още ли не е пенсиониран?

Тези хора явно са идиоти. Ами правиш едни подобни на тази машина, която само да отпечатва бюлетината и се слага на една камарка. Човек след отпечатването на бюлетината може да си я провери за да е сигурен в гласа който подава. Бюлетината си е стандартната само машината добавя където трябва да има Х и по този начин отпада възможността за маркиране на бюлетини или грешно маркирани и обявени за невалидни. След това в края на изборния ден, така отпечатаните с машинно Х бюлетини се слагат в машина за броене на бюлетини и протокола го печата машината. Маха се и тука човешкия фактор за броене на бюлетини и за писане на протоколи. Резултатите от изборите ще са готови още в полунощ и с никаква човешка намеса. Но това да използваш машина която правиш избор но не знаеш дали това ще отчете накрая машината е тъпо. Вече го видяхме на тези избори че е възможно да гласуваш за едни а да отчида друг.