Журналист, дегизиран като свещеник, опита да влезе при Шумахер

Мениджърът на Михаел Шумахер Забине Кем призова медиите да уважават личното му пространство, след като вчера журналист, преоблечен като свещеник, опитал да проникне в болничната му стая.

Обратно в новината

Коментари - Журналист, дегизиран като свещеник, опита да влезе при Шумахер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси мутрата е този!!Не може ли да го оставят намира!!.....Бързо оправяне,защото всички знаем,че ще вземе още една победа!

шумахер е желен ще оправи какво не му се случвало на пистата в формола 1 па на сики си счипи главата а сина му жив и зрав

Журналиска, наметната с пеньоар и по чехли, многократно е носила баници на Бойко, с масс

А на Съсела тайно е чела "Защото сме цоцалисти"! Друга пък е носела тайни хидроинженерни планове на Сокола, офшорни преводи на БисероФ, "Моята борба" на Болен Ага - абе все журналя!

Еейй, страшна пасмина! Срама нямат! Голям зор да снима човека на легло и в безсъзнание!

Това е постъпка на изрод.Да печелиш от нещастието на другите е типично за някои мекерета,наричащи се "журналисти".Лошото е,че и в нашите телевизии е пълно с подобни твари.

Аналогичен случай имаме и при нас. Иванчо се преоблече като свещенник и отиде на изповед. Сещате се какво стори този мръсник на момето, влязло да се изповяда. Как ли ги ражда земята такива?!...

"журналист"?! Откога папараците станаха журналисти?

Мда, модераторите дремят както винаги - нецензурните думи на " Gargameliys" са пропуснати нехайно. А моите коментари ги спряхте сутринта, въпреки, че в тях нямаше нищо обидно, нито извън темата :(

Ако са в разрез с политическите пристрастия на дежурния модератор ги режат безсъвестно. И аз опитах да коментирам за действителния облик на провокаторката толоковникова, но ми цензурираха коментара десетина пъти без обяснения.

Айде, стига рев! Правиш си сайт и коментираш на воля - лесно е, като празното дрънкане по форумите!

Гаргата да я пренасочат към форума на link,там му е мястото , само такива като него са ,да си грачат на воля.

Журналисти.. това е едно стъпало по-долу от лешояди и между червеи и адвокати.