Тръмп подписа нов смекчен миграционен указ

Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа изменена версия на своя указ за миграцията, целящ да попречи на гражданите на някои страни да влизат в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп подписа нов смекчен миграционен указ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще подпише и развода с путя жужата

Кой Ще наложи САНКЦИИ на Арабите за това че нападат цяла Европа и САЩ ??? САЩ и Европейския СЪюз наложиха санкции на Русия че са влезли в Крим, а никой не налага санкции на арабите нападащи цяла Европа и САЩ. Вече е ЯСНО че арабите искат да вземат Страната ни, Къщите, Парите и Работата ни... Реджеб Ердоган и другите араби пращат Нашественици към Европа . Кой ще им наложи санкции и дори да избие гадовете ???

БРЦК

Зле си. Ердоган и турците нямат нищо общо с арабите. Това едно на ръка. Второ - как да наложат санкции на арабите , като те държат много милиарди държавни облигации на САЩ и са им първи съюзник? Европа е роб на САЩ. Германия е окупирана и всеки нов канцлер отива до Вашингтон да целува ръка и да подписва ,че е верен роб.

и в Европа.Терористите да си вилнеят в техните държави.Стига игра на демокрация и други ала-бализми.

B Aмерика може да си тъп и без да си републиканец!Hо ако си републиканец, със сигурност си тъп!

Всеки, който е обективен и познава добре Америка отлично знае едно железно правило за нея, че: НЯМА УМЕН ЧЕСТЕН РЕПУБЛИКАНЕЦ! НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО! ПРОСТО НЯМА!!! И НЕ Е НИКАК СЛУЧАЙНО, ЧЕ СЛЕД КАТО ОРАНЖЕВАТА ПЕРУКА НА СЕЛСКОТО ЧЕРВЕНОДАЛЕСТО ЛИЦЕ СЕ ПРОБВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕЗ ДЕМОКРАТИТЕ, И КАТО НЕЗАВИСИМ, НАКРАЯ СИ НАМЕРИ УЮТЕН ПРИСТАН И ОПОРА УСПЕШНО ТОЧНО ПРИ ТЯХ, ТОВА СИ МУ БЕ НЯКАК СИ ТОЧНО НАЙ-ЕСТЕСТВЕНАТА СРЕДА! БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ! Ако е умен и честен американец, значи не е републиканец! Ако е умен републиканец, значи не е честен! Ако е честен републиканец, значи не е умен естествено, значи е тъп и прост - обикновено ред нек, някой идиот от лумпенски организации като "Чаено парти", различни расистки такива под по-миловидни заглавия и прочие биготи и тъпанари с комплекси, особено място заемат т.н. "патриоти" сред тях, които много обичат да се перчат с оръжието си и от време на време се изпозастрелват и помежду си - нещо като естествен подбор сред малоумните... Затова (вече по-умните са направили паралела) аз от доста време изучавам характера и начина на мислене на американеца и отдавна съм забелязал удивителната прилика между Републиканската партия в Америка и най-вече ръководството й, и БКП (БСП) и сателитните й организации в България, в много основни моменти и характеристики, вкл. популизма, огромната пристрастеност към кражбите и корупцията, и особено държзвната софра и порциите на държавата, използването на службите и държавни постове за лични и котерийни цели, измамата, лъжата и манипулацията - те тях за нищо ги нямат, и т.н., и т.н. И разбира се, поставянето не само на личните, но особено котерийните и дори и партийните интереси винаги категорично над държавните!!! Ако започна с конкретните примери и паралели някои по-непросветени ще останат шокирани от наистина голямата прилика!

Ако започна с конкретните примери и паралели някои по-непросветени ще останат шокирани от наистина голямата прилика! И за да бъда обективен и прецизен, и т.б. демократи в Америка не са цветя за мирисане, и там има много гнили ябълки, но в сравнение с репбубликанците стоят като чавдарчета пред заклети престъпници, ооопс, комунисти де!

От изчезвщ вид по времето на студената война.Стой си тав в кочината,грухти си на воля и не се прави на много умен е честен .......тъпанар.

abasador

за, разлика от нас в България съм убеден, че в САЩ някой съдии скоро ще останат без работа. Да напомня на всезнайковците, че и ние се се нуждаем от някой като Тръмп та да започне от прокуратурата през ВВС та до окръжни и градски съдии. Омръзна ни да живеем в измислена държава, в която Син на Съдия с BMW -то си при гонка и употреба на алкохол убива на автобусна спирка двама млади и е осъден на.... три години условно!!! До кога така, уважаеми управници до кога...? Лек ден.

Това че си тотално неграмотен и много прост е ясно вече на всички, но наистина не знаех, че си чак толкова прост! Абе тъпак, ти имаш ли дори и най-малка представа как се избират съдиите в Америка и от кого? Въпросът ми - видно и от откровените ти простотии - естествено е риторичен!

да, на ги избира господ бе идиот? Научи се да мислиш, преди да говориш. Лек ден.

"Някой съдии" ??! Е няма как путенчо да сложиш единствено за множествено число.А че АК 47 не си държал е ясно.Навремето когато служехме в армията по няколко години такива неграмотници нямахме!Обратно на Любянка за поправителен! Или те е страх че Путен ще ти види сметката?

В никакъв случай не се нуждаем от Тръмп. Стига ни и ББ.

Този въпрос не ме интересува особено, но ми е интересно какви са мотивите на съда за отхвърлянето на предния указ на този от съда, и дали новият указ е съобразен изцяло с тях. Защото ако не е, Тръмп може пак да получи нов урок по право и Конституция! Разбирам, че е направил някакви промени, питам се дали са избягнати всички нарушения, които е обявил съдът при отхвърлянето на първия му опит за указ.

че info- то се бави с коментарите си, с" набиването на тъпите ни тикви, които не увират"... Какво ще правим сега без неговата пътеводна светлина? ...Може пък да е на работа, или е отишъл да му пренавият пружината, че много скърца.

...са избягнати - граматиката info, граматиката..., тази грешка не е от бързане.

Даскале, да ти ЕПМ даскале... Това да (ти) е кусура, даскале... Министърът ТИ на кОлтурата пише Збогом, даскале, а е и (пишман) професор, и дори ... учи студенти, поколения... Другият ТИ министър на кОлтурата говори и псува така публично, че хамалин би се изчервил ако го чуе. Но ти и останалите червени боклуцуи това не виждате и не забелязвате, НО В ПОСТИНГ С КОМЕНТАР В АНОНИМЕН ФОРУМ ЕДНА ПРАВОПИСНА ГРЕШКА - а, сега пък се и зачетох, АМИ ТО И ГРЕШКА НЯМА ВСЪЩНОСТ, ТЪПАНАР - о, това вече НАПРАВО НЕ СЕ ИЗДЪРЖА, А ЛУМПЕН ЧЕРВЕНОГЛАВ РУСКОЕЗИЧЕН? Тъпанари недоучени тръгнали да коментират грамотността - ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО (И МНОГО ТЪПО, абе направо казано ПУТИНОФИЛ И ТРЪМПОФИЛ, ЧЕРВЕНО ГОВЕДО) ... ДА ПРОГЛЕДА!

Че си недоизкласил полуграмотен идиот, който си е избрал този ник на даскал е повече от ясно, а и че си част от тъпата и проста шайка червени говеда-тролове и путинофили, преродени тръмпофили за още около няколко месеца, докато дойде заповедта от Москва, че "Тръмп повече не го обичаме и вече не е нашия човек, щото тотално се засра изцяло сме разкрити...", това е пределно ясно. Но само да те питам, и къде тоно ти се привидя грешка в думите "СА ИЗБЯГНАТИ", бе идиот? И защо мълчиш като пукел за този бисер например, два постинга от твоя - "някой съдии" на друг откровен малоумен и неграмотен идиот от бригадата ви тролове, нарекъл се АК 47? Дали защото е от същата дружинка червени кретени и идиоти като теб, или може би дори си самият ти, а?

Риалити в действие в действие. В САЩ няма сирийски бежанци. Имат си вече отгледани терористи от други страни, които не са в списъка.

разбира се че има

Вярно. Обиждат се даже! Но пък е и забавно - явно обичат да ги лъжат и манипулират. По-удобно им е.

тръмп е велик и ще победи

В царстото на слепите едноокият е цар! За кръглите идиоти и лумпени обикновеният простак е велик!

Много посрани и миризливи хора критикуват Президента на най- великата страна!Хора ,които си избраха да ги ръководи една тъпа мутра.Да се смееш ли ,да плачеш ли!!!

E нали Великая Страна беше друга.

Не ги обърквай лумпените, че те едвам научиха тази нова опорна точка, че американският президент е велик, щото е приятел на ботоксовия им кумир и ти сега се опитваш да ги бъркаш тъпанарите! Ей, какъв човек си ти бе!

а какво е подписал дивакът в кремъл?

Подписал е да ти пратят нови батерии за страпоня.

Мужиците са навирили крака и чакат дъртака Тръпм да ги оправи:) Ние българите се смеем на глупавите руснаци и дъртия изкуфял мозък на Тръпмчу:))) Изкуфелия не знае, че в Канада е пълно с канадци мюсюлмани, които ако решат ще сринат САЩ с бомби:)))

Браво, сега ЦРУ ще прочетатпоста ти и ще го предупредят да знае!

Решава че не трябва да има бежанци и няма бежанци. А ние какво решаваме?!

Ти, Йоцко, за моята същност и моето място под слънцето грижа не бери, плийз!

Започвам да заобичвам, Американския президент, Тръмп, като Руския такъв Путин и двамата имат предпоставки да възтановят и овладеят, разрушения свят.....Успех им желая

Къде сте бе протестъри, много сте тихи тази, прекрасна мартенска вечер?

Aми работим бе ,да не сме като вас .и като сложиm 8-9 часа разлика ето.

Само да не бъде отново изненадан "Дъмп", че в САЩ има действаща конституция, разделение на властите и др. подробности...

ДА, ДА, те временно, ще го спрат, но не могат вечно да го спират, помисли той е най-главния в Америка и съм каза, че ще хвърчат глави и уволнения навсякъде в съда и навсякъде, до последната чистачка....

Това не е България. Там има и съд и закони.

МИРНО... И ОТДАЙТЕ, ЧЕСТ НА НОВИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА АМЕРИКА , ДОНАЛД ТРЪМ.....МИРНО ЗА ВСИЧКИ НИЩОЖЕСТВА, НАРКОМАНИ И ГЕЙОВЕ НА ГЛОБАЛНИЯ СВЯТ....

На тази снимка виждаме преди всичко мъжът който си държи ръцете така както в Япония се приготвят за поздрав- точно преди да се поклонят.При мъжетедясната ръка държи лявата, при жените е обратно.Нататък го знаем.

ВСИЧКИ СОРОСОИДНИ- ФАШИСТИ И ГЛОБАЛИСТИ СЕ НАСИРАТ В ГАЩИТЕ ОТ ТРЪМП-ТЕХНИЯ КОШМАР......

Тоя дърт прибитак е записал 6 държави. Явно изкуфелия не знае, че в Бургас мюсюлмани граждани на Австралия и Канада взривиха една бомба.

БРАВО, НА ПРЕЗИДЕНТА НА АМЕРИКА, ИСТИНСКИ ЧОВЕК И ИСТИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ, КОИТО РАБОТИ ЗА НАРОДА СИ............БРАВО НА ТРЪМП-КОШМАРА НА МАНГАЛИТЕ С ЧАЛМИ И Е С....

ТРЪМП-КОШМАРА. Той се превръща в комар и за републиканците, защото не може непрекъснато да замазваш след като някой е ос....л.

Хайде да не му берем грижа на Тръмп, засега добре се справя. Хвърли камък в блатото и на някои това не им отърва. Не иска да допуска евентуални терористи в страната, това може само да му трупа точки пред електората. Действията на Тръмп представляват дългочаквания противовес на политическата вакханлия на Меркел. В Европа ислямския десант на хора в спортна форма и без документи извън ГКПП се смята за нещо в реда на нещата и който не ги харесва ще да е комунист и ксенофоб!

Ами не му я бери бе, путинофилче? Или имаш някакъв зор:)

Ми ся, ДИР-а, що не вземете да си го прочетете сами - документът е на страницата на Белия дом. А вие - тоя казал нещо, оня - друго, ... Ми прочетете си го и ще видите, че някои неща не са баш така, както ви ги описват световните агенции.

Добре де,лошо няма. Само не ми е ясно защо ще има забрана за влизане с ирански паспорти ,а не на поданици със саудитски паспорти??Или на търсещи закрила с пакистански паспорти??От онази част на пакистан(северозападната) която е 99% Афганистан:-)) Аз лично не съм чул някой перс да се е самовзри...л или да е напрвил зулум по света!!

Те само подават взивчатките, анадъм му

Терористичните организации имат такъв огромен ресурс, че могат да издават и ескимоски паспорти.

Скоро това няма да съвсем така - все пак същият този чичко Трмъп намалява драстично парите за "международна подкрепа", така че скоро агентските мрежи ще трябва да си орежат щата до "essential personnel only"

Браво на Тръмп че не се дава на глобалистите и че иска да защити страната си!

государствен секретарин рекс тилърсън е бивш шеф на най-глобалистката компания, ексон мобайл, та на кои глобалисти не се давал тръмп ?

Не забравяй и за гнусния Мнучин от Годман Сакс.И дори да не бележим че е един от 11 те евреистанци в кабинета!Тази твар е отнела къщата на жена ,защото платила със 27 цента по -малко отколкото трябвало.

Шестима! Цели шестима са засега тези от Голдман Сакс, които заемат сериозни позиции в екипа на Тръмп засега! ШЕСТИМА!!! И ТО САМО ОТ ГОЛДМАН САКС - НЕ БРОЯ ДРУГИТЕ! ДНЕС ИМ ДАДОХА СНИМКИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, БЯХА ГИ НАРЕДИЛИ В ДВА РЕДА ПО ТРИМА НА ЕКРАНА, МАМИНИТЕ СЛАДКИ! ДА ИМ СЕ НЕНАРАДВА ЧОВЕК, НА БАТКО ЗАКЛЕТИТЕ БОРЦИ ПРОТИВ ГЛОБАЛИЗМА И СТАТУКВОТО!!! ЗА ОСТАЛАНИТЕ - ОТ ЕКСОН, ДРУГИ БАНКИ, ВКЛ. И ОНАЗИ МИЛИАРДЕРКА, ДЕТО Е МИНИСТЪРКА НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НИКОГА НЕ Е СТЪПВАЛ КРАКЪТ И ДОРИ И ВЕДНЪЖ В ДЪРЖАВНО УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ... И Е МИЛИАРДЕРКА, И ЩЯЛА ДА ОПРАВЯ ... ПУБЛИЧНОТО ОБРАЗОВАНИЕ:)

Добре де, за всичко скачаме след вселенският център на демокрацията и правото США, та, няма ли и ние да въведем бърже подобен списък? Наложително е, и определено демократично